​Hej, är allt bra med er?

Jag känner mig lite hängig faktiskt. Hoppas jag mår bättre tills måndag så jag kan åka till Motala. Går det inte så går det inte. Men hur som helst. Idag är det 21 dagar eller tre veckor tills jag flyttar. Troligtvis får jag nyckeln redan fredagen. Jag har passat på att beställa golvet idag, så jag är säker på att det har kommit tills jag flyttar då det är det jag ska göra absolut först när jag får lägenheten. Planen är att ställa in allt i vardagsrummet för att ha hall/kök fritt så jag kan greja där utan att ha massa saker i vägen. Ni kanske förstår att jag längtar, så behöver väl inte ens nämna det?

Igår var jag och mammut i Skövde, shoppade lite och köpte rengöringssaker. Dock använder jag inte så mycket olika produkter då jag älskar ajax fönsterputs. Den duger till ALLA ytor som behövs göras rent. Låt tiden gå lite fortare snälla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ja, min blogg har blivit så tråkig sen jag flyttade hem till mina föräldrar.

1. Mitt rum är så trångt så inredningsbilder är bara att glömma.

2. Inga roliga matbilder eller recept då jag inte lagar så mycket mat själv.

3. Det finns ingen bra plats för övrig fotografering där man kan fota inköp eller liknande.

Men nu är det faktiskt inte ens en månad kvar tills jag flyttar så då kan jag lova er att bloggen blir en mycket roligare plats att besöka. Men tills dess så kommer jag uppdatera er lite emellanåt. Men när flytten är klar, då lovar jag att det är tillbaka till så det var förut. Har även en tanke på att gå ännu mer in på smink, inredning och sånt. Ha det gott!

Likes

Comments

Jag har redan gått ett år på högskolan! Idag skrev vi sista tentan för året. Känslan när man lämnade in och gick därifrån var obeskrivlig. Herregud, jag har klarat ett år! Gud vad jag är bra!

Resterande delar av dagen har jag tagit det lugnt, känner mig lite hängig så har passat på att inte göra något vettigt på hela kvällen, minns knappt när det var så senast. Jag har verkligen varit uppe i varv i två månader och nu så ska det bli skönt att släppa allt.

Det är även idag, exakt en månad kvar till flytt och tiden lär ju gå extremt fort nu. Så mycket kul att se fram emot. Nu ska jag fortsätta min myskväll. Kram

Likes

Comments

Tenaveckan var kommen. Jag har alltså redan gått 1 år på högskola? Vänta va? Kan knappt förstå det själv. Handelsrättslig översiktskurs har vi tenta i på torsdag och idag har vi kört externredovisning 2. Oavsett hur det går är jag nöjd att jag tagit mig såhär långt. Två år kvar, jag klarar detta 🙏🏽

Update inför flytten då? Jo, nu känns det ju ännu närmare när sluttentorna kommer, för nu vet man att juni kommer gå fort. Inga måsten utom jobb. Perfekt. Funderar på att köpa två hyllor att ha i sovrummet/vardagsrummet som jag kan förvara all kurslitteratur på, samt någon fin vas med eucalyptus på. Lite stilrent sådär.

Annars är det nog inte så mycket egentligen, soffan beställd, köksbord beställt. Jag är mer än redo 🙏🏽

Denna lampa köpte jag häromdagen och den kommer få stå i köket sen 🙄 tror även det kommer bli lite loppis på gamla saker.

Likes

Comments

34 dagar kvar tills jag flyttar in. Kan knappt fatta att nedräkningen har gått så fort ändå. Jag vet att jag kan få tillträde till lägenheten tidigare än 1 Juli. Men eftersom varken soffan eller köksbordet kunde levereras innan det så har jag bestämt mig för att flytten kommer bli den 1 Juli. Har ju inte direkt lust att leva utan soffa och köksbord i typ 2 veckor? Då bor jag bättre hemma hos mor och far.

Förövrigt är allt inköpt nu och det är bara basprodukter och städ/tvätt produkter kvar. Det kliar i fingrarna nu kan jag meddela. Men det är trots allt bara 34 dagar nu.

Likes

Comments