Den här veckan har varit lite lugnare, inte så mycket aktivitet i butiken och mindre kunder, men då får jag chansen att se närmare in på kassasystemet, jag fick se kommande kollektioner och fick även påverka det lite och bestämma vad som skulle beställas hem inför sommaren och högsäsongen, jag har fått skriva mera skyltar och reklamblad, jag har fått hjälpa till med att skapa en Facebook-sida som ska uppdateras med nyheter närmare sommaren och vi har även diskuterat sommarjobb, tanken är att dom ska byta lokal så jag har fått se lite skisser och tankar om hur det ska se ut, och jag har fått ge mina förslag och råd. jag har städat en del och frontat mycket också!
jag har bara stött på en dryg kund den här veckan och det var en gammal tant som ville ha ett armband till sig själv, men hon var sur och spydig och ingenting passade henne tyckte hon.

Jag är nöjd med min praktik här på Gotland, och jag trivdes jätte bra och hade det jätte roligt på jobbet varje dag! det var även mysigt att vara i en sån pass liten butik, man fick en mer familjekänsla av personalen och de flesta kunder var stamkunder så man blev glad när dom kom in och handlade ofta!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vecka 9 blev min andra vecka på praktiken och jag känner att jag kommit in väldigt bra i arbetet och jag känner mig trygg och kan ta egna ansvar, jag har även fått stå lite i kassan då och då, och det är ett lätt kassasystem så jag lärde mig det fort och det känns väldigt bra. jag har fått se lite hur dom beställer hem sina varor osv, jag har fått prismärkt massa nyheter och byggt om i butiken för att vårnyheterna ska få plats, jag har fått fronta mycket och även fått skriva skyltar för hand, det var lärorikt. dagarna går fort och dom är roliga och man lär sig något nytt varje dag.

Likes

Comments

eftersom jag har min praktik i Visby på Gotland så valde jag att jobba på lovet så jag kan vara ledig den sista veckan, dels för att vi har mässa och skolan dagen innan, så att jag skulle slippa att åka fram och tillbaka och betala stora summor för det.
den första veckan har varit super, jag har praktik på en liten smyckes affär i Visby, som heter trollbunden. dom tillverkar egna smycken och säljer olika accessoarer också, jag blev väldigt välkomnande första dagen och alla är jätte trevliga mot mig.
jag fick de första dagarna lära mig om deras koncept och kolla runt och fronta mycket i butiken för att lära mig vart allt fanns och vad allt är, jag fick hjälpa kunder mycket också! jag fick hjälpa till att göra om skyltfönsterna och skriva ut reklamblad.

jag trivs jätte bra!

Likes

Comments