Jag är så otroligt tacksam och glad att jag kunde ta semester redan från torsdag förra veckan. Hade bara tagit fredagen, men de hade inte räckt. Har packat som en galning, ordning och reda på saker. Hann till och med sitta 1h i fredags innan det var dax att gå ner med alla kartonger. Fy bubblan för att flytta.
Jag har så ont i vaderna och fötterna efter upp och ned i trappan. De krampar , men är nog bara träningsvärk. Hahaha. Sitter i fortfarande.

Idag tog vi sista tagen för flytten. Nycklarna är inlämnade, lägenheten städad.
De har varit så otroligt mycket dessa sista 2 veckorna. Har inte haft psyket med mig i allt.
Idag landade vi på hotellet och de blev såklart strul in i det sista, det löste sig men när man bara skulle parkera och allt bli kaos igen. Kände bara blä då.
Väl när allt löst sig så började vi installera oss på hotellet och tog en välförtjänt dusch sedan gick vi ut och käkade.
Igår var de även 6månader för mig och älsklingen ❤️ tiden går för fort. Snart är vi sambo på riktigt.

Vill tacka min pappa för att han orkade och ställde upp och flytta alla grejer. Världens bästa pappa 💕
Och tack till min älskling som ställer upp och lugnar ner mig när jag är virrig och irriterad ❤️

Ett gott skratt för sista helgen gjordes. Rickard skulle vända sig om och rullade ner ifrån sängen 😂 litet gott allting gott, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är en extrem tung vecka, mycket som ska göras, mycket som ska packas ned , allting måste verkligen packas pga de ska förflyttas till ett förråd och inte in i en lägenhet.
Igår ringde han en väckarklocka hos mig, jag förtränger allting, hur jobbigt det är med detta. Men igår insåg jag att det är tufft just nu. Mycket pga att lägenheterna inte är klara, vi skulle fått flyttat in i helgen men blir inte så, utan 1 månad senare, ska bo på hotell 1 månad. Kul men ändå inte, 1 månad på ett liten hotellrum. Mycket som ska fixas innan lasset går, vad ska finnas kvar för städning osv. Det är kaos i mitt huvudet och låg sjuk fredag och lördag. Vet inte om det är pga av allt detta eller om de var någon magbakterie som kom på besök. Känner mig fortfarande lite svag. Inte ätit en full portion än. Så ska bli spännande och se hur dagen kommer gå. Hoppas jobbet kan leda mig till andra tankar. Men återstår och se.
Håll tummarna :)

Kram

Likes

Comments

Oj oj oj. Var skeptisk i början.
Men Tillslut åkte vi för de var otroligt fint väder.
Rickard har lånat pappas båt som han har ligger någonstans , fråga mig inte vart :)
Det var otroligt fint, vindstilla och vi knata i båten och började kasta. Rickard kastade första, fick inget. Han kastade andra kastet , fick en abborre. Jag fick kasta tredje kastet, fick en liten gädda. Första gången jag får en gädda och på första kastet också :)
Vi åkte omkring där i båten och testade lite olika ställen längs kanten. Där vi fick napp första gången , dit åkte vi tillbaka efter några timmar och fick tre gäddor till på de stället :) den sista gäddan vi fick, Rickard skulle ha den stora vi sätt som hoppat omkring ett tag. Tillslut gav han upp och gav över fiskespö till mig. Då sa han 'ta upp den den där nu så åker vi sen' och vad hände? Jag fick upp den Direkt. Woho :) tyvärr han jag inte foto den sista , då han var så snabb och hoppade loss.
En härlig solig dag vid en insjö , riktigt mysig dag.

Likes

Comments

Nu ni mina kära läsare.
Vi har fått svar. Oktober månad blir det hotell i 1 månad. Lägenheterna är inte klara och vi + 3 till av 20 st kunde inte bo kvar i våra gamla lägenheter 1 månad extra. Inte det roligaste men vad ska man göra.
Frukost får vi varje morgon, de sägs att det finns kök vi kan laga mat i. Kyl o frys då? Tvättmaskin? De är halvt med information.
De är både skönt och inte att få på hotell. Komma hem efter jobbet och de finns bara ett rum, ja, badrummet också, inte riktigt detsamma.
Kan bli en tuff och intressant månad. Tur att jag har min älskling vid min sida. :)

2v kvar till flytten.

Likes

Comments

Idag är det 3 veckor kvar tills vi flyttar.
Jg hoppas och önskar att vi får flytta in redan på fredagen. Om vi ens får flytta in i lägenheten.
De skrev för 1 månad sedan om att dem eventuellt inte skulle bli klara i tid pga någon leverans som inge kommit i tid.:/

Hade vart trevligt med lite information från företaget, men icke det. Inte mycket som sägs.
Håll tummarna.

