Header

Denna veckan har det varit lov, så sjukt gött. Jag har faktiskt inte åkt iväg utan stannat hemma och träffat vänner, fixat ärenden på stan, jobbat lite och sprungit några rundor i fina vårsolen. Älskar att sega men nu är det snart dags att ta tag i plugget och ge det sista krafterna man har kvar. För snart är det slut på gymnasietiden...

Helt oroligt vad tiden går fort. Det värsta är att tryggheten efter försvinner. Du har ingen aning om vad du kommer att syssla med till hösten. Men man ska inte gå och oroa sig. Det löser sig alltid! (Får man hoppas på iaf).

Likes

Comments

I vår tror jag att vi kommer se mycket beiget eller sandfärgade plagg och skor. Riktigt snyggt är det i varje fall, oavsett om det är en trend eller inte. Här över ser ni ett urval av några snygga sneakers som finns på Nelly och Zalando just nu. Jag letar även efter någon fin vårjacka/kappa, så det kanske dyker upp något mer liknande inlägg framöver.

Likes

Comments

Musik är en stor del av mitt liv och säkerligen i ditt liv också. Här vill jag dela med mig om något otroligt häftigt. Så mycket cred till den här killen asså:

Likes

Comments

Detta beskriver rätt bra vad jag har sysslat med de senaste veckorna. Mycket nyttigt mellanmål men även en hel del chokladätande har det blivit. Läste ut en bok på tre dagar förra veckan, "Me before you" heter den. Såg trailern och blev helt kär. Kan tilläggas att jag aldrig lipat så mycket som när jag läste just den boken. - En del träning har det blivit också.

Ikväll har vi även släckt alla lampor här hemma för att delta i Earth Hour. Det är viktigt att vi tänker på miljön mina vänner, så här får ni även några konkreta tips som jag tycker är bra:

  • Spara på varmvattnet = duscha inte så länge
  • Köp inte flaskvatten, så himla onödigt och det går åt så sjukt mycket vatten till att enbart producera flaskan.
  • Köp krav/ekologiskt. Ex. leder det till att mindre bekämpningsmedel kommer ut i vattendrag osv.

Likes

Comments

Då är man tillbaka till plugget igen, efter en skön sportlovsvecka där jag befann mig i Lund bland annat. Korrefester och mysiga promenader på stan hann jag med. Gillar verkligen miljön där, så eventuellt blir det dit jag påbörjar senare studier.

Nu sitter jag med fysikplugg. Eller innan jag tog denna pausen. Fattar verkligen inte allt, vilket är synd: rip. Vi höres gott folk. Ha de!

Likes

Comments

Det enda som saknas är en temugg...

Likes

Comments

Kunde inte motstå att ta ett litet stopp påvägen hem. Dessa älskade semlor! Men nu får det vara nog med sötsaker (åtminstone på vardagar). Lite motta på livet får det vara haha.

Körde ett relativt tufft cirkelstyrkepass igår och idag ska jag nog köra högintensiva Plyo. Så vill jag att det ska ge något resultat får jag minsann sluta upp med alla extra kalorier. Fick tips av brorsan att köpa ett aktivitetsarmband också så jag kan få lite bättre koll. Men har inte riktigt bestämt mig ännu om jag tycker det är en bra idé. Vi får se...

Likes

Comments

Nu är det mindre än fyra månader kvar till studenten. Så himla läskigt! Jag vill nog fortsätta plugga efter gymnasiet men det är så himla svårt att veta just vad. Är inne på någon mer teknisk utbildning som ex. civilingenjör, men jag är ju inte säker. Varför inte läkare? Eller något inom biologi / farmaci... Det finns så himla många bra utbildningar. Någon mer som inte vet vad de vill hitta på efter gymnasiet?

Här får ni se min fina mössa som kom innan julen egentligen. Väldigt enkel och inte så märkvärdig tills man vänder på den...

Likes

Comments

Påslakanset från Ellos. Fluffig gosig kudde från Hemtex. I love me some color.

Likes

Comments

  • Utöva yoga - för frid i sinne och kropp
  • Lyssna på dig själv - låt inte andra påverka din vilja - eller falla för grupptryck
  • Var en bra medmänniska och fortsätt tänka på miljön
  • Oroa dig inte för att misslyckas - fokusera på vad som krävs av dig för att lyckas.

Likes

Comments