Godmorgon! Startade min morgon med en Pw och kom precis ut från duschen. Finns verkligen inget skönare än att bara sätta på sig hörlurarna och ta en promenad på morgonen. Dagens planer är att städa i ordning lite här hemma och sen träna. Lite senare blir det nog att gå ut och träffa lite vänner. Har som sagt inga större planer idag utan blir en väldigt lugn dag för min del. Nästa inlägg blir lite speciellt så håll utkik. Ta hand om er och varandra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Springfloden - Springfloden är en svensk dramathriller från 2016. En ung gravid kvinna blir nergrävd i sanden, för att sakta bli dränkt av tidvattnet, 25 år senare är mordet ännu inte löst. Olivia på polishögskolan får i uppgift att studera fallet som en colde case - övning. Olivia blir besatt av mordet när hon upptäcker att hennes pappa tidigare arbetade med utredningen.


Jordskott - Två år har gått sedan de upprivande händelserna i Silverhöjd. Eva har lämnat Silverhöjd bakom sig och återvänt till storstadens gråa betong och sitt arbete inom Stockholmspolisen. Hon försöker gå vidare men kämpar med sorgen efter Josefin och smärtan som jordskottet utsätter henne för. Snart dras Eva in i ett mystiskt fall med koppling till hennes eget förflutna och hon tvingas åter konfrontera den mytologiska värld hon bestämt att lämna.


East los high - Dramaserie som kretsar kring en grupp ungdomar och deras sista tid på East Los Angeles High School. Verkliga livet knackar på dörren med alla dess problem och beslut som rör sex, droger, graviditet, otrohet och grupptryck.

Skam - Norsk drama serie. om Vänskap, kärlek, sex, fest och svek.

Likes

Comments

Hej fina du och välkomna till min nya blogg! Känns så kul och spännande att starta med bloggandet igen.
För er som inte har varit inne på min blogg tidigare så heter jag Linda Eriksson, är 20 år och bor i Stockholm.
Här på min blogg kommer ni kunna läsa om allt möjligt. Kommer bli en hel del tips, träning och massa annat kul!
Har ni önskemål på inlägg som ni vill se i bloggen så kom mer än gärna med dom!
Hoppas vi ses och ha en fantastisk dag!


Likes

Comments