Hej på er! Efter typ 5011 år känns det som.

Vad har hänt?!, Ingen vet
Jag har gått ut 1an på gymnasiet igen dock nu på byggprogrammet och jag har älskat varje dag där. Allt liksom kom till rätta så fort jag fick byta program. Stressen försvann, ångesten över skolan och oron över betygen, allt försvann! Började älska programmet mer när jag fick ett stipendium helt oväntat på skolavslutningen med motivationen, "denna elev har från starten visat ett gott engangemang, vill lära sig och har ett stort intresse av att lära sig!" Jag blev så jävla stolt över mig själv då, speciellt nu under våren då mitt psykiska mående med panik och ångestattacker brast ut påriktigt. Att då få ett stipendium med den motivationen, de va så jävla stort!

Jag vill tacka alla som också sått ut med mig under våren, allt mitt tjat om ett och samma ämne, allt om inget! Jag vill speciellt tacka min andra halva, min brownie och min själasyster Ida. Tack för att du stått ut med mig egentligen hela året. Du är de bästa som finns och du ska veta att jag faktiskt tänker på dig varje dag
❤️😅 Tack för att fått livet värt att leva speciellt i våras, du är guld värd! ❤️❤️

Nu ska jag bli bättre på dehär, tack och hej så länge, xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jo men vad hände efter den 4 September? Jag vet inte, haha.

Nytt år, i år har jag bestämt mig för att spara pengar, då jag fyller 18 i år och 28 betyder ganska många möjligheter och en av dom är körkort! Jag hoppas att jag innan året tagit de efterlängtade körkortet! Så ja nyårslöftet är att försöka spara pengar så gott som de går!

Ny termin! Imorgon börjar andra terminen i 1an igen haha känns fortfarande konstigt att gå om ettan när alla andra 99or går andra terminen i 2an men vafan, jag gråter inte för de. Jag går på världens bästa program tillsammans med världens bästa Ida. Och de sjukaste av allt är att vi efter sportlovet äntligen börjar vår efterlängtade måleriutbildning påväg mot målare!!

På tal om gymnasium, program och allt sånt, Vill jag bara säga till er som ska börja gymnasiet i år att välja de DU vill de DU vill gå och ingen annan. De låter svårt men gå din egen väg!! När jag i höstas bytte program valde jag ifrån vad jag ville, mina behöv och vad jag ville jobba med i framtiden. Då blev det bygg. Och ja bygg är en killdominerade linje men vafan, jag bryr mig inte om de, de är bara roligare! Så ja med detta menar jag att du ska välja efter vad du själv vill och ingen annan de de kan bli HUUUUR fel som helst!

Så ja nu ska de bli ändring på bloggandet och jag ska bli bättre på de så HA DEE tills dess


Likes

Comments

Heeeej igen!

Tänkte än en gång bli bättre på det här och ska banemej bli de!

Som rubriken lyder så tänkte jag skriva om mitt programbyte, livet och orienteringen.

Ja, jag har bytt program från Teknikprogrammet med inriktning på information - och medieteknik till Byggprogrammet och måleri! Jag kände under vårterminen i 1an på Teknik att jag var väldigt trött varje dag jag kom hem. Jag orkade tillslut inte plugga och inte träna för att jag var så trött efter en skoldag. Såå jag kom underfund med att teknik kanske inte var min grej trotts allt! Jag älskar fortfarande att sitta vid datorn hela dagar och vill fortfarande lära mig massa om datorer. Men iallafall jag stod tillslut emellan bygg, handel och vård. Jag sökte i den ordningen också. Jag känner att jag gjort rätt val då färger och att få en idé till att de sitter där alltid har varit grejor jag tycker om. Jag ha också alltid tyckt om att skapa saker med färger och skapa saker. En till sak till varför jag just bytte till bygg vilket kanske kommer som en käftsmäll för många då jag alltid varit inriktad och fast att jag ska gå teknik har varit att jag saknat att kunna röra på mig. Jag vett att ska jag orka med skolan så behöver jag röra på mig och de kan jag göra med denna linje jag går nu! Dock ett minus är att jag nu får gå om 1an igen men hallå jag gör något jag tycker är kul ås de spelar ingen roll!

Nog om mitt programbyte! Vad hände i livet?

Just för tillfället typ ingenting, jag har haft ont i halsen imorgon (Måndag 160905) i 3(!?) veckor! Jag fattar inte vad de är med den. Jag har aldrig haft ont såhär länge i den som nu och de börjar kännas lite läskigt faktisk att det aldrig går över. Livet annars då, joo de rullar framåt. Väldigt mycket efter att jag bytte program. Jag är inte lika stressad som förut och har plötsligt mycket MYCKET mer fritid (som jag kan blogga på) helt plötsligt. Nej man de har öppnats en helt ny värld för mig, så jag helt plötsligt är fri i. Och kan göra typ precis vad jag vill.

Och de sista men de bästa, orienteringen?

