Aldrig haft denna känsla i benen förut. Många säger att det kan vara zink eller magnesium som fattas, även vätska.
Dricker nog lite för lite när jag tränar.

Kryper i benen, träningsvärk känsla, svider, vill bara ut och springa av mig och sendrag. En obehaglig känsla.
Köpt kosttillskott som innehåller alla möjliga vitaminer, så får se hur de känns om 1vecka. Hoppas på bättre, för att träna dans med detta är super jobbigt. Det är tungt och känns inte som om ingenting händer i benen. Hasar mig fram känns det som.

Håll tummarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte, men att fylla år är spännande och en punkt där man träffar släkten över en fika och firar den som fyller år. Eftersom man sällan träffat alla samtidigt osv. Sen är de alltid roligt med presenter.

Men i min släkt, där har det hänt någonting. De är
gruppuppdelningar bland syskon, de är grinig och tjurigt och vissa duger mer än andra. Man väljer att fira vissa inom en familj.:/ förstår de som bor i andra städer osv att det är svårt och komma.

För 2-3 år sedan så hade vi bestämt att ha kalaset hos mig i min lägenhet i Eskilstuna. Eftersom vi fyller 1 dag emellan oss så brukar vi slå ihop det. Men just då var det ingen som kom, vi bakade, kokade kaffe, dukat fram sov och inbjudningar hade skickats ut, eftersom ingen sagt ifrån så trodde vi släkten skulle komma. Icke, en kotte.
De verkar bara duga om de firas jämt eller om jag inte är med och ska firas.

Tycker synd om ett barn som inte blir firat. Hennes lillasyster blev firat men inte hon pga mig :/ förstår inte varför egentligen. Säg till mig om jag gjort någonting fel emot dig/er. Men en 12åring kan man fira om man firat hennes lillasyster.

Skäms på min släkt.
Tänker inte fira min födelsedag i framtiden. Men räkna då inte med att jag tänker fira er.

  • 118 readers

Likes

Comments

​JA, jag bor i Västerås men jag tränar och tävlar för Enköping ( Ena bugg och swing) 

Det är hemmatävling imorgon och de ska bli skoj :) Äntligen en tävling som är nära, haha..
Så har ni ingenting för er imorgon så kom och titta :)

Start :10:00 i Fjärdhundra sporthall.
 Det börjar med Regional tävling och sedan Nationell tävling..
Likes

Comments

Det tryter i knutarna..

Jag blir så fruktansvärt irriterad på dessa parkeringsplatser här utanför, att människor kan parkera så dåligt så undrar jag om dem fick körkortet på brevlådan !? Lika frustrerande och irriterande när jag bor på början av gatan men, jag får parkera längst bort på andra sidan gatan då det finns en gata till. På den sidan verkar de finnas massa parkeringar men inte på denna delen av gatan..
Tur att jag är ensam i bilen och kan sitta och svära och skrika på alla som inte parkera...

Att klara mig ensam utan vänner runtomkring mig har jag gjort länge nu.. Är det inte ALLTID `upptagna` så ORKAR dem inte ses.. Ja vad ska man säga!? Jag ska sluta fråga och höra av mig nu, får se vilka som egentligen är mina vänner. Det är inte ALLTID jag som ska höra av mig.. Dock gillar jag inte att vara ensam. Det är små tråkigt och tom, roligt att ha någon att prata med i verkligheten och inte bara över en telefon då och då.. Bor man i samma stad så ska det inte vara så svårt, men tydligen så är de det fortfarande..

KRAM

Likes

Comments

Idag fyller lilla Ida 9år. Åren går så otroligt fort. Nyss var du liten och ville gosa, mysa och lära dig massa saker.
Lära dig saker vill du fortfarande, då du är den smartaste ungen jag känner... Men däremot så är du inte så mycket för att gosa och mysa längre , iallafall inte med moster din.

Hoppas du är nöjd med alla dina fina presenter och hela din dag..
Grattis Ida på 9 årsdagen, moster älskar dig <3

Likes

Comments

De är extra roligt att träffa familjen när man kommer hem till Eskilstuna igen. Lite ledsamt blir det att åka hem när jag vet att hemma är det tyst och tomt.
Jag är så oerhört tacksam och glad för min familj, föräldrar som finns och hjälper och det behövs, en syster som alltid finns där och så är jag ju moster till två fantastiska flickor som jag älskar oerhört mycket och tänker mycket på dem när de kan bli tufft hos mig själv.

