Troligtvis en nerv som de klippt av , men den växer ut på 6 månader. Växer 1cm eller vad det var på 1 månad.
6 månader till ska jag gå med denna smärta.
Fick ordet om att inte belasta hälsenan , lätt för honom O säga. De fanns speciella skor , behövde två par sa han. Tror alla läkare att man är rik?:) Hahaha
Han ville sjukskriva mig, men jag sa ifrån direkt.
Han rekommenderade inte att jag skulle åka på semester till Malung och dansbandsveckan :( han tyckte jag skulle vara hemma och vila på semestern.
Glöm de tänkte jag.

Fick starkare mediciner som jag ska ta morgon och kväll. Bara bita ihop och använda kryckorna vis de tillfällen de behövs.:/
Ska icke smörja med Voltaren under semestern, inge solljus får vistas på området.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 308 readers

Likes

Comments

Började inte super bra.
Feber, huvudvärk, förkylning, nyser som en tok , hostar och de kliar i halsen. Håll dig frisk nu Linda. 2veckor kvar på jobbet sedan semester.

Om jag nu kommer kunna dansa, har fortfarande ont efter operationen och kan inte gå i vanliga skor som mina Nike 3 par :( får endast på mig tygskor och enkla sommarskor:/ detta suger ska jag tala om.
Doktorn har fortfarande inte ringt och imorgon är det 2v sedan jag mejlade första gången till kliniken och prata om de finns något smärtstillande jag kan få.
Det är en plåga att jobba ska jag säga. Stå och gå flera timmar i sträck förutom de lilla man sitter i kassan känns. Skyddskorna på jobbet kan jag inte använda, har ett par gympa skor som knappt går att använda heller. Men de är bättre än de andra. Har tillägg i skorna så de dämpar lite i hälen, men de hjälper inte. Känns som jag går på bara stengolvet.
Ömheten och bortdomnade i hälen finns också fortfarande kvar :(

Har jag fått men efter operationen som aldrig kommer försvinna tro?

Trevlig sommar :)

  • 308 readers

Likes

Comments

Vilken vecka de har varit. Jag kämpar med foten som attan och min läkare har fortfarande inte ringt. Börjar bli irriterande.

Jag har förstört min egen semester. Tror ni jag är arg.
Bokade husvagnsplats i Malung under v29, vi kämpade med att få tag i husvagn. Vi har en husvagn nu och platsen är betald sedan flera månader tillbaka.
Jag hade räknat på allting av de sparpengar jag har, hur lönen kommer bli när jag började jobba osv. Hur jag skulle fixa hyran osv. De var inga problem.
Tills igår , då jag fick se lönen för juni. Sjuklönen dras månaden efter :/ tror ni jag är arg, irriterad och besviken. Kommer bli en tuff månad i juni och semestern känns inte så välkommen längre :( den enda veckan jag hade längtat efter sedan ett år tillbaka och äntligen fick husvagnsplats...

De har vart massa strul med lägenheten och är fortfarande sjukt besviken på besiktningen och fortfarande inte träffat personen som har hand om detta. Hen är sjuk...... Vart de i veckor nu, känns det som.

En ons förbannelse ligger över mig och undrar när den kommer försvinna. För just nu går ingenting åt rätt håll...

  • 369 readers

Likes

Comments

Återbesöket hos farbror doktorn gick bra.
Har fortfarande svårt att gå helt utan kryckor, hälen är öm och bortdomnad. Fått en väldigt bra sjukgymnast som jag går till och hoppas hoppas detta är sista tiden hemma nu.
Även fått diklofenak att knapra. Håller ned svullnaden när jag går så mycket nu, super skönt.

Går helt utan kryckor hemma. När jag ska iväg på något där jag vet att de ät mycket gående så tar jag med kryckorna för att få stöd och orka.
Testat O köra lite bil, de går bra till en viss del, då skon klämmer på den foten och svullnar upp och gör ont så är de krävande att gasa och bromsa med foten. Men jag bearbetar och gör övningar, ger mig inte. Jag ska tillbaka till jobbet efter denna sjukskrivningen. Vilket betyder 7 juni börjar jag jobba 😀👍🏻

Nu är de bara se fram emot Ullared och hoppas på hitta bekväma och sköna skor att gå i så jag inte har en fotboll på foten 😂

  • 437 readers

Likes

Comments

Vaknar oftast mellan 8-9:30. Ligger oftast kvar till 10 , äter lite frukost. Då jag inte är så jätte hungrig längre.
Går upp till sängen igen och ligger där till 12 slaget och hoppar sedan ut till soffan och fortsätter kolla tv där. Tänker oftast 'får man inte gå och lägga sig snart '
Dagarna är långa och oändligt tråkiga med dessa kryckor.... Tiden går sakta sakta.

Detta är mina dagar. Urtrista, men vad ska man göra.
Tänker inte tvinga någon att ses.. När de själva aldrig kan vara ärliga.

Trevlig helg på er . Hoppas er helg blir bättre än min. :)

  • 602 readers

Likes

Comments

Varför har folk så svårt att hålla de dem säger? Eller säger dem de bara för att vara "snälla"?
Pratar man om någonting eller planerar något och så säger den ena ' jag hör av mig senare' eller 'hör av mig imorgon' men inte gör det?! Varför säger man ens så då?
Hört de flera gånger denna veckan. Varför inte bara säga som det är istället? Så trött på lögner och detta göra mig bara irriterad.
Då jag nu är väldigt lätt irriterad och känslig person. Man blir inte direkt glad av sitta hemma 24/7 i 1 månad.

