Vart i Göteborg nu i två dagar. Det är även första gången jag är i Göteborg för att bara shoppa. Fast det har varit två jätte härliga dagar. Men har varit inne i jätte många affärer Och gått runt så jag har så ont i fötterna efter jag har gått runt så mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


idag tycker jag att det är min dag för att jag fyller 14😄 fast jag har inte gjort nått speciellt idag. Jag fick högtalare på morgonen och sen åkte jag till skolan. Sen när jag kom hem hade mamma hämtat min iPhone 6. Fast jag visste att jag skulle få den fast den kom idag. Men nu väntar jag på att vi ska ha släktkalas ikväll.😊

Likes

Comments


har varit sjuk sedan onsdag. Var tvungen att åka hem från skolan i onsdags för att jag inte mådde bra. Jag trodde typ att jag skulle svimma i skolan fast jag gjorde aldrig de. Jag var sjuk hela veckan fast idag gick jag till skolan och jag kände mig bättre. Fast nu är de bara att tagga till min födelsedag imorgon🎉

Likes

Comments

från fredag till lördag var jag och sov över hos en kompis. vi kollade på film och hade det allmänt mysigt, när jag kom hem från henne vid typ 18:00 så åt vi mat och sedan började jag städa och möblera om i mitt rum. Jag blev faktiskt väldigt nöjd. även fast jag aldrig blir nöjd när jag möblerar om. idag har jag bara legat på sängen och kollat på film. jag kommer inte göra så mycket mer idag.

Likes

Comments

detta blir mitt första inlägg på min första blogg. Så jag är inte så bra på att blogga men jag ska göra mitt bästa och försöka uppdatera min blogg så ofta jag kan. Men idag har jag inte gjort något jag har typ kollat film och sånt. Fast imorgon är det ju måndag igen så det är bara att tagga för skolan.

Likes

Comments