De första 5 som bokar ett volym set i November månad får med sig en liten goodiebag ⬇

Bokning sker ➡ https://www.bokadirekt.se/places/linas-fransar-15461

Instagram : LinasFransar
Frågor eller funderingar? 
Smsa då - 0725143776

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skumrengöring för att eran fransförlängning ska hållas ren och ha bättre hållbarhet.
Med rengöringen så undviker ni att få dessa i fraktioner och bakterier som blir om man inte tvättar och håller ordning på sina fransar.
Nu när det blir kallare ute blir era fransar även  mycket torrare, vilket kan försämra kvalitén och det  håller sig inte lika länge
Den här Skumrengöring återfuktar även era fransar, samtidigt som den luktar gott!
Det finns 3 dofter, Kokos, Vanilj och Tropisk.
Va rädd om era fransar, och köp en Skumrengöring.

1 flaska 100ml för 149:-
Ordinarie pris- 179:-

Snart kommer det även finnas en beskydda Glaze för era fransar.
Diamond coating sealant 10 ml , skyddar de naturliga fransarna och ögonfransförlängningen mot smuts och fett, och håller fransarna återfuktade. 
Skall endast läggas längst ut på fransarna, ungefär som en mascara. INTE på limmet. Jag rekomenderar att den används var 3:e dag för att förlänga livslängden på ögonfransförlängningen.

Pris - 195:-
Ordinarie pris- 249:-

För mer info och beställning, kan ni skicka mig ett sms - 0725-143776

Kan även skicka dessa produkter 35:- i frakt! :)

Likes

Comments

Igår var jag i Linköping Hos Jessie.
Nu var det utbildning.. i Volym. 
Jag var svin nervös men ändå så sjukt taggad och hade en sån härligt positiv känsla.
Jag visste att Jessie var/är grym!
Så nu skulle det bli som att lära sig allt ALL ÖVER AGAIN..
Saken är den, att jobba som fransstylist är så otroligt givande.. Varje dag lär man sig hela tiden nya saker!
Det finns ingen slut destination inom Fransförlängning.
Man kan och SKA definitivt med jämna mellanrum se till att få uppdatera sig genom både utbildningar och workshops!

Nåväl.. Nu är jag elev, igen! :) Känns toppen, och jag kommer att glida igenom det här!

Likes

Comments

Dagarna går allt snabbare, och Volym utbildningen närmar sig!
Nervositeten stiger samtidigt.
Tanken att man ska misslyckas finns där hela tiden...
Å andra sidan.. 
Kan man misslyckas med en påbyggnadskurs/utbildning?
Jag kan ju redan grunden...
Och jag är bara ute efter att lära mig ännu mer!
Jag vet att jag går en riktigt bra utbildning, hos ett riktigt bra märke/skola, och läraren i sig är ju galet duktig på allt hon gör!

Håll tummarna, det är nära nu! :-D

Likes

Comments

Fransarna ska bli fjäderlätta, milslånga, nattsvarta, separerade och, inte minst, få volym med stort V.
Men samtidigt har allt fler valt att lägga mascaraborsten på hyllan och istället få vackra fransar med hjälp av en ögonfransförlängning.

Vad finns det för risker?

Sannolikheten är låg, men du kan vara allergisk mot limmet. Är du osäker, besök salongen ett par dygn innan för ett pricktest. Risken för att lim ska hamna i ögonen är minimal, då de är stängda under behandlingen. Skulle det hända kan du i värsta fall få en allergisk reaktion som måste behandlas med receptbelagda ögondroppar. Börjar det svida eller kännas obehagligt under behandlingen, säg genast till. En av de största myterna är att ögonfransförlängningar sliter på de naturliga fransarna. Så länge du går till en erfaren och auktoriserad salong kommer dina naturliga fransar inte att bli förstörda.!

Vad är en ögonfransförlängning?

Metoden härstammar från Korea och spreds till resten av världen för ungefär tio år sedan. De senaste åren har behandlingen blivit allt mer
populär. Till skillnad från lösögonfransar, som du själv klistrar på och tar av, utförs en förlängning på en auktoriserad salong. En eller flera nya fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim.

Vem kan göra en fransförlängning?

Alla, oavsett ålder eller hur ögonfransarna ser ut i naturligt tillstånd. Däremot spelar längden på ögonfransarna roll. Om du har korta, tunna fransar kommer du inte att kunna få en supervoluminös förlängning. Då är det bättre att satsa på en halvuppsättning fransar till att börja med. Går det bra kan du öka mängden successivt.

Vad finns det för olika typer av fransar?

