Det här blev en bra kväll trots allt. Började kvällen med ett kick ass träningspass med Elin och Victoria på gymmet, körde ett intensivt och ett sådär jobbigt äckligt tungt pass. Höll väll på att stryka med några gånger, åtminstone som det kändes. Nåja känns härligt nu efteråt när man hunnit återhämta sig lite och fått tillbaka min normala andningsrytm. Resten av kvällen och in mot natten så satt jag och Elin uppe och målade. Alldeles sådär mys och trevligt! Tack och godnatt!

Likes

Comments

Börjar bli så fruktansvärt less på dessa sömnlösa nätter, jag vaknar till och kan inte somna om igen. Har varit så här ett bra tag nu, det är ytterst sällan som jag lyckas sova en hel natt utan vakna. Det händer knappt mer. Så frustrerande för hela dagen därpå blir ju helt förstörd och humöret lika så. Känns som att man inte kan tänka klart heller. Suck suck. Inte nog med det så har man jobb imon också fast ser faktiskt framemot det då jag har varit ledig ett tag nu.
______________________________

Helgen spenderades ju i Kiruna och det var en rätt fin helg med fint folk. Fick även fixat lite i lägenheten så det var alldeles bra, nu är det inte mycket kvar att göra. Börjar känns mer och mer att jag ska flytta dit och jag ser framemot det väldigt. Ska bli så kul och väldigt skönt. Har en intervju senare i månaden och efter det så flyttar jag. Fint fint. Men nu ska jag tvinga mig själv att sova, klockan ringer om fyra timmar.

Likes

Comments

Godmorgon gott folk! Just nu så är jag i Kiruna, kom hit igår på kvällen. Tänkt göra ett nytt försök till att få iordning här i lägenheten, blev ju jobbigt sjuk sist så att jag inte orkade lyfta en fena. Men nu är jag på bena igen, igår kväll fick jag upp skruvat en del möbler så det är i alla fall bort gjort. Jag skruvade dock inte alls mycket, satt väll mest och kollade på när dom andra kämpade. Thehe.

Får se vad denna dagen har att erbjuda, blir väll att fixa lite här åtminstone men sen vet jag inte. Skulle vilja få sova lite granna nu för har knappt sovit nå i natt. Har haft sån eländes ledvärk så har vaknat hela tiden. Men nu börjar det lätta lite så kanske skulle ta och sova nån timme. Tror jag gör det så vi hörs!

Likes

Comments

Ett helt nytt år har tagit början och jag ser framemot vad detta året har att erbjuda.

Idag har jag varit till Haparanda med syster och kusiner för lite shopping. Fick hem både nödvändiga saker och onödiga saker. Lite nytt till garderoben och sen nå möbler till lägenheten och annat krimskrams. Längtar så tills jag får börja ställa det i ordning i min lägenhet och göra det fint. Kanske blir att fara dit till helgen och fixa till det, blev inte så mycket av när jag var där sist.

Nå niin nu ska jag försöka sova, börja bli allt för sena nätter nu på senast. Dags att vända tillbaka dygnet. Godnatt!

Likes

Comments

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Ja, jag tog mitt efterlängtade körkort, tog studenten, reste till Grekland och så har jag hunnit skaffa lägenhet.

Genomdrev du någon stor förändring? Beror på hur man ser frågan. Men nä det kan jag inte påstå att jag gjort.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jadå, söstra mi.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? Oj har några men 10 juni när jag tog studenten! Absolut en av dom bästa dagarna i mitt liv, var en så sjukt kul dag och hade en så obeskrivligt härlig känsla i hela kroppen. Ren skär lycka, rakt igenom! Sen att jag fick dela den dagen med fin fina vänner, ååh! Något att se framemot ni som inte tagit studenten.

Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov!

Vilka länder besökte du? Finland och Grekland.

Bästa köpet? Vet faktiskt inte eller jo, resan till Grekland definitivt. Om det nu räknas men helt klart det bästa köpet i så fall. Fick ut väldigt mycket fint av den resan.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja mycket har gjort mig glad detta år, men studenten bland annat och så körkortet. En sjuk känsla det också, stor stor lättnad att det är bort gjort! Även min familj och mina vänner har gjort mig så glad, fått några ny små underbara syskonbarn, att jag har kommit ännu närmare käraste vännen Amanda. Sen Greklands resan som jag fortfarande lever på, en STOR höjdpunkt detta år!

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017? En egen bil kanske, thehe. Sen lite bättre självkänsla hade inte alls skadat. Våga lita mer på mig själv att jag klarar av saker och ting, stå på mig mer, våga säga nej. Annars så har jag egentligen inte saknat så mycket, inte vad jag kan komma på. Har varit ett rätt så bra år!

Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer hade ju inte skadat men så var det ju den där plånboken men no annars det. Sen så hade man ju kunnat vara mer tacksam över allt det man faktiskt har, se allt som man har välsignats med!

