Idag hade vi babyshower för fina Linnea som väntar en liten tjej, en liten tjej som jag ska få bli faster till!! Hihi. Längtar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I veckan jobbar David eftermiddag så vi hinner oftast inte ses föräns på fredagseftermiddag om jag inte har en ledigdag mitt i veckan som jag hade idag. Så imorse tog vi sovmorgon och sedan år vi lunch innan han skulle fara iväg och jobba. Efter det har jag hunnit städa, träna och gått en promenad med Therese. Nu har jag landat i soffan framför teven och ska snart göra lite kvällsfika innan det är läggdags.

Likes

Comments

I fredags firade jag och min favorit kille 2 år, tiden går så fort då man har kul tillsammans💕

Likes

Comments

Just hemkommen efter en promenad på ca 7 km, så har just satt mig ner i soffan framför teven och ska äta lite ost och kex innan läggdags. Mannen min jobbar eftermiddag i veckan så det är rätt tomt här hemma utan honom...

Likes

Comments

Mars månad är äntligen här, snart vår, som jag längtar! Helgen har bjudit på underbart väder och korvgrillning med vännerna:) Fler helger som denna tack!

Likes

Comments

Likes

Comments

Lördag, solen skiner och jag är ledig! Heelt underbart! Varit ute hela förmiddagen och nu har jag satt mig i soffan med en te-kopp i hopp om att min hals ska känna sig lite bättre innan kvällens planer. Min bästavän fyller nämligen år så vi ska fira henne ikväll:)

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig hela dagen, så har passat på att städa hela hemmet, renbäddat i sängen och tvättat. Så skönt att få bort lite sådana saker medan man är hemma. Vid halv 1 åkte jag till Moa för att grilla korv med hon och Theo en stund i det fina vädret:)

Likes

Comments

Fick hem mina posters jag beställde från Desenio här om dagen, så igår så hjälpte David mig med att sätta upp dom. Blev super bra i vardagsrummet och så nöjd att vi valde att köpa tavlor och hänga upp ovanför soffan istället för en hylla:)

Likes

Comments