Min kväll blev inte riktigt som planerad.. kom i säng straxt innan 3 inatt.
Runt klockan 22 så kom ja o en kurva i Västervik med tre vänner och det va svin halt o styrde inte och kunde inte bromsa så körde ner i diket och in i en bergvägg.. det låter värre än det är då det gick under 50km/h. När det tillslut tog stopp på bilen så svingade ja till nacken så det blev ambulans in till akuten där ja röntgades och undersöktes och fick tillslut åka hem.
Vi i bilen klarade oss fint pågrund av den låga hastigheten.. och bilen klarade sig också för den delen!

http://mobil.vt.se/nyheter/vastervik/personbil-i-trafikolycka-om4893906.aspx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag och Isak fars-dag middag hemma hos oss med hans och mina föräldrar.

Det blev fläskfilé, hasselbackspotatis, gorgonzolasås och så lite grönsaker. Maten blev super god och vi hade en mycket trevlig middag.

Likes

Comments

Som ni läser i rubriken så har ja faktiskt ett nytt jobb. Jag jobbar fortfarande kvar som receptionist på Västerviks resort fast som mest 4 dagar i veckan så igår jobbade jag första dagen på mitt nya extra jobb Coop konsum i Överum.

Min första jobb dag gick jätte bra, jag satt i kassan och plockade varor. Lärde mig ganska snabbt hur kassan fungerar det svåraste är alla PLU nummer på frukter, bröd och grönsaker men det kommer nog så småningom det med.

Tyckte det va kul att sitta i kassan och plocka varor har ju sedan länge tillbaka velat jobba i en matbutik så det här ska bli kul. Längtar redan tills ja jobbar nästa gång!


Har ju varit med mycket på konsum i Överum när jag var liten och farmor jobbade där, var med henne och plockade varor stod bakom henne i kassan och följde med farfar ner och hjälpte farmor och stänga på helger och kvällar. De var så kul tyckte ja när jag var liten och ja tycker fortfarande att det är lika kul.


Likes

Comments

Igår fyllde en av mina fina vänner 18 år och då blev det lite partaj såklart

En riktigt rolig fest med riktigt fina vänner, många saknade och många älskade!


Likes

Comments

"Cancern bryr sig inte om vem du är eller hur du ser ut.. Cancern bryr sig inte om vad du tror på vad du gör eller om du är kvinna eller man.. Cancern bryr sig heller inte om hur gammal du är"

Idag lever vi i en värld full med saker som inte borde existera, Cancer är en del av vår verklighet. Det är det som detta inlägg kommer handla om.

För er som inte vet så har bröstcancerfonden en kampanj som heter rosa bandet där alla pengar som kommer in går till bröstcancerfondens forskning och utveckling.

Rosa bandet kampanj i butik

Det är tre stora butiker/kedjor som stödjer rosa bandet, Ica, Lindex och Apotek hjärtat! Det finns även många butiker runt om i landet som säljer små saker till rosa bandet. När jag handlar mat vilket ofta blir på Ica så finns det en stor del varor som är rosa och märkta med rosa bandet.. Så som grönsaker, blommor och sen även små bra och ha saker. Alla rosa bandets produkter är lite dyrare än original produkterna men det är för att det sista kronorna går till rosa bandet. När jag väljer varor så betalar jag oftast några kronor mer och tar en rosa bandet produkt. Det ja oftast brukar köpa är potatisen, blommorna och även andra saker.

På bilderna här över ser ni några av det saker jag köpt för rosa bandet

På bild nummer 1: lampa som man kan använda när man är ute och går i mörkret som lyser super fint. Jag har en sån på min handväska som jag använder dagligen, Isak har en i sin bil och Elvis har en på sitt halsband! Dessa små lampor kostar 19:90 kr/st på Ica och då går 3 kr till rosa bandet!

Bild 2: Rosor köpta på Ica för 49 kr så samma pris som en vanlig rosbukett men då går även 5 kr till rosa bandet!

