Fick precis en förfrågan om jag "tycker att en fet tjej kan vara söt"? 

Först och främst, vad är en fet tjej? Vad är en smal tjej? Vad är en normal tjej? Finns det något som heter normal? Hade gärna tagit en förklaring på i så fall hur något som är "normalt" ser ut. För jag har verkligen ingen aning. Jag lever inte efter ordet ideal! Jag har mig själv som jag skall kunna leva upp till och kunna stå för mina egna behov. Föresten är det inte ens snyggt med för smala tjejer! Det ser bara ohälsosamt ut.

Och om det nu skulle handla om en tjej som är överviktig eller "mullig", så varför i helvete skulle inte denne kunna vara söt? Föresten, vad gör någon söt? Är det egentligen inte insidan som verkligen gör en människa vacker? Jo det är min åsikt. 

Detta hade kunnat bli ett riktigt jävla argt inlägg för sånt där skit tål jag verkligen inte, men jag försökte svara på ett relativt neutralt och ärligt sätt från mitt perspektiv. Ibland kan jag verkligen vara elak och säkert vräka ur mig en del bullshit. Men detta är vad jag innerst inne tycker och tänker. 

Hoppas det var svaret på din fråga!

Vem ser egentligen mest hälsosam ut? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min älskade fina vän Sabina! Oj, jag vet inte vart jag ska börja. Så mycket som vi gått igenom du och jag. Bra som dåliga saker. Under sex års tid har vi kämpat fram och tillbaka för att undvika folks åsikter osv. Vi har alltid ställt upp på varandra i alla väder vad det än har gällt. Du är verkligen den som alltid bytt ut dina mörkaste hemligheter mot mina och så många fina skratt vi haft! Så många random fyllor, så många idiotsaker vi gjort. Kungsbacka... jag behöver nog inte ens säga mer än då. 

Älskar dig så sjukt mycket och vad vore jag utan dig? Jag uppskattar dig och det du gör i varje moment. Hur mycket du har kämpat i ditt liv har verkligen gett mig inspiration och lust till otaliga saker. Jag har verkligen älskat att ha hjälpt dig under alla dessa år. 

Känns bra att vara hemma nu med så någon kan ta hand om dig när det behövs ;) hehe . I vår gäller det och i höst gäller det ÄNNU mer ! 

Älskar dig min bästa Sabina ! Så många sjuka bilder, videos citat och knäppa grejjor vi gjort... 
-Vad är det här ? Det är LUDD, DITT LUDD!! 
-Vem e duuu ? Jaejaeja
-Du e inte min morsa. Men jag e din morsa!!! 
Aaa jag vet att många av er rynkar på pannan när ni ser detta , men det måste upplevas för att fattas! 

DU&JAG

Likes

Comments