View tracker

Imorgon skall dottern och jag gå på Barnvagnsbio på Filmstaden i Malmö. Träffa andra föräldrar med barn. Skall bli kul det är första gången jag är på något sådant. Så det skall bli intressant😀. Kanske det blir fler gånger man går på barnvagnsbio eller inte alls.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Vilken härlig morgon. Ser ut att bli ett kanon väder🌞. Är ju perfekt för vi skall in till Lund ikväll till Kulturnatten och träffa några vänner där. Återkommer sen

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu äntligen kom mina kläder från ellos. En poncho och fusk pälsväst men inga stövlar, typiskt😁. Jag som väntat hoppas dom kommer snart.

  • 30 readers

Likes

Comments

Snart börjar det att bli kallare ute. Då hade det varit skönt att åka iväg till varmare breddgrader. Hit skulle jag vilja åka till: Hotell Jacaranda på Teneriffa. Arr: Solresor. Hade varit underbart

  • 39 readers

Likes

Comments

Innan vi hämtade lilleman hos mina föräldrar var vi inne en sväng i Kryddboden som ligger i Borgeby. Där finns mycket att hitta. Bra (Gå bort present) att ge när man skall bort eller när någon fyller år. Dom gör även present korgar efter önskemål.

  • 36 readers

Likes

Comments

Nu sitter jag här och väntar på tåget till Emporia. Kommer strax in. Där skall jag möta min vännina Sandra och hennes pojkvän Jonas. Vi har känt varandra ända sedan tiden på högstadiet.

  • 45 readers

Likes

Comments

Så underbart höstväder vi har "sol" Lovely. Och snart är det 1a oktober. Vad tiden går. Idag har jag varit i Arlöv på Vårdcentralen hos Dietisten. Det gick jättebra har gått ner👍😀. Sakta men säkert går det sin lilla gång. Bra att inte rusa allt förfort så inte resten av kroppen hänger med. Vi pratade bla. Om måltidsmåttet, det är bra. Det som ligger här på bloggen lite längre ner i ett annat inlägg. Efter det cyklade jag till OBS och till Kicks gick lite på Zizzi och kollade i andra butiker. Och sista stoppet innan jag cyklade hem till Åkarp var till Burlövsbadet och frågade hur mycket det kostade badet och gymet. Trevlig kväll

  • 41 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit hos dietisten i Arlöv. Och fått lite tips och råd angående gå ner i vikt. Halva tallriken med grönsaker och sen skall man äta 2 potatisar och en lax. Annars fick jag rådet att köpa en måttsats man speciellt använder till mat. Olika färger till varje. En som använt det hade gått ner 10 kg. I september skulle vi träffas igen och se hur det gått. Svårt men jag skall bannemig försöka. Väger 124 kg och är 170 lång.

Likes

Comments

Klockan 11.00 skulle vi vara i Arlövs kyrka. Lilleman skulle få en dopgåva (vaggvisor med Carola) han var jätteduktig i kyrkan , tycke det var kul. När prästen ropade hans namn gick han och sambon fram och tog emot gåvan. Efter det blev det fika. Det är så vackert med kyrkor.

Lånat bild på Google

Likes

Comments

Igår åkte vi på Flotten som går längs Malmö kanal. Så otroligt vacker natur vi har. Och så nära man kom alla ankor och svanar som fanns där.

Efter Flotturen gick vi ett gäng tjejer till Victors på Lilla torg. Och njöt och tog en drink eller vin. Sedan blev det hemgång då tog jag tåget hem/ Tack för en trevlig kväll tjejer

Likes

Comments