Godmorgon! Lördag idag och det står jobb på schemat, går på ledighet på torsdag först så jag får kämpa på ett tag till men det ska nog gå bra.


Annars så rullar livet på som vanligt och jag har det bra. Förra helgen spenderade jag med min favorit och hade det gott. Resten av veckan har jag bara jobbat, tränat lite och hängt med sköna människor. Jag är oerhört tacksam gentemot Gud över allt jag har och det jag har fått, han är så god!

Ha en fin helg allihopa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag vaknat tidigt och ligger bara i sängen och slöar och har det mysigt. Planerna för idag vet jag inte, jag lyckades sträcka ryggen eller något igår på jobbet så jag är halvt invalid nu. Eget fel när man är slarvig och inte tänker. Nåja lär väl ligga här tills jag kommer på något vettigt att göra, jag far iallafall hem till byn ikväll och vidare till Finland imorgon. Det blir något det! Nu ska jag chilla vidare så vi får höras..

Likes

Comments

Halva veckan arbetsveckan är nästan gjord och det känns så skönt, snart så är det helg och jag får åka till min kära. Saknat sönder mig. Och ja jag vet att jag blivit en tönt.

Iallafall så har jag kvälls skift idag och slutar klockan nio, rätt skönt att gå kväll emellanåt så att man får sova ut på mornarna. Har varit så fruktansvärt trött nu på senaste tiden då jag sover så dåligt om nätterna. Så det behövs att få sova ut ordentligt ibland.

Nu är rasten slut så ska gå iväg och jobba lite innan jag går hem och säckar i sängen.

Likes

Comments

Jag saknar S så mycket just nu och det suger för det är helg men jag jobbar. Men får hålla ut till nästa helg helt enkelt, det måste väl gå.

Annars då, har största delen av tiden den här veckan jobbat och legat på soffan och bara latat mig. Men i onsdags var jag faktiskt iväg med Meija på storstan något som var väldigt uppskattat. Sen igår var jag ledig och fick ihop lite saffransbullar. Håller nog på att bli sjuk också vilket jag inte alls har tid med. Tycker jag är sjuk hela tiden nuförtiden. Passar sig inte nu.

Men ja nu ska jag stiga upp och käka sen dra mig iväg till jobbet. Ha en fin helg ni andra!

Likes

Comments

Så var den helgen över och en ny vecka igång, vill bara att denna vecka ska ta slut känner mig inte alls motiverad på en ny vecka. Jobbar ihelg också och det suger verkligen men måste man så måste man.

Helgen som har varit har iallafall varit super, har fått spendera den med favoriten min så har inget att klaga på där. Fått häng med andra trevliga människor också och han träffa Mirjam en vända med, riktigt trevligt! 💞 Bäst helg helt enkelt!

Likes

Comments

Giv mig styrka med denna vecka eller denna dag kanske. Veckan hittills har nog varit hyfsat bra, duglig iallafall, men idag är en dipp. En sån dag som det knappt går att ta sig upp ur sängen då allt bara känns tungt och bara så tungt. Men imorgon är det torsdag och det betyder att helgen snart är här och S kommer till mig. Det får mitt hjärta att le litegrann. Jag längtar!

❤❤❤

Likes

Comments

Goddagens på er! Veckan har kickats igång och det känns väldigt bra, kanske för att jag endast jobbar tre dagar denna vecka och åker till Finland ihelg.

Helgen som varit har jag spenderat i byn vilket var det absolut bästa jag kunde göra. Bestämde mig lite i sista minuten att jag skulle åka och jag är så glad att jag åkte för det behövdes verkligen. Han hälsa på mitt gamla jobb, där är det alltid helt underbart att vara är, alltid en sån go stämning där och man blir bara genom glad helt enkelt. Sen har jag tagit igen förlorad tid med Jennifer vilket också alltid är lika trevligt Önskar att jag hade henne närmare hela tiden. Hon är så bra! Sen så han jag vara med Elisabet och träffa Frida och Viktor. Var där och pratade bort flera timmar, mycket okej.

Nu ska jag iväg och jobba innan jag går på två dagars ledighet, känns fint. Ha det bäst!

Likes

Comments

Aah det är äntligen helg och det känns underbart må jag säga. Dock har jag dragit på mig nån flunsa så har feber och är allmänt seg. Vet inte ännu om jag ska orka mig iväg till byn eller om jag ska stanna i stan, beslutsångest.

Efter att jag slutat mitt skift så mötte jag upp Cecilia och for upp på Luossa. Allt är så fint när det är vitt och ljust, kände saknad efter våren och fjället. Sen gick vi och köpte godis och nu ligger jag under filten och kollar på Syrrorna. Nåja ni ska ha en så fin helg allihopa, på återseende.

Likes

Comments

Idag är jag trött och helt slut i hela kroppen och huvudet, är nog en förkylning som är på väg till att bryta ut vilket jag absolut inte har tid med. Jag får gå på Alvedon och försöka kämpa mig igenom arbetsdagen och imorgon, får ju ändå helg sen så det ska nog gå. Nu när jag slutar ska jag iväg på möte med chefen och sen hade jag nog bara tänkt vila upp mig resten av kvällen. Nu ska jag iaf sova resten av min rast så vi höres!

Likes

Comments

Onsdag idag och jag jobbar kväll vilket jag vanligtvist inte är ett fan av men idag känns det ovanligt bra.

I alla fall, har inte haft någon lust eller ork till att blogga därav inga inlägg på ett bra tag. Men livet det rullar på som vanligt med jobb och allt som hör till. Jag mår dock betydligt bättre nu än vad jag gjorde för nån månad sen vilket jag är ofantligt tacksam över! Lycka är verkligen att få må bra och att kunna le åt livet, så underbart! Gud är så god! Känslan av att livet börjar falla på plats den är underbar, speciellt när det har stormat ett tag. Men ja annars är det väl som sagt som vanligt.

Likes

Comments