Header

Då var min stora dag snart till enda då jag snart ska släcka lampan för kvällen. Då var man ett år till fyllda. Har långt ifrån någon åldersnoja och känner som mest att varje dag och år har sitt. Försöker njuta och ta tillvara på tiden, som så många av er.

Efter en hemmadag idag så är jag redo att gå till jobbet i morgon och på kvällen ska vi fortsätta firandet då släkt och vänner kommer. Mysigt och kul att samlas alla igen.

Jag tackar med hela hjärtat för skönsång både vid sängen och via telefonen i morse, presenter, kramar, telefonsamtal, sms, blommor och alla, faktiskt enormt många Grattishälsningar via Facebook.

Är fylld med så mycket varma, goa, mysiga känslor, Tack!

Likes

Comments

Det är morgon och jag sitter och bara ÄR innan jag ska iväg till jobbet. En liten stund, tio minuter en kvart varje morgon innan dagen drar igång. Jag behöver och tar ofta små micropauser där jag bara kan försvinna in i mig själv lite och väldigt skönt. Idag behövde jag inte så lång tid utan att det blev en stund till datorn också, olika var dag.

Vi, jag, Håkan och Simon var i helgen på handbollsscup i Jönköping. Vi hejade och höll tummarna på killarnas matcher och umgicks med våra goa, nära vänner och andra trevliga handbollsföräldrar. Trevligt och spännande med pulshöjande matcher samt vi delade många skratt över god mat och vin på kvällen. Jag ger järnet från det att vi lämnar ytterdörren här hemma till det att jag sitter i bilen på väg hem. Det är jättekul men slitsamt för kroppen då jag inte känner efter eller lyssnar i det stora hela men det är återigen jag själv som väljer och gör mitt val. Jag vill gärna att andra inte ska behöva anpassa sig efter mig och vill inte vara till besvär och ställa krav men ibland blir det så och då får man bara tacksamt ta emot och låta det vara. Många gånger förstår mina nära, som i helgen då det var väldigt ruggigt och kallt för mig där vi satt och åt blev räddningen att vännerna pratade med personalen som fixade med både filtar och element. Tack igen för det gjorde att jag kunde sitta kvar.

Det var vid samma middag som jag fick den där känslan av att två andra föräldrar vid ett annat bord satt och pratade om mig, ni vet, ibland görs det inte snyggt. Jag fick min bekräftelsen på det då jag stelt och lite stappligt reste på mig för att gå på toaletten och såg då att den ena av den satte en armbåge i sidan på den andra och där i samma sekund mötte de båda min blick. Prata på, såklart att man ska göra det, men det har gnagt lite i mig. Vad tänker de? Vad sägs det? Vet och förstår att många har olika funderingar, tankar, åsikter och såklart nyfikna men JA, jag orkar minsann åka på cup ett dygn men inte har möjlighet att jobba heltid utan får sjukpension från staten för den tiden men JAG väljer alldeles själv över vad jag ska lägga min lilla lilla energi på och ingen kan känna av hur min kropp är då jag kommer hem till min soffa och säng igen....


Jag började skriva så i tisdags och som så många gånger tidigare kom jag inte längre, inte förens idag i skrivande stund. Jag har släppt det för längesedan, jag är jag och jag har SLE och jag önskar inte ens min värsta fiende det. Jag fick idag åka hem en liten stund tidigare från jobbet då värken steg och sedan dess har jag legat under min värmefilt och gärna inte rört mig mer än nödvändigt. Min värmefilt har gett mig värme många gånger i veckan men i dag är det en kropp med lite feber och muskelvärk. Inte mycket, men det är mer än vardagsont och jag tar det. Jag har vilat och jag ska nu sova för att vakna upp till en ny dag i morgon, min alldeles speciella egna dag, som jag själv bestämmer över tillsammans med min SLE oavsett vad andra har för funderingar, tankar och åsikter!

Godnatt!

