Header

Vad passar väll bättre på en fredag än att sjunka ber i soffan med nya fina naglar. Detta är tredje gången jag ordnat naglarna och jag är super nöjd. Så himla fina varje gång. En som som alltid är lika svår är att välja vilket nagellack jag ska ha. Denna gång föll vaket på detta guld/lila/metaliclacket. Snyggt som tusan blev det

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är över 100 dagar kvar till julafton. 108 för att vara exakt. Och redan nu börjar min önskelista mer likna ett kvitto från Gekås. Helt sjukt vad mycket jag hittar som jag tror livet mitt hade blivit enklare om jag ägde. Eller nej det tror jag ju egentligen inte men saker som jag hade velat ha då.

Eller vad sägs om de fina Kari Traamössorna. Jag har en i rosa sedan tidigare och ångrar mig massor för att jag inte köpte en blå på rean förra året. Kolla Vad fin denna är.

Eller varför inte ett pannband. Ja fina är de iallafall.

Mer på listan är tex presentkort på norska ving. Detta är ett väldigt smart önskemål eftersom vi bokat oss resa med just ving till nästa sommar.

FitBit Charge2 hade inte heller suttit fel. Mitt nuvarande aktivitetsarmband håller på och rasar isår och se vad snyggt detta är. Just sånt som jag har efterlyst.

Som sagt det är lång tid kvar till jul och att önska sig kostar ingenting. Bra är väll det med en så lång lista som jag har. Vågar inte skriva fler saker från listan här för då tror ni väll att jag är galen.

Likes

Comments

Är inte livet lite roligare om man har mål att jobba mot? Jag tycker iallafall det. Det behöver int alltid vara stora mål som att ta körkort, studera till förskollärar eller liknande. Kanske ett mål kan vara att stå på huvudet?
Jag har aldrig klarat av att stå på huvudet. Kommer ihåg hur avis jag var på alla andra i skolan som klarade det. Men nu kanske det är min tur. Peppad av en kompis så startade jag att öva. Första gången gick det kanske inte så där super duper bra.

Ja det är helt sant jag klarade inte att komma upp helt. Vågade inte + att det verkligen tog emot. Dessutom hade jag nr en tavla, ops. Jag använde mig av väggen mitt emot som hjälp för att gå upp så jag kom högre och högre.

Dagen efter var det dags igen. Denna gång vågade jag ta mig helt upp. Jag skrek av glädje + att jag skrek TA BILD TA BILD. Barnen sprang runt som idioter för att leta efter min telefon. Samuel lyckades trycka av denna bild.

Nu har jag haft 2 vilodagar från huvudståendet. Får ju så himla ont i huvudet. Men imorgon är det pån igen. En dröm vore att klara det så pass bra att jag kan resa mig upp själv mitt på golvet och hålla balansen av mig själv. Vägen dit är lång men detta är iallafall ett litet steg i rätt riktning.

Likes

Comments

Har länge haft en tanke på att piffa upp mina nycklar. Idag blev det av. Använde nagellack så att jag kan byta färg om jag vill. Den ena nyckeln var ganska skitig. Borde nog gjort rent den innan men men. Nu är de målade och fina iallafall.

Likes

Comments

När man har tråkigt här hemma i soffan så kan man ju ta några fula bilder på sig själv för att liva upp stämningen.


Och om inte det hjälper så kan man alltid försöka med 4a till

Likes

Comments

Ja detta är något jag gått och tänkt på ett tag. Men så har jag velat och helt enkelt inte fått arslet ur. Jag gillar att ha nagellack på mina naglar. Känner mig lite mer kvinnlig då + att jag tycker det är fint. Det som däremot inte är fint är när lacket skalas av och det set för djävligt ut efter ca några få timmar. För att inte tala om 2 dagar senare. Och nej jag har inte tid att sitta och fixa med naglarna och måla om varenda jäkla dag. Därför väcktes tanken att gå till någon som kan detta och göra detta ordentligt.

Men så tillkom ytterligare ett problem. Jag är snål oxå :-p

Poff så uppenbarade sig en möjlighet som gjorde att jag faktiskt kunde göra detta som jag så länge tänkt på utan att det kostade alls så mycket. Nu blev det hela lite mer omfattande än vad jag hade tänkt. Min första plan var ju bara lite färg. Nu blev det tipper, gele, färg och diverse. Men fint blev det iallafall. Nu återstår bara att se hur länge det håller.

Om ni bara visste hur länge jag velade angående vilket nagellack jag skulle ha. Men efter mycket om och men så föll valet på ljust lila.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med denna blogg. Har som ni kanske märkt haft några dagar ledigt härifrån. Har varit upptagen av livet. Sedan mår jag inte så himla bra vilket gör att jag inte riktigt orkar med detta just nu. Men jag hoppas att det ändrar sig fort. Har en hel del att blogga om så ska försöka samla kraft och energi att orka uppdatera er.

Idag hade jag tidigvakt på jobbet. Preppade bilen med badkläder redan igårkväll. Så fort jag slutade jobba åkte jag och hämtade Samuel på Mickes jobb sedan åkte vi till stranden. Micke kom dit han oxå så fort han slutade jobba.
Man kan ju inte annat än älska sommar och sol. Att hänga på stranden i solen är bara helt fantastiskt.

Ner till stranden är det en hyfsat lång nedförsbacke. Varje gång jag går NEDFÖR den blir jag sugen på att springa intervaller. På vägen hem idag så startade jag endomondo för att se hur lång backen är. Och nej när jag går uppför blir jag inte alls lika sugen på intervaller, konstigt va? haha. Här travade jag på i rask takt. Så pass att pulsen ökade och andningen var påverkad och ändå tog det såpass lång tid. Oj oj tänk att springa uppför = jag kommer dö.

Likes

Comments

Nu har vi haft 3 dagar på stranden. Sol och bad är sommar för mig. Innan denna semester har jag haft panik. Jag har endast 2 veckor semester och ja jag har haft panik över vädret. Tänk om det blir 2 veckor regn. Att göra massor av saker och åka runt över halva Sverige behöver jag absolut inte göra på semestern. Men jag behöver tanka sol. Därför är jag så tacksam för att vädret visat sig från sin bästa sida dessa dagar. Enligt väderleksrapporten ska det fortsätta veckan ut och jag hoppas det stämmer.

Igår tog jag en bild på stranden. Jag såg inte alls vad jag tog på då skärmen var mörk och det var motljus. Nu efteråt då jg kollade vad det blev bild av så blev jag helt klart positivt förvånad. Ganska fin bild.

Likes

Comments

Semestern börjar bra. Strålande sol & strandhäng. Vi startade helt ensamma här på stranden men det kom iallafall några fler själar utöver dagen.

Detta är så himla underbart. Vi har inga planer dessa få semester veckor utan vår plan är att följa solen. Idag var den på Ådö.

Likes

Comments

Det är viktigt med matchning när det gäller träningskläderna. Haha synd att jag inte lyckades med strumporna och skorna oxå. Men får väll känna mig nöjd då tröja, tights + flipbelt matchade iallafall

Ja för idag var jag och Annika ute och sprang. Jag joggade 1km till mötesplatsen sedan joggade vi tillsammans 3 km sedan joggade jag 1 km hem igen. 5km blev det alltså idag med endast 2 stopp. Det är BRA för att vara mig i den form jag är i nu. Men formen jobbar sig sakta men säkert tillbaka. Nu jäklar!

Det att klockan var 16 och att jag endast ätit en mjukglass på hela dagen borde ha spelat sin roll oxå men faktum är att det gick förvånansvärt bra ändå.

Likes

Comments