Header

Jodå.. sportlovet är här. Fast så värst mycket sport har det inte blivit denna veckan ( heller )
Utan jobb och tvätt, matlagning och handling.. dvs det vanliga.
Fast liten har sportat, både bowlat och åkt skridskor. Tack fritids
🙏🏼
Idag sportade jag dock lite.. jag jagade dammråttor i takt till hög musik. Sen körde jag lite rally till simhallen..
🚗💨💨 .. det var glashalt.. och det höll på att gå åt h@*#{|e
Tur man har lite skills
😂😂
Så, slutsportat för min del nu.

Imorgon vankas det fest
💃🏽🕺🏼 Ska bli kul 😀
Over & out
🤸🏽‍♂️

Inte jag på bilden ❌ men kunde varit 😂

Likes

Comments

Stressen över att ha ett hus ståendes tomt i väntan på sina nya ägare är över. Pressen att tömma det på våra saker är slut.
Fast nya väntande, brådskande projekt redan är igång är det ändå, tack och lov, lite lite lugnare. Förhoppningsvis är de klara inom överskådlig framtid.
Iallafall så märks det på mig att det har blivit lite lugnare, lusten att fixa, baka, renovera, pyssla i trädgården är tillbaka. Sen att tiden och pengarna inte riktigt räcker till är en annan femma.. det hindrar inte mig från att dagdrömma, planera och önska iallafall
Och det är det viktigaste, att drömmarna är tillbaka!

Min egen lilla
🌟 förklarade idag att han inte gillar pussar så mycket längre. Ännu ett steg i en riktning som inte går att stoppa.. liten börjar bli stor. Snart är han en hormonstinn tonåring han med och det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot det. Jag vill ju gärna ha kvar mina barn hemma men är ändå glad att de växer upp och blir fina ungdomar som ska leva livet! 💕

Likes

Comments

Vår lilla semester i Danmark har varit underbar. Med hela familjen samlad+ ett extrabarn har vi badat, ätit gott, besökt Monky Tonky-land och njutit.
En välbehövlig paus från vardagen
🌴☀️
Vi åkte även båten över till Tyskland, och shoppade lite
🍾
Nöjda över trippen kör vi ut från båten och där stod såklart poliser där. Något vi missat är att man SKA ha passet med sig för att komma in i Danmark igen
😧
Visade fram leg men det gällde ej...
Oups...

Men någon gång ska man tydligen ha tur.. för polisen var på gott humör och sa att det var okej ( denna gången )!

Likes

Comments

Låter glassigt.. som om vi skulle dra iväg tre veckor långt bort till någon paradisö. Och visst, det hade ju varit underbart men för oss just nu räcker det att åka till grannlandet och bada.
Det bästa av allt är att faktiskt alla i familjen vill hänga med, även våra stora barn. Det är lycka

Likes

Comments

Sedan beslutet att flytta har livet varit intensivt.. och när papper skrivits på och vi fått bekräftat att huset var sålt blev det verkligen hektiskt. Mitt i december med julen och allt vad den innebär, helgjobb, nyår och födelsedagar så var tiden knapp. Många släp med prylar och ting har flyttats eller slängts. Varje liten ledig dag har gått åt och det har varit ganska jobbigt.
I tisdags lämnade vi över nycklar och livet på landet-drömmarna med vemod men även en känsla av lättnad. Vi klarade det!! Mycket tack vare en liten tapper skara vänner som frivilligt ställde upp som hjälp
💕

Nu är det fredag och första lediga helgen på evigheter som ligger framför oss som ett oskrivet blad, underbart. Visst har man idéer om vad vi ska hitta på men jag kommer inte vakna i morgon med en känsla av stress. Jag planerar att stanna kvar i sängen L ä n g e!
Och jag känner att äntligen, äntligen kanske livet blir normalt igen. Kanske vinkvällar med vänner blir av, eller spontana fikabesök med de vi ej träffat på länge.

Men först något gott i glaset, och fredagsmys med mina närmaste. Min älskade familj

Likes

Comments

.. i hjärtat, eller faktiskt i hela kroppen, som att en bit kommer saknas framöver. Ens innersta gråter lite av vemodet och av sorgen som kramar hårt. Samtidigt förstår jag inte fullt ut varför, vi valde ju detta och tog beslutet tillsammans. Och jag trivs superbra där vi nu kallar "hemma".
Gården var min dröm, jag ville så mycket där, jag hade drömmar och planer. Samtidigt pockade den på uppmärksamhet med sina stora ytor att underhålla och sköta om. Undrar hur många mil gräs man klippt, hur många kg ved man burit, antal kvm man skrapat bort färg på samtidigt som en liten Liam kröp i gräset runt mig.
Nu är den i goda händer med ungt blod och mycket vilja. Så det kommer säkert bli omhuldat.

Och vår fina katt som lämnade jordelivet i somras har en plats där. Hon får stanna på stället som hon älskade att bo på.

Sorg..
🏡💔

Likes

Comments

i vårt gamla hus nu..
Idag kl 10.00 byter det ägare och nya drömmar kommer att gro. Det kändes vemodigt att gå runt på tomten och i huset igår, för att tyst säga tack och hej då. Drömmarna man haft smulades sönder men ändå har vi haft en bra tid där.
Vill tacka de som hjälpt oss med att flytta, slänga och sortera vårt mög. Tack
💐 Utan er hade det gått bra mycket långsammare..

Likes

Comments

Detta året har verkligen bevisat vilka som är ens vänner..
Och de andra, tack för allt. Hoppas livet lever gött med er..

Bitter? Nä, inte alls.. faktiskt skönt att få det bekräftat!

Likes

Comments

Huset vi lämnar har många möjligheter att gömma ( och glömma ) saker på. Det finns vrår och skrymslen både inne och ute i längorna.
Med två vindar som är stora som två vanliga rum har vi lyckats proppa både det ena och andra långt in. Nu har vi rotat och plockat, sorterat och packat.. Och hittat stora skatter som ikeapåsar fulla med lego, men oxå en massa skit. Gamla elräkningar, fula inredningssaker, tomma lådor och annat smått och gott.

Guldkornen har varit fina brev från barnen, min mans anteckningsblock från 5:an ( den ska ramas in ) och foto man knappt visste hade tagits.

Tre brasor med skräp har vi eldat upp, släp har fyllts till bredden med sikte mot sopstationen. Och det som man verkligen inte kan slänga men ändå inte riktigt vet var man ska ha, det har körts i flera antal lass ner och spridits ut i källare och tro det eller ej, men ännu en länga med säkert 300 kvm plats står tillgodo och väntar på att fyllas. Så, när den någon gång behöver tömmas.. då ska jag befinna mig på en annan planet..Likes

Comments

.. livet..
Det viktigaste jag har är min familj
❤🌟
Ingen eller inget kan ta det ifrån mig.. och det är jag glad för.
Det finns saker jag saknar men ändå vill klara mig utan. Men hur jag än gör, så skaver det.. jag försöker glömma och vara stark.
Men det där skavet, det blossar upp ibland och gör ont. Fan!

Likes

Comments