View tracker

Vaknade 8:30, hade ingen ro att ligga kvar och dra mig. Upp, äta lite frukost . Blev varma mackor , hihi. Lite tv och Nyhetsmorgon.
Började diska och röja i köket, tog en dusch och helt plötsligt var kl 11:30. Göra sig redo för att hämta syrran kl 13. Vi åkte O satt in pengar , hämtade Ida och handlade till tomteskum fudge jag skulle göra.

Sen blev det pepparkaksbak i några timmar. Egen pepparkaksdeg som syrran gjorde igår. Stort + till henne :). Många pepparkakor blev det, några brända då vi glömde bort de i ugnen. Hihi

Mina fudge blev sådär, lite för mjuka. Men de blev goda :) mums

Blev sedan en tur till affären igen. Tog Foppa tofflor denna gången. Slog i foten strax innan, aj aj. De gör ont att ja gympaskor på sig. Ligger och trycker emot stygnen. Ska sluta använda kryckorna har jag bestämt mig för.
Blev kött, kroketter och pepparsås, Peters sådär himmelsk god. Självklart baguetter till, doppa dopa. Mums.
Sedan blev det såklart idolmys.

Tack för en fantastisk dag ❤️ ni betyder massor.

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 17 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag längtar tillbaka till jobbet. Folk att prata med på dagarna, skratta och umgås med alla barnen och kollegor.

I dessa lägen önska jag att de fanns mer vänner som kanske hade velat kommit över och gjort mig sällskap. Spela spel, äta god mat och bara ha de trevligt. Men nej. :(

Två dagar i denna soffan och jag mår redan dåligt psykiskt. Detta är inte jag att bara ligga här. Bara bita ihop och se hur jag mår om någon vecka eller så.
Känner igen situationen från förra sjukskrivningen. Redan på dåligt humör och vill inte mer. Aldrig mer en operation, aldrig.....

  • 32 readers

Likes

Comments

View tracker

Har du förslag på vad man kan göra? Kan ju inte köra bil eller ta mig ut någonstans. Kan inte gå promenader. Kan inte stå för länge heller.
Är för rastlös för att ligga och glo film efter film eller serie efter serie efter serie. De går inte.
Jag vet inte vad jag ska kunna göra !? Tankarna bara springer i huvudet och det är tungt bara efter första dagen hemma.

Folk jobbar, har sina barn hemma, är upptagna osv. Detta kommer bli 2 långa tuffa veckor..
Hoppas de läcker och blir bra snabbt. Vill tillbaka till skolan och jobbet. Händer mer på jobbet än hemma. Om inte annat så har jag någon att prata med på jobbet.

FÖRSLAG? :)

Likes

Comments

Igår gjordes den andra operationen. Första läkaren hade sytt en knut runt en sena så att hälsenan skulle sitta på sin plats. Troligtvis den som legat och irriterat.
Lokalbedövning har suttit i länge nu. Den är nästan helt borta.
Blev 13h fastande. Fy fan säger jag. Nu får det vara nog med operationer. Hoppas bara foten blir bra nu :)

Så nu är jag instängd i 2v ungefär. Ingen som vill umgås med en invalidos som inte kan gå. Kan inte köra bil på ett tag ialf.
Var rastlös redan när jag vaknade imorse. De är inte min grej att bara vila. Så fruktansvärt tråkigt.
Mådde dåligt under förra sjukskrivningen, kommer bli likadant med denna 😬 känner mig grinig och lättirriterad redan nu.

KRAM

  • 37 readers

Likes

Comments

Veckan är snart slut :) ialf arbetsveckan.

Blev lite smått juluppsättning i lägenheten. Ingen julkänslan alls, kom tillbaka skön :)
Var på öppet hus ikväll. Mosters sötnosar hade öppet hus på skolan :) roligt och se. Den äldsta tyckte mest det var pinsamt. Haha.
Älskar mina troll.

Imorrn är det full fart. Jobb, packa och åka till Enköping och Uppsala för dans :) snart operation och måste få ut det sista.
Lördag blir det relax och avkoppling, söndag kalas (bästa storasyster blir 29) :) sedan tillbaka till Enköping för möte.

