Header

Jag micropausar en stund, kände att jag fick plötsligt väldigt stort behov att skriva lite även om jag vet att jag får fortsätta ikväll för att jag ännu inte vet vart kvällen varken kommer att ta vägen, eller ge.

Jag har pratat mycket och jag pratar fortfarande mycket med mina killar om att ha målbilder, att resan till drömmen är en del innan den uppfylls mm mm, ja ni vet, har skrivit om det flera gånger förut.

Albin har pratat om en av sina målbilder nu sedan i somras som jag känner att jag inte stöttat och coachat honom för ordentligt. Vi har pratat om det och han säger att han förstår mig men säger också till mig att jag då inte alls lever som jag lär och så rätt. Jag vet. Jag vet jätteväl. Idag i skrivande stund tror jag att han är nära, att han snuddar vid sin målbild. Idag kanske jag kramar om honom och gratulerar Jag tar ett djupt andetag. Pausen är över och ärligt i skrivande stund så känns det i magen som om att det blir så.

Jag är tillbaka efter några timmar…Grattis Abbe. Den är din och jag ska inte säga att det inte är din grej och inte se allt det negativa runt omkring. Den är din och jag kommer såklart stötta dig, engagera mig i det jag kan. Kör försiktigt och hoppas den kommer ge dig många roliga, svettiga och skitiga timmar!

Med citatet:
"Bättre att ångra vad man gjort än att ångra det som aldrig gjordes”
Önskar jag alla en
Godnatt och en bra start på helgen!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har landat och samlat mig samt njutit av vår BudapestResa, eller inte. Luras lite. De sanna orden är att jag samlat ihop vår resa mentalt, sådär i en liten säck som jag sedan kan plocka fram. Jag har börjat kika på våra åttahundrafemtio tagna kort som jag ska ha i säcken och som jag även ska ha här, för min egen skull samt att jag så gärna vill dela med mig av Budapest till er.

Resan var ingen långresa, en sådan där som man gör en gång i sitt liv men denna lilla resa var väldigt viktig för mig. Känner att barnen skapar sina egna liv, det går väldigt fort och jag känner att det är vi fyra i familjen allt färre dagar. De dagar uppskattar man numera lite extra och jag har väl äntligen förstått att det går väldigt fort med ens barn. Stegen från att de lärde sig krypa till att de gick på sina vacklande ben gick snabbt och precis lika fort går det nu i denna "Frigörelseperiod" som vi nu är i med Albin och stegen är väldigt stora. Varje tid har sitt och varje tid blir bara roligare och roligare med sina barn - det är så himla sanna ord.

Jag är så oerhört glad och tacksam över vår resa, innan med all planering och deras "Lucköppning" jag gjorde till återsamlingen av själva resan och till detta att samla ihop allt, knyta ihop säcken om resan.

Landningen var det jag började med.
"Vilja kan besätta berg" sa Håkan till mig på sängkanten i onsdags och så är det ju. Det är helt obeskrivligt hur en kropp kan ändra sig så. Jag skrev på mina sammanfattade dagar på Facebook om att jag mådde så bra och det gjorde jag verkligen. Efter alla steg, alla promenader och med så mycket mer och dessutom så mycket mindre vila. (Även om jag är grym på att utnyttja varje sekund som blir över till det)
Jag ligger i alla fall inte på rygg på havets botten och inte heller är jag och hoppar glatt över vattenytan. Jag är liggandes på mitten och hämtar energi emellan. Det var riktigt tungt onsdags och i torsdags och jag lät det vara så. Jag duschade och åkte iväg till jobbet osminkad och en tofs och låg resten av dagen och kvällen. Trött och tjuriga med regäl värk och smärta men jag gjorde det jag skulle och bara lät det vara. Inte ofta men med lite hjälp på traven så sov gott natten som var och jag har gjort likadant idag igen. Ett måste. Ska släcka nu och lägger bakom mig en kväll med födelsedagsfirande av Albin som fyllt sjutton år och där kom det igen. Tiden. Här och nu var det!

Stort Grattis igen, älskar dig så!

Godnatt!

Likes

Comments

😊
..kommer!
Jag vill berätta så mycket om Budapest samt visa en massa fina foton...kommer!

