Har sagt till mig själv länge nu att jag måste komma igång med träning utöver dansen :P haha
Så imorgon ska jag börja med ett schema tänkte jag. Inte så motiverad till och träna så, men känner att det behövs :) så ska göra mitt bästa. Så om 4 veckor ska jag se resultatet.
Kämpa o heja mig :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känns jätte bra att jag träffat Rickard, annars hade jag vart så sjukt ensam. Han förgyller min vardag med glädje och skratt. Hade han inte gjort det så hade jag nog inge varit såhär glad idag.
Känns som jag bara gör fel och säger fel och försöker stötta. Men tydligen så verkar inte mina råd vara till någon hjälp :( kanske ska sluta helt och hållet med o ge råd !? Jag får bara skit tillbaka känns det som.
Allt har förändrats så otroligt mycket, förstår inte varför egentligen?! De borde vara som vanligt? Men de kanske är så, att man glider isär? Funkar inte ihop längre? De är synd, för de är en vän jag alltid har roligt med , kan prata och vara mig själv med... Den enda vännen som alltid fanns där.

Likes

Comments

Min mobil lever sitt eget lilla liv ska jag tala om för er.
Den blir bara värre o värre, den dör på 70-80% och starta om sig ibland :/.
Jag kan inte göra mycket på den, iallafall inte använda sociala medier. Ringa och sms funkar, men den kan dö när som.
Måst i stort sätt ha laddaren i hela tiden för att den inte ska dö. Kan ha 90% och öppnar insta eller snap och bara vara inne i någon sekund, så går den ner på 10% och poff, dör.
Batteriet är ju förstört på den och jag har äntligen beställt en ny :)
Är lite små lycklig och glömt hur det känns att ha en mobil som håller länge länge länge. Min nuvarande telefon blev såhär efter uppdateringen 10.1 eller vad det heter. Och då var det snap som förstörde allt. Nu är de allting tror jag. Rensat och tagit bort hur mycket som helst på tele. Går aldrig utan en laddare.
Dock byter jag mig bara från en iPhone 6 till en iPhone 6s rosèguld :). Varför vill jag inte ha 7:an? Nej, jag är inte den som vill ha det senaste. Jag trivs med 6:an väldigt bra. Så blev den, men de hade ingen inne. Så de skickar till närmaste postombud , hahaha .

Så jag längtar väldigt mycket just nu. Snart får jag den :)

  • 73 readers

Likes

Comments

Varför vaknar man alltid så tidigt när man är ledig?! Den tidsinställda väckarklockan borde inte finnas. Haha

En ivrig Rickard vaknade imorse tidigt tidigt, 05:20 för att vara exakt. Jag sov som ens stock.
Var tvungen att öppna mitt påskägg imorse. Världens bästa har köpt Calvin Klein underkläder :) blev så glad :) tack världens bästa.
Av mig fick han faktiskt Zlatan underkläder :) riktigt snygga och skönt material.

Blev en dunderfrukost med smoothie med färska jordgubbar:) äggröra och macka. Mums.

Vi åkte iväg en liten sväng på förmiddag och hamnade i en godisaffär. 1,6kg godis, What tänkte jag... han var godissugen han. Haha

Ikväll blir de lets Dance igen :) får se vem som åker ikväll, nu vill jag ha kvar alla. Äntligen åkte Johannes ut.

KRAM

Likes

Comments

Vilken vecka, fullspäckad till Max då det varit påsklov denna vecka. Massa äventyr och roligheter.

Även vart mycket funderingar kring allt runtomkring mig. Känns som jag håller på och förlorar en vän :( en vän jag alltid har roligt med och skratt med.
Jag är lycklig och nykär, men även vart väldigt mycket med jobbet och nya tider och jag är trött när jag kommer hem. T.om min familj har fått lida av det, totalt glömt bort min familj. Är så fokuserad på jobb och att mår bra nu. Jag vill att allt ska vara bra och glada miner.
Hoppas bara det blir dans söndag och måndag. Längtat ihjäl mig efter denna helgen.:)

Idag på jobbet så kom allting, började koppla av och började känna av ledigheten. kände dock hur matt jag blev i kroppen, yr och kallsvettig.


