lördagmorgon ringde larmet redan klockan 06:30. Dvs det tidigaste min telefon väckt mig på, jag vet inte hur länge. Mina tidigaste mornar på jobbet är liksom 09:45. Vilket är fantastiskt skönt för en sjusovare som mig.

Lördag och tidig morgon betyder inte annat än utflyktsdag! Vi tog oss iväg något efter sju, tvekandes på om vi verkligen skulle åka då Emma dyker upp med 39 graders feber. Det hindrade dock inte henne, och vi åkte mot Norge. 30 mils bilresa till Trollstigen, alltså tvärs över landet, nästan hela vägen till den norska västkusten åkte vi. De tio sista milen innan vi nådde slutdestinationen bjöd på fantastiska vyer. Vilka berg norge har att bjuda på! Jag som är lite smygfantast av berg och fjäll beundrade verkligen denna tripp. Kan sitta i timmar och bara kolla på utsikten. Men det går ju inte förneka om att det är vackert, kolla på bilderna bara. Breathtaking

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag gjort min första fjälltur 2017. Blev en tur med Sofia, Angelica och Emma upp på mittåkläppen. Oj vad en måste ta och kämpa med konditionen, haha. Den är inte i sitt esse.. upp kom vi ändå, det var kaffen på toppen som motiverade till att fortsätta hela vägen. En kopp kaffe smakar som bäst uppe på en fjälltopp. Det är ju sen gammalt.

Likes

Comments

En dag på Fårö. I augusti så hade jag besök av Olivia och Kajsa, och vi valde en dag att hyra bil och rsea runt på ön. Åkte hela vägen upp till Fårö och åt crepes på Kutens bensin, riktigt häftigt ställe och det brukar tydligen vara spelningar och allt möjligt där inne. Detta är absolut ett av mina favorit ställen på Gotland. Gillar när de sticker ut lite från mängden och det kan man säga att detta ställe gjorde.

Vi var inte bara och åt crepes på fårö, utan vi kollade även efter raukar. Kollade på solnedgång och turistade runt. Finns ju så mycket att se!!

Likes

Comments

Kräftskiva dagen innan Hof är ett sätt att bli skottsäker tydligen. Så det var alltså de som stod på schemat för oss kneippare och diverse andra människor igår.

Snaps, och kräftor i massor sen laddade vi upp hela rotundan med bord och koppar. Fem beerpongbord, och ett konstaterande är att Dag aldrig mer kommer vilja spela med mig.. vi förlorade 2/3 matcher.. men avslutade iaf på topp med vinst. Tanken att gå och lägga sig tidigt var god, men inget som jag faktiskt fullföljde. Tror jag somnade vid halvfyra, men vad är väl en avslutningsvecka om inte en massa hålligång.

Nu laddar vi hof, Wish Me luck!!! (Lär behöva)

Likes

Comments

"DååååÅåÅÅÅÅåÅåÅ har klockan slagit 17:00 och Kneippbyn sommar och vattenland stänger till för i år" löd utropet igår när parkerna stängde för säsongen! Stämplade ut en sista gång och lämnade mitt lilla sommarland. Inte var man ledsen för det, gick hem Byte om och entrade vattenland för avslutningspoolpartyy. Grillade hamburgare och drack kylda drycker i bastun. Badade tills man inte hade känsel kvar i kroppen och gick in på piraten för ett sista försök att tömma glassmaskinen. Nu är allt de där tråkiga över, och jag blickar framåt mot två fartfyllda dagar. Idaaaag vankas kräftskiva 2.0!!

Likes

Comments

igårvankades det en väldigt oplanerad hemma hos-afton! Vi alla lyckades ändå styra det bra trots att allt skedde väldigt spontant, teman skapades i huvudet liksom i stugan innan, sen var det bara att skynda hem och styra upp.

STOP 1, vad hos Alexandra och Pontus där de bjöd på GT och bubbel. Det var alltså fördrinken, med tema skåne. Spelades bara skånsk musik och gott tjöt.

STOP 2, förrätt var hos mig och Ronja, Vi hade tema mexico med ponchos, mustach och marakas. Bjöd på tequila, hemmagjord guacamole och quesadillas. Vi lyckades pull it of skitbra, och lade ribban högt för nästa stop!

STOP 3, Sverigetema. Hos Annexet, Mia, Anna och Jonathan. Sverigeflagor och de bjöd på varmrätten. Selin stod för grillen, och det gjorde han väldigt bra!

