Återigen har det varit väldigt tomt här. Har hunnit med en massa kul saker som skolan ordnat, pluggat, hängt med mina fina vänner och njutit av livet. Här kommer iallafall några bilder från torsdag när vi turade med M/S Pernille, alltså Sundsbussarna, över till Helsingör.

Skolan hade fixat så det endast var vi på båten, vilket var super kul! Drack några öl och sedan fortsatte vi med lite mellanfest för att avsluta kvällen på sista Torsdagspuben på Helsingborgen. Vilken kväll hör ni. Vädret gjorde allting så mycket bättre och man kan ju inte vara annat än glad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hittade dessa bilder på Göteborgs Nations Facebook sida. Såklart fanns det inte en enda bild på Norea och mig men dessa får duga. Alltså vilken dag. Vill uppleva allt igen!!

MEN hörni, denna helg kommer också bli kanonkul. Om några timmar ska jag vara på skolan för att hoppa på en buss till Göteborg. Där kommer vi möta upp 1300 andra studenter för att sedan festa tillsammans och cykla tandemcykel i etapper ända ner till Lund. Alltså hur roligt låter inte detta? Blir ju nästan som en Russebuss - ni som sett Skam fattar vad jag menar haha.

Ha en trevlig helg!!

Likes

Comments

Idag har varit en produktiv dag. Började faktiskt med ett kort, intensivt gympass på morgonen och efter det har jag suttit i skolan med Amanda och skrivit på vår uppsats heeeela dagen. Gick dit vid 10 och kom hem strax innan 16. Bytte snabbt om till träningskläder och drog ut på en promenad med Amanda och hittade ett utegym vid Sundspärlan, som ligger rätt nära oss. Gjorde några övningar men största delen bestod av skratt haha.

Att göra det där med repen var tusen gånger tyngre än jag hade förväntat mig. Alla gör det hela tiden på gymmet och jag ser många videos överallt på människor som gör det, men herregud ändå. Inte alls lätt. Eller är det jag som är extremt svag?

Haha ja ni kan ju på mitt ansikte hur bra det gick. Helt otroligt hur mycket svagare jag är idag än jag var då jag fortfarande höll på med gymnastik. Okej, slutade då jag var 15 år så inte alls så konstigt egentligen. Har dock märkt att jag nu på sista tiden också blivit svagare. Hade ju problem med hälen tidigare så har inte riktigt kunna träna ordentligt. Så är det ibland, bara att kötta nu!

Såklart var vi tvungna att bild med dessa söta djur i parken också.

På väg hem hittade vi en gigantisk uppförsbacke där vi spurtade upp två gånger. Det var tillräckligt för att få våra stackars rumpor att bränna och bli alldeles andfådda.

Likes

Comments

Hittade dessa bilder från balen på Agoras Facebook sida. Förstår inte hur det inte finns fler bilder på oss... Såklart är de inte heller så värst lyckade men så är det ju alltid. Dessutom tog det ungefär två veckor för dem att komma upp. Vad kan man göra? Fotografen kanske haft fullt upp med annat sedan vårbals helgen.

Åkte till Lund onsdagen efter Valborg. Jag och några klasskompisar åt på Tugg, som har såååååå goda hamburgare. Tycker ni absolut ska äta där om ni är sugna på goda hamburgare och pommes. Boka bord, vi fick knappt plats där inne och då var vi där en vardagskväll. Efter Tugg åkte vi till Jonna och drack lite vin. Hennes lägenhet är verkligen så fin och utsikten är inget att klaga på. När vi kände oss redo åkte vi till Göteborgs Nations onsdagspub där det var Håkan Tema. Ni som känner mig vet att jag inte är det största fanet av honom men herregud så roligt vi hade det. Torsdagens välmående var lite mindre roligt.

Lördagen bestod av underbart väder. Började med lite plugg på Amandas balkong och sedan mötte jag upp mina andra vänner. Vi gjorde några fadderuppdrag, vilket är det som bilderna visar. Detta blev en matlagningsvideo och det blev rätt klottrigt och smutsigt som ni ser. Hade svårt att hålla mig för skratt kan jag säga.

Kvällen spenderade vi i parken utanför studenthemmen där vi hade picknick och drack lite öl. Efter det blev det en utgång till Harry's där Agora hade sitt eftersläpp med White Party tema. Blev återigen en rolig utekväll med de bästa vännerna!

Likes

Comments

Mest lästa