Idag har varit en riktigt sjukt bra dag! Jag vågade mig faktiskt på att ställa upp i min allra första tävling i tyngdlyftning. Det va nervöst men så himla roligt! Jag fullkomlig älskar det! Jag fegade lite med vikterna men det kändes som de inte gjorde så mycket för kul att ha klarat av lyften bra. Jag ska definitivt tävla igen. O då ska jag satsa allt.
Har ju dessutom världens bästa coach som hjälper mig. Hade så svårt med snatch men Carolina har verkligen hjälpt mig med det. Hon är bäst! Ser fram emot hur jag kommer utvecklas.

Dax att lägga i en högre växel, snart är det crossfit grames. Förra året kunde jag inte ställa upp pga knäoperation men i år ska jag vara med. Är så taggad!

Yes. 2016 är mitt år! Game on!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vissa dagar är sämre än andra. Det är verkligen en berg o dal bana. Det hade varit så himla skönt om de va stadigt, om jag slapp alla dalar. Hade varit väldigt skönt att kunna slappna av. Bara va. Slippa de dagar de bara är kaos o bara få leva, vara glad och se fram emot framtiden.
För de finns så mycket att de fram emot, men en dag som denna så känns de så tungt.

Dags att bestämma sig för hur jag egentligen vill leva. Istället för att vela fram och tillbaka. Antingen är jag kvar där jag alltid varit, där de är bekvämt och tryggt eller så satsa på något som är skrämmande, nytt och utmanande.

Likes

Comments

Tur för mig att jag har såna underbara människor runt omkring mig. Som jag kan lita på. Jag har mycket att vara tacksam över. Och de är jag. Tack ni fina att ni finns! ❤️


Då va de en ny vecka då, håller på och tillfriskna ifrån min tionde omgången förkylning. Så hoppas på och komma igång och träna snart. Blir galen av och bara va stilla. Måste ju nå mina mål jag har. Nästa år kommer bli grymt.

Jobbar en hel del, syns på lönen man får iaf vilket är en positiv sak.
😊 Det är ett dårhus men jag trivs som fisken i vattnet ☺️

November närmar sig med stormsteg, allt är kallare och mörkare så nu är de dags att gå i ide. De går lite för fort känner jag.. Men sånt går tyvärr inte att ändra på.. Ta de som de är.

Dags att sova så jag orkar upp imorgon och åka in till Camilla och få sådär långa fina fransar igen.
💁🏻💃🏻

God natt.

Likes

Comments

Har varit väldigt dålig på att blogga känner jag. Men så är de när de aldrig finns tid! Har haft semester i 3 veckor och det har varit helt UNDERBART! Jag älskar verkligen sommaren! Ingen dag har varit den andra likt. Jag har verkligen gjort allting spontant, knappt planerat något. Det har varit så himla skönt och bara få va och inte ha en tid o passa. Dom tre veckorna flög förbi. Har haft det så himla roligt. Umgåtts med mina underbara vänner, träffat många nya, festat, kört hoj, solat i mängder, badat, tränat, varit på utflykter, ätit och druckit gott, kört en MASSA med min älskade evo. Ett tag där kändes de som jag hade egen taxifirma. Haha. Njöt verkligen varje sekund. Det har verkligen varit kanon! ❤️

Idag va det dags att gå tillbaka till jobbet och de va rätt skönt och komma in i verkligheten igen. De betyder att mat och träning kommer bli bättre nu. Få normal dygnsrytm. Vila upp mig lite. Har ännu mer att se fram emot ett tag framåt så sommaren är verkligen inte slut ännu. Jag njuter varje sekund!
😍

Nej nu är de dags att sätta på sig löparskorna och ut o springa en runda innan läggdags!

Likes

Comments

One of the hardest parts of life is deciding whether to walk away or try harder. 🌹
..................................

Undra när allt ska bli lättare. När jag kan få leva normalt. När inte allt bara är upp o nervänt. Känns dom de står stilla. Att jag står på samma ställe som jag alltid gjort. Går inte framåt fastän jag vill. Jag skulle kunna ha de så bra. Om jag ger de en chans och vågar. Bestämmer mig. Är kanske är rädd. Men för vad egentligen? Jag vet inte. Jag vet att allt skulle bli så mycket bättre om jag bara vågade tro på att de kommer bli bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vissa dagar är jobbigare än andra. Ibland hade jag velat trycka på paus knappen, stannat upp och tänkt efter. Men jag kör på och ser vad som händer helt enkelt. I 110 blås. Alltid. Om några år lär jag säkert ångra mig att jag inte lyssnade på dom råd jag fick. Att stanna upp en sekund och andas. Men men de blir va de blir.
Nothing in this world that’s worth having comes easy.

Likes

Comments

Vila i frid älskade vän. Hoppas du får de bra. Du är saknad. Jag älskar dig. ❤️

Likes

Comments

Brukar oftast va så. Allting händer på samma gång. Ena skiten avlöser den andra. De kan inte delas upp.. Nej de är ju dumt.

Dagen har kommit.. Då älskade lilla Harry ska somna in.. De än dagen man haft så ont i magen om.. Hatar cancer. Hatar att just han fick de. Va har han gjort för ont i sitt liv. De är så orättvist! Jag blir så arg. Är så ledsen för han och hans husses skull. Förlora sin bästa vän. De gör ont i hjärtat. De är så sorgligt.

Jag kommer sakna honom så mycket. Men hoppas han kommer till en bättre värld. Där han får va frisk och jaga ekorrar och få vara glad. Jag önskar de blir så iaf.


Likes

Comments