Så jobbigt att min mobil blev tjuvad precis under finalsweek. Så jobbigt och omständigt, känns som det är en miljon grejer som måste göras för att få dedär jäkla pengarna. Bla to file a police report som jag precis gjorde online och det tog seriöst typ en timme. PALLA.

Idag ska jag plugga, ha prov och strax till gymmet. Måste gå till gymmet trots sjuk. Hade nämligen 3h kvar att göra denna vecka som jag nu inte kan göra pga sjuk, så måste gå dit och typ gå på springbandet. Det suger verkligen men vad gör man inte. puss på er.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjoho, den här veckan har jag inga lektioner.. endast ett prov varje dag. Hur IQ-befriat är det inte att ha en vecka med finals? Jag läser liksom bara 12 units och har ändå fyra prov på en vecka, slutprov. tänk för dom stackarna som faktiskt pluggar på riktigt lol måste ha typ åtta prov denna veckan. ://

Tror jag lider av brutal sömnbrist atm. Har i princip sovit ca 3 timmar per natt sen i torsdags. och varit dödssjuk. eller har typ inte känt mig sjuk men har knappt haft någon röst. Imorse när jag vaknade var den dock någorlunda tillbaka! Nu ska jag fortsätta plugga lite på mitt prov jag har imorrn. Har för övrigt även en mobil igen, fick låna Toves gamla som typ laddar ur så fort man tar en video på snap <333 men bättre än mobillös för det sög faktiskt...


Likes

Comments

Hej god vänner. Efter en, rent utsagt, skitvecka så känns det inte jätteförvånande att jag sedan i eftermiddags är mobillös, blev nämligen pickpocketad på min mobil idag när vi var på 99cent-store. Känns inte så farligt i kontrast till annat, men självklart fruktansvärt irriterande........extremt irriterande... Nu vet ni varför ni inte kan få tag på mig så lätt framöver. Love yaaalll.


Likes

Comments

Någonting som kanske inte är lika uppmärksammat i Sverige som här är nog Black Friday. I Sverige må hända att affärerna tar möjligheten att rea ut sina fulaste plagg, men här blir liksom allting på rea inklusive de fina kläderna. Trots att jag verkligen är luspank med 146kr kvar på mitt sparkonto begav jag och Elin oss ner till State Street för att ta ett varv i Paseo Nuevo. Jag mest för att försöka hitta julklappar till mina nära och kära, elin mest för nöjets skull xD kom iaf hem med en present till varje person och en liten tisha till mig själv, så blev nöjd ändå!!

Likes

Comments


Att jag faktiskt bor här. Underbara SB 💛
Denna helgen blev en vilohelg med endast en utgång som dock var väldigt lyckad för min del. Hade superroligt 👻

Likes

Comments


Vi har haft en riktig långhelg eftersom det varit Thanksgiving. I onsdags var jag ledig pga inställda klasser så hade bara skola i måndags och tisdags. I onsdags kväll drog jag och elin fram våra madrasser framför TVn, så mysigt. Tror även det var den dagen som vi även klättrade upp på inspiration point och hikeade i typ 2,5h ner från berget genom en jättefin del av Santa Barbara. Var så mysigt att titta på alla fina hus och söta små trädgårdar. Verkligen ett av Santa Barbaras trevligare områden! Sedan handlade vi på Trader Joe's vilket visade sig vara världens bästa affär, synd att den är så långt bort bara..

Likes

Comments

​pigsen tagna på campus lol vi fick för en gångs skull fota på fotolektionen


Likes

Comments

Jag, Elin, Johanna på Brezza // Tove & Ylva // partajj

Ylva & Elin efter lunch på Habit // Johanna kvällen innan // fina vänner <3

Efterkaka hos oss // söndagsprommenix på stranden // precis innan det började ÖSA ner

Likes

Comments

Igår drog jag och elin en spontanare igen. Vi skulle springa upp till nåra vänners lägenhet och säga hej bara men det slutade med att vi gick på partaj, jag iklädd träningskläder lol.

Imorse vaknade vi och gick ned till poolen i några timmar. Hann prata med mamma och pappa under tiden medan de åt middag. Saknar dem 💛

Sen gick jag till skolan och skickade iväg mitt slutprojekt till min photo class, en liten bok som nu är till salu haha. Nu är jag hemma igen och vi myser runt. Inte så taggad inför kvällen, känner mig så trött. Tror jag och Elin ska på skolans teateruppsättning ikv också xD

Likes

Comments