Vi hoppade i taxi från Norea och tog oss till Parapeten, där själva balen skulle äga rum. Vi fick ett glas bubbel till förminglet innan vi gick in i salen. På plats fanns även en ordentlig fotograf men de bilderna har jag inte hittat än. Tills vidare får mina mobilbilder duga återigen.

Vi gick in och letade rätt på våra platser. Salen var väldigt fint dekorerad och vi var nöjda med att vårt bord var närmast baren haha.

Hade det bästa bordssällskapet och middagen var väldigt god. Kändes så lyxigt att bli serverad all mat och det enda man behövde göra var att sitta och njuta. Efter middagen dukades borden och stolarna bort och framför scenen skapades ett stort dansgolv. Mycket skratt, dans och drinkar blev det och WOW alltså. TACK TACK TACK för detta mina vänner!

Måste säga att hela helgen var så lyckad. Balen och dagsfesten var värd varenda cent och hur roligt var det inte att klä sig i långklänning, sminka sig extra fint och göra något vackert med håret. Kan vi inte bara spola tillbaka tiden och uppleva allt igen? Detta ska jag absolut göra nästa år och jag ska försöka gå på mer finsittningar. Känns som att det är något alla mina vänner gör hela tiden hemma i Finland men här i Sverige är det inte alls lika vanligt...? Kanske bara jag som missat det haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Skor - Puma / Jeans & Väska - Gina Tricot / Poncho - Lindex / Keps - Åhlens (Olivias) / #nouwoutfit

Foto & Redigering - Olivia Zandin - KLICK

Gick förbi denna coola vägg häromdagen så vi bestämde med Olivia att knäppa några bilder där. Blev rätt häftigt tycker jag, eller hur?

Var på ett VIP Event inne på H&M igår kväll med Olivia och Patrik. Där bjöds det på en god juice och en rawbar från Naked juice. Det var riktigt gott men trodde det skulle bjudas på något lite mer. Dessutom fick man 20% rabatt på alla kläder och 40% på H&Ms Beauty Sortiment. Kom tomhänt därifrån eftersom jag kände att plånboken inte tillåter några sådan köp just nu. Så synd då jag hittade hur mycket fina kläder som helst. Klapp på axeln till mig!

Idag är det fredag och det ser väldigt grått ut. Det regnar... Trodde det skulle vara fint väder hela Valborgs helgen. Hoppas solen tittar fram. Har iallafall redan varit på ett Tabata pass på gymmet och dagens föreläsning går från 10-15. Varför så lång dag på en fredag?

Hoppas ni har en trevlig fredag! KRAM.

Likes

Comments

Här är några av mina mobilbilder och några från Agoras album på Facebook. Det var alltså en dagsfest i söndags med tema Sagornas Värld. Lånade en söt Mimmi Mus dräkt av min klasskompis Amanda. Har en hel del bilder från festen som kanske inte riktigt lämpar sig för bloggen, men det tyder ju bara på att dagen var väldigt lyckad och rolig. Blev kanske några för många drinkar & shots, extremt mycket dans och såklart lite beerpong. Ajjdå, så kan det gå.

Likes

Comments

Skor - Vans / Byxor - Gina Tricot / Blus - BikBok / Jacka - Zara / Väskan är gammal som jag hittade hemma i Finland men vet att den är köpt från mammas jobb, Salon Monica Beauty Spa! #nouwoutfit

Foto & Redigering - Olivia Zandin - KLICK

Vilken rubrik alltså. Kreativt och roligt Linda.

Jag har verkligen fastnat för lösa byxor nu. Märker att jag går väldigt sällan med tighta jeans nuförtiden. Visst ibland, men förut var stuprörsjeans det enda alternativet för mig. Lösa jeans eller lösa byxor - vad var det ens? Löst är ju bekvämt och snyggt. Dock är dessa gråa en aning för långa så måste alltid ha dem rätt högt upp och dessutom vika upp dem nertill.

När vi tog dessa bilder var det några äldre människor som gick förbi. Alla de log och sade att jag hellre skulle ta bilder utan solglasögon för jag är mycket sötare när man ser mina ögon. Haha, hur gulliga var inte de?

Idag är jag ledig och snart ska jag träffa duktiga Olivia igen för att ta lite bilder. Senare idag kommer min fina Frida hit. Blir pizza och mys ikväll!

Likes

Comments

Mest lästa