Hej på er, nu är det helg och hittills har jag inte gjort något speciellt. Men jag tänkte berätta om min tävlings dag i Mora i torsdags. Det var inte mina bästa rundor kan jag säga. Men i första klassen som var en LC ( 80 cm ) då tar min receponny hem en tredje placering. Det var inte min bästa LC men hon var fin endå. Sen så var det LB och då vart vi nolla i grunden men en super känsla och på nst sista hindret så tog jag fel på distansen så Hilli tog ett om trapp och då komhon för närsa och d varlde hon stanna och då trillade jag av. Jag landade på bommen så har lite ont i ryggen. Men snart så sätter vi nollan i LB. Nästa tävling är om en vecka då ska vi hoppa bara en LB. Då får vi hoppas att vi sätter nollan. Hon ska vila idag och så ska kimmen och fisen bli ridna. hoppas ni har haft en super bra vecka så nu kan ni ta det chill. ( om ni kollar på min instagra så får ni se mera videons)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

åååå vad trött jag är. Denna dag har varit så seg. Jag har varit trött och inte kunnat koncentrerat mig men jag fick lite gjort ändå. Efter skolan så red jag Hilli. Hon fick joggas lite efter går dagens hoppning. Hon var fin men lite stel på vänstersida av halsen så jag gjorde många volter för att få henne mjuk. I morgon så ska hon trimmas till torsdagens starter. Jag ska känna igenom henne så hon är ok till tävlingen. Jag och pappa ska duscha henne i morgon så hon blir fin. Sen så red jag Kimmen och hon tyckte det var lite jobbigt när det var så varmt. Det har varit varmt och soligt sista tiden så man inte behöver rida med jacka så det är skönt. I morgon så ska Fisen bli trimmad och Hillan ska också bli trimmad. Hoppas ni haft en bra dag<3

Likes

Comments

Hej på er, nu var det ett tag sedan det kom ett inlägg men jag har varit så trött senaste tiden så jag har inte orkat. Det har inte hänt så mycket under dagarna. Men idag är det Valborg och det kommer komma några gäster idag. Så det ska bli roligt. Jag skulle meddela att jag har inte slutat med att blogga det är bara så att jag har varit trött senaste tiden. ❤️.

Likes

Comments

Hej på er, idag så skriver jag lite senare för att jag visste att jag skulle hinna skriva senare. Men nu så kan jag berätta mer om vad jag har gjort. Men dagen började med att jag åkte till skolan och sen så slutade jag kl 13.45. Då hämtade Farmor och Farfar mig sen så åkte vi hem. Dom lämnade av mig och jag gick in och åt. Det som är skönt att sluta tidigare det är att man kommer ut till stallet tidigare och då hinner man rida fler innan måste in och sova. Men idag så red jag först Fio och han fick trimmas och det behövde han för han hade super mycket energi och då måste han jobba av sig allt energi. Han var duktig och han var inte så stark för att vara att jag red på åkern och då kan han bli stark. Sen så red jag Hilli och hon fick ett fyspass och då måste hon jogga av sig lite. Det vart mest skritt arbete men hon skulle inte gå så hårt så det var bra. Hon var också super duktig och lugn. Kimmen fick vila idag för hon blev riden i går. Hilli får vila i morgon och Kimmen och Fisen får bli rida då. Sen så gick jag in efter jag tog in hästarna ocg sen dess så har jag inte gjort så mycket mer. Hoppas att ni har haft en super dag så taggar vi om till FRRRREEEDDDAAAAGGG.

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det onsdag och jag skriver på morgon för att jag hinner inte på kvällen så jag berättar lite vad jag gjorde i går.
Hilli var sur igår, hon ville inte arbeta. Hon bara stretade emot allt. När jag gjorde halt så kortades hennes mycket sen hade hon huvudet Rakt upp med öronen bakåt. Sen fick jag inte fram henne. Jobbig..... Sen så när jag skulle galoppera så sparkade hon bakut och hon brukar inte göra det. Hon är ju sto så man får ta att dom kanske inte är glada varje dag. Men vi får hoppas att hon är glad idag för idag så blir det mjölksyra träning. Då ska hon få jobba.
När ni läser titeln så står det "New in" och jag har köpt ett nytt schabrak och huva som kommer bli så fint till tävlingarna

Jag är helt kär i detta kit😍

Likes

Comments

Godmorgon, idag när jag vaknade så såg jag snöööööö ute. Det regnande i går och nu ligger det blöt snö ute..... hästarna vart väldigt förvånade när dom fick komma ut idag och nu så får du styltor för dom har inga snösulor.
I iallafall så är jag på väg till skolan och denna dag är den jobbigaste dagen för vi har alla lektionen idag. Aaaaja i kväll så ska jag jogga Hilli för att hon fick ett hårt pass igår. Det vart ett dressyrpass och hon var väldigt stel så vi får träna på det flera gångar. Men hon var snäll iallafall. Det regnade då så vi blev lite blöta men det får man ta att man måste ut i alla sorters väder. Jag hoppas att det blir regn på eftermiddag. Hoppas ni får en grym dag en då💕

Likes

Comments

Nu är det måndag och för mig så börjar skolan igen. Så det är bara 6 veckor till sommarlov så dom veckorna ska man försöka att plugga ordentligt. Men i går fick alla tre ponnysarna röra på sig lite. Jag red Kimmen först och vi körde ett markarbetes pass och det gjorde hon super. Vi hoppade ett litet vattenhinder på slutet och hon hoppade super fint på det. Sen så gick jag in och åt. Jag skulle rida Hilli i lördags men det blåste för mycket så hon fick sitt markarbetes pass igår. Vi hoppade små hinder, det var inga höjder. Vi hoppade en liten bana och det gjorde hon super. Sen så vart det Fisens tur och han hade vilat några dar så han fick springa av sig lite men st var han glad över. Efter det så tog jag in dom och sen så gick jag in. Det var min dag i går. Nu är det måndag så det blir en låååång skoldag först sen hem och trimma Hilli.