STOP 4, Ponta, dagge och Fanny stod för efterrätt och de levererade det med tema beach. Så himla roligt, men tydligen kallt haha. Smulpaj och vaniljvisp i massor, kaffe var ett måste för att fortsätta. Klockan hade här slagit kvart över 12 ca. Men efterrätt kan väl aldrig bli för sent?

STOP 5, och sista stoppet!!! Mattias och Keywan fick äran att presentera efterdrinken!! Eller drink och drink, det b var ett bord med shots som "Ingen får lämna innan dessa är uppdruckna!!"-bord och rödvin i plastmugg. Tur att vi hade en del shotgalna personer i gänget, annars hade jag aldrig fått gått hem!


Likes

Comments

Igår var det ingen mindre än Dags födelsedag!! Firade kvällen med god mat, öl och lekar. Åkte därefter in till stan och mötte upp alla de andra på bolaget. Där vankades det mer öl och "jag kan köpa fler shots än dig!!"-tävling. Tror vinnaren köpte in 25 järn, sen tog leken slut. Inte för att det gavs upp, utan för att stället stängde!

Likes

Comments

Igårkväll sa jag "jag tror att de sista shortsdagarna har varit, blir inge sånt hädan efter". Men se vad som hände idag?? STRÅLANDE SOL!! Det är inte varje dag ska jag säga.

Inledde med pannkaksfrukost nere på annexets balkong, och det gjorde Att hela dagen fick en bra start och rullade på fort! Har avverkat mitt sista höghöjdsbana och elbilar pass, såååå himla skönt. Dock så himla lungt i parken, så lekte mest tjuv och polis med barnen i elbilarna, matade får och hoppade hoppslott. Enkelt jobb? För enkelt.

Likes

Comments

Är ju kass på att ta bilder.. Även fast jag faktiskt köpt en kamera??

Den 17 de vankades det avslutningsfest för den gångna sommaren. Tema för festen var "gå klädd som du skulle komma till en bjudning hos en greve och dess grevinna". SVÅRT tema tyckte de flesta, inklusive mig själv. Funderade att tillsammans med min lilla entrencefamiljy klä ut oss som dinseyprinssesor och prinsar, Donald Trump med fru, kungafamiljen, korvar osvosv haha. Slutade iaf att jag gick ihop med Gustaf och Jocke som Drottning och de mina livvakter! Så med krona från ICA maxi och två snubbar i kostym så gjordes det entre på festen.

Välkomsdrink, och liten rätt på solsidan sen åkte vi in till stan där vi tillsammans i indelade grupper fick ledtrådar på olika ställen vi skulle besöka. först Strandhotell, och sen rosengården. Där fick vi ett glas med champange var och så mycket öl och cider som man orkade dricka på den tiden vi var där. Tredje stoppet var på ett litet hotell som var en ombyggd biograf och slutligen middag på Det enda stället jag inte kommer ihåg namnet på haha. Vankade buffé, vin och prisutdelningar. Sen klubb och härligt häng. Jag var dock väldigt uttorkad och trött efter dagen i solen, plus att jag dragit på mig urinvägsinfektion.. Så delade en taxi hem vid halv ett nöjd med min insatt. Nu knapras här pencillin och snart på benen igen. Ett stort tack till kneipp för bra uppstyrt och spännande kväll, de e gött ju

Likes

Comments

Sommaren på gotland börjar snart lida mot sitt slut.. Och idag har jag flyttat ifrån mitt lilla loft som jag bott i sedan 20 maj. Hela tre månader, men sörjer inte över det utan fick istället flytta ner till "kulbyn" för att bo i en liten röd stuga. Till hjälp hade jag Ronja som packade bilen full med prylar, och sedan in med allt i stugan. Om hon vart sugen på att flytta in hos mig? JADÅ. Så nu har jag fått en ny sambo, och man kan ju inte vara nöjdare med det nya sällskapet. Ett stort plus i kanten är det även att i stugorna runtikring så bor resterande av de vänner jag samlat på mig denna sommar. Tänka sig att hela denna lilla stugby bara rymmer mina vänner. Kan ju inte bli bättre!

Invigde med halloumigrillning, och banan med choklad. Brassestolar runt en klotgrill kommer hädanefter bli standard.


Avbrott i dagens flyttkaos med brunch på leva kungslador. Brunch, sedan kik i konstgalleri och promenad i skogen. Bra sätt att ladda upp batterierna innan fortsatt städ.

Likes

Comments