Bilderna här över är ifrån när jag Isak Emil Zuzanna John matcus Olle Julia och Zander drog o tälta på semester racet i Vimmerby! Det var allt roliga 24 timmar!

Bad i hallmare och sedan pizza på sandbyhof!

Nora kom äntligen hem igen så vi drog till Vimmerby och sedan visfestivalen (fredagen)!

Blev även vis festivalen på lördagen med Isak min bror och John!

Hämtat v90 har vi också hunnit med!😍

Allt det som jag skrivit om är bara speciella saker jag gjort det senaste två veckorna resten av tiden har jag jobbat och umgåtts med vänner (Isak John Zuzanna Nora & andra)!

Likes

Comments

Det är inte alls kul att bara ligga i sängen & soffan dag ut och dag in och försöka bli frisk..!

Idag är det lite bättre men hostan är värst just nu.. om nätterna har jag feber och om dagarna hostar jag och har ont i halsen.

Det är inte kul att behöva sjukanmäla mig från jobbet då jag tycker om mitt jobb och behöver pengarna nu när jag bor själv. Har fått sjukanmäla mig lördag söndag och idag. Imorgon och onsdag är jag ledig så vi får hoppas att jag blir bättre så jag kan jobba igen på torsdag!

Imorgon och onsdag är jag som sagt ledig och har inget speciellt planerat men som det ser ut nu blir det att ligga i sängen även då. Imorgon bitti kommer min lilla vovve hit och ska bo här till onsdag så det ska bli mysigt, tror även min bror kommer hit.

Nej nu ska jag fixa lite te med honung och dra på ett gammalt avsnitt av skam..

Likes

Comments

Nu när jag bor själv måste jag även ta ansvaret att laga mat själv. Det går faktiskt väldigt bra, får ju även mycket hjälp av Isak ❤️

Likes

Comments

Sådär nu är dagen äntligen här då ni ska få se hur lägenheten blev efter renoveringen.. kan inte ens fatta att det är samma lägenhet🙈 men nu ska ni få se lite bilder på hur det ser ut nu. Vill ni se hur det såg ut innan renoveringen bläddra ner till förra inlägget!

ÄR SÅ JÄVLA NÖJD!!🙌🏻Tv Rummet/matsals rummetBalkongenHallenSovrummetKöket


Badrummet

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan jag skrev senast och då menar jag väldigt mycket.. har inte haft tid att blogga.
Tänkte berätta lite om det största sakerna som har hänt!

Den 1 Juni blev jag med bostad, har nämnligen köpt en bostadsrätt i Överum (en sån lägenhet man köper)!
Den är en 2a på 54,6 kvm så väldigt stor.
Lägenheten var i stort behov av total renovering och är fortfarande inte helt klar.. det har tagit lång tid men nu är det bara lite små fix kvar och att packa upp allt!
Det dagar vi inte har renoverat har vi varit och handlat till renoveringen och även möbler!
Såhär såg lägenheten ut när jag köpte den:

Den 8 Juni var den dagen jag längtat efter ända sedan jag började skolan för 13 år sedan, nämnligen studenten!! För jag har tagit studenten för jag har tagit studenten Fyfan va jag är bra!
Det var en dag fylld med skratt och tårar som man aldrig kommer glömma! Vi åkte båt och hade avslutning i kloster kyrkan. Fick många fina blommor och även många fina student presenter, tack alla ni!

Den 12 Juni var även min första jobbdag som receptionist på Västerviks resort! Har nu jobbat 7 dagar redan och trivs jätte bra med mitt jobb, har super bra kollegor och ett spännande jobb med mycket att lära! Känns som att det kommer bli en toppen sommar

Har även hunnit med att bada för första gången i år i Sverige, det var faktiskt inte så kallt. Första doppet blev i ryvenäs med Elvis💖


Nej.. nu börjar klockan bli mycket, så nu ska jag snart åka till jobbet. Börjar 12:00 och jobbar till 20:00 sedan är jag ledig torsdag och fredag!
Wish me luck!

Likes

Comments

•Invigning av nya fritidsgården
•Linköpingsträffen 1, med Isak Lucas Olivia och Albin.
•Valborgsfirande med underbara vänner
•Mycket Elvis gos
•Besökt Vetlanda och Katrineholm med pappa
•Utbildningshelg på Västervik resort
•Fiske med bra människor
•Många vändor till Västervik men bra folk, Corner.
• Träffat mina Girls igen

Likes

Comments