View tracker

vill ha jullov, hem till min familj och mammas mat! nuu tackkk

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Igår på vår lediga dag besökte vi Rush, vilket var riktigt roligt! Tyvärr har jag inte bra bilder därifrån utan bara massa filmer haha.
I helgen är det lilla jul och önskar jag kunde vara hem, får iallafall besök av pappa på fredag så det ska blir skoj!

Likes

Comments

senast jag skrev här bodde jag i Barcelona, pluggade spanska och jobbade som au-pair. Nu har jag flyttat till Helsingfors för attt plugga till Hälsovårdare, oooch jag trivs!! här är några få bilder av dessa månader som gått

Likes

Comments

Likes

Comments

dagen började med gym och sedan var jag med juni. Just nu sitter jag på balkongen och försöker läsa, men jag ägnar mig mera åt att sola. ikväll kommer några från klassen hit och vi ska laga tacos följt av barrunda i Gracia! oooch det bästa av allt, imorgonkväll kommer Bella hit! Skönt att ha några sista semesterdagar från semestern innan hemfärd!

Likes

Comments

Igår låg vi på stranden en stund innan vi gick till ett cafe för att nöta verbformer, på kvällen gick vi till en mysig rooftop bar! Idag har jag inte gjort mycket annat än att plugga och träna, imorgon skriver jag sista tentan i grammatik!! vilket ska firas med mexikanskt på en så god restaurang här i Gracia! nu återstår 9 dagar, både tråkigt och roligt att komma hem. nu väntar en vecka med att ta hand om juni, läsa lite inträdes och bara ha det skönt i denna fina stad!!

Likes

Comments

Likes

Comments