Hejsan, i torsdags var det Valborg igen och en av dom roligaste än så länge. Först gick jag och Elin hem till 2 tjejkompisar och vi alla dunka musik så taket försvann haha.;) vid 10 tiden gick vi vidare till en killkompis och var där resten av hela kvällen. Vi alla dansade, dunka musik, pratade mycket och tog nån cider. :)
Var en super rolig Valborg som slutade på natten.
I fredags och lördags spenderade vi kvällarna hos samma killkompis som på Valborg, det var roligt och vi lyssna på musik och chillade.

Igår hade jag filmkväll med god mat, chips och dipp med en tjejkompis, var en trevlig kväll då vi inte träffas så ofta längre (mycket med skolan).
Hoppas ni haft en rolig/bra Valborg och en bra helg allesammans, kram! (Har även börjat med t-shirt cut som ni kan se på bilderna, roligt o blir coolt!)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, igår var jag hos min läkare igen och han sa att det inte hade blivit något bättre. Han sa att vi skulle lägga bedövning och skära bort det infekterade köttet som svullnat upp. Så då gjorde vi det. Hade varit nervös hela dagen igår då jag nästan förväntade mig operation och jag hade läst på nätet att det skulle göra "skit ont".
För er som läser det här så är det inte sant, jag som är väldigt känslig mot saker som gör ont tyckte inte det var något farligt.(men beror på om man får en bra/dålig läkare också)
Sticket på nålen kändes knappt och det ända som gjorde lite ont var när dom sprutade in bedövningen, det spändes lite i tån men mer än så kunde man inte känna. Det hela tog väl 5 minuter ungefär, läkaren sa att han inte tror man behöver ta bort något av nageln då den såg fin ut så det var bara infektionen.

Igår när jag kom hem så släppte bedövningen ganska fort och då kan jag säga att jag hade ont! Inte så man vill skrika men kanske fälla en liten tår. Det spände, sved, dunkade och gjorde bara ont hela dagen och lite under natten även fast jag åt alvedon.. Idag är det lite bättre men stannade hemma från skolan då det gör lite ont när jag går. Skönt att iaf ha det gjort och överstökat nu! Om det skulle bli att jag får ta bort nageln iaf någon gång vet jag att det inte gör ont. :)
Ska snart svara på några frågor till ett förhör i skolan imorgon, ska försöka gå imorgon iaf är ju ändå Valborg och har gått 2 dagar imorgon sen operation. Hoppas ni haft det bra, kram på er så länge!

Likes

Comments

Hej, jag har inte bloggat på ett tag för har fått en rejäl infektion i tån pågrund av nageltrång..
Har haft det besväret en längre tid men bara varit lite röd och lite um, men nu i måndags började helv*tet! Har haft sååå ont att jag inte kunnat gå eller stödja på mer än hälen på ena foten.
Jag var till läkaren nu i onsdags och vi påbörjade en behandling jag ska göra i en månad 1 gång i veckan, dom har på något på infektionen som ska hjälpa och om vi lyckas så försvinner besvären annars måste jag operera nageln vilket jag helst vill slippa! Har inte haft så ont idag första dagen på lääänge, skönt!

Har också haft nationella prov i tisdags och idag torsdag, så har varit upptagen och inte orkat bloggat eller gjort nått alls nästan pågrund av smärtan. Kan iaf säga att jag ätit min första mjukglass 2015 idag. ;)
Måsta ta och sova nu så man äntligen kan ta helg imorgon, kram på er!

Likes

Comments

Hej, den här helgen har jag varit hos min syster och hennes kille. Vi har kollat film, ätit god mat, vart ute och spelat basket sen bara umgåtts.
Det har varit en rolig helg, men nu börjar snart en ny vecka med start av nationella prov.. Bara hem och plugga senare idag. Kommer försöka skriva inlägg under veckan men kommer ha mycket att göra men ska försöka direkt jag får tid. :) hoppas ni haft en bra helg, kram på er!

Likes

Comments

Hej på er, den här veckan fick man veta att man har nationella prov i svenska nästa tisdag, slut prov i spanskan om 2 veckor o snart nationella prov i engelskan.. Kommer bli mycket plugg nu framöver phuu jobbigt.
Men jag har fått in lite träning igår också och ska försöka fortsätta med träningen under veckan, har inte blivit av någon träning under påsken. Känns skönt att det är runt 30- 35 skoldagar kvar innan sommarlovet är här, längtar!!
Nu ska jag kolla på Robinson så skriver mer i veckan, kram!

Likes

Comments

Hej! Redan torsdag idag igen, den här veckan har gått väldigt fort men haft en bra och rolig vecka iaf.
Jag har vart med både familj och vänner sen i söndags och det som är helt underbart är vädret!! Vädret är på topp dom här dagarna och idag ser man knappt ett moln en så länge.

Idag har jag inte så mycket planer just nu, men ska försöka hitta på något ute i fina vädret.
Måste försöka träna lite idag eller imorgon också, har inte gjort det så mycket under påsken bara ätit massa onyttiga grejer.
Nu ska jag börja fixa mig och äta lite frukost så man hinner ut medan solen är framme, kram!

Likes

Comments