Godmorgon!
Vaknade för cirka en timme sen av att pappa väckte mig. 😒
Idag händer det inte så mycket det är ju trots allt lördag vilket är skönt. Ska ner till loppisen med pappa & pojkvännen och kolla lite. Sedan ska jag väl träffa en kompis som är i Strömsnäs över helgen, längesen vi sågs. 😃 så det ska bli kul.
Ikväll blir det väl att lata sig framför tv:en eller någon bra film.

Nu ska jag ta och fixa mig så hörs vi.

Kram

  • 3 readers

Likes

Comments

Välkommen hit!

Kör ett nytt försök på att skaffa en blogg då jag har haft en massa innan men jag har aldrig bloggat..
Men, nu tänkte jag göra ett till försök med ny blogg och allt.

Mitt namn är Linda Johansson och jag är 17 år. I januari blir jag äntligen 18. Jag går andra året på barn och fritid och trivs hur bra som helst, men jag vet inte om jag vill utbilda mig till barnskötare osv.. utan jag vill vidareutbilda mig till polis.. Men jag har ett tag på mig till och bestämma mig.
Jag har praktik just nu i 6 veckor detta har varit min första vecka och trivs jätte bra. När jag kommer tillbaka till skolan ska jag höra vad som krävs för att vidareutbilda sig till polis.

Jag älskar verkligen och träna, och menar det. Tillbringade mitt liv på gymmet förr, men nu har jag faktiskt inte varit där på ett bra tag men nästa vecka blir det jävla till att köpa ett nytt gymkort och ta tag i träningen nu.
Förr spelade jag fotboll, men det var ingenting för mig men ibland saknar jag verkligen det.
På min fritid umgås jag i stort sett bara med min pojkvän och vi har snart ett år tillsammans och vi trivs jätte bra tillsammans vilket är jätte skönt!
Då och då brukar jag gå ut och umgås med mina vänner. Själv och med min pojkvän.

Tänkte dela med er om mitt liv som mobbad som liten, min barndom, vardagen, bilder och en massa annat skoj/dåliga saker.

Jag hoppas verkligen ni kommer följa mig och min vardag så hörs vi så länge!

Kram!

  • 6 readers

Likes

Comments