Header

Jag försöker använda min nya Anastasia palett så mycket som möjligt nu för att se hur många olika looks jag kan komma på med bara den. Detta är min tredje än så länge. En väldigt enkel sminkning med tjock eyeliner, en ljus färg på locket och tre bruna färger från ljust till mörkt i globlinjen. Är inte supernöjd över resultatet då jag stressade för att vi skulle bort men eftersom jag vill visa er alla olika sminkningar jag gör med bara anastasia modern renaissance paletten så lägger jag upp en bild ändå. Jag är VÄLDIGT petig när jag sminkar mig och tycker sällan att det blir helt hundra då jag kan sitta i år och finslipa på samma sminkning!
Om ni kollar på mitt vänsteröga (höger för er) så ser ni hur sminkningen blev. Fick ta kort i bilen eftersom att vi blev lite sena så det var svårt att få till bra ljus.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är en till sminkning jag gjort med Anastasia modern renaissance paletten, även fräknarna är gjorde med samma palett! Kommer lägga upp lite bättre bilder senare när jag sitter vid datorn.

Likes

Comments

Nu har jag gjort min första sminkning med min nya palett från Anastasia och jag måste säga att jag tror inte denna paletten kommer vara en av mina favoriter. Denna sminkningen slängde jag ihop lite snabbt sent på kvällen så jag gjorde bara en väldigt enkel sminkning. Anledningen till att jag inte gillar paletten jättemycket är för att jag känner att jag inte kan vara så kreativ med den. Det känns som att färgerna gör en ganska begränsad. Jag har dock bara sminkat mig med den en gång och ska självklart använda den flera gånger innan jag kan säga vad jag tycker. Men än så länge är detta hur jag känner.

Eftersom att jag sminkade mig så sent så var dagsljuset borta och jag använde mig av en studiolampa när jag fotade så ljuset i bilderna är inte så bra. Mitt ansikte är ljusare än kroppen för att lampan var riktad lite för högt märkte jag i efterhand. Första bilden är även med blixt det är därför den är mycket kallare i färgen men den andra är utan blixt!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått tummen ur att ta lite bilder på mitt smink jag beställde. Jag ska nu sätta mig och leka med denna palett och göra någon snygg sminkning. Bilder kommer komma! Även en riktig bild med searches och namn på färgerna!

Likes

Comments

Hej!

För ett tag sedan gjorde jag en video där jag testar skönhetsprodukter från wish. Det var väldigt roligt men lite läskigt eftersom att man aldrig kan veta säkert vad för ingredienser som finns i produkterna. Jag kommer även göra en video där jag testar klänningar för under 100kr från wish/ Ebay.


Likes

Comments

Hej! Jag gjorde en beställning på kicks häromdagen och den borde komma nästa vecka någon gång! Det ni ser på bilden här under är vad jag beställt. Ska bli så kul att testa dessa saker och den paletten från Anastasia har jag velat ha hur länge som helst men den har alltid varit slut när jag ska beställa. Självklart kommer det komma upp reviews och sminkningar med dessa produkter här på bloggen!


Likes

Comments

Hej allihopa! Äntligen har Sephoras svenska webbshop öppnat! Som många andra har jag längtat efter denna dagen! Igår la jag en beställning från kicks dock så jag får vänta lite innan jag beställer smink igen. Men jag tänker kolla igenom hela webbshoppen ikväll så jag vet vad jag ska beställa när det är dags😍
Någon som redan beställt från Sephora??

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag vill i detta inlägget bara uppmana alla att ta många sminkbilder på Instagram med en nypa salt!
Tyvärr finns det många människor där ute som jämför sig med alla dessa super sminkade bilder på Instagram och undrar hur de kan vara så bra på att sminka och hur de kan ha så perfekt hy.
Jo det ska jag berätta för er med ett ord... Photoshop. ALLA stora Instagramare använder någon form av Photoshop på deras foton. Jag själv använder Photoshop på mina bilder. Och det är absolut inget fel att redigera sina bilder innan man lägger upp dem, det är inte det jag säger.
Jag brukar fixa ljuset och färgen i mina bilder så att sminkningen eller produkter framträder bättre. När man tar kort så försvinner ungefär 50% av sminket kan man säga. Färger blir inte lika tydlig på bilden som i verkligheten. Då är Photoshop jättebra för att återställa det! Och det brukar jag göra med mina bilder.
Sen finns det alla dessa bilder på Instagram på supersminkade människor som har perfekt hy, jätte klara ögon och smink som ser perfekt ut.
Dom har använt sig lite flitigare av Photoshop. De har lagt på ett filter som gör att hyn ser perfekt ut. De har använt Photoshop för att ändra sitt ansikte och sitt smink och det tycker inte jag är okej om man lägger upp bilden för att visa sin sminkning.
Visst bilderna ser fantastiska ut och får många likes men skulle du se dom i verkligheten hade de inte varit likadant som på bilden.
Jag är väldigt duktig på Photoshop och van att använda det så därför ser jag lättare vad som är photoshoppat och inte. Ser man inte att bilderna är photoshoppade är det lätt att jämföra sig själv med dessa bilder och då jämför man sig med något som inte är verklighet.
Jag tycker det är jättetråkigt att det idag gått så långt att man till och med kan lägga på filter på sina videor för att göra hyn snyggare. Varför måste det vara så överdrivet för att klassas som snyggt eller fint? Detta sätter en enorm press på de som inte är nöjda med sig själva eller som jämför sig med dessa bilder.
Här kommer tre bilder på vad jag menar. Den översta bilden är Linda Hallbergs bild och den är inte photoshoppad mer än att rätta till ljus och färg. De andra två är mer photoshoppade. Ta en titt och se om ni kan se vad som är fixat.

Likes

Comments

Jag har fått en ny parfym av min svärmor som heter Sunlight kiss och är en ny parfym i Elizabeth Arden serien Sunflowers. Jag har försökt hitta denna i svenska webbshoppar men inte lyckas hitta en enda som säljer den så jag tänker att den ännu inte släppts här. Den ska ha släppts i UK webbshoppen för Elizabeth Arden vet jag och det var även där jag kunde hitta information om den.

Den luktar väldigt fruktigt och blommigt.

Toppnoter är: Italian Bergamot, Sparkling Mandarin, Juicy Loquat, Apple Leaves.

Mellannoter är: Osmanthus Cyclamen, Ozone Accord, Rose, Jasmine.

Basnoterna är: Driftwood, Solar Musk.


Likes

Comments

Som småbarnsmamma är det inte alltid jag hinner leka med mitt smink. Sminkar mig aldrig om jag inte ska på något lite festligare.
När man jobbade i sminkbutik hade man ju turen att kunna sminka sig varje dag.
Jag tänkte nu visa de bilder på de senaste sminkningar jag har hunnit göra. Jag hade dock inte startat denna bloggen när jag tog bilderna så det är bara helt vanliga selfies. Bättre än inget tänker jag:)

Likes

Comments