Från den lilla marknaden på Kalmars torg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag igen, ny vecka & nya tag. Har som dom flesta vid det här laget åkt på en jobbig förkylning. Inget man dör av men man känner sig verkligen inte på topp.

Lördagen blev lyckad, ett ord jag använt mycket på senaste tiden men ser inget negativt med det. Igår åkte bilen mot Kalmar för tredje gången den här veckan. Den här gången följde jag med mamma som skulle göra en nagelförlängning. Blev att jag också passade på att fixa till mina så nu vågar man visa händerna igen. Ikväll blir det att se på ishockey med Ella som står på schemat, Kram

Likes

Comments

Igår tog jag helg redan vid klockan 12. Eftersom det var lunchtid så passade Elvira & jag på att äta Ataras lunchbuffé. Vi kan inte förstå hur folk blir mätta på bara några bitar, för oss är det bara uppvärmningen.

Just nu har jag precis kommit hem från ännu en Kalmar tripp och ska snart plocka upp tjejerna för en utekväll. Ost, kex och lite vin har väll aldrig skadat någon, Kram

Likes

Comments

Äntligen onsdag och älskade sovmorgon. Det är helt klart favorit skoldagen då vi bara har två lektioner och börjar inte förens 10.45. Med mycket tid efter skolan så tog Elvira & jag en tripp till Kalmar. När vi kom fram hade vi lite otur med vädret och det började spöregna. Inte så mysigt väder att strosa runt på stan i. Men det blev iallafall några inköp av tjockare tröjor, snart borde jag känna mig redo för hösten. Det är även kanelbullens dag idag men vi hann inte med någon fika så vi räddade det med en frappe från driven.Likes

Comments

Här är några bilder ifrån Ronjas firande i fredags.

Gårdagens planer blev lite ändrade och det slutade med hämtmat från atara sushi & en utekväll med min kära syster. Tanken var att vi skulle gå till terrassen, som hade öppet för sista kvällen, men det var för kallt ute så de bestämde tråkigt nog att stänga. Backup planen blev La Scala och trots förväntningarna så blev det en väldigt lyckad kväll.

Likes

Comments

Det här är året som min årskull fyller 18 år och i våras var det väldigt mycket firande. Födelsedags race som pågick nästan varje helg ett bra tag och nu verkar det ha dragit igång lite igen. Förra helgen var jag i Stockholm och missade jag två stycken. Denna helg är det ytterligare två kvällar jag ska försöka att hinna med. Mellan dessa så firade vi Wilma & Emma med en brunch där dom inte hade snålat med någonting. Lite bra omväxling mot alla fester.

Nu har jag iallafall kommit hem från skolan och tänkte vila en stund inför kvällen. Det är Ronjas födelsedag och hennes tur att bli firad ikväll. Hur lång vilan blir är ganska osäkert för jag måste hinna rota fram något ur garderoben. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men blir nog en väldigt bra kväll hur eller hur, Kram

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det här ännu ett "Vad har hänt sen sist" inlägg. På grund av att jag jobbade så mycket i sommar så tappade jag återigen intresset för att skriva inlägg. Nu känner jag att det kan vara skönt att ta tag i det här och kunna skriva av sig lite då och då. Så vad har hänt sen sist? Medans jag rullade igenom mina senaste inlägg så insåg jag hur lång tid sen det var jag skrev. Jag tänkte helt enkelt se igenom kamerarullen och ta lite därifrån.

Tjejmiddagar är något som behövs med jämna mellanrum & jag vill påpeka att jag var mycket gladare än vad jag uttrycker på bilden haha. Jag kommer ihåg hur vi valde att sitta ute för det var så skönt och i nästa sekund så öppnar sig himlen och det börjar ösregna. Vi valde att sitta kvar under takskyddet men det var ett väldans oväder.

I sommar tog jag mig bara till en minigolfbana en gång. Jag är en av dom som tycket att minigolf är väldigt kul men är så otroligt dålig på det. Kommer inte ihåg senast jag tog hem vinsten i det, även den här gången tror jag att ja fick mest slag.. Får bli bättring om man ska våga sig på det nästa sommar.

För inte så länge sen blev min klass erbjudna att skicka två stycken till Finland för att representera Sverige i deras 100 års firande av självständighet. Efter intresse koll och lottning mellan dom så blev det Elvira & jag som fick åka. Det är en resa vi inte hade väldigt mycket förhoppningar om men slutade som en otrolig upplevelse.

En bild från en av skärgårdarna vi var och besökte sista kvällen.

Vi tjejer blev hembjudna till Ottilia på kräftskiva. Ett blad med visor och en hel del kräftor & annat gott, mums.

I år så sökte en familjevän till Idol och hon gick vidare hela vägen till kvalveckan. Vi fick förfrågan om att åka upp till Stockholm och vara med under programsändningen. Vi ville jättegärna se Lizette sjunga live på scenen så min mamma, syster & jag åkte upp. Vi gjorde det till en hel helg att hälsa på släkt och avslutade med Idol. Det var en väldigt annorlunda upplevelse att få se allt från det andra hållet. Jag har inte sett avsnittet nu efteråt så jag vet inte hur mycket jag syns, eller hur mycket det syns att jag inte ville det. Tyvärr gick hon inte vidare men hon gjorde jättebra ifrån sig och det roligt att få se. Fick ingen bra bild därifrån men såhär såg det ut innan vi begav oss till pendeltåget<-------------, Kram


Likes

Comments

Instagram@lindaclavertz