Likes

Comments

Oktober, fattar ni? Helt otroligt och hoppas att ni alla tar vara på det underbara vädret ute. Ser många fina foto på både Instagram och Facebook så jag vet att några av er är ute och tar tillvara på det, själv försöker jag. Här är det ett stort vardagshjul som snurrar hos oss som hos så många andra familjer. Jag försöker att lyssna på kroppen, vila och jag kämpar på med att försöka röra på mig. Sakta går jag men det är i den mån jag kan och jag har mina mål och belöningssystem.

Då jag skrev sist var det september månad, inte riktigt så kalla nätter och inte heller riktigt så fina färger på löven som vi har nu men jag berörde visst många i det inlägget. Längesedan jag fick så många reaktioner genom kommentarer och hälsningar. Tack alla. Jag läser och tar verkligen till mig och det från båda håll. Jag har min sida här för att få ner och ur mig hur jag känner samt få ner och vända mina tankar. Jag jobbar jättemycket med mina tankar och med min kropp, det är ju också det, bland annat, som är min halva arbetstid under dagarna. Tack för ord men ett jättetack till er som peppat mig och peppar mig vidare, ni betyder oerhört mycket.

och nu är det snart dax. Allt är förberett och väskorna är packade. Som jag har längtat och sett fram emot detta, det ska bli så himla roligt och mysigt. Jag tänker tillbaka på det jag skrev innan semestern att vi så såg fram emot årets sommar och vi var värd det efter att ha haft två somrar med lite otur. Simon som fick sin Diabetes och vår Katt Sveas amputerade svans den andra sommaren. Så blev det ju dock inte riktigt då Håkan denna sommaren gjorde sig illa i handen. Ler. Jag är absolut inte bitter för detta, somrarna blev och var jättebra ändå men återigen, en gång till så känns det lite som vi är värda en liten semester tillsammans.
I morgon börjar vi vår Weekend till Budapest!

Stor GodnattKram!

Likes

Comments

Detta väljande, dessa val, prioriterandet och som oftast slutar med en känsla av bestraffande. Inte alltid men väldigt ofta så ska jag få känna av vad jag har gjort. Ibland räcker det lilla minsta utöver det vanliga men alltid då jag valt att gå lite över gränserna så får jag för det sedan. Precis som att någon ska bestraffa mig för att jag har gjort något.
Jag ställer mig frågorna; Vad är vad i det? Ska inte jag kunna göra lite extra utsvävningar mitt i veckan utöver vardagen precis som alla andra? Varför ska jag behöva planera min dag både innan och efter i minsta detalj? Hur mycket och vad klarar jag då det är så olika varje gång? Frågorna är många och tack, tala gärna om för mig så att jag vet så att jag blir ännu duktigare på att välja och prioritera rätt.

Idag får jag lida för att jag var iväg på något kul i går kväll.
Det är i dag en "dagen efter kropp". Jag är mycket tröttare. Kroppen är tung och värker och på ett helt annat sätt än en vanlig onsdagskropp. Allt lite orättvist tycker jag men jätteglad för att jag gör det, prioriterar det jag vill.

Tillbaka till gårdagen. Igår var jag i alla fall på en hudvårdskurs. Steg ett i Oriflame Skincare Academy och jag är nu Certifierad Skincare Consultant, Jättekul. Då jag varit med i Oriflame innan jag hade sett dagens ljus (då mamma redan var konsulent) så är det ett företag som följt mig och ligger mig varmt om hjärtat. Jag har "jobbat" och varigt aktiv själv fram och tillbaka genom året och alltid hjälpt mamma på olika sätt genom åren, som vi alla familjemedlemmar. Nu när Oriflame har lanserat sin produktgrupp NovAge inom hudvård så är jag nu lite sugen på att göra något då jag känner att det är så oerhört fina produkter och jag har sett sådana fantastiska resultat. Själv har jag använt NovAge i snart ett år och min hud har aldrig tidigare varit i närheten. Jag kommer säkerligen återkomma till det och prata hudvård med dig, stackars Wilma blev det här ikväll. Jag har bombarderat henne om hudvård o rengöring och jag tror inte att hon kommer ifrån en djupare rengöring av mig en dag men först fick hon prover av mig såklart, med fukt fukt fukt i massor vilket hon behöver, ska bli kul att höra vad hon tycker.


Likes

Comments