Älskar mina mini-vaser, dom är så små och söta. 2 av dom kommer från h&m, och en från lagerh.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår fixade vi ihop en babyshower för Julia som snart ska ha en liten bäbis. Så kul att se hon så glad och överraskad! Nu längtar vi bara efter lillkillen där inne, dags att komma ut nu!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Älskar att vara ledig helger! Något som tidigare inte alls var så vanligt då jag oftast började vid 04 på mornarna, Men då jag började på ett nytt jobb i oktober så har jag varenda helg ledigt! Och så här ^ brukar vanligtvis mina mornar starta på helgerna. Tändaljus och en kopp te framför teven, det är svårslaget!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Nya lampan i sovrummet på plats, så nöjd! Funderar dock på att spraya det silvriga vitt också, men var inte riktigt bestämt mig än (?). Så tänker att den får hänga där och se om jag stör mig på det alldeles för mycket. Har även målat om väggen bakom sängen. Tidigare hade vi en träpanel vägg, men vart som lite less att titta på den, så jag passade på att måla om den då David endå var borta!

Likes

Comments

Fredag och helgen smyger sig sakta fram. Har sovit hos min mamma och pappa några nätter nu när David befinner sig i fjällen. Så mysigt att få komma hem till mamma och pappa och bara ta det lugnt.
Igår åkte jag och pappa på en liten mini roadtrip till Luleå för att kolla i lite butiker. Passade även på att äta på bastard burgers, som var lika bra som alla säger! På kvällen for jag till Miriam och hälsade på. Alltid lika mysigt och trevligt att umgås med henne. Idag har jag fixat det sista hemma i sovrummet, fick nämligen en spontantanke här om dagen att måla om sovrumsväggen och nån timme senare var det gjort. Blev faktiskt bättre än vad jag hade tänkt, så nu ska det bara piffas till lite med nya kuddar osv. Annars har jag bara tagit det lugnt idag, ätit lunch med Matilda och Hampus och ikväll ska jag fara till Elvira och mysa på.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Lunchat med tjejerna och gått på stan en sväng idag. Har sedan pussat David hejdå som far till fjälls nu en vecka över nyårs. Annars har jag bara städat och tagit det lugnt idag. Ikväll ska jag och Mathilda till Elin ikväll och bada jacuzzi, blir mysigt med en lugn och skön kväll! Hoppas ni haft en fin och mysig jul.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Ikväll samlades vi alla tjejer på Bishops för att äta. Det var så himla trevligt att ses allihopa. Det är inte vanligt att vi ses så ofta alla, men nu var även Anna och Josefine hemma från Stockholm, så äntligen fick vi våran favorit dos av dom så vi klarar oss ett tag innan nästa gång vi ses. Är alltid så skönt att få skratta och snacka av sig ett tag, och skrattkramp är något man vanligtvis har efter man varit med dom. Världsbäst är dom, livets tjejer!

Idag gick jag även på lite julledighet, vilket känns helt uunderbaart! Ska umgås med familj och vänner och verkligen vila upp mig, ta en dag i taget helt enkelt.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Hej på er! December månad och snart jul, shit vad tiden går fort, visst?
Jag har tänkt att bege mig på det här med bloggen igen. Dels för att jag tycker att det är väldigt kul att kunna gå tillbaka och läsa, och dels för mina vänners skull att kunna ta del av mitt liv, och våra liv tillsammans. Så följ med mig på min resa genom livet. Tack och hej!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments