Header

Denna sommar har verkligen regnat bort, för det är tyvärr bara de dåliga dagarna man minns.
Men om jag tänker tillbaka så har den ändå varit ganska okej, förutom min dipp, och vi har hittat på lite småsaker som är värda att minnas när höststormarna och slasket kommer.
Vi har varit på BonBon-Land
✔️
Leos lekland
✔️
Badat i havet
✔️
På 50-årsfest
✔️
Ätit stora glassar i Åhus
✔️
Campat med goa vänner
✔️
Suttit på torget i Helsingör med ett glas rosé
✔️
Badat i pooler
✔️
Ridit på våra fina hästar
✔️
Skrapat och målat fönster
😫
Grillat ✔️
Haft sovmorgnar
✔️

Så egentligen, vem är jag att klaga?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi tog och rymde hemifrån några dagar för att mota vissa känslor och känna lite livskvalité.
Vi hamnade på Öland och dagarna gick snabbt. Lite bad, lite utflykter och lite vin ( ?!) gjorde dessa dagar underbara. Jag mådde som en prinsessa... nåja, nästan iallafall.
Positiva nyheter kom till oss, så kanske kan jag släppa detta ganska fort ( håller tummarna ) så att livet, vardagen och allt kan fortsätta sin gilla gång.

På hemvägen så lyckades en klåpare köra mot vår husvagn och trodde tydligen i sitt stilla sinne att vi inte märkt något. Det gjorde vi inte heller mer än att husvagn och bil krängde till lite extra. Men vaksamma ögon bakom oss såg allt. Så jakten på smitaren var igång.
Med tur och Google hittade vi den skyldiga ganska snabbt.. och jag är glad över att det inte blev värre. Det kunde blivit riktigt farligt faktiskt..

Läkarbesök imorgon.. sen ser vi lite vad som händer .
Over and Out! Linda

Likes

Comments

Sommaren stod för dörren, semestern var någorlunda planerad och längtan efter en ledighet var stor.
Det började bra, men efterhand tog det där lite mörkare över. Det som jag springer ifrån och vill glömma knackade mig på axeln. Känslan av inte må "bra". Tankarna och kroppens olika signaler gjorde sig hörda, " du mår ej bra än".. Jag förnekar, förtränger och ibland glömmer bort men någonstans gömmer det sig och dyker upp när man minst anar det. Jag är -starkt-, jag mår -bra- men ändå inte. Och det är svårt att acceptera.. varför..

Iallafall.. jag har motat, hotat och skrämt bort det ett tag genom att göra det jag bara älskar. Campa, va med hästarna, njuta av barnens upptåg och läsa böcker. Nu knackar vardagen på dörren igen, som ett mörkt moln på himlen som vägrar flytta sig från solen.
Jag jobbar på det och jag VET att det går över... snart..
Jag ska bara vara för mig själv ett litet tag

🌷

Likes

Comments

Idag har husvagnen städats och packats om för en tripp. Först ner till Yngsjö för besök hos nära och kära sen vidare mot andra resmål.
Jag ser fram emot detta och hoppas att vädergudarna är med oss.
☀️
Det blev även ett läkarbesök med sjukskrivning i två veckor.. jag hoppas och håller alla mina tummar och tår att detta hjälper mot de negativa som är runt mig nu.
Jag längtar och vill så gärna känna den där sköna känslan av onåbarhet och lycka. Styrkan finns där inom mig, det vet jag.. jag ska bara finna den igen!
En tur i djup smålandsskog med hästarna gjorde gott i själen och jag känner en så stor tacksamhet att vi kan ha dessa underbara djur i vår ägo. Med sina mjuka mular och varma kroppar ger de mig en ro och glädje som bara hästar kan. Valacken som varit så rädd om sitt huvud är numera en riktig kelgris som bara vill mysa och bli klappad där. Han är så avslappnad och bara myser med hela sitt väsen av att kela och kramas.
Stoet är en vis gammal dam som trots sin envishet och sin kittliga kropp numera slappnar av och låter oss pyssla om henne. Det är guld för själen
🌟❤

Imorgon blir det fest!
💐🌸☀️
Kram till er alla
🌷

Likes

Comments

Semester

Vi har sovmorgon, vi njuter, vi badar, vi grillar, vi planerar framtiden, vi åker karuseller, umgås med vänner, åker dragracing , njuter av bra musik, vi campar, vi chillar , vi leker med bilar
🙄 och försöker ha den bästa tiden i vårt liv.