Här är det lite bilder från igår. Det som var tråkig det var att det blåste mycket och solen lyste. För det kunde ha varit jätte varmt om det inte blåste. Om jag kollar ut nu så ser det ut som att det ska vara vindstilla och sol. Bra bra

Likes

Comments

Hej, förlåt för ett konstigt slut på inlägget men det hände en hemskt sak. Jag vet inte om jag får skriva om det men vi vart tvungen att ta bort min storasysters katt som hade varit borta som hade kommit fram, men det var så att ena bakbenet hade han brutit och då valde dom att han skulle somna in. Det vart lite jobbigt men det var därför det vart ett konstigt slut på inlägget. Man är lite trött efter den dagen. Idag så har det blåsigt väldigt mycket så jag ska ändå försöka gå lite med hästarna i paddocken så får dom bli ridna i morgon istället, för man vill inte utmana ödet att rida när det blåser så mycket så nästan träden viker sig. Man får ta att dom kommer vara pigga i morgon istället. Jag har varit före mesta delen av denna dag varit hos min Farmor och Farfar. Jag har varit där sen kl 10.00. Nu så väntar jag på att dom ska få äta upp sin lunch så ska jag ta dom och gå lite. Jag har inte så mycket att prata om just nu. Men jag vill säga

Vila i frid finaste Max<3

Likes

Comments

Hej på er, jag tänkte skriva ett blogginlägg i morse men vi gick upp kl 05.45 för att mocka. Sen så åkte vi till stockholm för att vi skulle vara där kl 09.30. Jag var väldigt trött så då somnade jag och sen när jag vaknade så var vi stockholm. Så jag han inte. Min storasyster skulle in någon klinik och pappa skulle på möte så jag och mamma åkte med Lovisa till kliniken. Det tog väldigt långt tid så när hon var klar så hade redan halva dagen gått men då tog vi en taxi till tågstationen. Där i från gick vi till Drottninggatan. Dom har gjort jätte fint där, lagt blommor och gåvor. hemskt det som hände. Vi gick lite där och in i några affärer. Jag hittade två blusar från bikbok. Dom var super fina och kommer vara fina till sommaren. Sen så gick vi och åt lunch. Efter den goda lunchen tog vi bilen hem. Jag var helt utsliten så jag sov i två timmar med det behövde jag för nu är jag pigg. Borta bra men hemma bäst tycker jag. Det vart inget ridet idag för jag tyckte att dom behövde en lov dag så får dom trimmas i morgon istället. Jag bytte om till kläder till väder för att Lovisa ( min storasyster) katt har varit borta från dom i 4 dagar nu. så vi skulle leta efter han. Jag skulle sova hos min storasyster så vi åkte dit och då ropade hon på han och då hörde vi han. Lovisas sambo dit vi hörde honom och då var de han men jag hade brutit ena bakbenet. <dom åkte direkt till Falun och jag åkte tillbaka hit hem till mig för jag tycker att det är obehagligt när djur gör illa sig så jag skulle inte klara av att åka med. Jag passade på att ta in hästarna och myste med mina 6 fyrbenta kompisar. Mina kompisar har kunnat hamnat vart som helst så jag är en stolt ägare att få ta hand om dessa knasbollar. ilysm. Förlåt vart tvungen att avbryta.

Likes

Comments

Hej på er, jag hoppas att ni har haft en super dag för att jag har haft en ganska bra dag. Jag har ridit 2 hästarna och min kusin red en. Jag red först Hilli och vi busade lite på åkern och hon tyckte mest att det var jobbigt så hon var vår att öka galoppen på. Men hon var snäll och fin så det var jag nöjd över. Sen så mockade jag. Efter jag hade mockat så putsade jag ett träns för jag vet inte om jag ska ha det i morgon på träningen så det var ändå bra om jag putsade. Sen så åt jag lunch och då kom min kusin ner. Hon hade redan ätit så hon fick vänta på mig. Nånting som vi älskar är att spela badminton och det är jätte roligt när man väl kan det, så det spelade vi efter lunchen. Vi spelade en stund ( vi spelar för skoj skull) efter det så gick vi till stallet och tog in gamlingarna. Vi gjorde klart dom och sen så gick vi ut i paddocken. Fio var väldigt spänd (som vanligt) men jag tror Kimmen var snäll för det brukar hon vara när det är nybörjare på ryggen så hon är perfekt som första ponny. Efter det så åkte kusinen hem och då gick jag in och duschade och bytte om. Så det var lite av min dag.

Nu behöver jag eran hjälp och detta kanske många hästmänniskor igen när man inte vet vilket schabrak man ska ha på sig på träningen. Så nu så behöver jag eran hjälp. Här kommer några av förslagen:

1.

2. fast i marinblå

Detta är några av schabraken och det som jag kommer ha på mig är svarta ridbyxor, mörk blå eller grå huvtröja.

Likes

Comments