Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Kära dagbok,

Åtminstone var det så jag såg dig bloggen som innan. Eller tja för mig var du snarare en plats jag ville dela med mig av massa bilder från min vardag. Nu finns ju Instagram till sådant, så istället för ett bildalbum får du idag och kanske framöver bli en textbok (jag kommer ju självfallet inte utesluta bilder helt, det skulle ju bli extremt kalt). Men just nu så vill jag mest skriva av mig lite. Jag tänkte först skriva ett inlägg om ensamhet, något som vi alla upplever, men det blev för mycket jobb att ta an det nu vid midnatt...

Istället kan jag forsätta där jag slutade. Alltså senaste inlägget var för drygt ett år sedan. Innan studenten, innan sommaren och hösten. Då var jag väl relativt ovetande om framtiden men hade mina planer att ta mig till Lund till hösten. Men nu är jag i Göteborg så se vad som kan hända. Jag har till och med hunnit byta skola en gång till. Inte dåligt det heller. Vi får la se hur länge jag stannar kvar här dock. Inget känns fixt i en sådan värld som jag väljer att leva i. För det är precis jag själv som är skaparen över mitt liv och det är jag som styr med mina handlingar var jag vill ta mig här i livet. Ajdå, flummig flummigt. Men iaf, vad otroligt spännande det kan vara. Alltså studerar jag på Shalgrenska nu och jag känner att saker och ting flyter på bättre och bättre, så det är nice. Vad men kan jag säga... Nä men detta får räcka som ett litet första inlägg på väldigt länge, så återkommer jag någon annan dag när jag har något mer att berätta.

Likes

Comments

Denna veckan har det varit lov, så sjukt gött. Jag har faktiskt inte åkt iväg utan stannat hemma och träffat vänner, fixat ärenden på stan, jobbat lite och sprungit några rundor i fina vårsolen. Älskar att sega men nu är det snart dags att ta tag i plugget och ge det sista krafterna man har kvar. För snart är det slut på gymnasietiden...

Helt oroligt vad tiden går fort. Det värsta är att tryggheten efter försvinner. Du har ingen aning om vad du kommer att syssla med till hösten. Men man ska inte gå och oroa sig. Det löser sig alltid! (Får man hoppas på iaf).

Likes

Comments

Contains affiliate links

I vår tror jag att vi kommer se mycket beiget eller sandfärgade plagg och skor. Riktigt snyggt är det i varje fall, oavsett om det är en trend eller inte. Här över ser ni ett urval av några snygga sneakers som finns på Nelly och Zalando just nu. Jag letar även efter någon fin vårjacka/kappa, så det kanske dyker upp något mer liknande inlägg framöver.

Likes

Comments

Musik är en stor del av mitt liv och säkerligen i ditt liv också. Här vill jag dela med mig om något otroligt häftigt. Så mycket cred till den här killen asså:

Likes

Comments

Detta beskriver rätt bra vad jag har sysslat med de senaste veckorna. Mycket nyttigt mellanmål men även en hel del chokladätande har det blivit. Läste ut en bok på tre dagar förra veckan, "Me before you" heter den. Såg trailern och blev helt kär. Kan tilläggas att jag aldrig lipat så mycket som när jag läste just den boken. - En del träning har det blivit också.

Ikväll har vi även släckt alla lampor här hemma för att delta i Earth Hour. Det är viktigt att vi tänker på miljön mina vänner, så här får ni även några konkreta tips som jag tycker är bra:

  • Spara på varmvattnet = duscha inte så länge
  • Köp inte flaskvatten, så himla onödigt och det går åt så sjukt mycket vatten till att enbart producera flaskan.
  • Köp krav/ekologiskt. Ex. leder det till att mindre bekämpningsmedel kommer ut i vattendrag osv.

Likes

Comments

Då är man tillbaka till plugget igen, efter en skön sportlovsvecka där jag befann mig i Lund bland annat. Korrefester och mysiga promenader på stan hann jag med. Gillar verkligen miljön där, så eventuellt blir det dit jag påbörjar senare studier.

Nu sitter jag med fysikplugg. Eller innan jag tog denna pausen. Fattar verkligen inte allt, vilket är synd: rip. Vi höres gott folk. Ha de!

Likes

Comments

Det enda som saknas är en temugg...

Likes

Comments

Kunde inte motstå att ta ett litet stopp påvägen hem. Dessa älskade semlor! Men nu får det vara nog med sötsaker (åtminstone på vardagar). Lite motta på livet får det vara haha.

Körde ett relativt tufft cirkelstyrkepass igår och idag ska jag nog köra högintensiva Plyo. Så vill jag att det ska ge något resultat får jag minsann sluta upp med alla extra kalorier. Fick tips av brorsan att köpa ett aktivitetsarmband också så jag kan få lite bättre koll. Men har inte riktigt bestämt mig ännu om jag tycker det är en bra idé. Vi får se...

Likes

Comments