Nu sitter jag hemma hos Frida på vôllan efter att vi spenderat natten i hennes Säter, alltså stuga, med Sofia. Vi Öppnade rödvinsdunken vid fyratiden och glasen var nog aldrig tomma en gång under de resterande 12 h efter det. Åt sofias hemmagjorda rostbiff, en massa ost med kex och fick finbesök under kvällens gång. Dom ramsô på, alltså dessa människor snackar sån grov härjedalska. Tycker det är så mysigt att lyssna på, så satt mest tillbakalutad och lyssnade. Mest kanske för att dom prata om människor, jakt, hundar och andra ting som jag verkligen inte har ett dugg koll på.

Over all, de va fett cozyy.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Så här ser mina dagar ut nu för tiden. Jag fick feeling att göra om mitt gamla rum här hemma i Tännäs, eftersom att mina favoritfärg som liten var gul så var hela mitt rum, inklusive alla prylar gula. Idag är min favoritfärg inte alls gul längre, och har en teori att om man vaknar upp i ett rum man själv tycker är fint, blir nog dagen bättre LOL. Iaf så är detta en liten på sidan av jobbetaktivitet som är rätt så kul (och jobbigt!!). Jag gör allting heelt själv, inte någon som helst hjälp från mamma eller pappa och jag känner mig, fastän jag flyttat hem igen, som en strong and independent woman. Klarar jag en renovering av mitt rum helt alone så kan jag väl klara av de mesta här i världen!    

Likes

Comments

Såhär känner jag ang att jag vaknade upp idag med lite ont i halsen, och hittade där små vita blåsor. Mmmh mysigt vaa. Typiskt när man har flow i träningen

Idag är jag iaf i Östersund, åkte in igårkväll för Ett par dagar jobb, och ska alldeles snart knata iväg på ett stängningspass. Tänkte att jag skulle stanna i stan t.o.m onsdag, och sen återvända hem igen

Likes

Comments

Ville såå gärna få med hela regnbågen under gårdagens kvällspromenad, och hur bra är det inte då med panorama? Grymt fieeent var det i verkligheten iaf hehe

Likes

Comments

En härlig start på morgonen, ser det ut som iallafall. Jag vaknade upp och kände mig så fruktansvärt jäkla arg, och detta är en SKITdag. Låg i soffan och kollade på ett program med människor i England som hade samlarproblem. Alltså deras hur var kaos. En person hade t.o.m sin pappas aska i en urna under trappan för hon kände att hon var tvungen att spara den. Blir verkligen gaaaalen på människor som sparar för "det kanske behövs i framtiden". NEJ. I och med att jag kollat på de programmet blev jag inte alls gladare, utan bestämde mig för att ta mig ut och kanske finna lyckan i motionen (lol). Känns lite bättre, men har en känsla av att dagen kommer fortsätta i samma anda..

Btw. Fick en ny funktionsjacka av pappsis igår, alltså jackan ovan på bilderna! Vi var ner på ladan (ladan är en sportaffär, skiduthyrning och diverse här precis nedanför vårat hus) för att pappa skulle köpa ett par nya sulor. När han var klar med det sa han "är det något du vill ha Linda, passa på nu när jag är på sånt här humör" hehe. Sagt och gjort, en ny jacka fick följa med hem! Den behövdes ju faktiskt!

PS. Nu kan du, Malin, komma och hämta din jacka som jag lånat utan att du vet sen tännäsklassikern! puss

Likes

Comments

Öppen brasa, och Nyhetsmorgon på tv. Inte en fy skam start på dagen om man får säga det själv! Ska snart klä på mig och åka iväg till simhallen, handla lite och därefter har jag inte så mycket planer för denna första lördag i oktober.

Btw, Redan oktober?? Tre månader till 2017?? Galet vad tiden bara springer iväg!

Likes

Comments

Här är min nya lilla bff och sällskap när alla andra är och jobbar om dagarna. Hon är lika gullig som jobbig dock, men sprider iaf sin oändliga energi vidare då jag måste springa efter henne hela tiden.

Idag har vi två åkt en sväng till stugan och kollat läget. Det var kallt och blåsigt, och Storsa (som valpis heter) ville aldrig åka hem.. hon sprang omkring med min vante och gjorde allt för att undvika bilen.

Likes

Comments

Okej då kör vi: Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.

​Mitt bloggnamn nu är ju egentligen bara mitt tilltalsnamn och efternamn, alltså LindaEskilsson. Nothing speciall with that really.. Rätt trisst att jag har just det, ångrar att jag inte fortsatta med de namn som jag hade under blogg.se tiden, och då var namnet LindaUknow. Lite roligare, lite utstickande men jaja. Den tiden är ett minne blott och vi kör på i samma anda. Nu kan ju folk liksom inte ta miste om vad personen som styr denna blogg heter, det är viktigt att man ser de positiva!

​Höstfeeeeeeeling

Likes

Comments

När jag väl slutat arbetet för idag så ringde Signe och undrade om jag ville följa med henne och Poppe på skjutbanan en sväng. Hade egentligen inte så mycket val, utan när jag precis kommit hem så stod de där och väntade på mig. Det var svinkallt men lite kul ändå! Var ju så länge sen jag var iväg, och hade helt förträngt hur högt de lät. Jag hoppade till varje gång någon sköt, inklusive när jag själv sköt. Träffade iaf en vattenflaska, och bättre en så kan man väl inte förvänta sig att jag ska vara! Nästa år kanske de är dags att ta tag i högviltet, har ju bara varit ett mål i ca 6 år! 

Likes

Comments

Första punkten på denna lista lyder alltså:
Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 15 interessanta fakta om dig själv.

1. Jag tror på andar/spöken, och är även ootroligt rädd för dom.
2. Jag drömmer om att leva ett liv som kvinnorna i Desperate Housewifes.
3. Jag är äckligt svag för fika.
4. Jag är aldrig långsur.
5. Jag är konflikträdd, vilket gör att jag ofta vill vara alla till lags.
6. Har svindålig självdiciplin.
7, I framtiden vill jag jobba med medier.
8. På fyra år har jag bott i sju olika lägenheter.
9. Jag lider av dålig självkänsla.
10. Jag tror på ödet.
11. Min högsta dröm här i livet är att få skarpa triss i TV.
12. Har fobi för larver, och maskar.
13. Säger sällan nej.
14. Har tråkigt nog svårt för att bli kär/intresserad av någon.
15. Men om något är jag så svag för smarta killar.

Likes

Comments