Idag är det torsdag och 3 dagar kvar av 2016 tills vi går in i ett nytt år 2017. Få se vad 2017 har och bjuda på. Tycker att dom skall sluta att kriga och skjuta upp atombomber. Dom kan ju se till planeten istället. Isen smälter och korallreven är sjuka om kanske 100 år så finns dom inte. Kanske något att tänka på. Vi får vara rädda om våran planet

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag är det dan före doppardan även kallad Lillejulafton. Måste slå in två julklappar till. Ikväll skall vi hem till barnens farmor o farfar. Kusinerna kommer dit äta lite julmat och öppna julklapparna när tomten har varit där och delat ut dom. Sen blir det Uppersittarkväll med Bingolotto.

  • 4 readers

Likes

Comments

Snart lackar det mot jul. Nästan alla julklappar är inhandlande. Har inte gjort något julgodis, julbak ännu men det kommer, på fredag blir det en runda till City Gross.

  • 4 readers

Likes

Comments

Imorgon skall dottern och jag gå på Barnvagnsbio på Filmstaden i Malmö. Träffa andra föräldrar med barn. Skall bli kul det är första gången jag är på något sådant. Så det skall bli intressant😀. Kanske det blir fler gånger man går på barnvagnsbio eller inte alls.

  • 12 readers

Likes

Comments

Vilken härlig morgon. Ser ut att bli ett kanon väder🌞. Är ju perfekt för vi skall in till Lund ikväll till Kulturnatten och träffa några vänner där. Återkommer sen

  • 11 readers

Likes

Comments

Nu äntligen kom mina kläder från ellos. En poncho och fusk pälsväst men inga stövlar, typiskt😁. Jag som väntat hoppas dom kommer snart.

  • 32 readers

Likes

Comments

Snart börjar det att bli kallare ute. Då hade det varit skönt att åka iväg till varmare breddgrader. Hit skulle jag vilja åka till: Hotell Jacaranda på Teneriffa. Arr: Solresor. Hade varit underbart

  • 42 readers

Likes

Comments

Innan vi hämtade lilleman hos mina föräldrar var vi inne en sväng i Kryddboden som ligger i Borgeby. Där finns mycket att hitta. Bra (Gå bort present) att ge när man skall bort eller när någon fyller år. Dom gör även present korgar efter önskemål.

  • 38 readers

Likes

Comments

Nu sitter jag här och väntar på tåget till Emporia. Kommer strax in. Där skall jag möta min vännina Sandra och hennes pojkvän Jonas. Vi har känt varandra ända sedan tiden på högstadiet.

  • 47 readers

Likes

Comments

Så underbart höstväder vi har "sol" Lovely. Och snart är det 1a oktober. Vad tiden går. Idag har jag varit i Arlöv på Vårdcentralen hos Dietisten. Det gick jättebra har gått ner👍😀. Sakta men säkert går det sin lilla gång. Bra att inte rusa allt förfort så inte resten av kroppen hänger med. Vi pratade bla. Om måltidsmåttet, det är bra. Det som ligger här på bloggen lite längre ner i ett annat inlägg. Efter det cyklade jag till OBS och till Kicks gick lite på Zizzi och kollade i andra butiker. Och sista stoppet innan jag cyklade hem till Åkarp var till Burlövsbadet och frågade hur mycket det kostade badet och gymet. Trevlig kväll

  • 43 readers

Likes

Comments