View tracker

Hellooo, här har det bestått av väldig dålig uppdatering. Men efter skolan så gör jag inte ett skit, kollar på serier. Så har inte så mycket att skriva om när jag bara gör samma sak.
Denna helg har varit väldigt lugn som de senaste helgerna också varit. Däremot så kommer jag aldrig sluta förvånas över människor, aldrig! Folk som ska vara en såkallade "bästavän" hugger en hårdare i ryggen än vad någon skulle kunna göra. Men inte är de något att vara ledsen över, mest glad att jag nu vet sanningen så jag slipper gå runt o tro något annat. Usch, att man aldrig slutar förvånas?!?!
Ni ska vara rädda om de människor ni har runt om er & ta hand om varandra! Ta vara på de riktiga vännerna.
Ha en fin 2:a advent allihopa! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello!!

Nu är jag precis hemkommen ifrån skolan, skönt! Däremot så har jag lite att plugga ikapp. Har varit lite lat vissa lektioner så ligger lite efter och så har jag även matte-prov imorgon. (önska mig lycka till)

Jag har iallafall börjar kollat serier, heeeeelaaaa tiiiiden!!! Jag älskar det! Och dessutom har jag ändå inget liv när jag kommer hem från skolan. Jag har nyligen sätt ''tjockare än vatten'' och fick reda på att säsong 2 håller på att sändas nu, så varje måndag 21:00 är jag bänkad framför tv:n. Ni får gärna tipsa serier :-)

Likes

Comments

View tracker

Som pricken över i:et så kom mitt paket hem skickat igår. Mitt smink som jag beställt är nu på rätta platser. Lyckan ä total!!!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och har teknik, så tråkigt...

Igår red jag på Mauser, efter flera veckors vila för både mig och hästen så är vi tillbaka. Det blev bara skritt igår, skrittade ut på åkern och skulle forma honom lite. Funka lite halvt, men snart så, då är det mycket bättre. Mauser var väldigt pigg igår, för pigg nästan. Hade tänkt att jag även idag skulle rida, kanske då att jag lägger in någon trav. Jag hade tänkt att vi så småningom ska åka och träna lite dressyr.

Planer för dagen är att rida & sedan plugga, roligt värre.

Likes

Comments

I torsdags fyllde jag på mina fransar, som vanligt jätte nöjd! Sprang in på glitter och köpte med mig en ''choker''. Så sjukt snygga tycker jag. Wow.

Höstlovet lider mot sitt slut, tyvärr. Igår var jag, Emma, Alexandra & min mamma ute och åt mat. Sååå gott!! Senare åkte jag och träffa några vänner, kvällen & natten var rolig även om det slutade i kaos. Hehe. Idag blir det Marieberg och shoppa, woooopppa.

Ha en fin lördag, kyss 💋


Likes

Comments

Dessa 3 är mina vinter favoriter. Sååå mysiga höst/vinter plagg. Love it.

Likes

Comments