Ja igår blev det en lång promenad. Börja med att lämna stora dottern på förskolan och sedan fortsatte jag ner till BVC för att mäta och väga Mini. Hon blev 7månader i måndags och igår vägde hon ca9kg och är ca 71cm. När vi var klara där så möte vi upp min man för att storhandla. När vi var klara på Ica så gick jag å mini hem medans Josef tog bilen med all mat. Jag och Mini var inte hemma förrän det var dax att hämta Bella från förskolan, då var klockan ca 13:30. Då kom även Josef hem från tandläkaren.

Efter middagen så gick jag och flickorna ut för en promenad. vi Gick mot Bellas Förskola. Självklart ville Bella leka på skolgården. Dom har en rutschkana som gillar att åka i. Vi kom inte hem förrän närmare 19-tiden. Så då var det bara att göra iordning barnen för sängen.

kramiz!!

P.s Idag åt Mini köttfärssås och spagetti för första gången. och Hon tycket det var gott tror jag. 😉 D.s

Mini har fått sin andra tand idag.

Likes

Comments

Ja här kommer jag skriva om allt möjligt som händer i mitt vardagliga liv. Vad jag har gjort under dagarna. Det kommer kanske inte bli så långa inlägg varje dag. Det kommer kanske små saker som händer mig just för sunden... Det hjälper mig att minnas me. Jag kan erkänna att ibland så faller vissa minnen bort efter jag har gjort saken... det är en sak som jag har lärt mig att leva med. Så därför kommer denna blogg/dagbok vara bra för mig me..

Så vad har jag gjort idag.. Jo jag och mina två barn tog oss en härligt promenad till torget. Mini somna gott i vagnen. Medans stora åkte på ståbrädan och ibland sprang hon runt å plocka blommor, stenar m.m. Hon gillar verkligen att plocka blommor.. Men efter en stund så slänger hon dom. Vi gick efter havet. Det är så himla fint.. Turen ner tar ca 40-60 min. Det beror lite på vad som händer på vägen ner. Går jag själv så tar det ca 40min.

När vi väl kom ner till torget så blev det att vi gick och handla en ny powerbank till mobil. Jag lyssnar gärna på dokumentärer eller musik via headset. Men det går inte så bra när man går med båda flickorna. Sedan gick vi till torgets lekplats så B fick leka av sig. Där finns en stor rutschkana som B gillar att åka den. Vi åte mat där nere. Jag tog med oss gårdagens Korv och bröd ner... Smidigt när man kan äta det kallt. Mini fick även smaka på det. Jag tror hon tyckte det var gott... För hon gav inte ifrån sig några konstiga miner.  sedan fick B leka en kort stund till. Och efter det gick vi och handla en ny höstmössa till Mini. B fick vara med och välja vilken. Det blev en rosa med fjärilar på. Sedan gick vi mot bussen för att åka hemåt. Vi hade nämligen varit ute sedan 15 tiden. När vi kom hem så var klockan ca 18:15. Dags att göra i ordning Mini för sängen. Ger henne ersättning och nattar henne. Efter det så var det bara att börja med stora dottern. Gör i ordning en smörgås och oboy som hon vill ha. Hon får även yoghurt och vatten. Och sedan fick hon hoppa i säng för att sova.. 

Nu sover båda flickorna gott.. Och jag sitter här och skriver mitt första inlägg..


Kramiz!!

En bild från promenaden.

Likes

Comments