Hostat och halsont samt små hängig.
Det är roligt med en ny vecka :) älskar jobbet jag har, glädje varje dag och härliga kollegor :).

Just idag har varit en tung dag, när man är små hängig så längtar man till sängen. Slutade 16 idag, gjorde lite små ärenden så kom hem vid 16:45. Lade mig på soffan och somnade ganska fort. Sov Till och från fram till kl var strax efter 20. Missade farmen :(
Bytte soffan mot sängen och hoppas jag får sova någonting , dumma hosta :(

Hoppas ni haft en bra dag.

KRAM

  • 30 readers

Likes

Comments

​Hade svårt att somna igår.  Denna rethosta går mig på nerverna. Så fort jag ligger så känns det obehagligt, ja ni vet säkert känslan. 
 Till slut valde jag halvsitta upp och sova. Vilken jag har gjort hela natten, vaknat till och från och hostat. River i halsen och svider.  
Det börjar alltid med hosta och halsont, sedan kommer förkylningen.  Jag hoppas detta kommer försvinna snart, tävling nästa helg och andra planer nästa helg. Vill inte ligga i influensa har inte råd med det heller.. BLÄ..

 Hoppas ni som känner er hängiga att ni vilar och lyssnar på kroppen. De är viktigt nu när influensan ligger på sin högsta topp.. 


KRAMLikes

Comments

Vaknade upp på strålande humör efter at lördagskvällen inte riktigt blev som planerad.
Solen sken och klar blå himmel utanför fönstret. Jag blir på strålande humör och bara log :)

Slog på tv och kollade lite nyhetsmorgon, så skönt att ha tv i sovrummet igen. Man behöver inte kliva upp till soffan för att kolla. UNDERBART..
Tog en fruktfrukost, nästan ialf. Kiwi och hallon med naturell yoggi. Kan inte undvika mackor, så blev en ostmacka på det också.
Sen började jag, mattorna på plats och fick dammsuga igen. Fick upp lite små inredning här och där. Skulle vilja ha fler hyllor osv. Får snällt vänta och se vad jag får i födelsedagspresent. Önskar mig ett skrivbord där jag kan ha datorn stå hela tiden och kunna ladda den utan att flytta runt den , samla alla papper på ett ställe osv. Lite kontorsvarning, haha..

Blev klar ganska snabbt så satte mig i soffan och kolla på Tingeling som gick på tv. ÄLSKAR DISNEY..
Glömde bort tiden lite så blev en hastig lunch `panpizza vegetarisk` innan träningen.
Packade ner allt i jackan för att hinna till affären innan träningen. Insåg när jag kom till Enköping att jag tappat hörlurarna till telefonen.. FAN. Hade två par innan jag flyttade, hittade ett par efter flytten och nu har jag inget.. BLÄ...

En utmärkt och toppen träning, roligt och inspirerande som vanligt. Ibland vill man bara inte åka och dansa men idag kändes det toppen och allt var tummen upp.
Sen fick jag åka hem till finaste solnedgången, då log jag ännu mer.
En fantastik söndag och laddar nu batterierna inför en ny jobbvecka. Rödtjut och clean eatings choklad. Så sjukt god.. MUMS....


KRAMLikes

Comments

Dagen jag längtat efter. Mor O far skulle komma idag, inte för och fika utan hjälpa mig med att sätta upp grejer på väggarna osv :) fick även hjälp med att bära ner allt till källaren. Kändes underbart att bli av med kartonger.

Det blev jätte bra med alla grejer som skulle sitta på väggarna. De börjar likna en lägenhet nu.
Småfix och trix kommer jag nog göra länge. Finns lite smått och plock överallt. Hihi.

Mellomys för mig själv och sedan QX-galan :)

Trevlig lördag.
KRAM

  • 84 readers

Likes

Comments

Vare sig de kommer ifrån vuxna människor, små människor eller mitt emellan.
Man ska aldrig ta åt sig av vad andra säger om dig själv, för de är jag/du som alltid vet bäst om sig själv.
Men att vuxna människor / en hel familj kan bete sig som barnrumpor innan de vet sanningen om en människa. De är så skrattretande att jag nästan undrar om dem själva vet hur de är i deras egna familj, haha.... Tänker inte lägga energi på detta, så ni kan få snacka hur mycket skit ni vill. INGEN kommer ändå lyssna på er.. haha.

Våga stå för den du är och var stark.. TA INGEN SKIT... Du vet bäst själv vad som är sant och inte sant. Sen att andra människor tror på allt dem hör, de är deras problem..
De som sprider massa rykten/Skit om någon annan mår dåligt själv/själva och söker bara uppmärksamhet/bekräftelse. #vågaälskadigsjälv #vågavarastark #taingenskitLikes

Comments

Bra vecka, boendet börjar ta form, roligt på jobbet. Ska bli klar med boende på lördag så jag kan njuta på söndag:).