Likes

Comments

Gos morgon alla. Var någon timme sedan ja vaknade.
Sovit till och från inatt. Dumma förkylning, halsont och hosta har kommit till mig. Inte alls förtjust i det. Bara bygga upp med vitaminer och dricka mycket.

Karln har dragit iväg och fiska idag, den gråa mulna lördag, jag tänkt försöka börja packa lite. Flyttar om 3v, men vet fortfarande inte vart? Till lägenheten eller något annat. Ett nybygge som eventuellt inte hinner bli klart!?:/
De är så himla tråkigt att packa, roliga att packa upp och inreda. Blir ju så himla tomt överallt när man packar ner :)

Ska försöka ta mig upp ur sängen, matt i kroppen och förkylningen bråkar med mig :(
Trevlig lördag alla :)

Likes

Comments

Hoppas innerligt på att få och åka till jobbet på måndag.
Jag börjat komma tillbaka till mig själv.
Det sitter lite yrsel kvar, hastiga rörelse åt sidorna eller hår för fort fram och upp och ned 'som tex plocka upp något' är tufft. Då snurrar det till för mig. Är tröttare än vanligt också.
Jag orkar sitta upp längre stunder. Trötthet, sover mycket mer än innan.
Igår sov jag två gånger på dagen och somnade som en stock på kvällen.
Detta är fortfarande läskigt och en rädsla sitter inom mig.
Dem röntgade huvudet så ingenting fel så. Men vad kan ha utlöst detta? De har satt sig på balansen, men vad för något? Hmm? En fråga jag kanske aldrig får svar på. Läskigt är det iallafall.
Kan säga att det inte är roligt med gratisfylla 3dagar i rad. Blä. Hahaha

Trevlig lördag alla.

Likes

Comments

Vilken dag.
Som jag skrev igår så började allt då.
Mådde ok när jag gick och lade mig.
Imorse vaknade jag och allt snurrade. De slutade aldrig. Så fort jag bara vände mig så snurrade allt.
Hemsk känsla ska jag säga.
Så Tillslut när jag skulle försöka sätta/ställa mig upp för 3gången så svartna det nästan. Jg har svimmat förut, så lade mig ner direkt och ringde mamma. Sedan ringde jag Rickard och bad honom komma hem.
Ringde 1177 och sen 112. Ingen ambulans in, men dem kom och hjälpte mig ned för trapporna. De var dem längsta trapporna någonsin, dem tog aldrig slut.
Väl på akuten gick allt snabbt och bra personal.
Fick göra övningar och de pratade allting om kristaller. Men Tillslut uteslöt dem det och fick en tid till röntgen så se inte var någonting i huvudet. Allting såg bra ut.
Troligtvis är det någonting som satt sig på balansen som gör detta.
Fick en tablett emot illamående innan jag åkte hem. De gjorde så jag kunde äta lite.
Är fortfarande yrslig och fick med mig övningar hem. Ska tvinga fram yrsel för att de sedan ska försvinna efter ett tag.
Jag var rädd idag, riktigt rädd. Tur att jag hade Rickard, annars hade jag inte varit så lugn.

Likes

Comments

Idag börjar barnen i skolan.
Skulle bli så kul o träffa alla barn.
Istället är jag sjuk :( började igår efter lunchen, mådde illa och fick ont i magen.
Imorse när jag vaknade snurrade allt och illamående.
Tvingade mig upp och åt frukost, för jag skulle till jobbet.
Efter frukosten skulle jag leta fram kläder , sätter mig på bänken i hallen och hur känner hur de kommer. In på toa. Blä, hatar att spy verkligen. Vidrigt, brännande och smakar illa. Usch.

Då visste jag att jag var tvungen att vara hemma. Vill inte smitta barnen.

Likes

Comments

När jag började dansa så var jag tveksam. En klasskompis som fick mig att börja. Efter några lektioner var det de roligaste jag visste. De var varit många framgångar och många motgångar. Bytt danspartner gång på gång :(
Varje gång de känns positivt och känns som en bra chans så går de ner till botten igen. Inte första gången. Haft tur alla andra gånger och hittat en ny danspartner.
Jag är la jobbig att dansa med , Hahaha. Därför dem slutar och börjar med andra:)
Och jag som är så blyg och inte är den som är i centrum och kände att jag börja finna min plats och började smått få kontakt med vissa så försvann det också. :(

Så nu efter 17 år så lägger jag danskorna och alla danskläder på hyllan. Någon gång ska det ske och de blev visst 2017.
Känns tråkigt och de är en klump i magen som sätter sig.
Det roligaste jag visste. :) dansen kommer alltid finnas, men tävling och träning på hög nivå lägger jag åt sidan.

Kram

Likes

Comments