Hej på er! Var ett tag sen jag syntes till här men det har sina förklaringar. Jag har helt enkelt glömt av bloggen för ett tag, medvetet. Jag har inte varit människa på en bra tid så ja.

Nu är det iallafall helg och jag jobbar tills på måndag. Skulle så himla gärna vilja vara ledig men icke, det känns onödigt tungt att jobba faktiskt. Men inte konstigt då jag har två 12 timmars skift framför mig ännu och ett vanligt. Känns sådär segt så att säga och mer segt känns det när det är midsommar och resten av jordens befolkning är lediga, typ. Nä ska sluta klaga. Jag är glad annars och ser framemot nästa lediga helg istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blott en dag, ett ​ögonblick i sänder
vilken tröst, vad än som kommer på.
​Allt ju vilar i min faders händer:
skulle jag som barn väl ​ängslas då?
Han som bär för mig en faders hjärta
giver ju åt varje nyfödd dag
dess beskärda del av fröjd och smärta,
möda, ​vila ​och behag.

❤❤❤

Likes

Comments

Medans typ alla andra är ute och glassar i solen så är jag tillbaka på jobbet. Det suger med det funkar har ändå har kort vecka så det är lugnt. Hoppas att det går fort bara så att helgen är här snart.

Idag på morgonen var jag iväg på ett möte sen hem och lata sig lite innan jobbet. Har kvällspass idag vilket känns sådär, är inte sådär himla förtjust i att jobba kvällar men det är tur att jag inte har många sådana pass så jag ska inte klaga. Nåja nu ska jag sova sista tiden av rasten så på återseende!

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Sverige och har varit det sen två dagar tillbaka. Det suger, jag vill inte vara hemma. Det är no det värsta med att vara iväg på resa, att komma hem och tvingas tillbaka in i vardagen. Så opepp så det finns inte. Men jag hade en fantastisk fin resa med två fina vänner, väldigt tacksam över resan. Var skönt att komma bort och släppa allt även fast det bara var för en vecka. Bilder kommer nån gång i framtiden.

Nu ska jag stiga upp och fixa och dona sen i eftermiddag bär det av till Kiruna. Sucks.

Likes

Comments

Godmorgon från Spanien, Alicante! Har just vaknat till liv efter en mycket skön nattsömn, har äntligen fått sova ut och det känns så underbart att vara människa igen.

Nu är vi i alla fall framme här i Torrevieja och det är så härligt här. Igår utforskade vi stället lite granna och sen latade vi på hela dagen. Orkade inget annat. Nu idag så har vi inte heller nå desto större planer, ska ner till stranden i alla fall. Nu kurrar magen så ska gå och fixa frukost och sen ut på vår fläskiga balkong. Vi hörs!

Likes

Comments

Idag har varit en fin dag som jag har spenderat i Tornehamn med en bit av familjen. Blev en lite spontan färd för min del, hade bestämt att inte fara men for ändå. Vilket jag inte ångrar, behövde den här dagen mer än vad jag hade kunnat ana. Sen så lär det nog inte bli nå fler turer upp nu på våren då det har börjat smälta rejält. Så blev en sista tur nu idag. Var i alla fall en lyckad dag med härligt sällskap. Jag har återigen lyckats bränna mig riktigt bra trots att det knappt varit någon sol och att jag smort mig. Men men smällar man får ta.

Nu ska jag ta natt och stänga av alla alarm och sova, så länge som möjligt! Godnatt!

Likes

Comments

Vilket kanoners​ väder vi har idag, strålande sol och varmt. Det är nu som man egentligen skulle vara upp till fjälls men man jobbar ju såklart. Det hade varit sjukt härligt men får se det kanske blir i helgen någon vända om nu vädret håller sig.

Kommer ganska just ifrån en härlig promenad med Cecilia och nu ska jag strax börja ställa mig i ordning för att knalla iväg till jobbet. Blir min första riktiga arbetsdag idag så får se hur det går, är ju inte något märkvärdigt så lär väl gå bra. I hope. Vi hörs i alla fall, ha en fortsatt fin onsdag!

Oj oj oj vad härligt det hade varit!

Likes

Comments

I helgen var jag på bröllop och ett väldigt fint sådant, ett väldigt fint brudpar också!

Likes

Comments

Just idag mår jag bra och jag är så glad och så såå djupt tacksam för allt idag. Att somna med känslan av hopplöshet och sen vakna upp morgonen där på med raka motsatsen, hopp. En bön. En liten en. Jag är så glad bara av att känna att inget känns tungt just här och nu. Så tacksam bara över att det inte känns jobbigt att jobba idag. En sån liten sak. Jag litar på min Gud, han är god och han håller om mig!

Idag efter jobbet så ska jag åka hem till mamma och pappa och byn. Bara hem och packa och städa lite sen pyser jag. Känns fint. Ser fram emot den här helgen, blir nog Luleå imorgon och bröllop på lördag. Riktigt kul!

Ursäkta för ett lite rörigt inlägg..ha en fin dag!

Likes

Comments

Jag är nu inne på mitt tredje skift idag så one more too go sen har jag helg och får åka hem till mor och far igen, har bara fyra dagars vecka så.

Idag slutar jag redan klockan tolv vilket jag är väldigt glad över för jag är så himla trött idag. Vet inte hur jag ska lyckas hålla mina ögon öppna men ska nog lyckas hålla mig vaken i två timmar till. När jag slutar ska jag ner till Rekryteringen och sen iväg på AP-träff. Därefter vet jag inte, ska försöka släpa mig iväg till gymmet​ i alla fall.

Likes

Comments