​Premiär åt på den nya resturangen i stan, Texas longhorn igår. God mat och trevligt sällskap, ett bra avslut på en bra söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Vilken slö dag jag och vännen här ovan har haft idag. Vi har legat i soffan och sett på film, varit ute på en långpromenad och busat en massa. Har även börjat packa ihop lite små grejer i flyttkartonger då det nu bara är en månad kvar tills vi flyttar! :)

Likes

Comments

Införskaffade mig en ny kalender idag, och så perfekt att den även fortsätter nästa år. Tänkte jag skulle få användning utav den nu när vi ska flytta och det är mycket som händer runt om. Har mycket inplanerat här framöver och när hjärnan går på helvarv hela tiden med planering av lägenheten och ett heltids jobb kan det vara enkelt att glömma bort små saker. Och hur snyggt matchar inte mitt nya marmor skal till mobilen mot datorn? 

Imorgon är det äntligen min tur att få sitta i en frisörstol och bli omhändertagen. Håret ska ljusas upp och klippas, ska även passa på att färga ögonfransarna och ögonbrynen. Äntligen en ledig dag som utnyttjas på bästa sätt!

Likes

Comments

Torsdag och snart helg, dock jobbhelg för min del så helgen blir lugn. Just nu står det rätt still här och har inte gjort så mycket sista tiden förutom att haft fullt upp med lägenhetsvisningar och allt annat där runt i kring. Men nu... Äntligen så har vi skrivit papper på en lägenhet!! Så den 1 november så flyttar jag och min kärlek ihop. Det kommer bli så sjukt kul, men samtidigt spännande med något nytt.

Likes

Comments

Var ledig idag så passade på att fara ner på Brygg CC och äta lunch med mamma. Vi lyckas aldrig planera in så vi är lediga samma dag men just idag så var vi båda lediga. Efter vi hade ätit lunch gick vi en sväng på stan i hopp om att hitta något, men tyvärr fick inget följa med oss hem...

Igår var jag och Therese på bio och såg hitta Doris. Jag, hon och resten... barn. Men filmen var riktigt mysig, en riktig må bra film! Älskar barnfilmer därför man alltid får en sån må bra känsla efter man har sett dom. Efter bion åkte jag och Therese förbi Moa och hälsade på. Satt ute på bron hela kvällen och bara pratade på. När klockan slog halv 10 började vi bege oss hem och jag sprang direkt till sängen då jag kom hem för jag var såå trött...

September månad är kommen, hallå? vart tog sommaren vägen? Känns ju nyss som det var juni och helt plötsligt är det september och höst. Snart åker mössan och vantarna fram och man måste skrapa rutan på bilen varje morgon. 

Likes

Comments

Likes

Comments


Likes

Comments