Hej på er godingar. Min dag började vid halv 7 imorse, gick upp och fixade mig inför skolan. Slutade dock redan vid 13:00 idag, vi hade "ta igen dag" idag och när jag hade gjort de prov jag skulle så kända jag att det var onödigt att vara kvar. Vid halv 3 kom Emelie och jag att vi skulle dra till Marieberg, så våran eftermiddag/kväll spenderades där. Wiohooo. Kul med lite annat än bara skola och sen åka hem.

Dessa godingar fick jag med mig hem. Super snyggt till våren och det känns sååå fräscht med beige. Love!!!

Självklart börjades shoppingrundan med mat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

3 bilder från idag. Har gjort en hel del idag, tränat kaninerna, gjort rent, städat rummet & varit ute och sprungit.
Ikväll ska jag iallafall hänga med pinglan, sååå nu väntar jag bara på 2 andra som ska köra ☺️

Likes

Comments

Det är måndag igen, ny start på veckan, en ny skolvecka börjar. Tjejen som går i 9:an är en självsäker tjej som ibland har alldeles för mycket attityd. Men, hon tar heller ingen skit av alla de kränkande kommentarerna som hon får höra efter sig dagligen. Tjejen svarar tillbaka och allt fortsätter, det pågår i några veckor. Det blir jullov allt är lugnt, det blir jul, fest, och livet rullar på lixom. Det är ju lov, chill time och bara vara med vänner, äta godis osv.

Sen blir det skola, efter bara några dagar så blir det bråk mellan tjejen och killen (som sagt alla de kränkande kommentarerna). Killen skriker efter tjejen kränkande kommnetarer, tjejen svarar tillbaka. Innan dagen är slut så får tjejen höra att av killen ''jag ska våldta dig, jag ska vålda ta alla svenska tjejer''. Tjejen som står några meter bort från killen går fram och spottar han i ansiktet. Rektorn blir inblandad, lärare. Tjejen får prata med rektorn och berätta hur allt ligger till, även killen blir kallad till rektorn. Rektorn anser att det båda har gjort är fel, tjejen håller absolut med men tycker ändå att stå och säga att man ska ''våldta dig'' ändå är ännu värre än att spotta någon i ansiktet. Vilket rektorn inte håller med om utan att de båda har gjort är lika illa.

Efter mötet med rektorn så går killen fram till en lärare på skolan och mordhotar hen, han mordhotar hen.

Mamman till tjejen ringer upp rektorn och berättar att hennes dotter är livrädd för att gå till skolan efter det som killen har sagt. För att tjejen ska kunna känna sig trygg då vill de att killen ska bli avstängd. Tjejen har även sagt det till rektorn själv, flera gånger.

Killen blir avstängd endast 2 dagar, sedan är han tillbaka igen. Det är väldigt lugnt, några blickar mellan tjejen och killen då och då men inget mer. Läraren som han mordhotat har han inte sagt något mer till.

Tjejen känner sig så jävla sviken på någon sätt, en kille som har sagt ett antal gånger att han ska våldta ta henne och det ända som händer är att han blir avstängd i 2 dagar. Han mordhotade en lärare, och det ända som händer är att han blir avstängd i 2 dagar.

Tjejen jag skriver om är inte vem som helst, det är jag som är tjejen.

Tragiskt och så jävla orättvist.

Detta va precis vad som hände på Odenskolan för knappt 2 månader sen, såhär har vi det. Väldigt få lärare som ingriper. Det är knappt att någon lärare tror på dig ifall du inte är en elev med höga betyg och alltid trevlig. Har du någon gång missköt dig så är du stämplad föralltid, på Odenskolan. Har du syskon som missköts sig någon gång så är du också stämplad föralltid, på Odenskolan.

Likes

CommentsIdag är det tisdag vilket innebär att veckan snart vänder. Skönt! Dock så är det 2 nationella prov innan jag tar helg. Jag är inte speciellt taggad på prov men det är jag aldrig så inget konstigt med det. Dock så sätter dessa prov dock väldigt mycket press, hehe.
Jaja nog om det, life rullar på och allt är bra. Bråk i skolan och tjafs vilket det alltid kommer vara mer eller mindre men så är det. Falska vänner behöver man inte sitt liv och tyvärr finns det gott om det här i världen. Allt annat runt omkring är ändå bra. Folk som är falska och snackar skit bakom ens rygg kommer jag aldrig acceptera. Jag kommer alltid stå upp för mig själv, absolut kan jag gå på hårdare tillbaka men så är det. Jag tänker inte ta någon skit de gånger jag inte ens gjort något fel. Och att snacka skit om någon bakom skärmen eller säga det till andra och sen inte tro att personen man snackar om får veta? Att folk INTE VÅGAR ta det IRL, utan de måste skriva via mobilen. Vart är logiken?
Jag gillar inte alla, långt ifrån men jag kan iaf stå för de jag sagt om dem. Punkt!
Nog om det, ha en fortsatt bra vecka alla. Det ska jag ha😉

Likes

Comments

Ungefär såhär såg min lördag ut och även min söndag kommer se ut såhär.
I fredags hade jag väldigt roligt men Emelie, kvällen började roligt och slutade bra med mat på Max (standard). Jag var hemma runt halv 3 och somnade direkt, vaknade dock flera gånger under natten/morgonen.
Igår var jag bara hemma och typ sov hela dagen och så kommer det även bli idag.
Har dock en hel del att plugga på som jag lär göra.🙃

Ni får ha en mysig söndag alltihop! 😘

Likes

Comments

Instagram@linasundhs