Jag var på orienterings VM för 2 veckor sedan nere i Strömstad med mitt NIU spuad! Det var sjuuukt häftigt att få uppleva ett VM i Sverige på hemmaplan. Dock kunde jag inte springa någon av publiktävlingarna då jag var förkyld men men sånt är livet.. I Fredagskväll (160902) sprang jag min allra första nattävling någonsin! Det var spännande att tävla orientering på "natten" då de är mörkt och man springer med pannlampa. Jag kom 2a av 2 startande, men jag är stolt att jag änns vågade anmäla mig och fullfölja loppet.

En helt annan sak som inte har något med detta att göra men jag måste bara få flika in och skriva detta! Det är att jag är helt förälskad i Håkans nya album "Du gamla, du fria"! DE är så sjukt bra låtar och så fina texter. Han lyckas verkligen alltid sätta ord på allting!


Hoppas ni tyckte om detta inlägg och att vi syns snart igen :*

XOXO

Likes

Comments

Det var aldrig meningen att komma in och förstöra. Men jag visste inte vad du eller ni gått igenom! Absolut ingenting.

I denna stunden visste jag inte om dig utan bara den andra. Den andra visa mig glädje på nytt. Den andra och jag (vad jag kände) hade samma intressen, samma galna ideér och vad vet jag.

Allt belv en trygghet att veta att den andra fanns där för en. Jag kan förstå att du är lycklig som har en sån person vid din sida.

Nu till de jag verkligen ville säga. Jag litade på den här personen och gör än idag jag hoppas personen talade saning då som idag. Ingen ska behöva gå runt och bli ljugen för! De håller inte i längden... Men jag visste inget om dit förflutna inget om erat förflutna. Jag visste helt enkelt ingenting om de som hänt.

Men att sedan bli anklagad för saker som jag aldrig gjort eller sagt..jag fattar inte hur de går ihop!

De har tagit lång tid dehär att bearbeta! Jag trodde aldrig jag skulle gå ner i så djupa deppressioner som jag gjort. Att vara rädd i skolan att för några veckor skita i den totallt, för att sedan dämpa den inre smärtan med hjälp av yttre smärta för att glömma.

Förlåt men jag förstår inte vad jag gjort! Jag har talat saning 100% till er båda! Sen vad ni sa till varandra kan jag inte veta!

Förlåt för de jag ställde till med, jag hoppas ni är lyckliga!

Likes

Comments

Det var ett tag sen nu igen, haha. Jag suger verkligen på att blogga but jag vill få igång på de. 

Men alltså wooow!! Det är sommarlov, äntligen typ!!! Haha nej men när man går i gymnasiet eller ja iallafall på min linje (teknik) så har det varit ganska mycket plugg de sista veckorna inför nationella prov o bla bla bla you name it! Då känns det ganska konstigt, iallafall för mig att "typ inte ha något att göra" Man är liksom van att sitta och koncentrera sig och plugga och sen nu helt plötsligt är det över...man behöver inte tänka på att "SHIIIT jag måste plugga till de där provet nästa vecka"! Men det är så himla skönt ändå att bara kunna få släppa loss och inte tänka på skolan för ett tag! 

Mer om skolan - Jag är ganska taggad på 2an och 3an då jag äntligen ska få börja plugga "information och medieteknik" de jag sökte till. Och jag är sååå sjuuukt taggad!!! 

Vad händer i sommar då? - Förmodligen kommer jag gå loooko när det gäller allt! Jag ska träna, åka på äventyr och bara leva livet.Som dan då jag slutade skolan haha jag och mitt nyfunna squad åkte upp lite halvt spontant till Mall of Scandinavia! Och med dem så kommer det bli sjukaste sommaren lätt! Sen vidare med dem så åkte vi först runt här i Nyköping, Nyköpingsbro, Donken och sen ut till Oxelösund och femöre! Och på tall om femöre, det kan vara den finaste platsen som finns! 

Vad gjorde jag idag då? - Först vaknade jag, kolla runt lite på mobilen, gick upp åt frukost och åkte in till stan och träffade värdens bästa Bea. Vi åt pizza och sen tänkte vi ta en spontan tripp till Oxelösund för kul, men vi hoppade av och gick till vallarna (Nyköpings hus) och satt och chillade där i solen!

Så ja detta var en liten update om livet! Och jag har som mål nu att försökanfå upp ett inlägg i veckan framöver och nu i sommar! Såååå önska mig lycka till!

xoxo

Likes

Comments

Måste bara dela med mig av denna sjukt maffiga video!

https://youtu.be/bubOcI11sps

Kan knappt fatta att ett av Sveriges få stoltheter till band ska lägga ner! Det är sjuuuukt!

:(

På Fredag vet jag iallafall vad jag ska göra från när jag vaknar tills jag lägger mig. Jo lyssna sönder på KENTs sista album tillsammans! De är lite sorgligt faktiskt, det är de.

