Igår började dagen med en frukostfika på Nilssons. Jag och Albin vaknade rätt sent och hade båda lite julklappar och presenter kvar att fixa på stan, så vi fortsatte dagen med att gå och bocka av dom.

På kvällen firades Emilia som är sist ut i gänget att fylla 18år, grattisss. Tjejerna möttes lite tidigare och senare kom hela gänget till hjortberget. Det blev en jättebra kväll och det känns av idag. Men jag fick inte må så länge förens vi gav oss iväg till Kalmar för ännu mer julshopping idag. Nu är jag verkligen helt klar med alla julklappar och det känns så skönt. Det ända som är kvar är bara julbaket som är kvar och det är i full gång just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Häromdagen blev det pepparkakshusbakning (det lät lustigt) och det var verkligen länge sen jag gav mig in på något sånt. Vi köpte en massa kristyr, strössel och lösgodis att dekorera med. Det var pilligt och ansträngande om jag ens får säga så. Efter alla väggar och delar så var det taket och då hade jag ingen ork kvar alls men det är inget lite florsocker kan fixa. Det blev som de blev och ovanligt nog (inte alls) jag brände mig lite på de varma sockret. Hur eller hur så var det kul och det är inte min juls sista bygge så jag får ta med mig mina misstag och göra bättre nästa gång haha.

Likes

Comments

Igår morgon kände jag mig inte alls på topp. Jag var yr, varm och illamående. Vet inte om det beror på min senaste extrema craving av satsumas eller så håller jag på att bli sjuk. Jag hade en viktig presentation i skolan som skulle hållas igår. Jag höll ut tills dess och åkte hem till lunch. Tiden efter och kvällen blev väldigt lugn.

Den här dagen har sett nästan lika dan ut. Ringde in mig sjuk till skolan då jag fortfarande inte mår så bra. Sovit bort största delen av dagen tills Elvira kom hit. Sen dess har vi mest snackat skit och ätit hemmagjorda mackor med svampstuvning, huuuur gott är inte det. Nu har jag kollat på sista PH avsnittet och herregud vad det är spännande nu. Är riktigt taggad på final avsnittet.

Imorgon börjar jag inte förens elva snåret så ja har lång tid att känna efter hur ja gör med skolan. Det är jobbigt när man inte känner sig så pigg men ändå inte är riktigt sjuk. Hoppas på det bästa tills imorgon.

Likes

Comments

Igår så var vi hemma hos Matilda och hade vårt halloween firande. Hur fint hade dom inte pyntat till huset! Tycker att det är så mycket roligare när det finns ett tema och en massa pynt gör det alltid bättre. Kvällen slutade med en delad pizza så ja en lyckad kväll helt enkelt, kram

Likes

Comments

Höstlovet börjar gå mot sitt slut och därför ville några av oss tjejer ta vara på dagen till max. Innan vi kunde åka till första destinationen kurrade magarna nog att det blev thaisilks lunch buffé i Kalmar. Som vanligt rullade vi alla därifrån lite för mätta.

Vi åkte över bron till Öland där vi stannade till vid slottsruinen. Efter lite äventyr runt området (kohagarna) och några bilder senare så åkte vi till en gårdsbutik i närheten. Det var en väldigt mysig butik och Matilda fick till och med sig en stor pumpa hem.

Det började bli rätt kyligt ute när vi åkte tillbaka mot Kalmar och vi stannade vid Hansas mode hus och tog en fika. Espresso House's varma choklad kan man hänga i granen, så mysigt den här årstiden!

Rätt så slut sitter jag och ska se på den nya säsongen av Stranger Things med Elvira, Kram

Likes

Comments

Från igårkväll

Helgen går nu mot sitt slut och imorgon tar höstlovet sin början. Det blev att se på craftstadens match och utgång i lördags. Med tanke på mina söndags planer blev det nästan lite för kul.

Jag ligger nu i sängen på motellet vid Gekås Ullared. Bilen åkte rätt tidigt imorse och jag var lika seg som ja förtjäna. Med mindre pengar i plånboken och väldigt onda fötter så laddar vi om inför dag två. Kram

Likes

Comments

Från dagens väldigt snabba vandring i Stockholm city. Samhällsprogrammet tog bussen upp till Stockholm. Vi har varit på en teater, inga stora förväntningar inför det, och den var så himla bra!! Alltså jag tror att jag talar för alla när jag säger att det var 90 minuter fylld av skratt. Innan det så hann vi gå runt i affärer och äta på Jensens Bøfhus.

Likes

Comments

Instagram@lindaclavertz