Nu när det närmar sig kallare och mörkare tider så brukar oftast inläggen på bloggen öka. I alla fall för min del! Därför tänkte jag göra en liten "guide" på hur man kan gå tillväga ifall inspirationen inte finns där men man känner ändå att man vill uppdatera. Såklart finns det hundra andra tips också men dessa som jag delar med mig utav är oftast de jag utgår ifrån. Glöm inte att variera ditt innehåll i bloggen, annars kan det bli långtråkigt att läsa om man skriver om samma saker hela tiden.

- Läsa andra bloggar och få inspiration - men kopiera inte! Det är stor skillnad på inspiration och kopiera.
- Gör fina kollage med kläder, skönhet eller inredning.
- Skriv inlägg om saker som rör dig, dela med dig utav dina åsikter. Jag älskar det!
- Gör en lista om dig själv, till exempel "tio saker om mig", "fem roliga fakta om mig" etc. Det är kul att få lära känna DIG.
- Dela med dig utav dina upplevelser, det kan vara allt från ett restaurangbesök till en resa.
- Gör tillbakablickar på föregående år och reflektera över vad som förändrats sen dess.
- Inspirationskollage! Spara ner alla bilder som ger dig inspiration och dela med dig!
- Fota allt du gör en dag (dvs roliga/intressanta saker) och gör ett helt inlägg om det.
- Dela med dig utav recept.
- Gör blogglistor. Ni vet de traditionella blogglistorna som var super populära ett tag?
- Visa upp dina senaste inköp eller så visar du upp vad du VILL köpa.
- Tipsa om saker som du tycker om, eller gör en recension om någon sak som du gillar/ogillar.
- Svara på dina läsares frågor i ett inlägg.

Och tillsist men inte minst: tänk alltid "skulle jag vilja läsa det här?", "vad får mig att försätta följa en blogg?" etc. Hoppas jag hjälpte lite på traven i alla fall!

En bild från när jag och några till var påväg ner till Gijón för att vara utbytesstudent år 2014.

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks1. Jacka från Armani Jeans HÄR / 2. Ring från Edblad HÄR / 3. Väska från Reiss HÄR / 4. Blus från Navy London HÄR / 5. Byxor från Vero Moda HÄR / 6. Armband från Lily & Rose HÄR / 7. Pumps från Zign HÄR

Likes

Comments

Satt och scrollade igenom mitt arkiv för att hitta några bilder från oktober förra året för att hitta bilder till min throwback som jag gör varje månad. Det slog mig då att det snart gått ett år sen jag och J blev sambos. Ett helt år! Tänk vad tiden går fort och tänk så mycket vi hunnit med under ett år. Jag är så himla lycklig över att jag och J bestämde oss för att flytta ihop. Bästa beslutet jag någonsin tagit. Att få bygga mitt liv tillsammans med min älskade.

Såklart dyker det upp mycket frågor angående detta, även om jag redan svarat ett antal gånger på vissa utav frågorna förut. Därför tänkte jag ta och svara på de mest "populära" frågorna i detta inlägg. Är det någonting mer ni undrar över så är det bara att kommentera så svarar jag bland kommentarerna i vanlig ordning!

Varför flyttade ni ihop så tidigt i förhållandet? Ni visste väl inte om det skulle fungera? Vad sa era föräldrar?
Varför inte? Varför ska vi stå och vänta på att det gått mer tid när vi lika bra kunde flyttat ihop när vi väl hade chansen? Om det känns rätt så finns det verkligen ingen ursäkt till att dra sig tillbaka. Visst, det är lite små läskigt i början att börja tänka på att man är en person till och dela precis allt. Innan vi flyttade ihop så var vi båda mycket hos varandra, så det blev mer naturligt via det också. Vad våra föräldrar sa? Vad ska dom säga egentligen? Vi är två vuxna människor som kan ta våra egna beslut. Vad dom tycker är egentligen ointressant, men såklart var de glada för vår skull. Har inte hört någonting negativt alls. Vilket är toppen!

Hur gjorde ni med alla möbler? Hur kom ni överens om vad ni skulle ha och så vidare?
Ärligt nu. J sa att jag fick göra exakt som jag ville när jag flyttade in. Men jag valde att ta min säng istället för hans, dels för att han hade en 120 säng och jag hade en 160. Sen bytte jag bara ut lamporna, satte dit riktiga blommor istället för plastblommorna, satte upp vita gardiner istället för mörka, tog ut lite mattor och la dit ljusa istället. Lägenheten var väldigt, väldigt mörk dock hade den vita väggar och super fint golv så när jag flyttade in så framhävde jag det istället för att "gömma".

Hur är det att leva tillsammans med sin partner? Är det som du förväntat dig?
Att leva tillsammans med John är verkligen det bästa jag vet. Jag kan inte se mig tillsammans med någon annan, någon annanstans i världen. Att få bygga sitt liv tillsammans med honom är min d r ö m och HAN är mitt liv nu. Om det är som jag förväntat mig? Ja. På många nivåer är det bättre än vad jag trott. Såklart är det tufft ibland, speciellt om någon av oss har en dålig dag. Det blir lätt konflikter och så vidare. Men det tillhör ett förhållande. Det är inte felfritt.

