Kubbade i Almedalen och tog en öl på uteservering. En skön försommarkväll, och en vill ju tro att kvällarna ska vara lika varma som dagarna. Det är dom icke! Höll på att frysa både tår och händer av mig under kubben. Och inte vann jag heller.. i slutet på denna sommar ska jag vara grym på så mycket. Allt från longboard, kubb, tennis osvosv, har lovat mig själv mycket. Kanske lite för mycket heh

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kvällspromenad bland klipporna.. i vanlig ordning

Likes

Comments

Efter en trevlig kväll inne i Visby med fotboll, kortspel och sen god nattsömn så hade jag min första lediga soldag idag! Vaknade när Frida klev upp vid nio. Frukost på "balkongen/bron/farstutrapp/I don't know" och sen solat sen tio. En har ju fått en del färg så att säga, and this is just the first day of this summer. Kanske kommer lyckas bli lite brun i år? Hoppassss

Likes

Comments

Har inge blivit så mycket bilder de två senaste dagarna. Då jag 8-17 befunnit mig på utbildning, och därefter typ däckat så fort jag kommit hem.

Det verkar iaf som om jag kommer att få en SJUKT kul sommar här. Arbetet verkar roligt, och kollegorna sköna. Nu är jag iaf ledig i tre dagar, och mitt första riktiga pass blir på lördag! Då skall här köras elbilar och höghöjdsbana !!

Likes

Comments

En kvällspromenad ner till havet, vi bor ca 1 km från en jättefin slinga som går längs klippkanten och hela vägen in mot Visby. Blir väl där som jag ska jobba på formen i sommar och springa runt. Men ikväll, då både fortfarande är sjuka så blev det bara att sitta vid kanten och dingla lite med fötterna. Klarblå himmel och en sol som dalar. Det är idylliskt!

Nu är det hockeytime och uppladdning inför morgondagen. Då börjar jag mitt nya jobb på Kneippbyn, NERVÖS

Likes

Comments

Såhär ser det alltså ut, vårat lilla loft ovanpå ett garage i vibble ca tre km från Visby. Vart positivt överraskad när vi kom, trodde att det skulle vara betydligt mycket mindre än vad det var. Gott om öppna ytor, men det enda negativa är väl att de inte finns så mycket förvaring. Det blir att leva i som väska de nästkommande månaderna. Här ska vi nog trivas iaf!!!

Likes

Comments

We're on the boat. Hittade hela vägen till Nynäshamn utan att köra fel, och ankomst till hamnen två timmar innan avgång. En kan ju säga att vi var ute i god tid iaf. Vi ska vara framme vid 15tiden ish, och då återstår nästa projekt att hitta till boendet. Men med mig som kartläsare blir det inga problemas! :))))

Likes

Comments

Kan vi stanna upp en minut och tacka gudarna för de 29 grader (i skuggan) som vi fick här i dag??? Äntligen sommar??

Idag var dagen med det stora D:et! Jag och Frida flyttar söderut och imorgon bosätter vi oss i vårat nya sommarhem på Gotland. Wowowow. Körde ett depåstopp i Norrviken hos Malin, åt gott, drack lite ecologica, tog igen allt av de gångna och planerade framtida bestyr osvosv. Trevligt!!!

Men även sånna här härliga sommarkvällar har sitt slut. Gummorna är gamla, en månad äldre för att vara exakt, och de ville lägga sig tidigt så nu ska vi sova. Natta !

Likes

Comments

Som tidigare nämnt så satt jag fast på ett tåg mot Stockholm igår. Ankomst fyra timmar för sent, vilket ställde till det för mig som skulle hela vägen till Sollentuna efter ankomst. Vilket kändes väldigt jobbigt klockan 23:30 på kvällen. Ringde därför upp SJ för att fråga dom om en lösning på problemet. Fick prata med trevliga Tobias, och fick en hotellnatt och taxi bokad på ett scandic bit från city.

Väl framme var det problem, och hotellet var överbokat. Fanns alltså inget rum till mig!! Men receptionisten bad mig ta något att äta från baren, sätta mig ner och så fixade hon ett nytt hotell till mig. Så ännu en taxi, och en natt på Lydmar hotell. Det ska ju en absolut inte klaga på!! Lydmar visar sig vara ett femstjärnigt hotell bredvid Grand hotell, och var hur fint och bekvämt som helst. Tänka sig att något gott kan komma ur det onda. Tur en inte gav upp och hoppade av i Norrköping, för det var nära alltså..!

Likes

Comments

Nu sitter jag fast i Norrköping på ett tåg mot Stockholm. Brand i flemmingsberg och stillastående på obestämd tid.. skräll att JAG hamnar i detta. Varje, och då är det verkligen VERJE gång som jag åker tåg så är det något fel. Sån skräll

Har sagt hejdå till Emma på obestämd tid, vilket är sorgligt.. fick två fina dagar i Motala och har ätit sushi varenda dag. Nöjd och sååå

Likes

Comments