Ja, de är 1 månad idag sedan jag gjorde operationen. Det värsta jag någonsin valt att göra i mitt liv. Den värsta månaden och mitt tålamod ligger på 0. Sen när ingen vill ses O göra ngt gör mig ledsen och irriterad.
Allt är blä just nu och saknar att jobba....
Bara hålla tummarna att rehabiliteringen går fort...

  • 608 readers

Likes

Comments

Många skriver 'äntligen snart helg' :) yeeeey Jippie för er :) hoppas ni haft en awesome jobbvecka.

Vad har jag gjort denna vecka? Kollar tv, legat i soffan, kollat tv, legat i soffan, ätit O legat i soffan igen.
Min vardag. Döööötrist jag vet.
Men hoppas på att Tiden går lite fort så jag få gå och sova igen. Inte lämnat sängen idag...

Jag hoppas ni alla får en rolig, trevlig ledig helg :) de är ni värda. :)

Trevlig torsdag.

  • 613 readers

Likes

Comments

Jag har vart hemma i 25 dagar....
Efter 4 dagar efter operationen var jag uttråkad till tusen. Vad tror ni jag är nu? Efter 25 dagar?
Jag känner mig jämt irriterad och på dåligt humör, knappt hungrig och det kryper i hela kroppen.
Folk jobbar på dagarna, de kommer hem och vill slappa . Vilket jag förstår.
Det är ensamt och tråkigt. Får inte köra bil och hoppa runt på kryckorna är det värsta jag gjort. Blir svettig för minsta lilla 😂
Tycker det är tråkigt att ingen vill ses och göra något. Visst jag är lite invalidos , men ändå.
Jag saknar jobbet och att få träffa folk, få prata och skratta.
Jag hoppas innerligt att läkningen och rehabiliteringen går bra.

Är utan gips nu, har fått stödskena/ svart pjäxa LR vad det kallas. Men de är svullet och kliar :P och om 2v får jag börja vicka lite på foten, om 3v kanske jag får börja stödja.
Hatar sjukskrivning, saknar friheten med att köra bil.

  • 635 readers

Likes

Comments

Oj oj oj .... Vilken fredag hade förra veckan.
Jag hade köpt biljetter till min syster som sen födelsedagspresent och Meningen att bara hon O jag skulle åka. Men sen köpta pappa också biljetter. Så blev en liten familjetripp till Stockhol och lets Dance.
En av de bästa fredagarna jag haft. Bra stämning, mycket folk, bra dansare och mycket skratt:)
Men tänk vad tv och verklighet är skillnad. Vissa personer ser helt annorlunda ut i verkligheten. Mycket bättre faktiskt , haha !

Eftersom vi bodde hos min farbrors lägenhet på Östermalm så gick vi till frihamnen! Men de roliga var ju att jag hade rullstol . Hade aldrig orkat gå med kryckor den biten. De var så skönt att sitta och njuta. Den biten till frihamnen var det så mycket skratt och Hasselquist humor:) ni anar inte.:)
Absolut den bästa fredagen!

Lördagen så blev det en tur till mall of Scandinavia , wow säger jag. Fantastiskt köpcentrum och ska verkligen åka dit utan gips och kryckor. Sommarn är snart här 😍
Även där satt jag i rullstolen! De är som en makt att sitta i rullstol, alla bara flyttar på sig (automatisk) fantastiskt :) men inge roligt att ha gips dock.
Fick med mig lite bakgrejer, parfym och nagellack :) Haha.

Bilder i massor, titta och njut :)

  • 679 readers

Likes

Comments

Oj, känns som evigheter sedan här sist.
För 2v sedan gjorde jag en operation i foten! Tog bort en knöl jag hade. Jag är en tjej som råkat ut för mkt skoskav (enormt mycket) och kan ju inte låta bli att dra bort skinn osv, så de har ju byggts på och sedan bildat en brosk knöl . Såg ut som ett horn jag hade 😂
Så nu har jag gips och för en stödja på benet då han flyttade hälsenan.

Jag har aldrig vart så nervös den dagen 15 mars.
Jag fick tabletter efter jag bytt om och höll på svimma bör jag träffade läkaren. Nervositet och tabletter med morfin i var ingen bra kombo.
Jag minns att jag blev inrullat till operations salen med narkossjuksköterskan som var världens bästa. Hon såg på mig att jag var nervös och tog verkligen hand om mig! Hon förklarade allt vad hon gjorde. EKG togs, de satte ngt på mitt ben för att hålla koll på mig.
Blodtrycksmätare på armen hade jag. Hon satte kanyl i armen! Sedan sa hon att nu när jag sätter in narkosen så kommer de stickas och svida i armen, ok säger jag och känner hur de börjar stickas och visste inte vad jag skulle ta mig till. Sedan vakna jag och hade gips och låg på uppvaktningen! Hur läskigt är de inte ?! Att somna och sedan vakna upp och allt är klart.
Jag får ej stödja på benet, totalt förbjudet ( har den vinklad nedåt. Ska tillbaka 7 april och ta bort stygn och byta gips. Jag längtar verkligen till den dagen. Hoppas på att få kunna stödja och kanske få börja köra bil lite smått.
Jag känner mig som barn när jag ska någonstans! Som innan när jag ej hade körkort. Det är en sådan frihet att ha bil O körkort.
Ja, jag är i stort sätt innelåst mellan 4 väggar.:)

Jag vill tacka alla för värnade sms och meddelande jag fått ❤️

  • 702 readers

Likes

Comments