Vad önskar du att du gjort mindre? Hade ju kunnat gnälla mindre, man (åtminstone jag) gnäller på så mycket onödiga saker ständigt. Man glömmer bort att vara tacksam över allt man har, det finns faktiskt dom som har det betydligt värre än en själv. Sen så hade jag kanske inte behövt oroa mig så mycket, utan lita på att allt löser sig på ett eller annat sätt. Att Gud alltid har en plan.
Favoritprogram på TV? Aah jag vet inte faktiskt..

Bästa boken du läste i år? Någon bok av Karen Kingsbury, enda böckerna som jag läser så.

Största musikaliska upptäckten? Inte upptäckt någon..

Största framgång på det privata planet? Nå det är väll att jag på dom här senaste månaderna har vuxit lite i mig själv. Har fått lite mer skinn på näsan och vågar stå på mig mer. Bryr mig inte lika mycket om vad folk tycker och tänker om mig utan är bara mig själv.

Största misstaget? Den var svår, man gör väll många misstag på ett år men ja jag vet inte.

Hur tycker du att det gångna året har varit?
Det har faktiskt varit ett väldigt okej år. Året började lite jobbigt men blev bättre och bättre, har gjort väldigt mycket detta år. Hunnit med en massa roliga saker. Har uppfyllt drömmar som att vara med på en OP och resa utomlands. Lärt känna nytt härligt folk..Ja ett helt bra år!


Likes

Comments

Hejsan!

Sitter just nu på jobbet och kämpar med att hålla ögonen öppna, klockan är bara tjugoöver två och ögonen svider sönder. Men piggnar nog till snart hoppas jag. Är inne på mitt andra nattskift av tre, sen jobbar jag bara FM på nyår. Därefter är jag ledig, äntligen.

Får se vad jag ska hitta på för något på nyår. Har inte riktigt lust att göra så mycket, helst så skulle jag bara vilja vara hemma hemma. Känner inte för att göra så mycket men får se senare. Hinner nog ändras.

Likes

Comments

Godmorgon världen från en döds trött Lina som är på jobb. Trodde att jag skulle förgås imorse när jag vaknade, usch så trött jag var. Men ska kämpa igenom denna dagen sen får jag åka hem till familjen och en dag ledighet. Ska he i mig lite kaffe så att jag piggar till lite, så att man orkar jobba på lite. Annars är det rätt så mysigt att jobba nu vid jul.

Igår jobbade jag ju till halv fyra därefter åkte jag hem för att fira lite jul. Älskar när vi samlas familjen dock fattades en del, men man känner sån tacksamhet att man har välsignats med en så stor familj. Tack Gud för det!

Nu ska jag säga iväg och jobba, jag önskar att ni ska ha en fortsatt fin jul! Hej med er.

Likes

Comments

Julafton imorgon då och jag borde egentligen sova nu eftersom att jag börjar klockan sju imorgon. Men satt uppe och p Tur är ratade med kära systrarna så att det blev lite sent. Har jobbat kväll så har inte hunnit vara med dom alls idag så. Sen jobbar jag hela helgen, ledig en, sen fortsätter jag på till nyår. Hur kul som helst, eller så

nte. Men har ju valt själv så får bara knega på. Tur

att jag bara jobbar FM nu i helgen iaf, så hinner ju vara med familjen.

Förresten, GOD JUL till er alla!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag borde egentligen sova nu men går inte så bra med det. Har inte alls sovit bra nu den senaste veckan eller veckorna. Somnar sent eller så vaknar jag till om nätterna, förstår inte. Man blir i vart fall helt slut av det, dagen därpå blir helt förstörd. Men jag lever och mår ändå, livet är fint.

Nu i helgen så var jag ju till Kiruna med Jennifer, Madde och Maria. Var tänkt att jag skulle måla och fixa i min nya lägenheten, men så blev det inte. Blev ju sjukt förra veckan och förkylningen eskalerande rejält på fredagskvällen, så jag pallade inte med något under helgen. Vi legade bara i lägenheten och hängde. Men det var absolut helt fint det med, en behövlig lugn helg. Precis vad jag behövde! Är dock fortfarande sjuk, varit sjukledig idag och är imon också. Men det börjar ge med sig lite nu, peppar peppar ta i trä, så snart är jag tillbaka på jobbet. Känns väldigt länge sedan.

Godnatt!

Likes

Comments

Veckan är igång och jag är totalt slutkörd efter helgen. Har inte riktigt hunnit sova ut, då jag jobbar och sover allmänt dåligt om nätterna nu för tiden. Är så fruktansvärt trött nu så vet knappt hur jag ska palla att hålla ögonen öppna. Bara att kriga på till halv fyra.

Helgen har iaf varit helt okej, har ju varit luciavaka för den som missat. Roligt att träffa en massa folk och bara va. En helt mysig helg. Men nu är ja död.

Likes

Comments