Hejsan .

Har inte bloggat på ett tag , har inte haft tid ork eller lust till det. Jag har gått i skolan och haft jullov , det om något var välbehövligt. Firade jul och nyår, träffade vänner och hade det bra.
Jullovet var så otroligt skönt , och även roligt!!

Nytt år & nya möjligheter 😝 Så otroligt skönt att lämna 2017 och börja på 2018, detta ska bli bra!
Jag har redan hunnit varit i Sälen , festat och mycket mer. Detta år ska bli sååå bra <3

Under 2017 tävlade jag inte alls så mycket vilket ska bli ändringar under 2018. Ska tävla mycket mer tänker jag, första helgen i Februari ska jag på SM i Borlänge. Jag tävlar "vanlig" tävling på fredag men jag är på SM lördag & söndag och hjälper till, eftersom det är min klubb som har SM.
Så just nu är det hårt träning för kaninerna.

Oklart inlägg men nu ska jag sova <3 kram

Sommar!!! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan , just nu är jag i Sälen med en vän och åker skidor!! Livets liv <3

Likes

Comments

Idag är det endast 1 vecka kvar till julafton, mys!! Julstämning på topp <3

Likes

Comments

Hejsan! Jag är fortfarande sjuk så idag är jag hemma. Fredag idag , hur skönt! Trots att jag är sjuk så är det så skönt med helg. Vid 16 ska jag åka iväg och jobba, annars blir det en lugn helg vad det ser ut som. Jag ska väl vila upp mig så jag blir frisk, lite plugg måste göras ändå.
Tänk att det endast är 9 dagar kvar till jul!! Hur mys <3

Min frukost imorse. Rostad macka med stekta ägg, hur gott??!! Livet ju

Likes

Comments

Mys kläder på <3 Jag har blivit sjuk så idag är jag hemma och tar det lugnt. Blev typ jätte förkyld över natten??? Imorgon har jag en redovisning i Samhällskunskap och då lär jag gå till skolan trots att jag är sjuk.
Ha en fin vecka <3

Likes

Comments

Hejsan. Söndag igen och 2 veckor kvar till julafton! Hur mys <3
Helgen som varit har jag gjort en hel del. I fredags träffade jag Hanna och vi gick runt på Marieberg och kollade lite, härligt. Senare på kvällen träffade jag Matilda.
Igår var jag med mamma och pappa på bio, vi såg Solsidan som var så bra!!! <3 & idag har jag och mamma varit på O Helga Natt i Örebro , ett måste tycker jag , hur kallt det än är. Jag har även bakat pepparkakor. Så julstämningen är i full gång.

Imorgon ska jag klä min gran och slå in lite julklappar, myyyys! Men att det endast är 2 veckor kvar till jul är gaaaalet, kändes nyss som det va augusti och vi började skolan?! Är så himla taggad på jul och nyår, 2018 kommer bli bäst!
Nu ska jag sova, kram <3

Likes

Comments

Instagram@linasundhs