Hej alla!!
nu är det lindas kompis Matilda som skriver här :)
jag tycker verkligen att ni ska läsa & gilla lindas blogginlägg för hon äger och skriver sjukt bra inlägg!
Linda e verkligen sjukt cool och är verkligen sig själv, så all respekt till linda!

så ofta som jag kan sno lindas mobil så kommer jag att uppdatera lite egna inlägg, och kanske lite galna inlägg vad vet jag?!?!?!? Hahah aja kram på er!

/// Matilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är en sån person som alltid vill ha något som motiverar mig till att göra något..

Och såklart har jag gjort en "life goals" list. Och av misstag råkar den listan vara här nere för folk som vill läsa.

 • Snorkla i Australien, Asien och Cancun.
 • Besöka googles huvudkontor
 • Skådespela i någon film
 • Springa "The Color Run"
 • Lära mig surfa
 • Åka till Disneyland (hahah, jag växer aldrig upp)
 • Åka till italien och äta en riktig, glutenfri, pizza.
 • Gå på en basketmatch i usa (vore fett coolt att se the wizards eller bulls spela)
 • Åka på safari nånstans i Afrika
 • Gå på en konsert (det var 842948948921 år sen jag gick på en konsert)
 • Åka till Bora Bora
 • Träffa beyonce (we´re thinking big here)
 • Rida en kamel eller elefant


(Här nere kommer lite bilder, inga av bilderna är mina)

Likes

Comments

2015.

Gud, jag har älskat det här året. Inte bara för att 15 är mitt turnummer. Massor av saker. Personliga saker flytten till Mallorca är bara några av de stora upplevelserna som jag har upplevt.

Positiva saker.

Haha. när jag tänker efter så firade vi nyår (inför 2015) på Mallorca, och nu slutar året på mallis. Eller nästan, var där senast för en vecka sen, och kommer dit på sportlovet och den 5 januari 2016.

I alla fall, GOTT NYTT ÅR!

Likes

Comments

Yeeees!! Igår var det julafton och jag hade längtat till det så mycket. Vi firade den här julen hos Farmor och Farfar och med deras gulliga hund Bessie, en boxer. Hon älskar att öppna paket, vi köpte en leksak som hon satt med hela kvällen sedan. Men så fick vi reda på att hon hade fått något var i halsen, man kunde se lite igår då hennes hals var väldigt svullen och hon var väldigt trött. Så nu över natten ska hon operera sig.

Vi har precis kommit hem från Mallorca efter 4 månader då vi gick i svenska skolan där och det var jätte kul. Men nu är jag hemma och ska gå i en skola som jag gick tidigare i. Vi kommer dock pendla lite fram och tillbaks mellan Sverige och Mallorca. Det är ganska skönt här, vissa grejer har jag såklart saknat, som vår wifi, tv, kranvatten, den stora soffan, min kanin och familj och kompisarna ;)

Jag älskar också alla dom här mellandagarna under julen. Det är så skönt att bara vara hemma, gå i pyjamas, äta pyttipanna och gå en promenad med hela familjen (låter som en 50 åring men ajaja ;)).

Imorgon ska vi åka till Mormor och Morfar och kussarna *försöker låta cool men okok låt det va okook* och fira jul med dom, först äta lunch bara med syskonen och mormor och morfar i doms lägenhet i stan och sen senare mot kvällen kommer mamma och pappa och så äter vi (som tar hundra år för vuxna) och sen slutligen öpnna presenter.

Buenas noches <3​

Likes

Comments

Ja, som du läst, jag brukar rida i Soller på vissa söndagar. Stallet är så fint, liksom omgivningen. Paddocken är mitt bland bergen och hästarna är så duktiga och gulliga. Jag har en (av alla tusen) favorit häst, Olympia. En vit, framåt och 22 årig häst! Hon är så pigg, så när jag frågade hur gammal hon var blev jag paff. Jag hade precis hoppat med henne och hon var jätte duktig. Man brukar ju säga att en gammal häst inte ska sluta träna och gå i pension, då mår dom dåligt, så fortsätt hålla din lite äldre häst igång!

Här är stallet i Sollers hemsida!

Man blir så trött av att rida i värmen. Tack alla vattenpauser!😂

Här nere ser ni lite bilder från en söndag. Fotografen var Sussie Norberg tror jag.

hejdåå o kram💕

Likes

Comments