Header

Igår jobbade jag på Ester i Kungsbacka och vi hade besök av Peter Siepen. Det var sjukt mycket folk där och dom höll på att knuffa sönder mitt bord men det var roligt. Att vi skulle byta om till sommartid mitt i natten va ganska förvirrande men det blev en timmas mindre spel, när klockan slog 2 och sedan 3 så stängde vi. Så nu gått folk närmar vi oss sommartider och jag kunde inte vara gladare längtar så efter sommar och värme. Hoppas alla hade en nice lördag !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och jobbade på prinsen i Kungsbacka, var faktiskt ganska bra drag för en onsdag och många släppte loss under karaoketimmen. Var riktigt kul att se på faktiskt. Vad jag gör uppe så här tidigt med tanke på att man inte kommit i säng förens 3 inatt undrar jag också faktiskt. Jag kanske är pigg för att påsken har börjat!
Såg också lite planscher igår där det stod att Mos och oliver från paradise hotel ska vara på Harrys på påsk alltså nu på lördag. Jag jobbar också där på lördag och förhoppningsvis blir det mycket folk. Så om ni vill träffa mig eller ah dom så kom till Harrys i Kungsbacka lördag.
Ikväll är planen att jag ska gå ut och det ska bli riktigt roligt. Hoppas ni alla får en trevlig lönedag och en bra början på påsken.

Likes

Comments

Då var denna lilla resa avslutad. När vi kom fram i Kiel så åkte vi med en gratis buss till en shoppingcenter dör vi köpte alkohol. Sjukt att det är så mycket billigare där. Kvällen innan på båten köpte min kille en kärra för att lasta ölflak på och den fylldes ganska snabbt första kvällen. När vi sedan var på köpcentrat så fick vi köpa en till vagn och lasta ölflak cinderflak och annat kul. Självklart var vi snälla barn och handlade lite till våra föräldrar också. I slutändan hade vi säkert 12 flak med öl och cider 10 spritflaskor och lite smågrejer. Denna affären vi var på var väldigt stor och man kände sig lite lost men sedan såg man de stora hyllorna fyllda med alla möjliga sorters sprit. Har aldrig sett så mycket alkohol på ett och samma ställe. Det var väldigt lätt att plocka på sig kan jag säga och vi tänkte inte mycket längre än så, tills vi skulle i land i Sverige igen och allt skulle av. Det var ganska jobbigt med 2 väskor en resväska och 2 vagnar. Men vi gjorde det och nu tänker jag inte köpa sprit på ett bra tag!
Under kvällen på båten påväg tillbaka till Sverige så pratade tyskarna loss och se dom dansa med varandra var fantastisk underhållning. Dock försökte dom få upp mig på dansgolvet x antal gånger men då att dansa med as fulla tyskar inte kändes så lockande tackade jag nej. Tycker denna resan var väldigt trevlig även om den var kort och det var jätte mysigt att få vara med min älskling och ta det lugnt efter en lång dag på stan.
Hoppas ni också har haft en trevlig helg.

Likes

Comments

Nu är det morgon och snart anländer båten i Tyskland. Igår käkade vi buffé som kostade typ 349 kr styck vilket jag tycker är väldigt dyrt så det gör vi inte igen. Sedan va det lite musik i samlingsrummet eller vad man säger. Och sedan musik quiz som gick sådär.
Nu är vi ialla fall uppe och ska snart utforska Tyskland!

Likes

Comments

Nu ska jag snart bära mig av hem till mig kille för att se om han har packat klart, sedan bär det av mot hamnen. Vi ska nämligen ta en liten kryss över till Tyskland. Ingen jätte resa men det är skönt att få komma iväg lite bara vi två. Detta var hans 20 års present och han fyllde år 5 februari så för någon vecka sedan tyckte vi det var dags och bokade. Det ska bli så mysigt. Och även fast vi Vasa ska vara borta i typ 2 dagar så har jag självklart packat för mycket men så får det faktiskt vara för jag måste ha alla mina grejjer tycker jag i alla fall men kommer nog få höra andra tankar om det sedan. Men tjejer ni förstår mig! Bättre för mycket än för lite faktiskt. Så nu hoppas vi på en mysig trip så ska jag förhoppningsvis kunna blogga mer från båten.