Igår pratade jag om ett djupt ämne med människor som verkligen förstår. Idag när jag åkte ifrån familjen så började jag tänka på det där igen. Det känns ju tomt och ensamt här hemma, det skulle vara enkelt om man var två om hyran, laga mat, göra saker ihop och bara ha kul m.m :) Tror det kallas `pojkvän` , fick många tankeställare igår. Och när jag tänker på det så blir jag lite ledsen inombords och tusen frågor kommer upp i huvudet.
Jag har tur som har min fina familj som kan få mig att tänka på annat och det är extra roligt att komma hem till stan med ledsamt att åka hem.

Klart det fattas något i vardagen. Ny stad, nya möjligheter. :)


KRAM


Likes

Comments

Hostat och halsont samt små hängig.
Det är roligt med en ny vecka :) älskar jobbet jag har, glädje varje dag och härliga kollegor :).

Just idag har varit en tung dag, när man är små hängig så längtar man till sängen. Slutade 16 idag, gjorde lite små ärenden så kom hem vid 16:45. Lade mig på soffan och somnade ganska fort. Sov Till och från fram till kl var strax efter 20. Missade farmen :(
Bytte soffan mot sängen och hoppas jag får sova någonting , dumma hosta :(

Hoppas ni haft en bra dag.

KRAM

  • 126 readers

Likes

Comments

​Hade svårt att somna igår.  Denna rethosta går mig på nerverna. Så fort jag ligger så känns det obehagligt, ja ni vet säkert känslan. 
 Till slut valde jag halvsitta upp och sova. Vilken jag har gjort hela natten, vaknat till och från och hostat. River i halsen och svider.  
Det börjar alltid med hosta och halsont, sedan kommer förkylningen.  Jag hoppas detta kommer försvinna snart, tävling nästa helg och andra planer nästa helg. Vill inte ligga i influensa har inte råd med det heller.. BLÄ..

 Hoppas ni som känner er hängiga att ni vilar och lyssnar på kroppen. De är viktigt nu när influensan ligger på sin högsta topp.. 


KRAMLikes

Comments

Vaknade upp på strålande humör efter at lördagskvällen inte riktigt blev som planerad.
Solen sken och klar blå himmel utanför fönstret. Jag blir på strålande humör och bara log :)

Slog på tv och kollade lite nyhetsmorgon, så skönt att ha tv i sovrummet igen. Man behöver inte kliva upp till soffan för att kolla. UNDERBART..
Tog en fruktfrukost, nästan ialf. Kiwi och hallon med naturell yoggi. Kan inte undvika mackor, så blev en ostmacka på det också.
Sen började jag, mattorna på plats och fick dammsuga igen. Fick upp lite små inredning här och där. Skulle vilja ha fler hyllor osv. Får snällt vänta och se vad jag får i födelsedagspresent. Önskar mig ett skrivbord där jag kan ha datorn stå hela tiden och kunna ladda den utan att flytta runt den , samla alla papper på ett ställe osv. Lite kontorsvarning, haha..

Blev klar ganska snabbt så satte mig i soffan och kolla på Tingeling som gick på tv. ÄLSKAR DISNEY..
Glömde bort tiden lite så blev en hastig lunch `panpizza vegetarisk` innan träningen.
Packade ner allt i jackan för att hinna till affären innan träningen. Insåg när jag kom till Enköping att jag tappat hörlurarna till telefonen.. FAN. Hade två par innan jag flyttade, hittade ett par efter flytten och nu har jag inget.. BLÄ...

En utmärkt och toppen träning, roligt och inspirerande som vanligt. Ibland vill man bara inte åka och dansa men idag kändes det toppen och allt var tummen upp.
Sen fick jag åka hem till finaste solnedgången, då log jag ännu mer.
En fantastik söndag och laddar nu batterierna inför en ny jobbvecka. Rödtjut och clean eatings choklad. Så sjukt god.. MUMS....


KRAMLikes

Comments

Dagen jag längtat efter. Mor O far skulle komma idag, inte för och fika utan hjälpa mig med att sätta upp grejer på väggarna osv :) fick även hjälp med att bära ner allt till källaren. Kändes underbart att bli av med kartonger.

Det blev jätte bra med alla grejer som skulle sitta på väggarna. De börjar likna en lägenhet nu.
Småfix och trix kommer jag nog göra länge. Finns lite smått och plock överallt. Hihi.

Mellomys för mig själv och sedan QX-galan :)

Trevlig lördag.
KRAM

  • 177 readers

Likes

Comments