Vaknade och kunde absolut inte somna om. Så nu har jag vikt tvätten som jag inte hann ta tidigare ikväll och druckit en kopp kaffe. Som ni kanske förstår är jag en nattuggla och det tror jag beror på att allt går så fort på dagtid. Man kör på. Med 3 barn och sambo så går dagarna otroligt fort och man hinner inte alltid stanna upp och bara va. Man är sällan ensam, inte ens på dass 😛 Så när natten kommer och alla sover så passar denna kvinna på arr koppla av för en stund. Vika tvätt tex, framför tvn, sortera de där jädrans strumporna, som alltid lyckas bli av med sina make/maka. Jag ÄLSKAR den här tiden på dygnet, när alla andra sover. Jag får så extremt mycket gjort då, som jag inte hinner på dagtid. Självklart tar kroppen stryk av att få oregelbunden sömn, men nu är det ju inget som jag gör varje natt.
Vad står på schemat för er imorgon/idag?
Här blir det att lämna barn på skola/dagis, följa med sambon till husläkaren, hem och ta sista tvätten, vika ovh gå igenom min garderob, där det är KAOS just nu så jag hittar knappt. Gå igenom lite barnkläder som blivit för litet så jag kan ge det vidare till barnens kusiner. Och kl 14 är det dags och hämta hem minstingen från dagis, dottern ska följa med en kompis hem efter skolan och sen efter 15, kommer förhoppningsvis min son hem, som varit hemma hos farmor och farfar ett par dagar nu, så jag hoppas han kommer hem så man får rå om honom lite 😛👌🏼
Nu verkar det som att det börjar en bra film här på visat film Premiere, så ska se om det kan vara nåt att glo på innan jag ska in och fixa mig. Kanske somnar jag i soffan, vem vet! Hörs under dagen!

Likes

Comments