Efter gårdagens dans som slutade 01, var hemma 03 natten till idag och klockan ringde 05:45 :)
Jag är förvånad att jag var ovanligt pigg när klockan ringde. Säkert för att jag visste att de skulle bli en fantastisk dag.
Jag, syrran och barnen skulle åka skidor i Romme :) ett beslut vi inte ångrar.

Bilresan gick bra:) men hände något underligt. Vi hade 15-20 min kvar till Romme när vi ser en bil som åkt i diket. Såg en person som satt kvar i bilen. Vi tänkte stanna men körde förbi och personen börjar blicka med helljuset på oss. Vi backar och kliver ut. En skum typ kommer ut och säger massa olika saker. Han har troligtvis somnat bakom ratten och det kostade 1500kr för bärgning på plats, hans kompis kunde inte komma först om några timmar. Han frågade om vi skulle till Borlänge , nej vi ska till Romme sa vi. Han sa att de var ok. Vi stoppade bilar en efter en med hopp om att någon skulle till Borlänge. En kvinna som hade som hade som tonårsson i bilen stoppade vi och de skulle till Borlänge men hade trångt i baksätet :/ fanns ingenting i de baksätet. De kom bilar efter så vi bad de köra in till kanten framför oss, Hon sa ja men sedan gasade iväg. Jävla kärring som inte ville vara hjälpsam. Hur som helat. Vi tog med den illaluktande typen som somnade till så och då i bilen. Han klev av i Romme ialf.:/

Förutom det så har vi haft en helt fantastisk dag. Vi trodde på en mulen och grå dag. Men de blev strålande sol och blå himmel :) det var magiskt. Tjejerna var helt fantastiska på att lära sig att åka skidor. Första gången för dem. Syrran och jag agerade skidlärare, vilket vi lyckades med. Elina ville ge upp efter andra försöket men jag sa ifrån. Sen kom hon in i det och ville åka mer och mer. Vi körde knappliften till barnbacken innan lunch. Tjejerna ville så gärna åka 6stolsliften , de gjorde vi efter lunchen. Dem blev så glada och lyckliga, vi hittade en super bra backe ner som de åkte om och om igen. Dock blåste och var lite småkyligt på toppen. Men ack så fint och en fantastisk dag :)
Det känns O vader och i min fot ska jag tala om, kommer icke kunna gå imorrn 😂Men det är så värt de efter gårdagen och idag.
Tack min syster för att du kom med förslaget ❤️ detta gör vi om.

KRAM

  • 35 readers

Likes

Comments

Efter jag köpte ny nasonex. en nässpray som hjälper emot bihåleinflammation, förkylningen blev mycket bättre och jag kände mig genast bättre dagen efter. Lite som magi, en inflammation som blir så jobbig.
Jag mådde bra igår och valde att åka och dansa lite i Uppsala med Mikaela :)
De blev en fantastisk kväll, hade super roligt :) var inte så förväntansfull med att de skulle bli så mycket dans och mycket folk :) men blir 5 stjärnor och Casanovas spelade lika bra som alltid :) hihi

Jag valde att åka hem efter dansen som var 21-01, jag bor då i Eskilstuna. Jag var hemma kl 03 och klockan ringer 05:45 idag.......

KRAM

  • 29 readers

Likes

Comments

Det var skönt att komma tillbaka till jobbet idag. Var hemma igår då kroppen sa ifrån och hostade hela natten. Förkylningen tar kål på mig.

Valde att åka till jobbet idag, de var varit tungt för huvudet osv med bet ihop :) de är så tråkigt och ligga hemma. Var lugnt idag, men det kändes när jag kom hem. Lade mig en stund men maten var tvungen att göras. Haha
Blev burritos med sallad, enkelt och gott.

Nu ligger jag i soffan och kollar bygg liv. Matte och Willy är ju vara så härliga , haha.
Riktiga ögongodis i dagens program 😍

Jag har tänt ljus och har fått en förkärlek för hallonvatten (iskallt). Super gott och nyttigt för den delen :) testa.
Nu ska jag ligga här i krya på mig😇

KRAM

  • 56 readers

Likes

Comments

Hade sätt fram emot dagen på jobbet idag.
Planeringsdag, elevassistent träff och träffa alla lärare igen.
Natten har varit jobbig, förkylningen verkar inte ge sig, tjock i halsen och hostan är värst :( börjar bli tokig på detta. Tagit det lugnt hela helgen, trodde den var påväg att försvinna. Men ack fick jag :(
Kroppen känner ifrån, ingen aptit , inte hungrig och de enda som gäller är dricka.
Läste ett knep på Facebook, skärs en citron och låta de ligga framme när man sover bredvid sängen. Någon som testat??:)

Hoppas ni är friska där ute.
KRAM

  • 52 readers

Likes

Comments

Alla där ute!
Om ca 3v så flyttar jag, jag byter stad och kommun helt. Jag har massor med kläder i alla olika storlekar, påslakan, väskor, prydnadskuddar, träningsmaskin som jag skulle vilja bli av med.
Köp och sälj sidor på Facebook är sjukt svårt att sälja någonting på. Har ni några tips om hur jag kan bli av med det?
Alla grejer är i FINT skick och jag är lite för snål att skänka bort sakerna.

Funderar på att ha en liten liten loppis, men blir svårt med snön och kylan och vill inte ha hem massa främmande människor. Hahaha. Har dessutom inte råd att lägga 200kr för att stå på en loppis heller, då det är ett bort som kostar så mycket för att stå.

Så har ni några tips?


KRAM

Likes

Comments

De är så vackert med all snö och solen skiner.
Kan stå och kolla i evigheter på det. Dock är jag inte så förtjust i kylan men äsch :) snart sommar. HahHa

Jag har tur att få jobba på en arbetsplats som ligger nära skogen osv. Mycket snö som är orört och solen ligger på. De är underbart.

  • 84 readers

Likes

Comments

Tog mig 30 min att få fram min lilla pärla.
Gratis träningspass kan man säga. Kommit mycket snö inatt :) är överlycklig över det. Vitt, ljust och fint.

Välkommen snön ❄️

  • 80 readers

Likes

Comments

Julen är nu undanplockad. Känns riktigt skönt faktiskt, hade inte så jätte mycket men de blev ljusare i lägenheten :) delvis den underbara snön utanför som gör det också, men hade röda stjärnor i vardagsrummet. Hihi.

Började visst kl 12 idag, trodde jag började 8 :) Hahaha
Så har hunnit med mycket nu på morgonen :)

Hoppas på pulka åkning på jobbet idag. Så himla roligt med snö:) de är ju så mysigt och ljusare. Älskar det.

  • 86 readers

Likes

Comments

Jag lovade bilder från julafton och skulle vilja berätta om nyårsafton och nyårsdagen.
Det är många bilder och mycket skrivande. Inte lagt in alla bilder än heller.
Blev förkyld förra veckan när jag blev ledig. Typiskt. Så orken att sitta framför datorn har inte varit någonting. Är inte så pigg efter jobbet. Men ska försöka innan veckan är slut.


KRAM

Likes

Comments