Inlägget innehåller affiliatelänkar

Highlightern i de flesta sminkväskor och paletterna alla drömmer om finns i "The Balm" sortimentet. Nu får du 20% rabatt på varumärket hos eleven.se fram till den 30e januari!

The Balm hittar ni HÄR

Likes

Comments

..sitter just nu och pluggar. Har en inlämning kl 23.59 och måste bli klar så snart jag kan. Uppdaterar därför mer imorgon och ska dela med mig utav massor. Tro mig ni kommer tappa hakan, för det gjorde jag..

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Hej!

Måndag idag och det känns verkligen. Idag börjar jag på nya jobbet och jag börjar även plugga. Förhoppningsvis går båda delarna bra även fast jag själv inte är på topp. Har en jobbig förkylning som vägrar släppa och jag är bara allmänt trött och hängig. Hade jag fått bestämma hade jag faktiskt legat kvar i sängen och sovit.

Hur som helst, börjar jobba klockan 14 idag och det känns lite som att dagen bara försvinner. Dels för att jag tänkte "toppen då kan jag sova lite extra" och vaknade kl 10. Tänkte att jag skulle hinna plugga lite, men insåg att jag även måste hinna ut med Zack innan jag ska iväg, fixa lunch, göra mig i ordning och sånt där. Så vi får se hur mycket jag hinner.

Annars då, hur är det med dig? Jag hoppas att det är bra i alla fall och att du haft en toppen helg! Min helg har mestadels bestått utav mys här hemma. Men i lördags så åt vi ute både till lunch och middag. Förutom det tvättade vi även bilen och gick i lite butiker. Så himla mysigt att bara göra ingenting egentligen.

Nu ska jag ta och sätta fart. Kramar till just dig<3

Han som gör mig lyckligast i världen<3

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Fick en fråga igår om hur jag redigerar mina bilder. Tänkte att jag delar med mig utav det i ett inlägg istället för bland kommentarerna så alla kan hitta och se hur jag gör för att redigera mina bilder. Jag använder mig utav appen VSCO som är super enkel att använda! Och när jag tar bilden tar jag alltid så att den är fyrkantig då jag vill att det ska passa in på Instagram och sånt där, men ibland händer det självklart att jag har avlånga bilder också!

Så ser mitt "feed" ut när jag öppnar appen och där kan man se alla bilder jag redigerat osv. Det som är så skönt är att jag kan kopiera mina föregående ändringar på bilderna så att nästintill alla blir likadana. Dock så ändrar jag ifall att färgerna blir helt knas etc. Ja, man får göra som man vill - men jag gillar lite mer ljusa bilder.

Före redigering

Hur jag redigerar är lätt som en plätt! Jag använder mig av filtret HB2, efter det har jag ändrat kontrasten, temperaturen på färgen i bilden och exponeringen.

Efter redigering

Som sagt så blir det ganska mycket skillnad och gör bilden mycket roligare att titta på enligt mig. Innan man gjort om bilden så är den ganska platt och tråkig.

Vad använder ni för någonting när ni redigerar era bilder?

Likes

Comments

- Under tiden jag varit hemma så har jag haft sån otrolig städmani. Vet inte vad som kan vara smutsigt längre haha!
- Idag har jag haft hicka fem gånger under hela dagen, brukar aldrig ha hicka! Så irriterande och har det i skrivande stund..
- Jag har fått upp ögonen ordentligt för YouTube - vill verkligen börja men vågar inte riktigt haha..
- Det här året kommer bli bland det bästa året, om allting fortsätter på det här viset.
- Nästa vecka ska vi lämna in bilen på service. Stackars plånboken haha..
- På måndag börjar jag plugga! Hoppas på allt att det kommer gå bra.

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Garden Of Eden I-Divine HÄR / 2. Arabian Nights I-Divine HÄR / 3. Enchanted Forest I-Divine HÄR / 4. On The Horizon I-Divine HÄR

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Alltså just nu, händer det så himla mycket! Jag har då sökt två utbildningar, min plan var egentligen att läsa undersköterska med inriktning mot akutsjukvård. Jag kom in och blev såklart super glad - men det visade sig vara fel jag sökt. Som tur var så sökte jag naturkunskap 2 också, som jag kommer läsa på distans för att sen söka till universitet till sjuksköterska. Samtidigt som det här kommer jag jobba och jag gissar på att det kommer bli riktigt, riktigt jobbigt. Men det kommer bli värt det sen tillslut.

Just nu sitter jag och kikar på TV och bara tar det lugnt. Har sovit så himla dåligt inatt, sov ungefär 4-5 timmar så har powernapat i 30 min under dagen. Förutom det har jag suttit i olika telefonköer och försökt få svar på mina frågor. Gick sådär, ville bara lägga mig under täcket och sova. Men nu är det gjort och jag slipper tänka på det.

Hur har din onsdag varit? Hoppas den varit toppen och att den blivit som planerad.

Kramar <3

Påtal om sängen liksom.. Hur skön ser den inte ut att vara?

Likes

Comments

Instagram@lindahasa