Igår fick jag hem min prinsessa igen efter att ha varit hos hennes pappa och farmor. När vi kom hem tog vi det bara lugnt och mös i soffan framför melodifestival finalen.

Idag funderar jag på att mysa till det ordentligt och busa en massa. Allt för att spendera upp en massa energi som prinsessan min har. Så det blir helt enkelt att åka till Busfabriken och spendera någon timme eller två, så kommer vi nog sova gott efter det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att jag varit på gymmet och kört ett hårt konditions pass så valde jag att gå förbi Hälsofreak innan hemgång. På Hälsofreak har vi tagit fram en ny supersmoothie. Det är denna som ni kan se på bilden. Namnet avslöjar ganska mycket Gingerstraw och är jätte frisk och släcktörstare.
Innehåller endast:
○ frusna jordgubbar
○ frusen ingefära
○ lime saft
○ ekologisk äppeljuice

Jag är inte den som tycker om smoothie, men denna är en av mina favoriter och något som jag tycker att alla ska testa om man har vägarna förbi någon av våra restauranger.
Nu blir det en välförtjänt dusch innan man ska iväg på andra äventyr.

Likes

Comments

I onsdags valde jag att ta tag i min mamma kropp och göra den mer fit och börja bygga upp muskler.
När jag separerade med dotterns pappa så hamnade jag i en depression och depressionen gjorde att jag slutade känna hunger. Detta i sin tur ledde till att jag fick en aneroxi beteende och förlorade i stort sätt alla mina muskler och fett. Jag vägde 45kg som minst och var i stort sätt bara skin och ben.
Jag har sen jag kom ur min depression kämpat med att komma upp vikt och få mer fett på kroppen så jag ska kunna bygga muskler - jag är där nu.

Så med denna challenge gör jag en kickstart och jag kommer även börja gå till gymmet igen. Jag ska kämpa och köra tills jag är nöjd med mig själv igen och sen ska jag göra allt för att ha den kroppen så länge jag kan!

Likes

Comments

Det är oerhört sällan som jag väljer att spendera pengar pengar på mig själv. Men de senaste dagarna har jag suttit och kollat runt lite och har blivit helt förälskad i två ljusrosa väskor. Dessa väskor valde jag att klicka hem idag och jag längtar redan tills de kommer hem så man kan börja använda dem.


Denna väska är från Ellos och om du vill ha en likadan så kan du klicka här .

Även denna väska kommer ifrån Ellos och den kan du hitta här .

Likes

Comments

Äntligen var dagen här för att åka ner till Gekås. Har längtat till att åka ner dit ända sen min föredetta svärmor lovade mig att åka dit innan jag fick dottern. Kan ju säga att det är först nu som jag åker - 1 År 8 månader senare är jag på väg.

Det är en riktigt fin morgon, har åkt en bit på Nisseleden och solen är påväg upp, den traditionella ägg baguetten är intagen, musiken på lagom volym, pengarna överförda. Detta kommer bli toppen. M är hemma idag hos hennes extra farmor och farfar som snällt ställde upp och ha henne.

Nu ska jag passa på och vila lite medan man kan. Ha en toppen dag, kommer nog uppdatera när man är påväg hem igen.

// Kram Lina

Likes

Comments

​Sitter i bilen på väg till jobbet. M är hos sin mormor och ska busa där hela dagen då jag måste jobba. Inte för att jag tror att det kommer att bli så mycket att göra på jobbet idag. Dels på grund av vädret men också på grund av att vi är de enda i kvarteret som har öppet, och då dras ju tyvärr inte så många till oss.

Har även under natten blivit jätte snorig och täppt, inget roligt alls. Men som vanligt blir man förkyld i samband med att något är planerat. M's högra öga har även börjat rinna, kan vara ögoninflammation på väg, men håller tummarna på att det inte bryter ut helt. Så imorgon får hennes pappa ha henne och vabba då jag måste försöka jobba alla timmar som jag bara kan då jag inte är schemalagd så många timmar denna månad.

