2016 börjar gå mot sitt slut & detta året har varit både upp och ned gångar mycket negativt som hänt men även positivt!

Idag blir det att ta någon cider & bara ta det lugnt. Är just nu i Karlshamn och ska fira nyår här med alex, hans mamma & hennes kille. Imorgon blir det en stress dag då vi ska flytta hans pappa's saker till hans nya lägenhet 2 hus bort bara så det kommer nog gå bra.
Idag har jag tagit det lugnt och ska fortsätta med det.

26 dagar kvar till ja blir 18, äntligen! 😍 gå på puben & allt 😏

Men nu ska jag försöka vara social med de andra!

GOTT NYTT ÅR!


KRAM!

  • 13 readers

Likes

Comments

Välkommen hit!

Kör ett nytt försök på att skaffa en blogg då jag har haft en massa innan men jag har aldrig bloggat..
Men, nu tänkte jag göra ett till försök med ny blogg och allt.

Mitt namn är Linda Johansson och jag är 17 år. I januari blir jag äntligen 18. Jag går andra året på barn och fritid och trivs hur bra som helst, men jag vet inte om jag vill utbilda mig till barnskötare osv.. utan jag vill vidareutbilda mig till polis.. Men jag har ett tag på mig till och bestämma mig.
Jag har praktik just nu i 6 veckor detta har varit min första vecka och trivs jätte bra. När jag kommer tillbaka till skolan ska jag höra vad som krävs för att vidareutbilda sig till polis.

Jag älskar verkligen och träna, och menar det. Tillbringade mitt liv på gymmet förr, men nu har jag faktiskt inte varit där på ett bra tag men nästa vecka blir det jävla till att köpa ett nytt gymkort och ta tag i träningen nu.
Förr spelade jag fotboll, men det var ingenting för mig men ibland saknar jag verkligen det.
På min fritid umgås jag i stort sett bara med min pojkvän och vi har snart ett år tillsammans och vi trivs jätte bra tillsammans vilket är jätte skönt!
Då och då brukar jag gå ut och umgås med mina vänner. Själv och med min pojkvän.

Tänkte dela med er om mitt liv som mobbad som liten, min barndom, vardagen, bilder och en massa annat skoj/dåliga saker.

Jag hoppas verkligen ni kommer följa mig och min vardag så hörs vi så länge!

Kram!

  • 18 readers

Likes

Comments