Hej!

Då det här är mitt första inlägg på en blogg överlag (jag hade en blogg på en annan bloggportal för några år sedan, men den gjorde jag aldrig något seriöst av) så tänkte jag kanske börja presentera mig, vem jag är o vad jag gör. Jag är en tjej på 19 år som kommer från Skåne, men är numera bosatt i Örebro eftersom jag pluggar till socionom här på universitet. På fredag har jag avklarat min första termin (!!) och på måndag påbörjar jag min andra. Detta halvåret har gått extremt fort och jag har knappt hunnit med. Om alla andra terminer också kommer gå såhär fort så kommer de kommande tre åren enbart flyga iväg känns det som.

Den egentliga anledningen till att jag valt att börja blogga, eller göra ett försök till det i alla fall, är för att jag är en person som älskar att fota och skriva. Det är något det bästa jag vet, och andra intressen som också ligger mig nära hjärtat är att rita, lyssna väldigt mycket på alla sorters musik, hänga med mina kompisar och ibland ligger faktiskt också träningen mig nära hjärtat. Matlagning och bakning är också något som jag uppskattar väldigt mycket i perioder.

Som person är jag väldigt energifylld, har ofta väldigt mycket energi och har svårt att sitta still. Jag pratar ofta väldigt mycket, och älskar att skratta själv men samtidigt få de i min omgivning att också skratta. Humor är min starka sida enligt mig själv, men det vet jag inte om folk i min närhet håller med mig om. Huvudsaken är väl att jag själv tycker jag är rolig, eller? Samtidigt som jag älskar att skratta så är jag en väldigt känslig person, jag har väldigt lätt till tårar om jag anser något vara sorgligt, traumatiskt eller orättvist i min omgivning. Jag har en väldigt känslofyllld person om man säger så, och ibland väller känslorna helt enkelt bara över. Jag är en duktig människoläsare och kan därför också uppfatta min omgivning oftast med vad de känner och tänker. Jag bryr mig väldigt mycket om människor i min omgivning och vill alltid folks bästa och att de ska må bra. Ibland kan jag uppfattas som "för mycket" utav folk i min omgivning, då jag ibland möjligtvis reagerar på saker starkare än andra, men dessutom att jag också inte kan vara tyst när jag ser något som är orättvist. Detta är eftersom orättvisa är något av det värsta jag vet, jag vill att alla människor här i världen ska ha samma möjlighet oavsett kön, religion, etnisk bakgrund etc. Jag tror på alla människors lika värde.

Detta var då en ganska kort sammanfattning om mig själv, då jag annars kunde skrivit väldigt mycket mer vilket hade blivit väldigt drygt att läsa. Jag hoppas att jag kommer fortsätta posta inlägg här, då jag tycker om att fota och skriva av mig väldigt mycket.

Ha det!

Likes

Comments