Header

har bytit bloggportal då denna är alldelses för jobbig då människor skickar privata meddelanden om snuk, dejter och allmänt konstiga frågor.

följ gärna min nya resa på lindabackgren.webblogg.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har äntligen fått träffa min nyaste kusin. Hon va så liten och så söt. Nästan så man själv är sugen på en egen liten, men det får vänta haha!

Nu har vi parkerat i soffan framför SoA och jag taggar för min första jobbdag på en månad. Om jag längtar?! Jag dör av saknaden av mina tanter och farbröder!!

Likes

Comments

Fick sluta en och en halv timme tidigare idag så då passade jag på att åka hem och tvätta och städa innan Jocke kom hem. Tänkt även laga mat till honom men det hann jag inte, fattades även 100 saker som jag skulle ha till våran kalops så vi fick glatt åka ner och handla.
Sitter på golvet i köket med paddan och tittar på Jocke när han lagar mat, jag ska egentligen duscha men den där sista biten att liksom ta av sig kläderna och ställa sig i duschen är så jäkla jobbig men när man väl är där inne så är det hur skönt som helst. Det är nog samma visa varenda dag när jag ska duscha, fattar inte varför. Allt hade gått mycket fortare om jag gjorde det på en gång!

Ikväll väntas några avsnitt av SoA och tandblekning. Mys!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen tid med bloggandet igen, när allt plugg nu äntligen är över!

Det återstår 15 timmar kvar av min praktik innan jag nästa vecka kan få mina betyg i handen och jag kan efter ett och ett halvt års slit då äntligen säga jag är klar!. Det har varit ett jävla slit men jag har en vilja av stål, världens bästa familj och världens bästa vänner omkring mig som stöttat mig i allt det här och gjort så att jag klarat det. Dom kommer jag vara evigt tacksam!
Vill även tacka min praktikplats och min handledare på avdelning 8 i Västerås för dom nästan fyra fulla veckor jag gjort där. Jag har lärt mig så mycket både inom kirurgin och jag har även utvecklats som vanlig människa och som undersköterska. Detta kommer jag ha nytta av i framtiden. Det är jag så tacksam över.
Min tanke är till våren att plugga upp min matte och naturkunskap för att till nästa höst göra första försöket att komma in på sjuksköterskeprogrammet och bli en ssk. Det är lång väg dit, men har jag klarat allt hittills i mitt liv klarar jag fan de här också!

Nu börjar jag sakna mina kollegor och mina tanter och farbröder på hemtjänsten efter att ha varit ifrån dom i fyra veckor. På måndag är jag tillbaka, gladare, piggare och mer fokuserad på jobbet än någonsin nu när jag inte har en enda jäkla sketen uppgift kvar att tänka på. En sådan lättnad, jag är så glad!

Likes

Comments

Det är onsdagkväll och enbart två dagar kvar till helg. Det känns underbart!

Imorgon är det en hel dag med jobb innan plugg och imorgon ryker även en del av mitt hår, läskigt nu när de växt så mycket men ändå så välbehövligt efter den omgången med blekning håret fick när jag bestämde mig för att bli ljushårig igen.

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag med hårfärgen i håret och böckerna utspridda över hela bordet. Det är så det är att plugga och jobba samtidigt. Man får liksom göra allt de där runt omkring samtidigt.
Det tar på krafterna och jag gör inte mycket annat efter jobbet än att plugga. Mina vänner blir lidande, tyvärr. Minnet sviker inprincip hela tiden för det enda som snurrar där är medicinska termer och uppgifter som måste göras. På jobbet kopplas nästan all skola bort för att gå in 100% i arbetet och göra ett bra jobb. Kopplar gärna bort all skola när jag är på jobbet för jag älskar mitt jobb.
Jag är inne på slutspurten nu, fyra lektioner kvar innan jag ska ut på min praktik. Jag är galet nervös, men eftersom jag verkligen vill bli klar kommer jag gå in 100% på praktiken också. För att visa vad jag kan och vad jag lärt mig i skolan. Jag är så glad att jag fick denna chans till utbildningen, det har och är jobbigt att kombinera allting men jag tycker jag har lyckats och jävlar vad de ska firas när jag är klar! Längtar så jag dör, men snart bara ett par veckor kvar innan jag kan koppla av helt och hållet. Koncentrera mig på jobbet, som jag älskar, mina vänner, som står ut med mig och min familj och min sambo som stöttat och hjälpt mig hela vägen. Ni är faktisktiska!


Nu dyker jag ner i böckerna igen, bara lite kvar. Mindre än någonsin!

Likes

Comments

Vaknade tio över sex för att åka till jobbet, snorig, utan röst och huvudvärken från helvetet. Men eftersom jag tycker om mitt jobb så fruktansvärt mycket så tyckte jag det var värt att åka och testa jobba. Orkade inte mer än till lunch och sen dess har jag legat i soffan med min andra sjukling. Det går det också, även fast jag egentligen vill jobba.


Likes

Comments

Igår var det val och jag fick för första gången i mitt liv vara med att påverka. Ingenting jag tänker diskutera alls då man ändå inte kan göra någonting åt det idag. Alla får glatt vänta fyra år till om man är missnöjd!

Sitter i skolan och kollar på en film om cellens utveckling och smittspridning. Det är såna här "utbildningsfilmer" jag hatar! Har redan tröttnat och den har gått i 10 minuter. Fick även lära mig om vri idag, vårdrelaterade infektioner. Det var riktigt intressant!

Klockan fyra ska jag hem och ta det lugnt tänkte jag, innan jag kom på att lägenheten måste städas och jocke är hemma och är sjuk så jag får göra allt själv. Jag som inte heller mår bra, halsont, hosta och huvudvärk. Tänkte vara sjuk tillsammans med jocke ikväll men maten lagar sig inte själv och städningen tror jag inte heller sköter sig själv.


Likes

Comments

Äntligen är jag klar med terminens första tenta! Satt i tre timmar nu ikväll och kämpade, när den väl var klar så kändes de så skönt!
Nu laddar vi om för nästa tenta som ska vara klar på torsdag. Det hinner jag!

Belönade mig själv med lax under fetaost täcke. På Viktväktarnas sätt naturligt vis, så fruktansvärt gott!
Nu har jag haft min egen liten spa kväll också med en varm dusch med ansiktsmask, hårinpackning, fotfilen och skrubbhandskarna. Nu ska jag klippa och fila naglar, måla dom samt färga och plocka ögonbrynen innan jag avslutar med en hel smörjning av kroppen med jordgubbsluktande bodybutter!
Ibland får man ta hand om sig själv, det är bara så jäkla underbart!!


Likes

Comments

Hade nostalgimusik på i bilen idag när jag hämtade Linus från västerås.
Vi satt och sjöng och jag tänkte tillbaka på när jag va liten.

Nu på kvällen tänker jag lite till, jag skulle vilja spola tillbaka tiden i 13-14 år då vi var en hel familj.
Nu ikväll saknar jag lite extra, jag saknar dig lite extra. Tänk hur det skulle vara om du fanns kvar, hur skulle allt sätt ut då? Någonting jag aldrig kommer få se, bara i fantasin.

Fan, vad jag saknar dig!


Likes

Comments