Hej!

Jag har ju haft Höstlov men jag har inte gjort något bara varit på bio och tittade på filmen Vilken jävla cirkus och varit hemma.

I lördags var jag i Gröna Lund i Stockholm och det var roligt men också så läskigt. Jag är inte sån människa som frivillig går till spökhus och sånt så jag gjorde det för första gången. Jag kan säga att jag har inte varit så rädd i hela mitt liv. Jag gick i den så var olustiga huset och många tycker att den är inte så läskig men det tycker jag!!!


Sen läser jag en bok så heter Joakim Lundell Monster och jag har fastnat i den jag bara läser och läser, den är så bra!

Tack!!

Likes

Comments

Hej!
I Tisdags 18 okt Var Jag med i star for live som cat i Cirkus de hjälper barn i olika länder som har det svårt och Kan inte gå i skolan. Och det var roligt!


Det går inte så bra i skolan, jag känner mig utanför och har typ inga vänner och lärare är bara jobbiga att prata med...
Kommer kanske skriva mer om det men det så det ligger till just nu. Vill bara bytta skola just nu men det är inte så lätt.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Linda och är 14 år. Jag kommer från Estland. Jag har gjort en ny konto har för att jag kommer inte in i min gammal har meilat till nouw men inget svar men det stoppar mig inte från att blogga. Här kommer jag att posta mycket om mig själv. Här är alla välkomna! Men inga mobbare!! Så välkomna till min blogg!

Likes

Comments