Startade upp dagen tillsammans med Sara på Arena Fitness.
Det blev ett spinningpass vid kl. 10:00 med Suss ny instruktör på Arena Fitness.
Det blev ett tufft högintensivt 45minuterspass som jag starkt kan rekommendera.

bild 1
(Bild lånad av Suss)

Därefter blev det frukost i vårt härliga café, 45kr och allt du kan tänkas behöva efter ett tufft pass.
Detta får ni bara inte missa, frukosten serveras alla dagar.

bild 2(Bild lånad av Majsan)


Imorgon kör jag Bodypump kl. 17:00
Det blir en timmes styrkeklass med skivstång.

IMG_1471

Varför inte avsluta helgen på bästa sätt.
Vi ses på Arena Fitness imorgon!

Trevlig lördag,
Kram Lina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis hemkommen.
Efter ett andra besök på Arena Fitness idag.
Körde första bodypump passet på 3 veckor och det var helt underbart! Tänk att man kan sakna något så mycket. 15 härliga kämpar som krigade på, nya release 96 är verkligen GRYM!

Därefter blev det instruktörs/informationsmöte.
Mycket spännande som kommer hända inför nästa år. Jag är riktigt laddad, berättar mer senare.

2016, we are ready for you!

  • 146 Readers

Likes

Comments

Då var julen över för i år. Tiden bara flyger fram men julen har verkligen varit helt magisk. Tänk att få spendera tid med familj och släkt vad mer kan man begära.

Blev en tripp till Ödeshög den 23/12 för det traditionella julbadet hos päronen med släkten. -1 grad och stjärnklar himmel, underbart!

Därefter väntade julafton i Jeanneberg hos moster med hela släkten på mammas sida. Vi startade upp redan vid 12 med julmat. Ödeshög är verkligen en plats att koppla av för mig vilket känns underbart! Sen att man har en släkt som mer känns som närmsta familjen vad mer kan man önska sig av tomten?!

Juldagen blev sedan en sväng till Tranåsparken där Blenders spelare. Träffade härlig människor som man inte träffat på många år.

Gårdagen spenderades i Jönköping med inflyttningsfest hos kusin med familj. Ja som sagt behöver jag säg mer. Julen har varit fantastisk!

Nu back to reality!

Likes

Comments

Laddat upp kylskåpet med min favoritdryck:
CELSIUS!!

En dryck som ger glädje, energi och ett jävlar anamma. Perfekt före ett träningspass.

Vad väntar ni på, iväg och handla 👌

Likes

Comments

Då var det redan torsdag, vilket innebär bodypump och mitt 5:e pass som instruktör denna veckan, härligt!!

Kom och kör bodypump med mig på Arena Fitness kl. 18:15 ikväll. Hjärtligt välkomna 😃

Likes

Comments

När Elfsborgsgalan 2015 gick av stapeln under lördagen 14 november på Åhaga var det inget annat än en sedvanlig supersuccé. 720 gäster, fantastiskt god mat, härlig underhållning, priser till årets mest framstående spelare och mer avtackningar till Andreas Klarström och Anders Svensson stod bland annat på det väldigt späckade schemat.

Man kan säga att det var en magisk kväll på alla sätt.

Likes

Comments

CHECK!
I helgen var det äntligen dags för CX Works utbildning. Jag var riktigt laddad och hade sett fram emot detta oerhört mycket.

Det var verkligen två sjukt intensiva dagar med mycket träning och teori. Men jag säger bara vilket koncept och LesMills är bara helt helt rätt.

Jag klarade utbildningen så nu är det bara hem och ladda och öva ännu mer för att sedan få börja köra klasser 😃👍 wohoooo!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag låter bilderna tala för sig själva men såhär kan det se ut en helt vanlig dag på jobbet.

Likes

Comments

​Då var det fredag igen, UNDERBART!

Det är verkligen något alldeles extra när man vaknar upp och det är fredag. Var på gymmet och övade CX Works även idag, hur kul som helst. Känns skönt när man börjar känna att man har lite mer koll på läget och att allt inte är helt förvirrat.

Fortsatt trevlig fredag mina vänner.

Likes

Comments

​Tiden bara springer förbi. 
Det sägs att tiden bara går fortare och fortare ju äldre man blir men jag kan bara inte förstå hur tiden ska kunna gå ännu snabbare än vad det gör. Känns som det bara är måndag och fredag hela tiden.

Kan detta bero på att livet är ganska härligt just nu så att det bara swishar förbi, det är ju trots allt så att det går snabbt när man har roligt. 

Det är också väldigt mycket på gång för tillfället, vilket jag äskar. Händer nya saker och det är nya utmaningar som man ställs för hela tiden vilket är underbart. Jag vill hela tiden försöka utvecklas och bli lite bättre. Oavsett om det gäller arbete eller fritid, vilket många av er söker tänker. Shit vad jobbigt att hela tiden ha den pressen och jag måste väl också erkänna att det ibland kan kännas jobbigt när man själv också är perfektionsist ut i fingerspetsarna. MEN… Det är det som till 99%  är det som triggar mig och hela tiden gör mig bättre. Staples är riktigt roligt och det är mycket hela tiden men vi är ett grymt team som hela tiden stöttar varandra och finns för varandra när det behövs. Samma gäller träningen, pumpen är riktigt rolig och jag är superladdad inför CX Works utbildningen också. 


Nu ska jag göra mig redo inför kvällen och ställa klockan på 04:50 så att jag är redo för att gå upp och köra ett morgonpass imorgon, redan torsdag… GALET!

Godnatt :) 

Likes

Comments