~Då som nu för alltid~

KENT

~16 Maj 1990 - 17 December 2016~

Likes

Comments

Hej på er!
De var ganska länge sen något nytt inlägg kom upp här! Men nu äntligen, efter att ha tittat på appen o tank att ja ska skriva ett nytt inlägg, men aldrig övervägt att gå in o skriva ett!

Så vad hae hänt sen sist?
Jag har äntligen tagit saken i egna händer och gått o pratat med väeldens gulligaste o bästa kurator på min skola! Kan säga att de var de bästa jag gjort på så himla länge! Jag känner att de mörka inom mig förhoppningsviss snart släpper!

Någe mer?
Jo förra helgen så var jag och orienteringsklubben på äventyr i Sandviken! vi tävlade o de gick finfint för alla!

Och i vardagen?
Jag går i skolan som vanligt...men de värsta av allt är dessa nationella prov och för att inte prata om de, så kommer ju alla kursprov nu oxå..."snälla döda mig någon" så känms de men ja de är livet på Teknik!

Och ja detta väder som var i början av veckan, asså åååå de varhelt otroligt fantastiskt magiskt! kan säga att sommarkänslan kom och de känns sååå himla bra!

Men ja haha du får de bli ändringar från mitt håll när de gäller bloggandet! så lute uppdateringar kommer i veckan!

Men ja klockan är nu 01:19 så godnatt så hörs vi!
Bjuder på en bild från en av tävlingarna i sandviken oxå ����

xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Jag är en sån person som på senaste tiden tänker väldigt mycket på helt onödiga saker. Men ja drssa tankar, jag liksom gräver ner mig i dom och dom försvinner inte i första taget.

Visa dagar är tänka det ända jag gör, men de jobbigaste är ändå att när man ska försöka sluta tänka så går de inte...det sitter kvar hur man än gör!

Det läskigaste med detta är nog att jag börjar tänka så djupt alltså att jag i vissa fall inte blir kontaktbar typ ��

Likes

Comments

Hej på er! om någon läser

Herregud vad jag vill ha längre påsklov det är sjukt alltså! Men jag tror att alla inners inners vill de.

Iallafall, vad har jag gjort på påsklovet då?

Jag åkte till Frankrike på långfredagen med världens bästa orienteringsklubb OK Hällen för att fira in Våren! Kan säga att jag längtat ända sen ni Julas till denna resa! Det är otroligt! Att få komma bort från Sverige för ett par dagar, glömma de jobbiga, få lite andra tankar och nästan ett nytt liv.

Det var så otroligt fint i Frankrike att få känna värme och springa i dom fina skogar! Vi ska inte tala om deras frukostvanor, de var rena sockerbomben socker socker socker!! Haha

Ååå vill så himla gärna tillbaka till Frankrike! Och bara flyga! Slippa stå med fötterna på jorden för ett tag!

Jag åkte hem klockan 10:17 från Frankrike tillbaka till Sverige! Kom hem och tog det lugnt. Sedan på fredagseftermiddagen fick se en solstråle! Hihi

Idag är det Måndag vilket betyder skola iallafall gjorde de de för mig, känns som alla andra haft studiedag idag...Men nej inte jag! Iallafall nu är de 10 veckor kvar tills sommarlovet! 

Kommer upp ett inlägg senare med bilder från Frankrike och lovet 

xoxo

Likes

Comments

Hej hej på er!

Helgen gick otroligt fort, som vanligt gick den alldeles för fort.

​Hur gick helgens tävlingar då?

​Vi kan väl börja med "nyköpinsorienteringen". Det gick bra för att vara min första D18 banna som tur är att vi tränat på såna banor under våren på NIUt. Känner att jag annars inte klarat av banorna. När jag var kom i mål hade jag varit ute på min bana som var 5,5 km i en timma och fjorton minuter..ingen jättebra tid enligt mig. Men ajg känner att det var bra att jag inte gav upp utan körde hela banan. Jag gjorde en liten bom till 2 kontroller annars ett helt felfritt lopp, jag kunde sprungit på lite snabbare nu när jag tänker efter i efterhand. 

Hur gick "måsenstaffeten" då? 

Jag fick springa sista sträckan alltså den tredje. Jag fick vänta ganska länge innan jag stack ut för att springa. Jag är van vid alltid få springa förstasträckan. Väl ute i skogen gick det sakta..jag bommade två kontroller och tog lite konstiga vägval. Men annars gick det bra, jag försökte orientera så noggrant som möjligt och när jag var i mål hade jag varit ute i skogen i en och en halv timme. Ingen jättebra tid när jag senare fick reda på att Helena jansson (hon r med i svenska orienteringslandslaget) sprungit samma bana som mig på ca 40 min...Haha så ja jag har lite att a igen. 

Kemiplugget då? 

Jo nu har jag tagit paus från pluggandet och skriver ett blogginlägg..Jag har prov på Torsdag och är inte jättetagg på de då kemi inte är mitt starkaste ämne Men ja jag är glad att jag bara läser det nu i 1an iallafall. 

Ni får ha de så bra så hörs vi!

xoxo

Likes

Comments