Utbudet varierar, men det finns i huvudsak fyra olika typer av fransar: i syntet, i äkta eller falskt minkhår, i silke och extra volymgivande fransar. Syntetiska fransar kom först och är fortfarande vad de flesta salonger väljer att använda. De har bra hållbarhet och är mest plånboksvänliga. En del salonger avråder dock från syntetiska fransar, eftersom de är hårda och glansiga, vilket kan se onaturligt ut. Fransar i silke är både lättare och
mjukare och ser mer naturliga ut. En del menar också att de håller något längre än syntetfransar. Fransar i minkhår ger en mer naturlig, fjäder­liknande look och är lättare på dina ögonfransar men kostar också mer. Det finns också fransar i så kallat falskt minkhår, där det i stället är handgjort fiberhår som an-vänds. Extra volymgivande fransar är en ganska ny metod där flera väldigt lätta fransar appliceras på varje enskild naturlig frans. Beroende på vilken salong du går till och vilken typ av fransar du väljer kostar en behandling cirka 500–2000 kronor. Varje öga brukar be-höva 30–60 fransar, beroende på hur tätt dina naturliga fransar sitter.

Hur lång tid tar en behandling och hur länge håller den?

En behandling med enkelstrån kan ta upp till två timmar vid första besöket och håller lika länge som din naturliga ögonfranscykel, det vill säga cirka 30–45 dagar. I slutet av cykeln ramlar de av. Vill du behålla dina fransar är det bra att besöka salongen för en touch-up efter ungefär tre, fyra veckor eller när hälften av ögonfransarna försvunnit. Vänta inte för länge, då måste du kanske göra om hela behandlingen, vilket blir dyrare.

Likes

Comments

För att din fransförlängning och erfarenhet ska bli absolut BÄST!

Innan behandlingen:

Eftersom limmet behöver ungefär 24 timmar på sig att härda efter behandlingen, kan det vara bra att duscha innan man gör behandlingen eftersom man ska undvika vatten 24 timmar efter utförd behandling.
Inför behandlingen ska du inte använda någon ögonmake-up. Undvik att använda remover med olja i, det gör att limmet fäster sämre.
Om du önskar färga fransarna innan förlängningen så gör det helst två dagar innan du ska göra förlängningen.
Böj inte fransarna med en fransböjare.

Direkt efter behandlingen:

Limmet behöver minst 24 timmar på sig att härda efter behandlingen. För att resultatet av behandlingen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att undvika följande moment:

Duscha eller blöta ner fransarna.
Utsätta fransarna för värme, så som exempelvis bastubad och ånga.
Undvik all kemisk påfrestning som exempelvis ögon-makeup, remover, fransfärg etc.
Undvik att sova på mage då en mekanisk påfrestning kan försämra resultatet.
Naturligtvis bör man undvika att gnugga sig i ögonen.

När 24 timmar har passerat:

När de 24 första timmarna har gått kan man fortsätta leva  som vanligt, men det finns några punkter man kan tänka på för att resultatet av behandlingen hålla vara optimalt:

Undvik mascara som innehåller propyleneglykol.
Låt bli att gnugga dig i ögonen och var försiktig när du rengör fransarna, rengör inifrån och ut med fransarna och undvik att gnugga åt sidorna.
Använd inte remover som innehåller olja. Det finns oljefri remover att köpa, fråga så hjälper vi dig att hitta rätt.
Undvik att bada i vatten med klor.
Försök att borsta fransarna då och då.

Vanliga frågor:

Kan alla göra fransförlängning?

– I stort sett alla kan göra fransförlängning. Det enda kravet är att man har egna fransar att fästa förlängningen på.

Kan man vara allergisk mot fransförlängning?

-Ja, man kan vara allergisk mot allt. Dock är det mycket ovanligt.

Hur lång tid tar en behandling?

-Det varierar. Ett nytt set kan ta allt från 80 minuter till 120. En påfyllning kan ta från 60 minuter till 90 minuter. Första gången man gör behandlingen ska man alltid boka tid för ett nytt set, sedan bokar man tid för återbesök förutsatt att man har en del av förlängningen kvar. I mitt fall ska 1/3 ( 15-20 ) fransar per öga finnas kvar, alt 3-4 veckor.

Hur länge håller resultatet av behandlingen?

– Man brukar säga att resultatet håller 3-6 veckor. Våra fransar växer i olika växtfaser, och beroende på i vilken fas fransen är i när man sätter på förlängningen är det som kommer att avgöra hur länge förlängningen sitter på. Jag rekommenderar att göra påfyllning mellan 3-4 veckor.

Därför kan resultatet också variera dvs. att ena gången kanske det går fyra veckor innan man behöver komma och fylla på och nästa gång behöver man komma tillbaka redan efter två veckor. Det kan också vara bra att veta att våra fransar växer snabbare när det är sol ute, därför kan man behöva komma på återbesök något oftare under sommaren.

Kan man ta bort förlängningen om man ångrar sig?

-Ja man kan ta bort förlängningen. Om man av någon anledning inte vill ha kvar sin förlängning kontaktar man oss så plockar vi bort den med hjälp av en remover som löser upp limmet. Om man har gjort sin förlängning hos oss plockar vi bort den utan kostnad.  Man skall absolut inte under några omständigheter försöka plocka bort förlängningen själv.

Sliter förlängningen på mina egna fransar?

-En korrekt applicerad förlängning sliter inte på dina egna fransar. Däremot kan det kännas som att dina egna fransar är mycket kortare  när du tar av förlängningen eftersom man vänjer sig vid att ha långa fransar när man har förlängning. Därför skall man alltid fota före och efter bilder.

Likes

Comments