Likes

Comments

Jag har motat och blundat, förträngt och glömt men ändå som ett litet jobbigt kliande myggbett dyker det ändå upp emellanåt. " Det " tråkiga " tänkandet och känslan som påminner mig om att det inte är riktigt som det ska vara. Jag vill vara starkt och onåbar men faller ibland och då gör det ont. Är inne i det nu och vill få bort snabbt som attan.
Jag tycker att jag gör det man bör, jag pratar, hittar på saker som jag tycker om men ibland räcker det inte fullt ut. Min familj och mina djur gör livet mycket bättre men tydligen är jag en svår nöt att knäcka. Och i ärlighetens namn vet jag inte vad som behövs mer för att känna sig toppen ?
En liten semestertripp med husvagnen kommer nog göra gott.. hoppas jag.. och jag vill komma tillbaka efter semester och sommar med full kraft att ta tag i jobb och livet. Men just nu är jag liten och det känns lite som att jag har fullt upp med att ta hand om mig själv just nu.
Så med det håller jag hårt i hoppet och önskar alla en underbar sommar
☀️

Likes

Comments

Semestern har nu varat i en vecka. Jag tycker tiden gått snabbt och att vi inte hunnit med nåt.
Fast den känslan är ju fel, jag vet det. Vi har hunnit campa, varit på lekland mm
Solen lyser med sin frånvaro så det kan vara det som gör att man känner sig lite deppig. Vill ju sola och bada med min familj, jag vill ha härliga grillkvällar när man sitter ute tills det är mörkt, jag vill sitta och småprata med mina vänner, jag vill ha de jag tycker om runt mig men just nu är det lite ensamt. Mannen jobbar och det gör sitt, jag är ifrån mina fina jobbarkompisar som har sin semester eller är på jobbet. Jag kommer ofta på framåt kvällen att en tjejkväll hade varit toppen men det är svårt att få till.. alla har ju sitt och är iväg eller har redan nåt som de ska hitta på.

Lördag kväll.. vi väntar på att starta grillen och det kommer nog trots allt bli en bra kväll.
🌸
Har hälsat på våra fina hästar och pysslar om dem lite, liten har lekt med en efterlängtad vän, mannen meckar med sonen och flickorna spelar Sims. Så egentligen är allt toppen
🌟

Ha en skön kväll
🥂

Likes

Comments

Med buller och bång började semestern med att åka direkt från jobbet till husvagnen på midsommarafton.
Vädret kunde varit bättre men det är ju inget vi kan rå på som tur är.
Vi pausade vår tradition på många sätt med att fira hela helgen i husvagnen. Lite så som vi gjort under hela detta året.. pausat, brutit, flyttat, skapat nytt, rymt?
Livet är upp & ner och jag känner av det jag flyr från emellanåt fast med längre och längre mellanrum.
Ibland så vill man fly, men till vad? Från vad? Jag vet inte.. bara att jag inte är 100%.

Semestern har lugnat sig nu, husvagnen är hemma igen i väntan på nästa tur. Vi tar dagen som den kommer men ändå känner jag en vilsenhet. Jag vill hitta på saker, jag vill besöka platser. Men fastnar lite här i det vanliga spretiga livet. Med många viljor och önskningar. Någon jobbar, någon vill va med vänner och någon vill bara leka med bilar. Vad vill då jag? Pausa tiden!! Jag vill få ut allt men ändå ta det lugnt denna ledighet.

🍓

Likes

Comments

I snart ett år har vi bott på det nya stället, ett år som gått väldigt snabbt. Jag trodde inte att jag med sådan lätthet skulle kunna slita mig från vår gård, gården där jag trodde jag skulle bo på tills någon bar ut mig. Men det känns faktiskt skönt att bo här, familjen trivs och vi skapar nya minnen. Det stämmer nog att ibland måste man våga kliva bort från det gamla trygga och hoppa ut och prova det okända.
Nu var ju vårt hopp inte så långt men tillräckligt för att det blev förändringar i vårt liv.

🌸🌸🌸

Likes

Comments

Tro att den kommit nu? Den hälsade på förra helgen bara för att luras men nu känns det som att kanske kanske det har vänt över till vårvärme ☀️
Jag skulle vilja fira med ett vårskrik och hoppa jämfota men avstår snällt, både för grannarnas skull och det förbaskade ryggskottet. Så jag sitter snällt stilla i stolen och firar värmen med en go kopp kaffe
☕️

Likes

Comments