Header

I snart ett år har vi bott på det nya stället, ett år som gått väldigt snabbt. Jag trodde inte att jag med sådan lätthet skulle kunna slita mig från vår gård, gården där jag trodde jag skulle bo på tills någon bar ut mig. Men det känns faktiskt skönt att bo här, familjen trivs och vi skapar nya minnen. Det stämmer nog att ibland måste man våga kliva bort från det gamla trygga och hoppa ut och prova det okända.
Nu var ju vårt hopp inte så långt men tillräckligt för att det blev förändringar i vårt liv.

🌸🌸🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tro att den kommit nu? Den hälsade på förra helgen bara för att luras men nu känns det som att kanske kanske det har vänt över till vårvärme ☀️
Jag skulle vilja fira med ett vårskrik och hoppa jämfota men avstår snällt, både för grannarnas skull och det förbaskade ryggskottet. Så jag sitter snällt stilla i stolen och firar värmen med en go kopp kaffe
☕️

Likes

Comments

Den sista tiden har varit omtumlande, med stora förändringar och härliga minnen.
Efter att ha drömt, längtat, önskat och hoppats i hela mitt liv så plötsligt hände det. Vi köpte häst
🐴
En fin kille på 7 år och ett gulligt sto som är 21 år är numera med i vår familj


Veckan innan ondskan slog till i Stockholm var vi där, gick på Drottninggatan med siktet inställt mot T-centralen. Vi åkte till Globen för att se Ed Sheeran. Bara jag och min stora dotter
👭
Vilken upplevelse!! Så jäkla kul
💃🏽

Likes

Comments

Med en liten paus från allt måste, ett andetag där jag bara gör det jag vill och känner för, så kommer jag snart va på topp igen. Kanske inte så stark som jag vill vara men nästan ..
Ljuset, vårvärmen och allt som händer just nu bidrar till den där härliga känslan, att det finns hopp!!
Vår nya familjemedlem kommer göra livet mer innehållsrikt och meningsfullt. Att bara få komma till honom och lukta i hans päls gör under
💕

Likes

Comments

Lycka 🍀
Fast jag har stunder när jag bara vill grotta ner mig totalt så är jag ändå mer positiv än på länge.
Och nu känner jag stor lycka, vi ska nämligen öka ut familjen med en ny medlem. En barndomsdröm kommer äntligen gå i uppfyllelse!!

Likes

Comments

och ett tillbaka..
Jag tyckte, hoppades och vågade tro att det var förbi. Att jag klarat det och vunnit.. Men kroppen lurades.
Även om det faktiskt är ett bra tag sedan nu är jag ändå besviken över att jag inte är så stark som jag vill vara, som jag har varit..
Så, jag pausar nu. Sätter mig i viloläge och samlar kraft igen.

Likes

Comments

Känner mig gnällig.. men varför kan det inte bara bryta ut. Gå och känna sig halvkass men ändå inte sjuk. Först migrän och sen nån slags konstig trötthet och ont i käkarna upp till öronen. Vem har liksom ont i ytterörat? 👂🏼

Nä.. bort med alla lustiga baciller och annat mög!
💨💨
Och ovanpå detta lyckas tvättmaskinen gå i baklås, inte ens nödöppnaren ( som är till vad om inte sånt här? ) funkar utan trots alla knep vägrar öppna sig..
🔧🔨⛏🗝💥 🔒
Paniken som uppstod när jag visste hur tvättberget i detta hus kan bli ofantligt stort på några dagar gjorde att ett panikköp fick göras av en ny maskin.

Annars tycker jag min lediga helg varit bra. Melodifestivalen och sällskapsspel, grillat och vin, vänner och familj.
☀️

Likes

Comments

Plötsligt är den bara här, efterlängtad och saknad. Våren 🌱☀️ De mörka månaderna är förbi och ljuset börjar återvända. Underbart!
Solens obarmhärtiga strålar lyser på vintersmutsiga fönster, och dammet syns överallt trots att man tycker man städat. Men det gör inget, absolut inget. Det finns inget som betyder mindre just nu, bara man får vända näsan mot ljuset och känna solens värme.
Bakom oss har vi tiden där vi kryper upp i soffhörnet och drar en filt om oss för nu vill man ut!!!

Denna helgen spenderas med vänner och familj, med besök både fredag och lördag. Man får komprimera ihop helgerna och passa på när man är ledig, för jobbar man vissa helger försvinner så mycket tid.
Grillen, som används året runt här, är redan framme men ikväll kommer det vara ljust när vi använder den
👍

Så, med det önskar jag er en härlig lördag
🌷

Likes

Comments

Efter bara några sidor tackade jag mig själv för att jag har öron, leendet var så brett att hade jag ej haft dem så hade huvudet trillat av.
Jag log, småflinade och gapskrattade.. Malin Wollin är så bra på att skriva och formulera sig att det inte går annat än att skratta.
Kanske bra att blanda upp mörka deckare med humor emellanåt.
✔️

Oavsett, tankarna på att jag ej hållt tyst utan högt förmedlat mina åsikter är kvar, trots kaffepaus och läsning.
Jag brukar hålla det mesta för mig själv, men jag har några få som jag öppnar mig för helt och vräker av mig både det ena och andra... dvs jag ventilerar.. Men detta som hände i helgen var inför folk jag aldrig träffat?! Vad hände?
Jag har insett att istället för att vara den som "låtsas som inget" har jag blivit nån slags åsiktsmaskin.. vet ej om jag gillar det..
Men..

Så! Nu är det färdigältat om detta. Lifes goes on
🌹

Likes

Comments

Som rinner ner, och boken som jag börjat på.. lättsam bok i kontrast till alla tunga, svåra, hemska deckare jag plöjer genom när läslusten sätter igång.
I väntan på det analyserar jag den närmsta tiden, helgen med fest och vänner, där jag lite övermodigt gav mig in i diskussioner med personer jag ej träffat förut. Borde kanske bara knipit käft..

Kaffet är klart, så nu är det slutanalyserat för denna gång. Över till boken!

Likes

Comments