TRÄNING & HÄLSA

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka, vad jag ska känna eller säga angående allt som hänt denna vecka. Det ända jag vet är att jag känner mig tom och sänder världens styrkekramar och krafter till dem som dom behöver.

Tänk om det varit min bästavän.
Den här världen känns så otroligt liten just nu och idag har jag haft mycket i tankarna.

Det har skrivits flera artiklar om hur viktigt det är att prata ut efter liknande händelser, hur viktigt det är att känna igen och namnge känslor och tankar och peka ut det som triggar igång sorgen, illamåendet, tomheten. Hur viktigt det är att få stöd, kärlek och omsorg för att känna sig säker och för att känna att det finns hopp.

Det har sagts och jag vet, hur oerhört viktigt det är att säga hur det känns, högt. Inte bara tänka och känna efter för sig själv, utan prata och säga och försöka fundera var det gör ont. Det är så allt kan få en chans att lätta. Hitta såren, prata om och vårda dem, ge kärlek, närhet och tid för såren.

Idag sänder jag värme till alla. Precis alla; och jag hoppas att det når fram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 1035 readers

Likes

Comments

Hej kära ni. Det var längesedan sist - eller så känns det vi varje fall. I morgon har det gått hela fyra veckor sedan jag senast rörde på mig, svettades och ansträngde mig själv till max. Ja, det låter otroligt länge även i mina öron, men man måste ju lyssna på kroppen.

Veckan innan studenten blev jag riktigt sjuk och min kropp tog på sig otroligt lång tid för att återhämta sig (3-4veckor), så ni kan ju dra slutsatsen till att träningsdagboken och mitt träningsschema avbröts under denna process. Synd, klart det. Jag hade kommit en god bit på vägen och var nästan inne på den tredje och sista fasen i programmet.

Det är ju inget som behöver avslutas, jag kommer antagligen köra all in och fortsätta men jag tycker inte om att avbryta saker. Att ge upp. Jag älskar att göra saker på fullt och ordentligt från början till slutet. Jag älskar att komma i mål. Kanske ni förstår?

Sakta men säkert känner jag äntligen att jag kunde gå ut på en joggingtur, vilket jag ser otroligt mycket fram emot. Kanske blir det redan imorgon.

Jag tänkte i varje fall skriva lite men inte allt för mycket. Det känns ju riktigt skit att jag inte kunnat göra det jag älskar mest. På Rhodos hade jag mer än gärna sprungit varje morgon, klättrat upp på berg osv. men inget av dessa blev av. Jag tänker inte desto mer deppa över att jag varit sjuk eftersom det endast gör allt värre och tar ner på stämningen. Istället ska jag fokusera på de bra sakerna att jag äntligen hållet på att bli frisk och kan snart träna som vanligt igen.

Likes

Comments

Den fjärde dagen på resan spenderade vi i Rhodos stad. vi kände oss som värsta turisterna när vi gick runt med en karta halv nio på morgonen. Gatorna var nästan tomma och inga butiker öppna, så vi tänkte att vi tar en sväng in till den gamla stan. Där fanns en massa: restauranger, butiker men nästan inget var öppet, så vi bara typ gick omkring, haha. Det var ju otroligt fint att vara inuti ett litet slott, kändes det som. Det värsta var att det knappt blåste där inne så vi höll på att svettas ihjäl.

Likes

Comments

Första dagen gick vi ner till stranden och njöt av solen för fullt. Själv tyckte vi att det kändes skönt att det blåste så mycket, men stenstranden var inte så kul att simma i... personligen älskar jag ju havet och skulle gärna ha spenderat fler dagar på stranden men vi har det ganska lyxigt med all-inclusive vid poolen.

Kan inte fatta att vi har endast två timmar kvar i värmen. Ikväll åker vi med nattflyget hem och nu ska jag njuta för fullt av de sista timmarna.

  • 564 readers

Likes

Comments

Vi anlände till hotellet runt midnatt på torsdag. Vi var båda otroligt trötta och själv hade jag fått en liten förkylning på mig. Hade nästan lust att gråta under hela den tiden vi landade eftersom det gjorde så ont i öronen, känns att jag fortfarande stundvis får värk i dem och att jag knappt hör något, haha.