Likes

Comments

Jag är full med energi och längtar verkligen tills jag kan berätta a l l t! Jag är så nyfiken på vart det här kommer ta mig någonstans, samtidigt som jag är rädd för att det ska gå helt fel. Jag har nog aldrig varit den som gillar att ta för mycket risker egentligen. Men detta ser jag som en utmaning - och jag vägrar att ge upp. Inte förrän jag verkligen ser att det inte går. Jag förstår att du sitter som ett frågetecken och inte förstår vad jag pratar om. Men det gör ingenting, för det kommer. Direkt när allting är ordnat så kommer du få veta. Och jag hoppas att just du stöttar mig i detta!

Låter som att det är någonting läskigt eller hemskt som hänt. Men NEJ, det är verkligen en guldmöjlighet och jag vill det här så himla mycket. Så med det sagt så ville jag bara säga att om du drömmer om något - gör det! Ta dig dit även om vägen är hård, ge inte upp och kämpa för det målet du vill uppnå. Just nu är jag bara på start, men det är påväg att bli någonting. Vägen till succé är aldrig spikrak den är krokig!

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Jag menar..kolla resultatet? Är någon intresserad så kontakta mig via mail (liindahh@live.se) eller på min Facebook, ni hittar mig på namnet Linda Sofia Häsä. Svarar snabbast på Facebook!
​Obs inte mitt resultat! Tänkte dela med mig mer utav detta imorgon!

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Eftersom jag flyttat min blogg hit till Nouw och fått en del nya läsare så tänkte jag passa på att skriva en kort presentation om mig själv. Låter det bra?

Linda heter jag och är 20 år, jag bor tillsammans med min pojkvän John som jag även är förlovad med. Vi har precis flyttat till vår nya och fina lägenhet här i Eskilstuna, som vi håller på och inreder för fulla muggar. Just nu jobbar jag på H&M och har gjort det sen ungefär en månad tillbaka. Trivs jätte bra där trots att det är ett tungt jobb då jag arbetar på lagret.

Förutom det så spenderar jag många timmar på bloggen, som tyvärr hamnat lite i skymundan pga jobb. Har bloggat så länge jag kan minnas och det är verkligen en del utav mig. Vet inte vad jag skulle gjort utan bloggen då den har hjälpt mig i många lägen - tro de eller ej. Jag har även planer på att eventuellt starta en YouTube-kanal där jag kan dela med mig mer utav mitt liv.

Men vem är Linda då? En glad och positiv tjej som gillar att ha många bollar i luften. Skulle nog även kalla mig lite utav en arbetsmyra då jag verkligen jobbar från morgon till kväll. Jag har klara mål vad jag vill i livet - men tar mycket livet som det kommer då jag inte vill "planera" mitt liv. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser i världen och har många ställen jag vill besöka. Bland annat Australien och USA! 

Som vilken tjej som helst så älskar jag att umgås med mina vänner som tyvärr inte bor i samma stad som mig, vilket gör att det blir svårt att träffas ofta. Jag älskar mode, skönhet och inredning - vilket jag delar med mig utav mycket i bloggen. Förutom detta så drömmer jag om att få bilda en familj tillsammans med min älskade och köpa hus. Följ med på vår resa ♥︎

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Är allting bra med er? Med mig är det helt okej, är helt slut efter dagen. Man kan väl säga att den inte började på bästa sätt men det är sånt som tillhör livet. Förutom det så har jag dragit på mig världens ryggsmärta. Så idag har det varit svårt att göra mitt arbete ordentligt. Hur som helst, nu ligger jag nedbäddad i soffan och ska bara ta det lugnt fram tills det är dags att laga middag. Vi har ingen aning om vad det blir för något ännu så blir förmodligen något lätt och snabbt. Men just nu ska jag bara jobba med bloggen samt ett annat projekt som jag kommer berätta om mer sen - men först kolla på några utav mina favoriter på Youtube!

Jag hoppas ni haft en toppen start på veckan, om ni inte haft det så hoppas jag att kvällen blir bra åtminstone ♥︎


  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Några utav mina sminkfavoriter är bland annat dessa och kan verkligen rekommendera ALLT. Är verkligen förvånad över att pudret från H&M var så bra som det faktiskt var! Det är en perfekt konsistens på det och är inte sånt som har så stora korn utan är mer som potatismjöl, ifall man ska beskriva det så haha! Tips i alla fall! 

Någon som har några andra favoriter? Just nu är jag ute efter en ny mascara då min börjar att ta slut. Lämna era förslag bland kommentarerna!


Likes

Comments

Denna spegel kommer bli din bästa vän! För alla skönhetsintresserade är en sminkspegel från Makeupmirror.com både en dröm och ett stort begär.

1. Chloe sminkspegel HÄR / 2. Naomi sminkspegel HÄRLikes

Comments