Veckan har gått sjukt fort. Satt idag på jobbet under planeringen 'de är torsdag idag, betyder att det är fredag imorgon ' känna så skönt och veckan var vara swishat förbi med raketfart.

Jag trivs på jobbet , trivs i lägenheten (förutom dåliga parkeringsplatser) dansen är roligare än någonsin. Heja mig.
Ska bli skönt med lite helg och fix och trix i lugn och ro:)

En bra vecka 👍🏻❤️

KRAM

  • 88 readers

Likes

Comments

Idag kom pappa med alla kartonger. Fy fan vilket bra jobb vi gjorde. De var tungt och slitsamt, men vi klarade de med många minuter vila emellan 😬

Hade fått undan någorlunda snyggt innan han kom, sedan såg de förjävligt ut :P jag har glömt bort vissa grejer. De får knappt plats i köket. Det känns lite små surt. För lite förvaring eller för mycket grejer?:) inget är onödigt i köket , så för litet kör. Hahaha.
Fått bort jätte mycket grejer, klart de tar tid innan allt är helt klart.
Har ingen aning om hur jag ska förvara grejer tex. Ställa all alkohol 😬 bartömning kanske , eller vad säger ni mina vänner?!
Hur jag ska inreda vardagsrummet med soffan, tv, bokhyllor, förvaring osv :) måste försöka till nästa lördag, då kommer mor o far för att få upp grejer på väggar och tv bänk ska upp osv :) måste klura och fundera ordentligt nu :)

Jag tänker inte göra mer idag. Fått undan massa kartonger och hela köket är i stort sätt uppackat :) lite smått kvar bara :)
Dusch och sedan soffan resten av kvällen.

KRAM

  • 109 readers

Likes

Comments

Igår gick möbellasten till Västerås. Tog ca 2h att få upp alla möbler, sjukt snabbt gick det. Tusen miljoner tack till de som hjälpte till och var upp 3 trappor utan hiss. Utan er hade de inte gått alls. Tusen tack ❤️
Alla kartonger kommer på lördag, lite fundersam hur jag ska få plats med allt i köksdelen 'ler' och lite av de andra oxå för den delen, Hahaha.

Känns lite overkligt, längtat efter detta i många år. Nu är bor jag äntligen här :) är Västeråsare nu, riktigt härligt. Många nya ställen och äventyr ska det bli :)

Dessa två dagar med lyft och mycket gående så känns det i foten :( hade velat träna idag, men har varken skor eller träningskläder och foten gör så himla ont efter dessa dagar. Känns bra att vila till nästa vecka :) dessutom slog jag i den på jobbet idag, klantig som jag är 'haha' .

  • 120 readers

Likes

Comments

Det närmar sig.
Dagarna går och de är bara packning som står på schemat. Rensat och kastat mycket.
Imorgon ska vi lasta alla kartonger. På tisdag blir det alla möbler.
De har varit tunga jobba dagar med tänkande, packande, pusslande och trixande med allting. Aldrig varit såhär stressad och på pressad förut, nu vet jag hur det känns att ha trycket i bröstet :( Hoppas att de har släppt och det är en lättnad nästa helg när jag sitter i nya lägenheten :)
Ska bli så skoj och roligt att byta stad.

Känner mig konstig i ansiktet. Kanske migrän på gång. Mycket tankar, och pusslande, hjärnan orkar inte med tror jag *LER * hahaha.
Nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the city och sova snart. Imorrn blir de mer packning och en dag närmare 1februari :D

KRAMLikes

Comments

En riktigt vän ställer alltid upp. De var länge sedan jag hade en sån vän. Men nu har jag fått chansen :)
Hon finns alltid där, man kan ringa henne när som helst, prata om vad som helst, inget är pinsamt, vi har samma dåliga humor, vi skrattar ihop, aldrig bråkat, har alltid roligt, gillar dansen lika mycket , och du är genom snäll. Alla förtjänar att ha en sådan vän. Jag är så glad att jag valde och lära känna henne. Vi har gjort mycket roligt tillsammans och utan henne skulle jag haft panik och gått in i väggen pga flytten. Men hon finns där, hjälper mig massor och förstår mig. Hon är guldvärd ska ni veta.
Skulle kunna kalla henne 'min bästa vän ❤️' för de är så jag känner.

Vi har många planer framöver osv :) närmast är kryssningen 👍🏻😀 dansbandskryssning , dansnördar och dansbandsnördar. Hahaha..

Tack för att du finns och ställer upp så mycket Mikaela ❤️ det betyder oerhört mycket för mig, utan dig hade jag inte klarat detta.

  • 195 readers

Likes

Comments