Förutom små besvär så är allt riktigt riktigt bra här! Solen skiner på en molnfri himmel och vi njuter på fullt. På fredag gick vi ner till stranden efter frukosten och låg där och njöt nästan hela dagen. Lite småröd är man i ansiktet och bröstet, näsan är täppt ibland och det finns inte tillräckligt med tzatziki och WiFin måste man betala för, men annars har vi det toppen!

  • 825 readers

Likes

Comments

En vecka sedan blev jag student och hela lördagen var en dag som verkligen blev en dag att minnas. Fick ett tiotal rosor hem och pryda och massvis med fina presenter, så otroligt tacksam!

  • LIVET
  • 901 readers

Likes

Comments

Ja, ni läste rätt! På torsdag åker jag iväg till Rhodos!
Det blev klart för en dryg månad sedan att jag och Janica åker iväg ner till södern, huur härligt!? Det blev som en slags studentgåva! Vi har bokat en all inclusive resa och tror det ska nog bli en underbar visit, perfekt tidpunkt och det har lovats sol hela veckan! Har inte packat så mycket än, börjar bli lite bråttom, hehe! Men åhh vad jag taggar! Bilderna är från förra sen sommaren på Kreta.

Likes

Comments

Efter hela studentdagskaoset har allt så småningom lagt sig. Fötterna är tillbaka på jorden! Jag njöt av varje sekund men ändå kändes det som att dagen gick allt för fort. Men till det viktigaste, jag tog studenten! Jag har äntligen den vita mössan på huvudet och fram för allt har jag hela livet framför mig.

Dimissionen gick otroligt snabbt och talet jag och Anton höll gick hur bra som helst. "Bland oss sitter blivande läkare och jurister och somliga av oss är även livsnjutare eller framtida turister..."

Resten av dagen gick också nästan totalt felfritt, några missar skedde men vi dansade ända till gryningen och vaknade upp (som prinsessor) på Radisson Blu Royal Hotel. Fötterna är ännu sjuka och blåa idag, haha!

Jag vill ännu en tusende gång tacka alla er som gjorde min dag oförglömlig: alla gäster som uppvaktat, släkten, ni som skickat tankar, värme och hälsningar på långt håll, skolan, mamma, vädret, mina grymt bekväma klackar, konduktören som hjälpte mig att söka en väska, taxichauffören, han som betalade vår taxi, ni som bodde i C26, morgonmålsbuffén på hotellet, Sonja, Matilda, Jenna....... och alla ni andra käraste vänner (ni vet nog <3) samt övriga studenter!

Tackkort kommer på posten! Och mer bilder lovas på bloggen. Puss och kram!

03.06.2017 <3

  • 1216 readers

Likes

Comments

Någon vecka sedan var jag ute och åt middag med bästa Jenna. Hon fyllde även år nyligen, vilken fin fin tjej!! Är så otroligt tacksam att jag och hon blivit allt närmare vänner nu under det här året. Maten var lika god och fräsch som ni kan se på bilderna och som jag skrev för någon vecka sedan kommer vi definitivt gå där oftare!

-

Nu ska jag dra upp mig från sängen och få igång denna dag, dagen innan studenten! Hoppas ni alla får en fin fredag!

Likes

Comments

​Tre dagar kvar. Redan i en veckas tid har det varit förberedelser inför den stora dagen på lördag. Jag har fortfarande inte bestämt mig vilken klänning jag ska ha på mig, men det blir någondera på bilden. Jag börjar redan känna ett slags pirr i magen och önskar verkligen att jag hinner bli frisk i tid. Anton och jag är de två som håller studenttalet så det känns ju extra pirrigt. Inte för att jag skulle vara nervös, jag är mer rädd att jag brister i gråt mitt i, haha! Vi försöker ändå hålla oss till det roliga.

Tänk att studentdagen redan är här så snart. Det kändes som igår då vi började i ettan. Lördagen innebär en massa fest, skratt och skålar och jag är så otroligt taggad! Jag har bokat hotell för mig och Sonja så vi får verkligen känna oss som prinsessor hela helgen. Jag vill ännu tacka alla er som redan gratulerat inför lördagen, speciellt kära Mickus! Jag blev totalt ifrån mig igår kväll för jag typ låg och sov (haha) bort sjukan när du plingade på, vilken underbar överraskning! Tusentack!

  • LIVET
  • 1589 readers

Likes

Comments

TRÄNING & HÄLSA