Kontakt: Lina@cewede.se

HEJ! Förlåt för att jag varit så oaktiv men det blir så nu när jag är i stan på sommarn. Mitt liv är väldigt ointressant atm. Dessutom håller vi på att renovera köket så därför blir det inte så många inlägg ( kaos hemma ) Jag åker iallafall iväg på basket läger på måndag och kommer hem på söndag så där kommer ett till uppehåll tyvärr. Men men.

Sommaren är ju typ slut snyft. Men det gör faktiskt inget för jag ÄLSKAR hösten med dess mode, regn och löv.

Något som jag älskar är snygga mössor/beanies. Speciellt att ha dem inomhus ahah dsvdv. Nej men de är bara en extra snygg detalj till outfiten.

Ett till klädesplagg som jag älskar är kappor! Gråa, vinröda och kamelfärgade. Har tyvärr inte hittat en som jag vill köpa en, men jag är nog lite för tidig när det gäller höstplaggen i butikerna...


Som ni ser på bilderna ovan så är det sjukt snyggt att ha en hatt till kappan, jag älskar hattar men har återigen inte hittat någon som jag älskar : (

Hoppas ni får lite inspiration inför hösten! Har såklart fler höst favoriter men detta var ett litet smakprov. <3

Puss! L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skor &Otherstories // Jeans H&M // Skjorta Lager157 // Tröja BikBok

Puss! L

Likes

Comments

Hej!! Kom hem från Grekland igår och är förvånad över hur skönt det är att vara hemma. Älskar ju Hydra men att vara hemma slår nog allt ibland. Har inte gjort något särskilt idag, städat lite och checkat sociala medier eftersom att uppkopplingen i Grekland var ganska kass. Hursomhelst beställde jag hem ett par nya brillor idag!

If you know me så vet du att jag är en sucker för solglasögon. Provar alltid flera olika par i butikerna jag är inne på och har några liggandes hemma. Dessa stötte jag på i en söt butik på hydra och jag blev totalt förälskad i dem!<3....... men priset var inte lika härligt. Inte överdrivet dyra men jag kände inte för att lägga 750 spänn på dem. Lite sad :( Men jag sökte som tur var upp hemsidan och blev mer än glad när jag såg att priset var 485! Fick dessutom 10% rabatt vilket gjorde att slutpriset blev 432 kr. Å juste har inte sagt det än men de är ifrån märket Komono.

Bästa var ätt det är fri frakt och fri retur på deras hemsida! Och deras solglasögon är galet snygga!! Rött är verkligen en färg som borde uppskattas mer. Aja dessa kommer iallafall till mig inom några dagar, kan inte vänta tills jag kan börja använda dem!!

Puss! L

Likes

Comments

Hej! Nu när jag är på semester så kommer det inte inlägg varje dag men jag gör i princip samma sak sak varje dag<3 solar, badar, går och äter haha.

Igår var vi iallafall på den finaste stranden jag någonsin varit på! Den heter Bisti beach och ligger på Hydra 25 min ifrån hamnen! Verkligen så fin! Vi låg bara och chillade hela dagen, snorklade i det kristall klara vattnet och jag fick till och med se en bläckfisk, hur najs?

Vi åker iallafall hem på söndag vilket är lite surt eftersom att jag älskar hydra! Somsagt 3:e gången jag är här nu och det är något av det bästa! Love it!

Puss! L

Likes

Comments