Blir en bra helg tror jag.

KRAM

  • 70 readers

Likes

Comments

1v exakt kvar att jobba, 2 dansträningar kvar och hoppas på en kort sjukskrivning. De är ju bara några stygn :)
Metallbiten i foten ska ut, hoppas innerligt att bortdomnad:m/ömhet och smärtan kommer försvinna. Få tillbaka min fot igen, kunna träna, springa som jag vill.

Operationstiden kommer vara 9:30, alltså fastande från midnatt dagen innan. Gäller att somna sent och ställa klockan 30 min innan mamma kommer o hämta mig. Aå jag slipper kunna av hungern.

Första operationen var jag jätte nervös, svimfärdig och läskigt. Kommer bli nedsövd även denna gång, lika läskigt tycker jag. Känns så sjukt när man vaknar upp.

KRAM

  • 77 readers

Likes

Comments

Åkte över till syster för att hämta mina flyttkartonger de lånat, då jag själv snart ska ha de igen 😂
Äldsta syskonbarnet skulle på säsongsavslutning med fotbollen och pappan där :) han är tränare för laget. De skulle bowla O tacobuffé. Så yngsta syskonbarnet och syster skulle på bio 'trolls' så frågade om jag fick hänga på. De fixa jag. En riktigt bra och rolig barnfilm, bra musik i den oxå. Kan rekommendera den för er som har småbarn. Glöm ej att SF har slutat med kontanter. Lite små dåligt, då de var två tjejer som skulle på bio men hade bara kontanter. Fanns en snäll kvinna som betalde för dem och fick deras pengar. Jag själv hade gjort likadant. Tyckte lite synd om de tjejerna.

Nu är de söndagsmys framför Beck, alltid värd O så fler gånger. Nybakad saffranskaka och julmust :) kan inte bli bättre. Gotta sig när förkylning ej vill ge sig :) helt okej

  • 90 readers

Likes

Comments

Att bry sig om någon och sedan att personen säger elaka ord känns tråkigt :(
Vi har bråkat mycket , men när jag fortfarande bryr mig så var de tydligen ingen idé. Så från och med nu så tror jag att jag ska skita i att bry mig.
Känns så tråkigt faktiskt :(
Får la ta ett steg bakåt.

Tur att jag har vissa vänner som tycker om att man bryr sig om dem :) tack för att ni finns ❤️

  • 97 readers

Likes

Comments

Andra lördagen jag vaknar upp och mår skit pga förkylningen. Tar en evighet för denna förkylning att försvinna.
Förra lördagen mådde jag likadant som idag. Matt i kroppen när jag vaknade, kallsvettig , huvudvärk orkar inte stå upp. Fick vila till och från när jag gjorde iordning frukost.

Somnade en liten stund på soffan och mormor ringde. Tog med henne ut, kanske var det som fattades. Orkade ialf gå O stå. Men efter 30 min så kom huvudvärken tillbaka och haft i flera timmar. Värktablett har ej hjälpt. Jag blir alltid orolig när ngnting aldrig släpper. Hjärnspöken.
Vill bli av med denna förkylning NU.
Jag blir så tystlåten när jag inte mår bra. Kände mig inte som ett trevligt sällskap , haha :)

Fått lite mat i magen och intagit soffan. Fryser som attan och vet inte om jag vågar somna 😬 är nog ingen fara men blir såhär . Knasiga mig.

KRAM

  • 96 readers

Likes

Comments

Jag har det roligaste jobbet jag någonsin kommer att få testa. Älskar det ;)

Men.. att jobba medlem förkylning är tungt. Böja sig ner och hjälpa med kläder , huvudet exploderar. Haha
Man hänger inte riktigt med i svängarna då det känns som allt går i slowmotion 😂 när man kommer hem är man helt färdig och känner hur allt i kroppen kommer fram :P men vad gör det :) roligt jobb.
Dagarna och veckorna går så otroligt fort. De är så enkelt att kliva upp på morgonen :)
Trots förkylningen så är det enkelt och ibland glömmer jag bort att jag är förkyld ;)

Ta hand om er i dessa tider.
KRAM

  • 110 readers

Likes

Comments