Med dessa 3 bilder vill jag bara säga att jag saknar sommaren(!!!) & speciellt midsommar! Midsommardagen kam jag göra om 1000 gånger ❣

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var denna underbara lördag slut. Tänk att man aldrig får uppfylla den igen, känns tråkigt.
Min syster är nu gift, och hon fick förmodligen en dag att minnas glatt hela sitt life.

Tack för dagen och lycka till i framtiden, 💗

Likes

Comments

Hejsan alla fina.
Har precis kommit hem från skolan så just ny sitter jag och äter. Det var länge sedan det var en sån seg dag, verkligen. Har varit jätte trött och knappt kunnat fokusera, lektionerna var extra långa. Usch, denna skoldag var inge bra.
Imorgon har vi studiedag, wiiihooo. Jag ska fixa mina ögonfransar då, så tagg 😻
Hoppas också att min bok som är skriven av Nellie Berntsson snart dyker upp i brevlådan, så spännande bok verkar det vara.
Nää, nu ska jag vara barnvakt och ikväll står det plugg på schemat, puss & kram❤️

Likes

Comments

Onsdag idag-veckan vänder!
De här 3 skoldagarna har gått väldigt fort, imorgon är det redan torsdag och helg!!!😍
Idag åker min mamma och pappa bort, så imorgon flyttar Emelie in. 😏
Ha en fortsatt trevlig veckan alla❤️

Min kväll består utav att kolla och planera inför Gymnasiet, är såååå taggad!!!

Likes

Comments

Babes!!!
För knappt 2 veckor sedan så kände jag inte någon livslust, trodde att allt skulle ta slut & jag var så himla ledsen. Jag och ***** hade gjort slut. Jag var helt förstörd och jag åt knappt något. Jag visste med mig att det kommer blir bra och detta behövdes verkligen göras men det var så sjukt jobbigt.
Livet gick vidare och att det redan är 2 veckor sedan är sjukt, jag har gjort så mycket under dessa 2 veckor och livet har så sjukt mycket att erbjuda.
Denna helg har varit väldigt bra, i fredags så var jag och Emelie på fest, igår och idag hade jag och Ida kanin-uppvisning på segersjö dagarna. Denna helg var rolig och spännande.
Fan, livet tog en vändning och idag somnar jag med ett leende på läpparna! 😘

Likes

Comments

​Hejsan alla!!

Igår var det tävling i Näshulta för Exit, Chip, Pyret, Oscar & Tix. & ja (!!!) Tix fick faktiskt följa med. Han har suttit i sin bur i ca 2 & en halv vecka & bara vilat. Men förra helgen tog jag ut honom i sele och så gjorde jag upp lite övningar, funkade väldigt bra & jag tror att detta kommer bli ett bra tränings sätt för honom. Jag tar ut honom ca 2 gånger i veckan nu istället då det funkar bäst för Tix med att inte springa så ofta. Igår på tävlingen tävlade han en lägre klass och det var så mycket bättre än i Läppe. Han hoppade grunden helt okej men finalen var ännu bättre! Stor skillnad från i Läppe där det seroöst var katastrof, helt ärligt. 

Igår kom Tix 3:an med 2+0 så jag är jätte glad. 

 Oscar kom inte runt hela banan utan tyckte det var mer spännande att nosa & lukta på allt. Så någon omhoppning blev det inte. 

Exit debuterade igår & kom i mål på 4 fel i grunden men även 4 fel i finalen. Så sjukt duktigt, men lite mer träning så kommer det gå"ännu bättre. 

Pyret kom i mål på 0 fel i grunden, men fick tyvärr ett litet skit pet på omhoppningen så 0+1 blev de. Men super fina runder verkligen.

Chip gick på 0+0 & tog en 3:e placering & pinne så nu är det dags för medelsvår i krok, wohooo!!!

Jag är väldigt nöjd med mina kaniner från gårdagen, alla fick inte topp resultat med så bra gick de iallafall. I näshulta hade de marken så de sköt lerduvor precis brevid, de flög helikopter & spelades musik. Så denna dag är verkligen en miljöträning. 

Nä, nu ska jag gå ut & göra rent åt mina bebisar så får vi se vad som händer ikväll. Spice & Spider ska även springas idag. 

På onsdag börjar skolan, sista året i grundskolan😊 Innan onsdag måste jag få upp en planering med kaninerna. 

Likes

Comments