Onsdag idag och jag har just kommit hem från jobbet, eller just och just vet jag inte men. Nåja jag har iallafall jobbat natt och inte vakande natt denna gång så det är skönt. Dock så sover jag inte så värst bra där på jobbet, är alltid skit trött ändå när man kommer hem. Men jag ska ändå ta och försöka få något vettigt gjort här hemma men först en powernap. Sen kankse jag pallar att ta tag i saker och ting, som å betala räkningar och städa. Typ två av de tråkigaste sakerna på denna planet.

Just det, i måndags så var jag och mina tösar på en liten roadtrip till Kalix. Alltid kul med dom där tokstållarna..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu var det helg igen och det känns väldigt bra måste jag säga. Tycker att denna vecka bara har rusat iväg trots att jag inte har jobbat. Men gör mig inget. Nu ligger jag bara i sängen och latar med en bok till hands. Sen har jag eländes huvudvärk, något som jag börjat få lite väl ofta. Har haft det i princip varje dag den här veckan. Vet inte varför?

Nå resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra av men troligen bara lata mig. Men imorgon väntas det bröllop och det ska bli så kul. Det ser jag framemot!

Nå men ni ska ha en helt bra helg alla!

Likes

Comments

Torsdag och jag är fortfarande ledig, känner att jag börjar bli smått less på det här. Behöver jobb liksom och sen blir man ju galen av att inte ha något att göra. Helt för rastlös.

Nu ligger jag bara i sängen och gör ingenting, funderar riktigt vad jag ska göra. Kanske läsa nån bok eller så sticker jag och våld gästar Amanda. Såg att hon hade slutat så jag tror nog jag gör det. Nåja väldig konstigt inlägg, nu drar jag. baj.

Likes

Comments

Ja jag som hade tänkt sova i natt men det blev ändrade planer. Ganska okej med mig ändå. Var just på väg och sova när Elin ringde och frågade om jag hade lust och komma och jobba natt. Jodå så jag hoppade i kläderna packade ner nått i väskan och stack iväg. Får se hur det går med tanke på att jag inte har sovit en blund idag. Men nog ska det gå bra, annars så trivs jag väldigt bra med att jobba vakande natt. Men skulle känns något bättre om man hade fått sova några timmar men med böcker, vatten och frukt så kan det nog gå bra. Lite timmar skadar ju inte heller så.

Annars så har jag varit ledig idag och bara glidit på. Var till Frida på dan så att hon skulle få testa göra frisyr på mig, så jag vet ungefär vad jag ska ha till helgens bröllop. Sen direkt efter det så for jag iväg till Elin och hämtade lite bilder. Skulle bara en snabb vända hade jag tänkt, så blev inte fallet. Men det var trevligt! Därifrån for jag vidare till Amanda för att hämta bilder, stannade ett tag där också innan jag for hem. En helt okej dag måste jag säga ändå..

Likes

Comments

Söndag idag och jag har inte gjort ett piss annat än legat här. Älskar det! Sen har jag varit ledig hela helgen också vilket har känts mer än okej. Har inte gjort något speciellt, bara vilat och försökt att bli frisk. Kryare i kroppen men hostan vill inte ge med sig. Men det går fint ändå. Nå jåå nu ska jag fortsätta läsa, ha det gött!

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt. Känns som att jag har hunnit med mycket idag, fast än jag tog sov morgon. Har städat och ordana till det i rummet, målat om ett fönster som jag tänkte göra något kul av och sen städat bilen. Ja och sen for jag ut och åt med tre fina vänner, alltför länge sen sist så det var behövligt. Dom är bra!

Ja och så var jag ju iväg till Amanda en vända nu på kvällen, vi myste. Som alltid! 👌😘 Men nu ska jag ta och försöka sova, skulle vara rätt najs och somna tidigt!

Likes

Comments

Dock natt för mig ännu, hujeda mig vad jag är trött. Känns som att ögonen ska ploppa ut, vet inte när senast jag har jobbat ett morgon pass. Inte van i alla fall, typ halv död. Sen blir jag inte direkt piggare av att jag jag är förkyld. Vet inte riktigt var den kom ifrån men den kom eller den har väll aldrig riktigt gett med sig. Men påfrestande och hålla på och vara sjuk hela tiden. Nåja sånt är livet. Nu ska jag ta mig i kragen och stiga upp, annars så blir jag fast här i sängen och det vill vi inte.

Ååh så underbart det hade varit att få börja morgonen sådär istället. Älskade Grekland! 🇬🇷👌😍

Likes

Comments

Nå ja då var ännu en vecka förbi, veckorna susar bara förbi. Men inget jag lider av direkt måste jag säga.

I helg har jag inte gjort något intressant utan har bara tagit det lugnt som jag sa att jag skulle. Hängt med familjen och varit ut på us, igår bön, pizza och på en kaffe. Som sagt inget intressant.

Idag har jag sov morgon egentligen men råka väll vakna nu av nån märklig anledning. Helt genom pigg, fattar inte för klockan är 6. Sover som bäst den här tiden juuh. Tur att jag börjar jobba klockan tolv först så det hinner säkert sova innan det. Annars kommer jag vara skit trött på jobbet.

Likes

Comments

Åhh så underbart det känns att vara ledig en helg utan att ha några planer alls. Ska bara vara den här helgen och ta allt som det kommer.

Tog sov morgon idag ända till klockan tio, hade sovit längre men blev väckt av en söt liten pojk. Så ska väll ta och stiga upp snart och stoppa i mig något att äta och kicka igång dagen.  Blir en bra dag hoppas jag.

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Idag är jag ledig och det känns helt okej måste jag säga. Men dock är jag helt slut i kroppen, vet inte vad det beror på. Kan väll inte vara så att jag håller på att bli sjuk igen. Det har jag inte tid med eller ork.

Som sagt idag är jag ju ledig och har väll inga planer för dagen direkt. Endast att jag ska till massören klockan 12 vilket ska bli underbart, behövs verkligen. Därefter så ska jag bara lata mig hela dagen och vila upp mig. Kanske att man tar och hänger med nån polare också, får se. Nu ska jag iaf ta och sova lite till, blev lite sömnig. Hörs!

Håret har no växt en del sen den där tiden..känns bra! 😉

Likes

Comments