Hann fixa lite påskägg osv idag med Rickard. Han är så ivrig :) inte på att få? Utan att ge mig. Han säger att jag kommer gå i taket?! Hmm , jag undrar vad det är. Jag vill öppna på påskafton men han kommer tvinga mig att öppna imorrn. Mitt hjärta då.
Nu äntligen lets Dance , kommer nog somna.

KRAM

Likes

Comments

Idag har det varit söndag hela dagen.
Blev en 5km promenad på björnön , riktigt fint och gå och vädret var perfekt. Dessutom var det otroligt mycket blåsippor längs hela vägen, fantastiskt var det. Nu är det vår.
Fint ställe att gå och vara på, blir att testa äventyrsbana i sommar 👍🏻

Rickard blev sugen på att tvätta bilen då hans är inne på lagning så fick han tvätta min pärla :) hon blev ren och fin :) tack 😘

Fått maten serverad på bordet idag också, de är söndagslyx. Ris och med kyckling i sweet and sour sås :) mums.
Och nu står sockerkakan i ugnen.

Imorgon börjar påsklovsveckan. Ska bli mysigt med lov på fritids. Massa aktiviteter, påskpyssla och bara ha det bra.

Likes

Comments

Det bubblar inom mig. Det är så när man träffar någon och det känns så rätt. Gjorde rätt val som flyttade till Västerås, känns otroligt bra just nu.

Fått mer tider på jobbet och sedan träffat denna man :)
Det är mycket som har förändrats och det känns jätte roligt.

Kommer absolut inte sätta mina vänner åt sidan. Nya tiderna på jobbet har gjort mig väldigt mycket tröttare och då vill jag bara hem O äta och slappa.
Vart dålig på höra av mig, men de är inte alltid jag som ska höra av mig jämt.

Likes

Comments

Aldrig haft denna känsla i benen förut. Många säger att det kan vara zink eller magnesium som fattas, även vätska.
Dricker nog lite för lite när jag tränar.

Kryper i benen, träningsvärk känsla, svider, vill bara ut och springa av mig och sendrag. En obehaglig känsla.
Köpt kosttillskott som innehåller alla möjliga vitaminer, så får se hur de känns om 1vecka. Hoppas på bättre, för att träna dans med detta är super jobbigt. Det är tungt och känns inte som om ingenting händer i benen. Hasar mig fram känns det som.

Håll tummarna.

Likes

Comments

Jag vet inte, men att fylla år är spännande och en punkt där man träffar släkten över en fika och firar den som fyller år. Eftersom man sällan träffat alla samtidigt osv. Sen är de alltid roligt med presenter.

Men i min släkt, där har det hänt någonting. De är
gruppuppdelningar bland syskon, de är grinig och tjurigt och vissa duger mer än andra. Man väljer att fira vissa inom en familj.:/ förstår de som bor i andra städer osv att det är svårt och komma.

För 2-3 år sedan så hade vi bestämt att ha kalaset hos mig i min lägenhet i Eskilstuna. Eftersom vi fyller 1 dag emellan oss så brukar vi slå ihop det. Men just då var det ingen som kom, vi bakade, kokade kaffe, dukat fram sov och inbjudningar hade skickats ut, eftersom ingen sagt ifrån så trodde vi släkten skulle komma. Icke, en kotte.
De verkar bara duga om de firas jämt eller om jag inte är med och ska firas.

Tycker synd om ett barn som inte blir firat. Hennes lillasyster blev firat men inte hon pga mig :/ förstår inte varför egentligen. Säg till mig om jag gjort någonting fel emot dig/er. Men en 12åring kan man fira om man firat hennes lillasyster.

Skäms på min släkt.
Tänker inte fira min födelsedag i framtiden. Men räkna då inte med att jag tänker fira er.

  • 264 readers

Likes

Comments

​JA, jag bor i Västerås men jag tränar och tävlar för Enköping ( Ena bugg och swing) 

Det är hemmatävling imorgon och de ska bli skoj :) Äntligen en tävling som är nära, haha..
Så har ni ingenting för er imorgon så kom och titta :)

Start :10:00 i Fjärdhundra sporthall.
 Det börjar med Regional tävling och sedan Nationell tävling..
Likes

Comments