Fredag idag och de känns skönt att veckan är slut. Ska till skolan idag och sen på ett möte. Sen blir de en lugn kväll hemma med mr K.

Fick rosor och choklad igår ⚘🍫 när mr kom hem ifrån affären. Han ville gå till affären själv och var så go och kom hem med dessa fina

Jag bakade super goda lusserutor igår ✌ måste bara dela med mig av de enkla receptet! De tar cirka 60 minuter att göra iordning tills allt är klart!

Du behöver:

6 ägg

6 dl vetemjöl

6 tsk bakpulver

6 dl socker

1 msk vaniljsocker

3 dl vatten

2 kuvert saffran

Vispa ägg och socker poröst och ha sedan i resten av ingredienserna, häll smeten i en ugns plåtar och ställ in i mitten av ugnen 175° i cirka 20-30 minuter.  Låt kakan svalna något innan glasyren läggs på. Låt den svalna en stund och skär den i bitar. 

Till glasyren:

2 äggulor

1 tsk pressad citron saft

200 g smält smör eller margarin

8-9 dl florsocker

Kokosflingor


Jag rekommenderar er verkligen att testa dessa 😍

Nu ska jag duscha och göra mig klar för att åka in till Gävle. Ha en bra dag.

Love and respect, God bless! Puss💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åkte in till Gävle för att gå till skolan men så får jag meddelande av läraren att vi inte har någon lärare som kan köra igång oss idag så vi kan gå hem 😌 aja, skönt ändå. Tog två koppar kaffe istället på Pigelle på söder. Nu ska jag snart möta MR k och gå och äta lunch nånstans.

Puss!

Likes

Comments

Gomorgon 

Har sovit cirka 9 timmar utan att vakna en enda gång. Så himla skönt och jag känner mig utvilad. 

Var på sjukhuset/gyn mottagningen i onsdags och fick lokalbedövning för att dem tog bort en cellförändring jag hade. Kan säga att det är bland de värsta jag gjort i hela mitt liv. Det gick bra. Men jag har väldigt ont sedan dess. Får äta Alvedon och vila. Men idag ska jag till skolan tänkte jag. Smärtan är inte alls lika intensiv som den var igår eller efter operationen. Och jag ligger redan efter i skolan eftersom jag innan operation var hemma för att jag fått inflammation i bröstet och virus/förkylning. Ska bli skönt att komma tillbaka idag. ​

Slutar skolan 11.30 och då ska jag och MR K gå ut och äta lunch. Efter de åker jag hem och gör mig iordning för att sedan åka in och träffa honom igen. Vi tänkte fira honom idag (han fyllde år i måndags) så vi tänkte gå ut och äta på någon Kina restaurang och sedan gå på bio. Har inte bestämt oss än för vilken film. Någon som har tips på en bra film så skriv gärna?! 

Nu ska jag försöka äta lite frukost innan jag börjar göra mig iordning för att ta bussen in till Gävle. Så drygt med buss tiderna här.. bussen går 07.23 är framme vid 08.10 och börjar skolan kl 09.00 👍men det funkar! 

Puss på er! 

Love and respect, God bless!

Likes

Comments

Hej,

Jag tänkte berätta lite om mig själv för er

Jag har nyligen fyllt 24 år. Jag har nyligen flyttat tillsammans med min pojkvän cirka 5 mil utanför Gävle. Han kommer kallas för mr, mr K, eller K här i min blogg. (Han är ju min KING).

Jag har tidigare varit arbetslös men började på Folkhögskola för drygt en månad sedan. Jag börjar trivas med mitt liv vilket jag inte alls gjort tidigare. Bland pga att jag har haft en svår och jobbig uppväxt med droger, alkohol och kriminalitet. Men nu är jag lyckligare än jag nånsin varit och jag har öppnat många dörrar och stängt ännu fler dörrar. Mot ett hälsosamt, friskt och drogfritt liv. Jag har en dröm som jag kämpar för och jag har många mål med väldigt bra förutsättningar.

Jag är en glad och trevlig tjej, med en ganska så barnslig själ! Jag lider av diagnoser Bipolär, ångest och deprission. Jag kämpar, ger sällan aldrig upp nånting och har jag bestämt mig för något så har jag och då siktar jag sten hårt mot det. Jag krigar varje dag för ett bättre liv och för att kunna leva fullt ut trots mina hinder (mina diagnoser), och försöker komma förbi alla hinder jag satt i vägen i mitt gamla aktiva liv. Jag går all in för min nykterhet. Jag tittar inte så mycket bakåt för de finns ingen framtid i det. Men ibland lär man titta bakåt för att se vad man gjort fel så att man kan göra de rätta.

Jag skrattar och gråter med samma intensitet. Jag är en känslomänniska. Jag känner väldigt mycket och jag är mina känslor. (Vilket är väldigt smärtsamt och jobbigt många gånger). Jag guidas ofta av känslor, jag är en känslig person med ett väldigt gott hjärta men också med ett sinne för humor! Jag finns alltid där för mina vänner och min familj, dom betyder allt för mig! Jag står upp för dom, stöder dom och bryr mig om dom. Skulle gå genom eld och djupa hav för dom jag älskar och bryr mig om.

Jag känner andras smärta och tar lätt på mig andras smärta. Vilket också kan vara jobbigt, energi krävande många gånger, men det är bara så de är, och jag ser positivt på de. Jag försöker alltid ha en positiv inställning och jag vill se min psykiska ohälsa som en superkraft.

Jag tror på samhörighet och försöker alltid föra andra människor närmre varandra. Jag är en person man kan lita på i både bra och dåliga tider, och jag sviker aldrig någon. Jag behandlar andra som dem behandlar mig. Man ger vad man får.

Det värsta jag vet är lögner, när människor ljuger och inte är ärliga. När människor är nonchalanta eller inte respekterar andra människor eller djur. Jag kan ha ett väldans humör ibland. Jag får mina vansinnesutbrott!

Jag tror på ödet och att det finns en mening med allt som händer. Att allting ont öven har nånting gott med sig. Jag tror att de finns nånting större än oss människor! Gud. Och jag tror på universum.

Jag har en sjukdom, jag är beroende. Jag är drogfri sedan en lång tid tillbaka (flera månader) men frisk kommer jag aldrig att bli. Jag lär mig varje dag nånting nytt och hur de är att leva med denna beroende sjukdom. Jag har mycket att ta igen, efter nästan 10 års drogande. Här kommer ni att få läsa om allt möjligt, om mitt nya liv, mina tankar och åsikter, mina känslor och min vardag. Allt möjligt!

Jag hoppas kanske kunna inspirera någon, och jag hoppas att just du ska trivas och stanna kvar på min sida.

Love and respect, God bless!

Likes

Comments