Likes

Comments

Här är lite bilder på när jag testar snapchat effekterna som är aktuella nu. Haha denna uppdateringen är så bra måste jag säga. Kändes som snapchat höll på att försvinna ett tag men sedan detta kom har det blivit populär med snap igen känner jag! Så här har vi mig lekandes med effekterna.

Likes

Comments

Ikväll tycker jag att ni alla ska komma och hälsa på mig på jobbet. Ikväll är jag dealer på Ester i Kungsbacka så efter ni har kollat mello finalen kom förbi och ta en öl eller ett glas vin och utmana mig. Kanske blir det Du som tar hem pengarna.
Under kvällen ska vi ha besök här hemma så det blir go mat och smaskig efterrätt och kanske hinner jag kolla lite på Melodifestivalen. Man hinner ju knappt se något av det när man arbetar helgkvällar/ nätter.
Hoppas att få se er ikväll. Ha en fantastiskt lördag kompisar!

Likes

Comments

En vecka på praktiken tog slut igår, det var en väldigt kul vecka men man var verkligen trött under fredagen. Det har vart så mycket intryck och information så man va lite trött i huvudet. När man sen då skulle jobba på kvällen..., ah som sagt var jag ganska trött i huvudet så att räka kort och ha den koll som man måste ha så var det lite jobbigt, men jag klarade det. Under natten efter stängning kom dom i baren med en listerin man bah jaha är det något ni vill säga. Hahah men dom sa att det var vakten som hade lämnat det till oss alla i present. Haha väldigt roligt och snällt. Nu kommer vi aldrig lukta illa på jobbet.

Likes

Comments

Denna veckan har jag och ska fortsätta vara på
En vårdcentral. Jag har fått sett massa blodprover träffat många med lite psykiska problem, sett såromläggningar tagit blodtryck och lyssnat på lungor och hjärta i stetoskop. Jag har träffat läkare sjuksköterskor, distriktsjuksköteskor undersköterskor och sekreterare. Det har vart väldigt rolig och man har fått träffa så mycket olika människor. Imorgon ska jag äntligen få vara på barnavårdscentralen vilket jag har sett fram emot sedan jag fick reda på att den möjligheten fanns. Vi ska denna veckan samla in 35 timmar utan lunch och dessa timmar får vi dela upp lite som vi vill. Så nu får vi se vad resten av veckan har att erbjuda.

Likes

Comments

I fredags var jag ledig och hade tänkt åka till Ullared men så blev det inte. Det blev en kort tur till stan där jag fick köpt ett par byxor. På morgonen fredagen så var jag ganska seg så jag tog de briljanta beslutet att sminka mig i sängen. Det var ganska mysigt men kanske inte riktigt blev de ultimata resultatet.
På kvällen så jobbade jag på tio pepe, det var länge sedan jag jobbade där så det var kul. Efter jobbet så åkte jag till en kompis där min pojkvän befann sig och krökade. Alla förutom jag blev ganska fulla så hela lördagen spenderades med att lyssna på min pojkväns jämrande om sin fruktansvärda bakfylla. Lördagen skulle jag också jobba men det blev lite ändringar så jag fick åka till Varberg och jobba vilket var roligt eftersom jag aldrig vart där. Kom dock dit nästan lite sent då jag märkte när jag skulle åka att jag glömt arbetskläder hos min kille. Så jag får köra från Mölnlycke till Hisingen vilket för er som inte vet tar typ 30 minuter och från
Hisingen till Varberg. Det blev ganska stressigt eftersom jag hade typ 1 timma och 20 min på mig. Som tur var verkade det inte som klubben öppnat när jag kom så det var ingen stress, jag var på black pearl denna kvällen, och personalen var jätte trevlig.
Nu är jag påväg till Kungsbacka för att äta och sedan ska jag och familjen på lite kalas. Hoppas ni haft en trevligt helg puss och kram

Likes

Comments