Hur bra har jag det inte som faktiskt får kalla detta för mitt hem?? Blir lika euforisk och glad när jag är ute i naturen och får se hur vackert det faktiskt är!! Älskar verkligen detta ställe, här vill jag döö

Tisdagstur alltså, termometern visade på -15 när jag lämnade huset och jag hade därför klätt på mig så myyycket kläder. Hade dubblaunderställ, en fleace, en vindjacka och dunväst. Inget jag rekommenderar när turen startar med 4 km uppförsbacke.. Turen upp de tog alltså ca 1 h, och turen ner gick på 20 min. Men de är såklart så man vill ha det, man vill ju kämpa först och vila sen

Likes

Comments

I måndags hade vi tänkt att vi skulle ha en heeldag i backen. Alltså vara där vid 9:00 och åka hem vid 16:00 då backen stänger. Vi klarade de såklart inte, men nära!! Tror vi var där vid halvtio och åkte hem vid halv fyra kanske. En timma minus bara.

Det var inte så tjusigt väder, och tydliga tecken på en hård natt då de var rimfrost på både lift, träd och skyltar. Men lyckades ändå bli dödsvarm när jag och Emma utforskade skogsparken och andra orörda partier. Bra dag med andra ord, men måndagar är ju alltid bra dagar

Sen att jag var helt vacko efter dagen och sov genom måndagsklubb, det är väl bara ett gott sign?

Likes

Comments

Torsdag and back to work. Eftersom att jag jobbar eftermiddagspasset så gav jag mig ut på en kortistur innan. Det stod mellan det och städa, valet var självklart givet när solen strålar och det bara är fyra minus.

Blir bara en kortdag på jobbet idag, vi stänger repan vid 18:30 och drar en aw. Fondueafton på Tännäsgården, gattttt

Likes

Comments

Idag känner jag mig Done på många punkter. Energimässigt efter den härliga 20km turen på längdskidor. Done på min ledighet, tagga jobb imorgon. Done med att dra kortet något mer denna månad, köpte nya stavar och pjäxor innan turen idag. Och ja, de sved liiiite på kontot.

Resten av kvällen ska jag väl spendera bråkandes med pappsen om vilken kanal vi ska titta på. Han är hemma och har dragit på sig en riktig mansförkylning, sååå synd om honom idag :////

Likes

Comments

Efter fyra timmars dålig sömn (sov på en luftmadrass med jackor som kudde och en filt😴😴) ringde alarmet till ännu en skiddag.

Idag följde jag med familjen Wettergren till ramis, och när det är turister så är det givet att man ska vara där från öppning av lift till stängning. Glad är väl jag för det! Vilket FANTASTISKT väder det var. En riktig Bluebird som de erfarna skidåkarna brukar säga. Det betyder alltså att det är knallblå himmel hela dagen. Inte ett moln, helt enkelt drömvädret. Livet blir så enkelt dagar som dessa, största bekymret är bara de genomfrusna tårna..

Likes

Comments

Ännu en måndag, ännu en ny anläggning. Nu har vi bara kappruet kvar, och sen har vi åkt på alla funäsdalsfjällens anläggningar! Alla ställer har verkligen sin egna karaktär. Kröket är bra mysigt, och fridfullt. Plus att deras pasta is to die for!!!

Ikväll är det måndagsklubb, tagga vin och dansa bort sina bekymmer

Likes

Comments

Idag ringde larmet klockan 07:50 och hoppade upp ur sängen, energisk och förväntansfull. Skoja. snoozade en halvtimma, rullade ned för trappen och terrade Sofia tillls hon lyfte på luren och bekräftade att hon var vid liv.

Men vi tog oss iväg. En dagsutflykt till Sälen alltså! Wow vad mycket som fanns där haha. Så fascinerad, kändes lite som en alport. Bara de höga bergen som saknades. De såkallade experium i Lindvallen hade allt. Bio, äventyrsbad, restauranger och caféer OSvosv. Vi Käkade iaf pizza och hängde runt i en timma för att sen åka hem igen. Eller tog vägarna förbi Kröket på taconight. Now I'm helt slut, men dit måste jag helt klart igen. Insåg att de heller inte är så långt till Trysil och Idre. Så de måste bli dagsutflykter dit också någon dag

Skräll eller att jag är sämst på att ta bilder. Har inte en enda bild på Sälen och dess faciliteter??? Bara jag, Sofia och skog :))))

Likes

Comments

Idag är mina ben blå från knät och ner till fötterna. Efter att vi igår fick för oss att starta upp liftarna och åka lite snowracer. Kul, men livsfarligt. Trodde på riktigt jag skulle dö där när vi skulle ta parken. Gjorde en fet vurpa och skrapade upp hakan och armen, men inget brutet eller hjärnskador iaf!!!

Min kostym var fet iaf, bronza hela ansiktet och såg mer ut som en gangstermorot än snoop. Men AJa, alla gick all in och de var en grym kväll!

Likes

Comments

Har sedan i måndags haft sån otrolig vad jag trodde mensvärk. Men var verkligen outhärdlig, så jag tog mig i kragen och åkte på HC igår. Kom fram till att det kan vara en cysta på äggstocken som spruckit. Fick ett samtal senare på dagen där de på blodproven tyde på en infektion i kroppen, och att jag skulle komma tillbaka idag på nya prover. Sagt och gjort. åkte in imorse och tog blodprov, de ringde på eftermiddagen och bad mig komma in för att träffa en ny doktor. Han spekulerade på att det kan vara blindtarmen som spökar. Inbokad på ännu ett möte imorgon, och gud vet vart detta ska gå va? aja

I brist på att jag är SÄMST på att ta bilder, så är kommer det fina bilder från måndagen och promenad med farmor och grabberaa

Likes

Comments

Äntligen freeeedag, och efter idag har jag heeeela fem dagar ledigt på raken :-))
Mig går det ju ingen nöd på liksom, och ikväll är det maskeradparty. Går allt som tänkt så kommer jag ha den fettaste av utklädnader. Jag ska nämligen vara Snoop Dogg. Har tränat på att göra gangtecken med händerna hela förmiddagen, och ska leka gangster hela natten.


Likes

Comments