Just nu är jag precis hem-kommen och sitter och äter lite mellis.👆🏻
Vad eftermiddagen har att erbjuda vet jag inte, behöver egentligen plugga & träna kaninerna, men vi får se!
Tänkte skriva ett liter inlägg om 2016 också. Ville bara kika in för de va ett tag sedan, pusss ;)

Likes

Comments

Idag är en sån kväll då jag tänker på andra, andra som har deg jobbigt och tufft. Hemma eller i skolan kanske men vänner eller sin kärlek. Life kan vara åthelvete ibland, men ändå finns det alltid någon som har det värre. Kärleksproblem är ett så jvla jobbigt stadium för den ena partnern (oftast så är det bara 1 som gör slut), men tiden läker alla sår. Tiden läker alla sår men ärren finns alltid kvar. Det handlar om kärlek för min del, de är piss att det är som det är just nu. Men jag tänker dåfan på de som får växa upp men en förälder som missbrukar/ våld. Eller ni som inte har det så lätt i skolan Hur fan orkar man, jag förstår inte. Men är grovt impad. Ni är så jvla starka individer. Jag ägnar även en tanke åt en fd vän som gick igenom ett rent jävla helvete i kärleks väg, idag står h*n upp ler och är starkare än någonsin, ingen kille kommer trycka ner h*n igen.
Jag är så innerligt jvla trött på alla killar och allt som har med killar att göra, euw. Spyr på er!
Ta hand om varandra, ni vet aldrig när det är slut på eran resa.
Loveu

Min finaste Linken, hon som ALLTID ställt upp när det gäller killar. Fan du är guld värd, du förtjänar en riktig jvla man. Loveu 💓

Likes

Comments

Denna video påminner mig sååå mycket om min tävlingssäsong 2016. Som jag saknar att tävla, 2k17 ska bli mycket mer tävlingar.

Likes

Comments

Hellooo, här har det bestått av väldig dålig uppdatering. Men efter skolan så gör jag inte ett skit, kollar på serier. Så har inte så mycket att skriva om när jag bara gör samma sak.
Denna helg har varit väldigt lugn som de senaste helgerna också varit. Däremot så kommer jag aldrig sluta förvånas över människor, aldrig! Folk som ska vara en såkallade "bästavän" hugger en hårdare i ryggen än vad någon skulle kunna göra. Men inte är de något att vara ledsen över, mest glad att jag nu vet sanningen så jag slipper gå runt o tro något annat. Usch, att man aldrig slutar förvånas?!?!
Ni ska vara rädda om de människor ni har runt om er & ta hand om varandra! Ta vara på de riktiga vännerna.
Ha en fin 2:a advent allihopa! ❤️

Likes

Comments

Hello!!

Nu är jag precis hemkommen ifrån skolan, skönt! Däremot så har jag lite att plugga ikapp. Har varit lite lat vissa lektioner så ligger lite efter och så har jag även matte-prov imorgon. (önska mig lycka till)

Jag har iallafall börjar kollat serier, heeeeelaaaa tiiiiden!!! Jag älskar det! Och dessutom har jag ändå inget liv när jag kommer hem från skolan. Jag har nyligen sätt ''tjockare än vatten'' och fick reda på att säsong 2 håller på att sändas nu, så varje måndag 21:00 är jag bänkad framför tv:n. Ni får gärna tipsa serier :-)

Likes

Comments

Som pricken över i:et så kom mitt paket hem skickat igår. Mitt smink som jag beställt är nu på rätta platser. Lyckan ä total!!!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och har teknik, så tråkigt...

Igår red jag på Mauser, efter flera veckors vila för både mig och hästen så är vi tillbaka. Det blev bara skritt igår, skrittade ut på åkern och skulle forma honom lite. Funka lite halvt, men snart så, då är det mycket bättre. Mauser var väldigt pigg igår, för pigg nästan. Hade tänkt att jag även idag skulle rida, kanske då att jag lägger in någon trav. Jag hade tänkt att vi så småningom ska åka och träna lite dressyr.

Planer för dagen är att rida & sedan plugga, roligt värre.

Likes

Comments