Linda
ADÉLE
Hansen

Jag har börjat se en sjukt bra serie idag som heter "The 100". Den handlar om jorden som är ödelagd efter ett kärnvapenkrig och människorna har flytt till rymdstationer. Dom skickar ned 100 ungdomar som sitter i fängelse för att ta reda på om det finns något levande på jorden och om det går att bosätta sig där.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, jag slutade skolan kl 13 idag och gick en sväng på stan. Jag tänkte köpa en bb-cream. Helst en sån jag köpte i finland men tyvärr så säljs dom inte här. Den var iallafall av märket lumene och jag såg att det fanns nån liknande cc-cream och sånt på Åhlens. Men jag kunde inte nöja mig med den så jag testade flera olika foundations men hittade fortfarande ingen. Var nära på att köpa en sån där "true match" men ångrade mig. Jag har sedan länge bara använt bb-cream och sagt att jag bara ska använda sånt för jag har tyckt att alla foundations varit för kladdiga och glansiga. Men sen gick jag på Kicks och hittade den här som jag testade och dessutom gillade! Jag har inte testat den i ansiktet än men den ska vara fulltäckande, matt och oljefri

Likes

Comments

  • E.L.F HYDRATING FACE PRIMER // 109 SEK

Clear skin primer som minskar uppkomsten av rynkor och verkar återfuktande. Applicera i ansiktet före foundation för en smidig och felfri bas.

  • E.L.F. SHIMMERING FACIAL WHIP PINK LEMONADE // 29 SEK

Highlighter som innehåller vitamin E. Ger ljusare och lugnare hud som inte lämnar någon fet efter-känsla. Använd på kinder, läppar, ögonlock eller var som helst där du vill ha en skimrande färg.

  • E.L.F MASCARA PRIMER TRANSPARENT // 59 SEK

Förlänger och ger volym till ögonfransarna. Applicera primern före din mascara och låt torka helt. Sen är det bara att sätta på mascaran som vanligt.

  • E.L.F. FLAWLESS EYESHADOW BLUSHING BEAUTY // 49 SEK

Strålande ögonskuggor och enkel steg-för-steg guide. Kan användas på fest och för en naturlig look. Ger en långvarig färg på huden.

  • E.L.F. SHADOW LOCK EYELID PRIMER PEARL // 49 SEK

Ger ögonlocket en jämnare och mer varaktig ögonskugga. Absorberas snabbt in i huden för bekväm användning. Applicera primern före din ögonskugga.

  • E.L.F. LIPSTICK NOSTALGIC // 29 SEK

Läppstift som ger långvarig färg och glans.

  • E.L.F. DRAMATIC LASH KIT // 29 SEK

Lösögonfransar som är lätta att applicera. Lim medföljer.

  • E.L.F. INDIVIDUAL FALSE LASH KIT // 29 SEK

Individuella fransar som du applicerar en för en. Lite mer jobb än med vanliga lösögonfransar. Ger en naturlig look. Lim medföljer.

Likes

Comments

För några dagar sen inhandlade jag individual lashes. Har inte haft tid/ork att sätta på dem ännu. Dagens köp blev ett par HM fransar. Jag vet inte riktigt varför jag köpte dem. Det var nog mest bara för att testa. Än så länge kan jag ju berätta att limmet är värdelöst och fransarna är väldigt raka, vilket gör det något svårare att få dit dem. Vill man ha riktigt böjda och formade fransar ska man absolut köpa av märket Eylure. Såg att HM börjat sälja dem och finns även på Kicks.

Likes

Comments

Våra cakepops är äntligen klara!

På UF mässan i Gällivare ska vårat företag, Q-rate UF, sälja cakepops för en väldigt billig peng. Dessa godingar har jag slitit med i två dagar och hoppas att vi kan få sälja ett par stycken åtminstone. Vi kommer inte att tjäna så mycket på det utan det är en kul (kanske lockande) grej bara ;)

Likes

Comments