Den 18 Augusti 2014, är dagen då mitt liv förändrades

Vadstena Gymnasiet

Det var dagen då jag började på Vadstena gymnasiet och det var min första dag i skolan.. en väldigt annorlunda dag i mitt liv. Minns så väl första dagen i skolan, det var spännande att träffa alla nya klasskompisar men även lite jobbigt då jag skulle sakna alla där hemma.

Elevhemmet

Natten mellan den 18 och 19 Augusti var min första natt på Elevhemmet som skulle bli mitt andra hem. Jag hade sån hemlängtan och saknad efter det jag älskade som nu fanns mer än 12 mil bort.

Vänner, resor och praktik

Under dessa tre åren har mycket hänt.. jag har träffat många nya vänner och även lärt mig mer om hur det är att vara vuxen. Många resor tillsammans med klassen, första resan var Vättern runt med buss sedan reste vi även till Estland, Lettland, Litauen, Tyskland, Danmark och London. Jag har fått sett så mycket av världen, har haft många bra praktiker och även några dåliga. Men jag har lärt mig så himla mycket utav allt det bra men även det dåliga. Har haft många guidningar många studiebesök och många roliga och även tråkigt stunder med klassen.

Har rest men familjen till Cypern och även till kläppen och sälen, har haft praktik på Rhodos.

Flyttat runt

Under dessa tre åren har jag flyttat hemifrån för första gången i mitt liv.

- 18 Augusti 2014 flyttade jag till Elevhemmet där jag inte trivdes så bra.

- 21 Augusti 2015 flyttade jag till en lägenhet i Tannefors, Linköping som jag delade med 2 andra tjejer, trivdes mycket bättre men det var ändå inte helt bra.

- November 2015 flyttade vi för första gången med familjen, från huset till lägenheten. Trivs bra där.

- 11 April 2016 var första natten i min alldeles egna lägenhet i T1, Linköping. Där trivdes jag som fisken i vattnet.

- 1 Juni 2017 skrev jag på kontraktet och blev ägare till min egna bostadsrätt, som vi har renoverat så nu bor jag inte hemma längre. Älskar min lägenhet!

Körkort

Den 12 Januari 2016 fyllde jag 18 år. Skrev upp den 13 Januari och körde upp den 14 Januari och klarade körkortet på första försöket. Det bästa jag gjort i mitt liv!

Min största kärlek

Jag har även hållt ihop med Isak under dessa tre åren visst har det varit lite upp och ner ibland men vi håller fortfarande ihop och nu är vi sambos, kunde inte varit lyckligare.

Det absolut bästa som hänt

Den 11 Maj 2015 föddes den som betyder mest för mig, Elvis.

Det 12 Juli Hämtade vi hem honom till oss och han har varit en stor del utav mitt liv och jag älskar honom så.

Min motivation i livet och väldens finast hund.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mysig dag med han jag älskar mest💑
Älgparken, godishuset, grillhuset & fika hos familjen Eckerbom!

Likes

Comments

I fredags hade jag och min bror fest i stugan det var mellan 30 och 40 stycken som kom. Det var en super rolig kväll med så mycket skratt och sedan var vi även 10 st som sov över och det var en super rolig natt🙌🏻

Likes

Comments

Som rubriken säger så har jag missat att blogga om väldigt många saker men nu tänkte jag få med lite vad jag gjort det senaste veckorna. Jag har självklart jobbat, och på kvällarna har jag varit med mina vänner som alltid och sen har det även varit en bilträffar fp jag äntligen träffade Rebecka, Alex och "lillfisen"🙌🏻

Så här kommer några bilder ifrån senaste tiden

Likes

Comments

Först vallö där vi käkade

Sedan vidare till Vimmerby där vi besökte Åbro bryggeri, gick en sväng på fabriken och sedan provsmakade öl och läsk. Köpte även superfina glas☺️

Vi hade en jätte bra dag tillsammans hela familjen!

Likes

Comments

Bilderna här över är ifrån när jag Isak Emil Zuzanna John matcus Olle Julia och Zander drog o tälta på semester racet i Vimmerby! Det var allt roliga 24 timmar!

Bad i hallmare och sedan pizza på sandbyhof!

Nora kom äntligen hem igen så vi drog till Vimmerby och sedan visfestivalen (fredagen)!

Blev även vis festivalen på lördagen med Isak min bror och John!

Hämtat v90 har vi också hunnit med!😍

Allt det som jag skrivit om är bara speciella saker jag gjort det senaste två veckorna resten av tiden har jag jobbat och umgåtts med vänner (Isak John Zuzanna Nora & andra)!

Likes

Comments