...
utmattningsdepression
...
Man visar inte alla sitt inre, man är rädd att det skrämmer och skadar.
Det är jobbigt att höra att någon inte mår bra, det är svårt att veta vad man ska säga, det är klurigt att förstå.. jag vet, jag tycker likadant.
Jag kan när jag har något planerat låsa mig, jag får inget gjort utan går och lägger mig istället. Varför? Jag vet inte, det bara blir så. Samtidigt tycker jag det är kul att hitta på saker och jag försöker verkligen göra det också. Jag får ny energi av att träffa vänner och varför låser det sig då?
Jag är glad att jag inte är där, i det stadiet som en del kan hamna i, jag har inga dagar då jag inte kommer upp. Men.. jag har dagar då jag verkligen bara andas.

Idag ska jag tanka energi! Jag ska bara sitta här och andas lite först
💫

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tiden rusar...
Imorgon är det december, julmånaden. Jag tycker om när denna tiden är, jag tycker om att pynta, baka och pyssla, lyssna på julmusik och planera julmat. Fast jag är nog den enda i familjen som tycker som jag..
🙄
Frågade ett av barnen igår och fick svaret.. jo, det är väl mysigt men hon skulle inte vilja pyssla och hålla på själv. Dock är pepparkaksbaket något de två yngsta gärna är med på
😊 Att sen en del av degen försvinner ner i magen hör väl till?

Som synes är vi ju ej några arkitekter eller perfektionister utan bara glada amatörer som tycker det vi gör duger som det blir. Huset är byggt i glädje och sockerchock och VI gjorde det tillsammans & det är det viktigaste!

Ni som ibland trillar in på min blogg får ofta läsa dystra inlägg, och som jag skrivit förut. Bloggen är min ventil, mitt andningshål där jag pyser ut mina tankar högt.
Jag förstår att man undrar och funderar på hur det står till och ärligt.. livet prövas just nu. Men... jag har ett fint kontaktnät, fina vänner och min fina familj. De finns där alltid! Kärlek till er
❤️
Jag tror att detta kommer göra oss så starka men just nu kan man känna sig lite svag.

Likes

Comments

•••

Idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig..
Det blev tydligt att jag påverkar de runt mig, och det är det sista jag vill. Situationen som vi lever i är inte bra för oss, inte för någon.
Fan

Likes

Comments

Mitt i allt
Livet
Eländet
Sjukskrivningen
Oron

Så finns den där, kärleken
❣️
Trots alla år och motgångar så finns det positivitet och glädje, styrka och kärlek
Det finns inget som stoppar oss
Det finns bara två av oss, och det är vi
❤️

Likes

Comments

2 dagar kvar...

Endast 2 dagar, sen blir jag inte bara lågstadiemamma, tonårsmamma utan även ”vuxen”?mamma ?!?
Vad hände?

Året 1997.

Jag tog studenten
Jag blev 20 år
Jag blev mamma

Det känns inte som det är 20 år sedan allt det hände..
Det känns lite .. konstigt .. Hon är vuxen nu, hon får handla på bolaget, hon är lika gammal som jag var när hon föddes..
Min fina lilla, mitt hjärtegryn
❤️

Likes

Comments

Fina vänner..
Tack för att ni finns, tack för att ni är Ni
❤️
Jag har fått uppleva kärlek, trygghet och vänskap under den sista tiden eller egentligen under hela mitt liv. Inte alltid av de som jag trodde alltid skulle finnas för mig utan mer av nya härliga personer. Ibland är vatten starkare än blod
❤️ Ni finns där, inte alltid att ni syns men det behövs inte för er energi strålar ut ändå. Ni bryr er, ni har hjärtan av guld och jag älskar er för detta.
Hoppas ni känner er träffade av min kärleksförklaring och att ni tar till er vad ni betyder för mig
🌷

Likes

Comments

Många tankar och funderingar pågår i mig just nu. Jag har ramlat ner igen, så trist, för jag tyckte det gick så bra. Det gick sakta men säkert uppåt...
All negativitet, all missunnsamhet, alla konflikter, alla hårda ord som aldrig ska sägas.. det är det som snurrar runt nu..
😞
Bästa rensningen av sånt här skit, det ska jag göra nu, det är hästarna. De har en förmåga att få en att känna vad som verkligen är viktigt här i livet. Så in med kärlek och bort med svek!

Likes

Comments

November..
en dyster och grå månad. Det ända fina med denna månaden är min dotters födelsedag. För 20 år sedan kom hon till världen
🌟
Just nu är livet grått och jag behöver energiboost, det har varit för mycket drama runt oss och det är dags att lämna det till det förgångna. Ett nytt kapitel i livet behöver påbörjas så att alla energitjuvar runt oss blir ett minne blott. Vi har tagit lärdom av detta och börjar nu känna vad som är viktigt för oss, för att vi ska må bra.
Jag ser fram emot att öppna mina sinnen för det nya, okända och goda som finns därute för oss. Och det ska bli skönt att stänga dörren till det inskränkta och energikrävande..

Halloween är över, dags att se fram emot advent och jul.
Så nu åker den här ”häxan” ( se bild
😂) ner i en låda, kanske hon dyker upp igen.. om det skulle behövas

Likes

Comments

Nu går det inte att blunda längre.. den kalla årstiden är verkligen nära nu. På bara några dagar har löven på träden blåst all världens väg och plötsligt är naturen sådär naken och kal igen.. 🍁🍂🍁
Jag tror att detta inte gör det lättare för mig att komma ur min ”dipp” utan det är som en lång uppförsbacke som man jobbar emot. Jag är ändå tacksam att jag faktiskt inte är en av dem som bokstavligt inte kan ta sig ur sängen på morgonen. Även om jag inte får sådär mycket gjort som jag hade tänkt så händer det ändå lite..
Mina toppar med positivitet tar jag tillvara på så gott jag kan. Den där idén som dyker upp i huvudet ser jag då till att genomföra, även om det tar rejält emot ju närmare den kommer. Vi bokade tex en övernattning i Malmö förra helgen, och dagen innan det var dags ville en del av mig avboka.. för då kom stresskänslan över mig. Men, vi åkte och det blev trevligt på alla sätt förutom att dottern lyckades bryta sin arm genom att snubbla. Så lördag kväll befann vi oss på akuten.

Nästa helg blir det fest.. då firar vi både dotter och mig.
🍾
Jag hoppas att trots att inte så många kan komma att vi kommer få en bra kväll.
🥂

Likes

Comments

Denna helg... med ett ord. UNDERBAR 🎊
Fredag morgon, blev jag ”halvt kidnappad” av mina fina vänner. Vi åkte till Malmö, vi shoppade, vi festade, vi åt gott, vi festade lite till, sen dansade vi tills fötterna bad om nåd.
Lördag, hotellfrukost
😋 och lite mer shopping..
Hem till familjen och där fanns fina blommor som kommit med bud till mig
💐💐💐 Hade en mysig kväll med lite bubbel och soffhäng.
Söndagen har hittills varit perfekt, sovmorgon, lugn o ro, lite målning i källaren och imorgon väntar en överraskning till. Ser fram emot den som attans.

Man skulle fylla jämt varje år
🙄😅

Likes

Comments