Bild 3: Är en skopose som jag köpte igår på skopunkten, den kostade 30 kr och 10 kr gick då till rosa bandet.

Varenda krona gör skillnad!

Jag tror att alla här har förlorat någon det tycker om eller kanske varit oerhört nära på att förlora någon det tycker om. Kanske inte på grund av just cancer med det är även oerhört många som har förlorat någon i Cancer.

Jag tycker det är viktigt att vi hjälper varandra så gott som det går för jag vill iallafall inte förlora någon jag älskar på grund av detta. Många i min närhet har gjort det och det är så orättvist.

För er som inte känner att ni vill köpa dyrare mat eller har någon användning av små lampor och sånt så finns det ett annat sätt..


Ni kan nämligen swisha valfritt belopp till 901 95 14 och skriv Tanke i meddelandet.

Om du så bara swishar en krona så gör det stor skillnad för tänk om alla i sveriges befolkning skulle swisha en krona då skulle det bli ca 10 miljoner kronor!


Gör skillnad du också!!

Likes

Comments

Idag har jag Älskling och Lucas varit i Valdermarsvik och besiktat Isaks nya bil🚗

Sedan blev det en tripp till Norrköping för lite shopping🛍
Jag gjorde några köp.. bland annat en ny telefon, en vinterjacka, låga vinter skor och lite andra små saker såsom smycken och telefon tillbehör!

Imorgon är det dax för jobb 09-18 så nu ska ja sova hörni, godnatt!

Likes

Comments

Nu är hösten och kylan här..

Löven fortsätter att falla och det är runt 0°c, dax att börja använda Vinter/höstjacka, vantar, halsduk och mössa och även lite mer höstiga skor som tål regnet så man slipper bli blöt och frysa om fötterna!

Medans många har höstlov sitter jag på jobbet!

Det känns faktiskt väldigt bra att inte gå i skolan, slippa känna all press och all stress. Jag skulle inte vilja byta bort mitt jobb mot skolan och höstlov. Det känns så himla bra den 25 varje månad när lönen kommer och man känner att man verkligen får nått för jobbet man gör.

Till skillnad från skolan, man sliter och stressar och så får man 1050 kr i studiebidrag och det känns inte värt det. Dom där betygen är inget viktigt nu för tiden. Har sökt många jobb och ingen utav dem har ens brytt sig om att fråga efter mina betyg. Jag har lärt mig så himla mycket mer nödvändigt på det här 5 månaderna jag har jobbat på Västervik resort än var jag gjort på 3 år i gymnasiet. Det ända ja lärt mig där är om religion historia och sånt men vad har jag för nytta i livet av att veta vad Hittlers farfar heter.. nej precis nästan ingen nytta alls.

Gymnasietiden är inget jag saknar, 3 år av onödig information!


Här ute på Västervik Resort växer jag som person för varje dag som går. Just nu är det ju bara jag och min kollega som är receptionister här och det betyder att vi får mycket mer ansvar. Vi jobbar ju på en av Sveriges största resorter.

Nu har jag fått ett eget ansvars område och det är att ha hand om alla våra agenter såsom booking.com till exempel. Det känns som att mitt jobb är viktigt och ja trivs faktiskt väldigt bra!Likes

Comments

Igår var jag bara hemma med Isak och Elvis..

Innan Isak kom hem ifrån jobbet så städade jag hela lägenheten, dammsög, dammade av allt och sedan torkade golvet.

När Isak kom hem så lagade vi lite finare mat tillsammans, det blev nämligen: Klyftpotatis, stekt fläskfile, gorgonzolasås och sallad till det. Super gott!

På kvällen tog vi ett bad då vi testade en av de nya badbomberna som jag köpte på lush i Stockholm.. Den blev sjukt fin och glittrade som vinet Aviva.

Imorse när jag åkte till jobbet var det -2 grader så fick börja mig med att skrapa rutorna på bilen..

Likes

Comments