Hej Fina! Hoppas ni mår bra😀 idag är det torsdag och snart helg igen. På lördag kommer 2 kompisar till oss och deras dotter. Vi skall kolla Mellon och äta pizza. Förra lördagen hade vi våra föräldrar på besök. Då bjöd vi på plankstek och till efterrätt blåbärs/ hallon moussetårta med brownie botten. Tårtan blev sådär botten blev hård😄

Likes

Comments

Godmorgon alla☕️. Snön ligger fortfarande kvar. Trevligt att det kommit snö⛄️❄️. Lilleman har åkt pulka och snowracer det tyckte han var roligt. Gick undan.

  • 15 readers

Likes

Comments

Idag är det torsdag och 3 dagar kvar av 2016 tills vi går in i ett nytt år 2017. Få se vad 2017 har och bjuda på. Tycker att dom skall sluta att kriga och skjuta upp atombomber. Dom kan ju se till planeten istället. Isen smälter och korallreven är sjuka om kanske 100 år så finns dom inte. Kanske något att tänka på. Vi får vara rädda om våran planet

  • 12 readers

Likes

Comments

Idag är det dan före doppardan även kallad Lillejulafton. Måste slå in två julklappar till. Ikväll skall vi hem till barnens farmor o farfar. Kusinerna kommer dit äta lite julmat och öppna julklapparna när tomten har varit där och delat ut dom. Sen blir det Uppersittarkväll med Bingolotto.

  • 13 readers

Likes

Comments

Snart lackar det mot jul. Nästan alla julklappar är inhandlande. Har inte gjort något julgodis, julbak ännu men det kommer, på fredag blir det en runda till City Gross.

  • 13 readers

Likes

Comments

Imorgon skall dottern och jag gå på Barnvagnsbio på Filmstaden i Malmö. Träffa andra föräldrar med barn. Skall bli kul det är första gången jag är på något sådant. Så det skall bli intressant😀. Kanske det blir fler gånger man går på barnvagnsbio eller inte alls.

  • 25 readers

Likes

Comments

Vilken härlig morgon. Ser ut att bli ett kanon väder🌞. Är ju perfekt för vi skall in till Lund ikväll till Kulturnatten och träffa några vänner där. Återkommer sen

  • 20 readers

Likes

Comments

Nu äntligen kom mina kläder från ellos. En poncho och fusk pälsväst men inga stövlar, typiskt😁. Jag som väntat hoppas dom kommer snart.

  • 40 readers

Likes

Comments

Snart börjar det att bli kallare ute. Då hade det varit skönt att åka iväg till varmare breddgrader. Hit skulle jag vilja åka till: Hotell Jacaranda på Teneriffa. Arr: Solresor. Hade varit underbart

  • 50 readers

Likes

Comments

Innan vi hämtade lilleman hos mina föräldrar var vi inne en sväng i Kryddboden som ligger i Borgeby. Där finns mycket att hitta. Bra (Gå bort present) att ge när man skall bort eller när någon fyller år. Dom gör även present korgar efter önskemål.

  • 46 readers

Likes

Comments