Äntligen helg!! Så skönt. I veckan har det inte hänt alls mycket förutom skola. Jag jobbade även i tisdags och fredags efter skolan. Från att skolan började så har veckorna rullat på ganska snabbt , vilket har varit så skönt. Det är 2 månader kvar till julafton lixom, hur gött??! Längtar såå!! Jag älskar vinter, snö & julafton , det är sååå mysigt . <3 Jag ska även till Sälen i januari och åka skidor , det ska bli så kul . Men även en hel del festligheter ska hinnas med innan, såklart!
Idag har jag varit ute & sprungit , städat rummet , haft lite spa med mig själv & pluggat lite . Så härligt när man hinner med så mycket! Just nu sitter jag och färgar ögonbrynen och sedan ska jag nog sova tror jag.
Imorgon är det söndag igen & sista veckan innan lov och flera halloween fester!! ;)
Ha en trevlig helg , kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Måndag igen och vecka 42, låt dessa 2 veckor gå fort nu för vecka 44 har jag höstlov!!! Hur gött lixx;) ska göra så mycket roligt på lovet, har en del planerat men ska även bara chilla hemma. Denna vecka är väldigt lugn , förra veckan hade jag 2 prov, denna vecka har jag bara en inlämning i svenska. Nästa vecka har vi dock 2 redovisningar och 1 prov, men det känns ganska enkelt och lätt.

I lördags var jag på Ullared. Första gången som jag köpte endast viktiga saker så kom inte hem med jätte mycket men med välbehövliga saker. Och självklart blev det sallad till lunch , nyttig som jag är. 😝

Likes

Comments

Godmorgon!

Onsdag idag vilket är så skönt, veckan vänder ju. Dock så har jag prov i ekonomi imorgon och prov i naturkunskap på fredag, så en hel del pluggande behövs. Jag har haft mina 2 första prov i gymnasiet i juridik vilket gick bra men i samhällskunskap gick det inte lika bra. Om 2 veckor är det lov så innan dess är det en hel del uppgifter/prov som ska göras. Skolan rullar på iallafall och det känns bra med mitt skol och linje byte.

Och som ni märkt har det inte varit många inlägg den senaste tiden vilket beror på att jag lite känt någon blogg lust och har inte känt att jag haft så mycket tid över. Jag tänkte iallafall börja lite lätt igen och se hur långt de går. Idag ska jag fylla på mina naglar och efter det kommer det vara mycket plugg som måste göras.

Kul att jag fortfarande har en del läsare kvar, kram <3

Likes

Comments

En bild från dagens ridning . Va i skolan idag ett tag men kände mig sjuk så åkte hem och vilade . Men har även varit och ridit med en kompis , har inte ridit på jääätte länge så det var kul. <3 Det gick väldigt bra , vi red ut .
Så skönt med fredag imorgon , dock så lär jag inte få någon "riktig" helg då jag lär plugga heeeela denna helg ;) På måndag har jag juridik-prov & jag behöver även jobba matte i helgen . Men trots det så ska det bli skönt och välbehövligt med helg <3
Så mycket mer än skola och plugg har det icke blivit i veckan , så har inte så mycket mer att blogga om 😜
Ha en fin helg allihopa!!

Likes

Comments

Instagram@linasundhs