Äntligen helg, lite planer men överlag så är det en lugn helg på ingång. Nästa helg har vi planerat in tjejkväll och utgång. Förhoppningsvis är jag lite piggare då också.

Ikväll så tänker jag unna mig ett glas vin eller två, äta lite god mat och se en bra film. Helt själv. Perfekt 🍷

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har äntligen alla kläder som jag beställt anlänt. Allt var perfekt bortsett från en topp. Så den fick skickas tillbaka, men nu känner jag att garderoben är redo för våren, precis som jag!

Vad har annars hänt här idag då? Bakade en kladdkaka på morgonen till mamma och hennes vännina som dem kunde fika på. Sedan gjorde jag mig iordning och åt lunch. Det blev lite vegetariska nuggets. Så goda! Innan jag åkte iväg till skolan stannade jag på vårdcentralen och plockade stygnen från halsen.

Kvällen blir rätt lugn här, då jag har väldigt ont i halsen just nu. Har bestämt mig för att se hela Johan Falk serien nu. Ha en bra kväll, puss!

Likes

Comments

Något jag funderar mycket på om dagarna är ärlighet. Jag förstår inte hur svårt det ska vara för människor att vara ärliga och uppriktiga, våga säga vad dem verkligen tycker och tänker. Allting blir så himla mycket lättare om man bara vågar stå för vad man tycker eller känner och kan förmedla detta på ett bra sätt. Du kan aldrig göra en annan människa besviken med ärlighet på samma sätt som du gör en människa besviken med lögner.

Man brukar ju säga hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen. Om ni tänker efter, så ligger det väldigt mycket bakom detta ordspråk. För vem vill gå runt och skapa förhoppningar, drömmar och ett liv utav lögner? Är det bara jag som anser att även om sanningen ibland kan vara hård, så är det lättare att gå vidare och släppa allt om man vet? Än att gå och tro massa saker för att sedan, antingen förstå hur det egenltigen låg till eller höra den från någon annan?

Jag har haft några oärliga människor i mitt liv, jag har blivit utsatt för otrohet bland annat. Jag kommer aldrig utsätta någon för otrohet igen. För jag vet hur ont det gör när sanningen kommer fram. Jag vet hur ont det gör, att varje dag, varje vecka, varje månad gå och fråga sig själv, vad gjorde jag för fel? Varför var inte jag tillräcklig? Fast du innerst inne vet att du gjorde allt och lite till. Det var aldrig dig det var fel på, du träffade bara inte rätt person. Det är just det jag vill komma till, oavsett om du träffar en person på första dejten, inser att det inte känns rätt, för gudsskull säg det istället för att bygga upp förhoppningar hos den andra. Eller om du känner i din relation att det inte känns bra längre, ta upp det istället för att gå bakom ryggen på din partner. Om du tycker att någon gör fel eller beter sig dumt, säg det till personen så den har en chans att ändra sig och bli medveten om det, istället för att prata skit om dennes beteende till andra. Våga vara uppriktig, våga stå upp för det du tycker. Du kommer såra människor i ditt liv med ärlighet, men dem kommer tacka dig så småningom, för åtminstone ljög du inte för dem. Man kan inte klicka med varenda människa, men man kan alltid vara ärlig.

"Honesty is an expensive gift, don´t expect it from cheap people"

Likes

Comments

Kände verkligen att det var dags att fräscha upp garderoben ordentligt till våren, massa toppar på ingång, nya byxor (skinnimitation) och en fluffig jacka kommer snart hem till mig. Så hoppas att allt sitter bra, är så kinkig med kläder. Fråga vem som helst, jag är nog världens tråkigaste människa att shoppa med, för jag hittar aldrig något! Men nu håller jag tummarna för att detta blir bra =)

Likes

Comments

Hade alltså precis bryggt en stor kopp kaffe för att få lite energi till att läsa lite juridik, natten innehöll alldeles för få timmars sömn. Hinner ta en bild till snap, innan jag spiller ut kaffet över allt.

Motivationen till att försöka åstadkomma någon mer vettig idag försvann lite där. Men som tur är så verkar det som att föreläsningarna tisdag och onsdag denna vecka är inställda, så jag hinner nog få lite gjort under de dagarna.

Hann slänga ihop en kycklingsallad till lunch innan det blev dags att åka in till skolan för föreläsning i statistik. Angående statistiken, när vi går igenom saker på föreläsningarna så känner man ändå att "okej jag har koll på det här" men när man öppnar boken så står man där som ett frågetecken, det känns då som rena grekiskan. Matte (tillägger svår matematik med många tecken) är verkligen inte min starka sida och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att det ska kännas bättre till tentan som kommer allt närmare.

Likes

Comments