Omg vad tiden går fort!!! Idag är det redan fredag vilken betyder att lovet lider mot sitt slut. Känns som att jag inte gjort något men det har varit såååå välbehövligt detta lov!
Idag runt halv 4 gick jag av tåget i Örebro, har alltså åkt tåg själv från Strängnäs (!!!). Jag har verkligen haft det super mysigt dessa 2 dagar. Det är ju alltid härligt att umgås med Jossan men att träffa hennes mamma var väldigt kul. Igår kväll blev det pizza, godis & chips samtidigt som vi spelade Super Mario. Super roligt!!!❤
Puss & kram

Likes

Comments

Just nu så sitter jag i Strängnäs med Jossan, vi är här och hälsar på hennes mamma. Alldeles strax ska vi gå och fika innan vi tar bussen till hennes mamma.
Ville bara uppdatera er lite ;)

  • Allmänt

Likes

Comments

Hejsan mina fina bloggläsare. Jag är verkligen sämst på att uppdatera min blogg och varje gång säger jag att jag ska ändra på det, men det blir aldrig av. Även fast min uppdatering är kass så finns det ett flertal läsare kvar, härligt!
På senaste tiden så har nog allt varit en berg&dalbana, minst sagt. Men för tillfället så är allt väldigt bra även om det finns en del saker jag gärna ändrar på.


Jag har iallafall sportlov , dock så är jag dränkt i plugg så kan inte kalla det lov ;) På tisdag har vi SV-prov och jag ligger även efter i matten eftersom jag varit sjuk + att vi ska läsa ut en bok till vecka 9 & jag har inte ens börjat, bra Lina bra :( Bara att kämpa på!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej Oskar Johansson härligt att du kollar in min blogg!! Så glad med en ny läsare :)

Likes

Comments

Just nu är jag precis hem-kommen och sitter och äter lite mellis.👆🏻
Vad eftermiddagen har att erbjuda vet jag inte, behöver egentligen plugga & träna kaninerna, men vi får se!
Tänkte skriva ett liter inlägg om 2016 också. Ville bara kika in för de va ett tag sedan, pusss ;)

Likes

Comments