Nehe, nu är jag snart framme och det är jag som öppnar idag. Hoppas att alla har en roligare söndag än mig.


// Kram Lina

Likes

Comments

Idag åkte vi ut till min mamma för att hjälpa till att plocka äpplen som hon, min moster och min mormor sedan skulle lämna in på ett musteri. M tyckte det var riktigt roligt att hjälpa till samt att klättra upp på stegen. Jösses vad hon är snabb på att klättra, men hinner knappt med när hon väl börjat.

Mamma sa att min moster hade plockat ca 38kg äpplen och att vi skulle försök bräcka henne. Får sedan ett sms av min moster att hon vägt det hon plockat och att det visade ca 110kg! Fattar inte hur hon lyckas plocka så mycket äpplen. Vi som var stolta att ha plockat mellan 50 - 60kg. Då min mormor har tagit bort hennes största äppelträd så hade hon inte plockat så mycket, men ca 10kg fick hon ihop iallafall. Så om vi räknade ihop allt som alla hade plockat hade vi sammanlagt plockat ca 170kg äpplen. Det är väldigt mycket äpplen ska jag säga er och det va iallafall fyra olika sorter också.

När vi kommer till musteriet sen så visade sig att vi inte fick ta med oss mer än 100kg äpplen, detta då de hade för mycket att göra. De berättade även att de får in ca 800kg äpplen varje dag. Så på det sättet förstår jag att de inte kan/vill ta emot fler äpplen än det som va sagt från början. Ska bli intressant att se hur det smakar sen när den är klar.

Nu ska jag hjälpa min mamma med maten medans M busar med morfar - B.


// Kram Lina

Likes

Comments

Två av alla fina bilder jag tog igår när vi var ute. Får passa på nu när det är fint höstväder.

// Kram Lina

Likes

Comments

​Idag är det 10 år sen du lämnade livet här och kom till en bättre plats. Men det är 18 år sen vi sågs sist, orättvisan med att jag inte fick träffa dig och säga hejdå är stor. Arg på många som visste om att du var sjuk men inte sa något så man fick träffas en sista gång. Jag vet att du pratade om mig och min syster och att du hemskt gärna hade velat träffa oss. Vet också att de min närhet visste hur mycket just du betydde för mig, du betydde mer för mig än vad många andra gjorde. Jag önskar verkligen att du har det bra där du är idag, jag saknar dig väldigt mycket C. Det går inte en dag utan att jag tänker på vad jag skulle säga om jag fick träffa dig igen, gråta vet jag att jag skulle göra. Men vilka ord säger man till någon som man inte fått träffa på väldigt många år? Har så svårt att ens försöka skriva detta inlägg för dig C, tårarna rinner nerför mina kinder, näsan rinner. 

Avslutar detta inlägg redan nu då jag verkligen inte klarar av att skriva mina känslor, kanske att man lägger till något senare när man lugnat ner sig. Jag älskar dig min farbror och gudfar!

Fuck Cancer!


// Kram Lina

Likes

Comments

​Tiden flyger iväg och nu i helgen gick vi in i oktober månad. Kändes som att det nyss var juli och jag skulle börja på mitt nya arbete i stan. Men nu har jag snart varit där i tre månader och har tyvärr bara två månader kvar på mitt kontrakt. Vill inte sluta där, så jag håller ju tummarna för att de förlänger kontraktet. Iallafall, oktober, höstens första riktiga månad eller vad man ska säga då september bjöd på en hel del varma och soliga dagar.

Det som jag än så länge har fått uppleva av oktober är helt okej väder, det är sol på himmelen, friska vindar och lagom kyligt. man kan börja ta på sig dem där mysiga raggsockorna på kvällarna, ta fram halsduken när man ska gå ut. Det är ju ändå något med hösten som gör det speciellt. Skulle kunna sitta och beskriva hur mycket som helst om vad jag tycker är bäst, men det har jag inte tid med. För nu måste jag ta och gå lägga mig så jag orkar att jobba imorgon. Har en kort arbetsvecka denna vecka.

Natti Natti.


// Kram Lina

Likes

Comments