Likes

Comments

Gott nytt år! God fortsättning på det nya året till er alla älskade här inne!
Mitt största TACK för att ni klickar in här och läser varje dag. Varje gång jag går in och läser statistik så känns det så overkligt att så många följer mig här inne och jag hoppas att ni stannar kvar då jag är
Jag tacksam över att ha er i mitt liv!
Love!

Det gångna året har bjudit på så mycket och jag lovar att kommande år kommer bjuda på fantastiska minnen. Med en burk, papper och penna ska här i år skapats en samlingsburk med lappar för att nästa år reflektera ännu bättre över vad detta år har givit oss.
Kanske just du har lust att skriva en lapp till oss som vi läser Nyårsdagen 2018???? Gör gärna det!
Den står på fönsterhyllan på våran toalett på övervåningen där också våra målbilder sitter uppe men som också ska göras nya för att titta på, ta in, visualisera och sedan slutligen uppfyllas.

Tack Håkan för att Du finns här för mig.
Återigen en mycket god fortsättning på det nya året och jag hoppas på många fina och glädjefulla möten under 2017 för er och önskar såklart några med mig.

Tack igen för i år!


Likes

Comments

God fortsättning!

Julen är inte mitt uppe i alla förberedelser och inte självaste stora heliga dagen och inte är den över för året utan sådär skönt mitt emellan Jul och Nyår.

Just nu i skrivande stund är jag bra sliten i min kropp, har verkligen inte varit de bästa dagarna efter Julafton men så förklarligt. I dag har jag legat här i min säng efter att jag varit inne och jobbat bara två timmar men så oerhört glad och tillfreds över vår Jul som gett mig så mycket kärlek! Julen för mig är en tid då man är tillsammans, mår gott och visar sin uppskattning till nära och kära på många olika sätt och jag hoppas verkligen att jag gjort det.

Några dagar innan Julafton skrev jag.....Det finns tider då det ibland är jävligt tufft att vara sjuk. Det gör så ont i hjärtat när man vill så mycket och det inte går. När man är nära att stupa långt innan man ens ser målsnöret. Tungt och det gör riktigt ont. Varför hinner jag inte med allt jag vill? Allt tar numera mycket längre tid och jag fixar inte allt som mitt huvud vill. Efter sex år vet jag egentligen det men har så svårt att acceptera och förstå det ibland. Farmor o Farfar, Mamma o Pappa klarade det med bravur år efter år med oss alla så visst ska jag klara det också, eller? men jag gör det inte. Just nu har jag gett upp för min kroppen styr åt helt jävla fel håll.........
​Någon dag senare efter jag fikat med min nära vän skrev jag att jag lyssnat på en väns goda råd och dragit ordentigt i handbromsen. För mig och för min familjs skull. Jag skrev att jag accepterat att jag gjort långt ifrån allt på mina "to do" listor och att det inte ser ut här hemma som på mina Pinterest-kort och att min mat vi gjort/förberett inte kommer att smaka som ett restaurangbesök men att vår dörr till vårt hem är öppen och här i huset svärmar det istället av varm kärlek och lycka.....

Tillbaka till nuet och till mitt skrivande just nu. Med en fantastisk familj, envishet, tacksamhet för all hjälp runt omkring, en stark positiv tanke och med lite "det blir som det blir och det bra" blev det återigen en underbar och minnesvärd Jul! Jag fullkomligt älskar Julen med allt runt omkring samtidigt som jag är galet förtjust i julklappar. Tack alla för alla mina julklappar.....termos, en Amarone, två armband, handdukar, brandsläckare (vi), tre böcker, sällskapspelet "Skippo", virka en mössa-kit, "göra egen ost burk" kabinväska, ljusstakar, bälte, parfym,väska, morgonrock, ljusbricka, delikatesser, en pressobryggare+kvarn+bricka+kaffebönor (vi)...förlåt nu älskade om jag glömt något...men jag fick också en skrivbok....samt....Tack Tack Tack <3


Nu önskar jag er alla en God fortsättning igen och fortsätt ta tillvara på denna underbara tid!

Jag gör och ska fortsätta göra det efter min pausdag här i sängen;)

Kramar från mig denna tisdag eftermiddag!


Likes

Comments