Godmorgon, hur är det med er? Här är allt toppen!
Idag är det fredag vilket är jätte skönt. Idag hade vi ingen skola, 3orna har åkt till Åre så våra lektioner va inställda för att vi har lektionerna med dom.
Pappa väckte mig 4 imorse innan han åkte till jobbet. Var vaken till kvart över 5 och somnade om. 8:30 ringde de på dörren, sen kunde ja inte somna om så bestämde mig för att lägga mig i soffan & koppa in datorn till tv:n.
Ska snart packa för att jag & en kompis ska till hennes syster & min bästavän.
Ikväll ska vi till Ljungby & handla lite, sen ska vi åka hem till dom igen & vänta på att min bror ska komma hem.
När vi kommer dit ska vi plugga & fixa oss lite. Så vi har lite av en "tjejdag" från klockan 2 till ca 5.

Nu ska ja kolla klart på avsnittet sen gå och packa!

Kram ❤(Bjuder på en bild på mig & min pojke ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Idag blev det en lång dag!

Gick upp 06:40 för att jag skulle följa med min bästavän till Älmhult för att hon skulle till tandläkaren vid 11 något, men när vi sitter på tåget till Hässleholm ringer dom och frågar om vi inte kunde komma 13:40.
Så vi gick runt i Hässleholm och kollade i affärer och jag hittade en massa snygga kläder/skor.
Sen tog vi tåget till Älmhult och gick till min kompis mamma för hon jobbar där så hängde vi lite med henne. Vi drog till tandläkaren och det tog 20 minuter sen var hon klar, så vi stack tillbaka till hennes mamma.
Sen åkte vi hem med henne vid 4 snåret, så vi drog hem till min bror som är min bästavän's pojkvän.
Sen åkte vi till Strömsnäs och hämtade min pojkvän och åkte till Ljungby för att vi skulle storhandla. Jag älskar verkligen att storhandla, haha.
Vi åkte hem med några saker till mamma som hon skulle ha sen stack vi hem till pappa.

Just nu sitter jag i fotöljen och kollar på jocke & Jonna.
Fattar inte varför alla såkallade haters ska förstöra för alla youtubers, tycker det är så tråkigt.. vet knappt vad man ska säga. Folk vill ju inte ens fortsätta med det längre snart pågrund av allt skit som händer.
Tycker alla youtubers lägger ner så mycket energi på alla fans men ändå förstör många så mycket för vissa.

#stoppahatet

Kram!

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej och välkommen hit!

Jag tänkte göra ett nytt försök på att börja blogga igen och berätta lite om mig själv. Så småningom kommer jag starta en youtube kanal så ni får lära känna mig lite mer och se vem jag är.
Men nu tänkte jag försöka köra upp bloggen igen.

Mitt namn är Linda Johansson och jag är 18 år, jag är bosatt i en liten by i Småland som kallas för Strömsnäsbruk.
Jag går andra året på gymnasiet i Markaryd och går på barn och fritid. Jag trivs sådär på skolan men allt funkar om man själv vill, jag försöker inte att tänka på all skit i skolan så går det nog framåt.

På min fritid spenderar jag tid med vänner och familjen. Förr tillbringade jag min tid på gymmet, men nu har jag inte varit där på några månader men tänkte ta tag i detta igen. Förr spelade jag fotboll, men det var inget för mig så jag la ner fotbollen. Brukar även spendera tid med pojkvännen som man även kan kalla "sambo" eftersom han bor hemma hos mig och min mamma. 2 Juni har vi ett år tillsammans och vi trivs jätte bra tillsammans.

Vad kommer bloggen handla om då?
Jag vill dela med er om min uppväxt, hur jag blev mobbad som liten, hur mitt liv ser ut/vardagen, min barndom, storytimes om vad jag varit med om och även en massa annat skoj. 

Jag hoppas verkligen ni kommer följa mig och min vardag så hörs vi så länge!

Kram!

Likes

Comments