Vardag

Lördag och det är dags för några glas vin!

Sofie och Frida är hos mig inatt och det är stor fest i byggnaden jag bor i och såklart ska vi delta. Dock har inte hela dagen varit lika spännande, jobbat mycket med skolarbetet och fixat några viktiga saker.

Nu ska vi bege oss mot festen. Ha en fin kväll!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Mat, Vardag

Denna soliga fredag har jag varit ledig från skolan men har jobbat på ett grupparbete hela dagen. Mötte upp @Cassandratonissoo och Karin på Zoégas café och butik här i Helsingborg idag för en fika. Vårt arbete handlar just om Zoégas så det passade alldeles utmärkt att fika där då. Värdigt mysigt ställe och gott kaffe såklart. Det doftade alldeles underbart där inne kan jag säga. Rekommenderar detta ställe för alla kaffeälskare som jag. Har lärt mig så mycket om Zoégas och deras olika kaffesorter, vill smaka på alla nu.

Så här har jag inte sett ut idag men har sprungit runt i mina nya Mom Jeans från Cubus. Lyckades inte fånga dem på bild idag tyvärr.

Klockan är 17.40 och jag sitter fortfarande och skriver på grupparbetet. Jag som var orolig över att inte ha några fredagsplaner för ikväll är smått tacksam för det nu. Jag måste verkligen få detta klart idag. Imorgon kommer min underbara och bästa Sofie från Göteborg och finaste @fridaeklof till mig. Det vankas fest på Bryggaregatans Studenthem, aka den byggnad jag bor i. Kommer bli kaos, men det hör väl till då det är en studentfest?

Ha en fin fredagkväll!

  • Filed under: Mat, Vardag

Likes

Comments

Outfit

Okej, lovar dessa är de sista bilderna från Helsingör haha. Måste dock säga att Helsingör är en väldigt fotovänlig stad med oändligt många fina väggar och byggnader, samt små gator. Lär nog bli ett besök dit snart igen bara det skulle bli lite varmare känner jag.

Jag tycker lite synd om rosen som fick hänga med hela dagen. Den ser lite trött ut här, som ni kanske ser. Lämnade den hos Lousie som fick ta över att ta hand om den men den har väl dött nu. Trist men sant.

Har idag haft första och sista föreläsningen för denna vecka. Kändes riktigt konstigt att vakna upp i Helsingborg igen i min lilla lägenhet då jag varit van med att vakna upp med familjen i ett fullt hos. Har iallafall en rolig helg inplanerad men måste få lite skolarbeten gjorda först. Nu ska jag iväg till gymmet - tillbaka i verkligheten och borta från mammas goda mat tyvärr.

  • Filed under: Outfit

Likes

Comments

Linda

Befinner mig för tillfället på Helsingfors-Vanda flygfält och ska boarda mitt flyg snart. Vi håller tummarna för att det åker i tid då det är riktigt snökaos här. Det har blivit dags för mig att åka tillbaka till verkligheten och ta tag i plugget igen. Denna "mini semester" hemma i Finland var riktigt välbehövlig. Jag fick träffa några vänner, våra hästar, min familj och hund.

Ovan ser ni bilder på mig då jag fick mitt hår fixat av både mamma och min styvpappa. Inte alla som har två frisörer som fixar ens hår åt en samtidigt va? Haha, riktigt lyxigt. Ska försöka få ordentliga bilder på hur det blev.

Min favoritperson på denna jord.

Min sista dag hemma har dock varit rätt lyxig, om jag själv får säga. Började dagen med en promenad i det härliga vädret med min desto härligare hund. Sedan kom Juliette och Alle på frukost till mig, som bestod av en mindre god smoothie (sorry mitt fel), goda bananplättar och massvis med frukt. Blev sedan bortskämd med både massage och ansiktsbehandling så nu är jag som en ny människa. Tyvärr blev vädret riktigt trist med snökaos så jag var tvungen att ta tåget in till Helsingfors. Tur mötte pappa mig där ändå.

  • Filed under: Linda

Likes

Comments

Outfit, Vardag

Boots, Jeans och Blus - H&M / Kappa - Vila / Choker - Gina Tricot #nouwoutfit

Alltså denna trappa med flera olika blåa nyanser på väggarna och dörren - dröm! Blå är min favorit färg så det var absolut ett måste att ta bilder här. Duktiga Elin som tagit dessa också!

Mina boots, som jag köpt på rea från H&M för 120kr är egentligen mörkgråa men i mina ögon går de ganska bra ihop med de blåa färgerna på väggen. Eller vad säger ni?

Vet ni vad? JAG HAR FIXAT ETT SOMMARJOBB PÅ EN RESTAURANG HEMMA I FINLAND! SÅ GLAD!! Denna restaurang har länge varit min favorit i den lilla stad jag bor i, så det ska bli riktigt kul att jobba där i sommar. Dessutom kommer hela konceptet ändra och jag kommer få jobba med en av mina fina vänner. Alla som befinner sig i Ekenäs under sommaren ska besöka Bossa Nova Beach Club haha.

Min sista dag hemma i Finland har varit riktigt lyckad med andra ord. Fick även veta att jag fått Godkänt i min senaste hemtenta som jag verkligen var tveksam över, har fått min gardin lugg fixad - äntligen - och jag har fikat med en vän. Imorgon tar jag flyget tillbaka till Sverige.

  • Filed under: Outfit, Vardag

Likes

Comments