Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

dagen började med gym och sedan var jag med juni. Just nu sitter jag på balkongen och försöker läsa, men jag ägnar mig mera åt att sola. ikväll kommer några från klassen hit och vi ska laga tacos följt av barrunda i Gracia! oooch det bästa av allt, imorgonkväll kommer Bella hit! Skönt att ha några sista semesterdagar från semestern innan hemfärd!

Likes

Comments

Igår låg vi på stranden en stund innan vi gick till ett cafe för att nöta verbformer, på kvällen gick vi till en mysig rooftop bar! Idag har jag inte gjort mycket annat än att plugga och träna, imorgon skriver jag sista tentan i grammatik!! vilket ska firas med mexikanskt på en så god restaurang här i Gracia! nu återstår 9 dagar, både tråkigt och roligt att komma hem. nu väntar en vecka med att ta hand om juni, läsa lite inträdes och bara ha det skönt i denna fina stad!!

Likes

Comments

Likes

Comments

nu är det bara 3 veckor kvar?? kommer vara tråkigt att lämna denna fina familj efter 5 månader här, men samtidigt skönt att komma hem till sommaren och alla mina fina vänner. Men under dessa få veckor som är kvar kommer jag hinna med mycket roligt, ikväll kommer ramsus hit och blir nästan 1 vecka! sen har vi 1 tenta kvar, vilket innebär häng på cafe med vänner och lite plugg på samma gång. Och sen kommer min fina vän hit och hälsar på; standhäng, mat, sangria och shopping! kan det bli bättre?
En gammal bild från när vi testade på ett nytt brunchställe, 10/10

Likes

Comments

Likes

Comments