TRÄNING & HÄLSA

Nu när festligheterna med all alkohol och mängder av mat är över, ser jag fram emot att återvända till mina egna rutiner. Jag märker att då jag inte äter och sover så som jag vanligtvis gör, är både kroppen och knoppen upp och ner. Jag har ingen koncentration, mår nästan illa och har ont i magen hela tiden. Tänk att man märker en så stor skillnad på matvanor och hur de påverkarens mående? iallafall påverkar det mig en hel del. Ibland är det ju kul att lite släppa loss, festa och äta skräpmat, men då märker jag genast hur dåligt det påverkar på mitt mående - därför håller jag mig ofta till ren, hälsosam och färsk kost. Det är en av de bästa känslorna när man märker hur bra och lätt man mår samt energisk när jag håller mig till bra mat - som passar bra just för mig.

Likes

Comments

En bild säger mer än tusen ord. Njöt av varje sekund, 48 galna timmar bakom, var av alldeles för många spenderades vaken, haha!

Likes

Comments

(Detta inlägg skulle publiceras igår men eftersom jag inte hade något nät så gick det tyvärr inte!)

De gamlas dans var nästan precis ett år sen, så jag passade på att göra en throwback till det. Jag skulle verkligen nästan göra vad som helst för att få uppleva den dagen på nytt. Att just vi fick vara värdparet med Linus och dansa med klackarna i taket på efterfesten med alla kära tjejer och resten av årskursen. Underbara stunder. Det är verkligen en av mina rikaste upplevelser och minnen som jag idag har, så alla ni som dansar i år: njut av varje sekund för dagen kommer fara så otroligt fort! Kramar

Likes

Comments

Känns att jag verkligen inte har hunnit stanna upp en endaste stund den här veckan. Abiveckan har verkligen varit fullspäckad och speciellt idag har jag kört runt och skaffat det sista, ritat det sista på halaren och planerat vad jag ska ha med mig. Har även sökt jobb, varit på handbollsmatch och några gånger till butiken. Kaos, kan man väl lätt säga. Ändå gillar jag att vara mitt i kaoset, tycker om när det händer något nästan hela tiden. Hur som helst är jag ändå så otroligt taggad för morgondagen! Har tidig väckning, lärarna bjuder oss på morgonmål i skolan och oj vad det ska bli otroligt galna kommande 48h!!

Här ser ni rosorna jag fick igår, tänk att en så liten gest kan göra ens gråa tisdag till en lyckodag! Kramar

  • LIVET
  • 392 readers

Likes

Comments

Idag hade jag vilodag på schemat. Tog en 7km lång lugn promenad i solen. För stunden har jag sån enorm träningsvärk och kramp o vaderna att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till, haha. Jag tror nog att promenaden hjälpte en hel del och efteråt tänjde jag också och rullade med foamrollern. Gud så ont det gjorde!!

Imorse var jag och skrev hörsförståelse i engelska, lunchade med Janet och körde hem till halv 12. Har känt mig så trög i huvudet nu dom senaste veckorna, kanske det beror på all läsning? Iallafall har jag varit så enormt trött varje kväll, nu ska jag även sova så jag orkar tidigt upp imorgon, kramar!

Likes

Comments

Ville dela med mig min favoritlists just nu: bästa akustiska låtarna. Den här brukar gå flera gånger i dagen på repeat, iallafall då jag inte tränar. Detta är en supermysig lista som man kan lyssna på kvällarna. Jag vet att det blivit fler kvällar nu med bara en snabb sväng här inne. Återkommer mer imorgon. Hoppas ni mår bra <3

Likes

Comments

Hej kära ni <3 kikar in snabbt här igen, har haft en så fullspäckad helg att jag inte alls hunnit ta tid på mig att skriva nåt extra och imorgon har jag en mycket tidig väckning så säger nästan bara godnatt här.
Imorse blev det denna fräscha frulle: färskpressad citrussaft, avokado toast och en banan, därefter körde jag en snabb sväng till gymmet och gav järnet tillsammans med Jenna. Resten av dagen har varit ganska fullspäckad med. Jag har läst, myst och träffat en mycket älskad idag. Imorgon börjar en ny vecka och en vecka med nya möjligheter. Hoppas ni mår bra. Sov gott allesammans!

Likes

Comments

... Drömmer mig tillbaka till värmen. Finns inget annat jag skulle mer vilja just nu. Att åka till värmen och stanna där. Få nya upplevelser, va en del av en annan kultur och bara helt enkelt njuta och leva.

  • LIVET
  • 702 readers

Likes

Comments

1. En bild mitt i träningspasset igår 2. En kylig och uppfriskande löprunda någon dag sen 3. En bild i en tung stund i tisdags

4. Känslan efter sju yogapass på tre dagar 5. Firade Sonjas och Bellas födelsedag med takeaway 6. Ny dator och nystädat rum

  • LIVET
  • 777 readers

Likes

Comments

Godkväll på er. Checkar in snabbt här och summerar dagen eftersom jag totalt glömt bort att blogga idag eftersom jag varit så upptagen med allt jag haft för mig! Känns att jag fått en massa gjort idag. Har suttit vid matbordet och läst och gjort anteckningar typ hela dagen och dessutom har jag gjort helt andra saker där emellan för att nolla hjärnan totalt, så det känns faktiskt bra. Här ser ni dessutom min goda lunch jag käkade när jag tog paus från läsandet. Känner mig verkligen förberedd inför textkompetensprovet imorgon. Nu ska jag bara sova en god natt sömn! Sov gott ni med <3 kramar

  • LIVET
  • 828 readers

Likes

Comments