Underbart är bara förnamnet på den gångna dagen! Har haft en helt fantastisk dag i Gränsen med slalomåkning och helt fantastiskt bra väder, sol, varmt och i princip vindstilla. Sen helt sjukt roliga backar och  pister. Spenderade dagen med ett lika fint sällskap och vi hade det så kul. Mindre kul att jag ser ut som en tomat i ansiktet och att det känns som eld men helt klart värt!

När backarna stängde så hämtade vi C och for på en kort tur på skidor därefter bara myst här i Abisko. Kortfattat så har det varit en dröm dag med fint sällskap. Jag tackar Gud för denna dagen! Nu ska jag sova så godnatt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så underbart med fredag och ännu bättre känns det när jag vet att jag är ledig tills på måndag. Helt ok faktiskt. Nu just har jag rast och ligger halvt däckad i soffan, slutar vid en tre tiden och då måste jag stressa iväg till banken. Sen får jag se vad som sker  resterande dagen, måste städa lite iaf. Imorgon tidigt bär det av upp till fjälls och jag längtar så!

Nu ska jag blunda en kvart så vi hörs, ha en fin helg och en fin Valborg!

Likes

Comments

Godmorgon eller god förmiddag.

Jag sitter för tillfället på ett café i Gällivare. Fick en akuttid till tandläkaren då jag råkade klanta mig lite igår. Min tråd i käften har gott av och igår råkade jag smälta min tandställning också. En ganska rolig historia, en typical Lina. Men för att tänderna inte ska hinna flytta på sig så var jag tvungen att fixa det snarast. Nåja nu ska jag dra mig tillbaka till tandläkaren, har tid igen om en kvart så. Hade gött!

Lyckade bränna mig ganska bra också i samband med smältningen. Hehe.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Kiruna och jag gillar det inte. Det är så tråkigt att åka hemifrån byn när syskon är där hemma men så är det när jobbet kallar. Har åtminstone haft det väldigt skönt där hemma!

Imorgon börjar jag på min tjänst som jag har fått och jag har väldigt blandade känslor över det. Tycker det är lite små jobbigt om jag ska vara ärlig då jag måste börja om på ruta ett igen. Men det ska nog gå bra, hoppas och ber det! Ska bli as skönt att få gå på schema i alla fall så att man får lite​ struktur på sitt liv. Har jag inte haft sen jag vet inte när och jag behöver det verkligen! Ser framemot det ändå så jag hoppas på det bästa!

Nu ska jag nog börja krypa ner under täcket så godnatt på er!

Likes

Comments

Jag är så äckligt less på att vara sjuk hela hela tiden och så håller det alltid i sig as länge. Usch vad jag hatar det! Åkte i alla fall hem hit till byn igår kväll, är ändå sjukledig så lika bra istället för att sitta och ruttna i min etta. Nåja efter detta borde jag väl få hållas frisk i nån vecka i alla fall.

Nu ska jag orka mig upp ur sängen och äta något. Sen ska jag vila vila vila och sen om jag har krafter ikväll så ska jag ta en hård bastu så att jag blir kvitt den här förkylningen. Hörs!

Likes

Comments

Nu är påskhelgen slut och jag är minst lika slut. Har gått och dragit på mig en rejäl förkylning, har varit dålig i nån dag nu men verkar bara bli värre. Jag är så äckligt less på att vara sjuk nu så det finns inte.

Var ju egentligen menat att jag skulle jobba hela påsken men jag behövdes inte där. Stället jag skulle vara på hade inget folk hemma så jag fick vara ledig. Fredag och lördag var jag hem till byn och hängde med familjen, sen lördag eftermiddag åkte vi ett gäng iväg till Kuttis vart jag spenderade resten av helgen. Det var helt ok, har fått skratta i massor i alla fall.

Har ju blivit faster igen, så fin och så liten pojk! ❤

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig så inga alarm imorse vilket också märktes då jag nästan sov till elva. När jag väl hade vaknat och ställt mig i ordning så drog jag till Lydia och hängde där hela halva dagen. Vi var en vända till Andreas och Milla och hälsade på också sen inte så mycket mer. Nu ikväll har jag i te heller gjort mycket, blev ett kok köttfärssoppa så att jag kan fylla ut några matlådor, har sinat slut på dom​ helt så. Sen var Cecilia in en snabb vända och nu har jag bara legat här och snackat med Ester en stund. Inte mycket mer, nu ska jag ta och sova så godnatt på er!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Kiruna igen efter att jag varit hem till byn en vända. Det känns faktiskt rätt skönt måste jag säga, har varit skönt men lite långdraget där hemma så är taggad på att jobba nu. Dock inte så jätte taggad på att jobba påsken, det suger äckligt mycket måste jag medge. Men men inget att göra.

Nu är jag riktigt trött och lite nedstämd, vet inte varför men har varit så där allmänt låg nu i nån dag och det är väldigt tröttsamt. Gillar inte alls men det går väl över inom kort. Nu ska jag se om jag ska hitta på något eller om jag ska ta och sova. Hörs!

Likes

Comments

Igår när jag och Cecilia var på väg hem till byn så bestämde vi oss för att göra något kul idag Lördag, så vi bestämde oss för att åka till Skellefteå och leka av oss på Boda Borg. Blev en väldigt lyckad dag, riktigt kul att springa runt där och med bra och härliga kompanjoner. Nu på vägen hem så stannade vi till en snabbis i Luleå och kollade in en kär väns och hennes blivandes lägenhet. Och för att säga hej förstås.

Nu ska jag vara lite social med Cecilia så hej med er!

Likes

Comments

Den här veckan har bara susat iväg tycker jag, har inte gjort mycket denna vecka men ändå haft fullt upp på något konstigt sätt. Jag är lite kluven i hur jag ska göra ihelg om jag ska åka hem till byn eller stanna kvar och dra till fjälls. Dom har lovat pangväder så det lockar grymt men ja jag vet inte. Annars så åker jag till byn efter att jag slutat jobbet, får se helt enkelt. Ha en trevlig helg i alla fall!

Likes

Comments