Träning & hälsa

Påväg hemåt från jobb och träning just nu, jobbade till 16 och åkte direkt till gymmet. Försöker komma igång ordentligt med tränings rutinerna nu när handbollssäsongen drar igång i september igen. Som jag har längtat!
Just nu har mitt gym en tävling, träna 16 gånger under perioden 21/8-16/9. Perfekt motivation för att komma igång igen, sen den 5e september så börjar jag ett kost och träningsprogram på gymmet som är 12 veckor, väldigt spännande!
Jag gick ett annat program i våras där jag gick ned 10 kg och minskade i centimeter. Åt inte socker på nästan tre månader, dock direkt när programmet var slut så satt jag där med läsken och chokladen igen. Denna gång är jag mer förberedd och har ett större mål, att ändra livsstil helt. Byta ut sötsaker mot nyttigare alternativ och lära mig att må bra i mig själv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Mat & bak

Fredag, vilket känns som vilken dag som helst när man jobbar helg. Lite extra mys i alla fall, tre rätters middag med tända ljus. Egna vitlöksbröd till förrätt, egen potatisgratäng med nötkött och kladdkakemuffins till efterrätt! Snart väntar kvällspromenaden med Tjorven.

Har inte riktigt lärt mig kameran och dess inställningar än så det får duga med mobilbilder....Likes

Comments

Allmänt

Vi ska fira min systers 30 årsdag nästa vecka genom att åka på kryssning, är inte ledig nån dag förutom lördagen så hinner inte göra mina naglar då så det fick bli idag istället. Är supernöjd faktiskt, det är ändå svårt att göra sina egna haha. Jag haft färgen förut och det är helt klart en av mina favoriter!

Likes

Comments

Djur & Natur

Idag var min andra ledig dag på rad, och imorgon är det tillbaka till jobbet igen. Tog en lång promenad med Tjorven under lunchen, passade på att ta med kameran och ta lite bilder på henne. Har fortfarande inte riktigt hittat alla vägar sen vi flyttade in för två månader sen, men nu äntligen hittade jag elljusspåret här och har letat länge eftersom jag vill ut och springa. Så vi gick en bit på vägen och förhoppningsvis så kommer jag ihåg vägen nästa gång haha.

Likes

Comments

Personligt

Nu var det ett tag sen jag sist skrev någonting. Det blev en del att göra i och med att vi skaffade hund och sommarsäsongen är då jag har som mest att göra på jobbet.
Mitt i allt förlorade jag min närmsta vän och var väldigt ledsen, och fortfarande är. Hon skrev till mig en dag att vi hade växt ifrån varandra, vilket jag inte alls kände. Frågade varför och om jag kunde göra något, men fick inget svar. Har försökt kontakta henne i flera veckor men inte fått ett enda svar. Nu är jag blockad överallt och jag vet inte ens varför. Vi har varit bästavänner i några år och jag har inte fått någon som helst förklaring till hennes beteende. Här har jag gått och varit så förstörd och inte vetat vad jag skulle göra. Nu har det gått två månader och jag är utmattad av att försöka. Nu har jag fått nog, i hennes ögon är jag inte ens värd en förklaring. Jag tänker inte slösa min tid på att jaga någon som inte ens bryr sig. Men det är riktigt jobbigt, hon var brudtärna på mitt bröllop, hon var där hela resan under min depression och jag har henne att tacka för mycket. Jag har en tatuering på armen tillägnat henne och nu är hon bara helt borta, som om jag aldrig betydde något alls. Försöker släppa och glömma, men utan ett riktigt avslut är det svårt. Jag vill så gärna hålla kvar, men jag vet att det är meningslöst.
Jag är glad att jag har andra saker i mitt liv att fokusera på, annars hade jag aldrig orkat. Allt med Tjorven, nya hemmet.
I juni fick jag i födelsedagspresent från min älskade man en katt, så förra veckan var vi och hämtade hem honom!
Har träffat andra vänner som fått mig på andra tankar, upplevt saker med. Nu står jag på fötterna igen och kan le. Jag ska klara det här.

Likes

Comments

Personligt , Allmänt

Nu äntligen kan jag avslöja vad vi haft för oss i helgen! Vi har varit och hälsat på två nya familjemedlemmar. Tjorven och en som ännu är namnlös! Tjorven är en engelsk bulldog på fyra år, super charmig är hon och vi föll båda pladask.
Den andra medlemmen är en liten misse som blir leveransklar i augusti, som vi inte valt namn till än. Det är min vän Stephanies katt som fått bebisar och Sebbes födelsedags present till mig var att jag skulle få en liten katt, jag är uppvuxen med katt och har längtat så mycket sen jag flyttade hemifrån. Snart så!

Likes

Comments

Allmänt

I måndags hade vi den årliga personal aktiviteten och det var första året för mig, det förblev en hemlis fram tills vi kom fram till Gärdet där det skulle vara. Segway polo!! Jag har aldrig åkt Segway ens men herregud, det var så kul!
Sen gick vi vidare till Djurgårdsbrunn restaurang och åt en jätte god tre rätters middag!

Likes

Comments