Header

Vi har fina Sigge hemma hos oss över helgen. Jag har gosat med honom hela kvällen och han klagar verkligen inte, han älskar närhet! Ser ni hur gullig han är, med tassen i mitt knä?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 31 readers

Likes

Comments

Livet med lyxmiddagar fortsätter! För bara några dagar sedan åt vi havregrynsgröt och smoothies men nu är det riktiga köttbitar. Mamma hade med sig ett stort paket med biffar i marinad (fryst) och idag bestämde vi oss att steka det. Det blev magiskt gott! Till köttet hade vi sötpotatispommes, sallad och bea-sås.

  • Mat
  • 75 readers

Likes

Comments

God morgon god morgon! Idag vaknade jag med sådan fruktansvärd träningsvärk men det är ingenting att klaga över för jag är stolt att jag äntligen har hittat tillbaka till gymmet. Ja okej, jag har bara varit till Iksu två gånger på en vecka men ändå, det är mycket bättre de tre stillasittande månaderna (!) som nyligen har varit.

Igår hade jag och Max en riktigt fin kväll. Han hade fått lön så han bjöd på pizza och efter middagen myste vi framför tvn i flera timmar. Det kanske inte låter som något extra men för mig var det härligt att kunna slappna av och äta skräpmat utan någon ångest!

Idag har jag inga planer, möjligtvis ta mig till stan och lämna tillbaka böcker vid bibban. 

Jag har inte tagit några roliga bilder på sistone så ni får se en tråkig "just nu"-bild. Jag är klädd i världens mysigaste morgonrock och dricker kaffe ur favoritmuggen.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Idag var jag till bibban och då kikade jag på olika tidningar som de har där. Det som lockade mig mest var litteraturhyllan. Jag blev så inspirerad av tidskriften Kritiker!. I tidningarna (snarare böckerna) fanns fantastiska dikter i en konstnärlig form.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag hittade underbara skor häromdagen då jag gick på stan. Synd bara att jag ett par i samma stil redan + att jag sällan vill gå i klackar. Jag tog mitt sunda förnuft och sa till mig själv, om du köper ett par nya skor ska de vara anpassade för vintern.

Likes

Comments

Jag gick in i köket och tittade hastigt ut genom köksfönstret i förbifarten. Då såg jag en jättefin hund och stannade kvar vid fönstret för att kika på den. Jag upptäckte då att det fler hundar ute på promenad, jag såg fyra hundar på en och samma gatan under en och samma minut! Ni förstår säkert hur mycket djur det finns i detta bostadsområde (Ni kanske minns jag skrev om det för några veckor sedan?). Jag bli alltmer sugen på att skaffa hund. Just nu finns tiden men ekonomiskt är det inte möjligt. Så jag får försöka hålla min längtan i styr.

Pojkvännen är uppväxt med hundar och hans mamma har en schäfer... vad heter det? Uppfödare? Företag? Kennel? Är det rätta ordet? Aja anyway, han kan iaf mycket om hundar och när jag pratade om hurudan typ av hund jag vill ha föreslog han denna ras: staffordshire bullterrier. De ser lite läskiga ut men den rasen passar perfekt på min beskrivning av "perfekta" hunden.

Jag skulle helst vilja ha en mops eller fransk bulldog men eftersom de raserna har mycket andningssvårigheter måste jag avstå. Jag vill kunna ta hunden ur på springturer (då har man ju motivation att ta sig ut och träna) och det klarar inte en mops av.

Likes

Comments