här kommer äntligen lite bilder från mitt rum. Har bestämt mig för att bo här hos mina föräldrar tills efter sommaren och då börja leta lägenhet i Skövde. Men som ni kanske ser så är det ganska mysigt här i källaren. Så jag klagar verkligen inte. Det jag stör mig mest på när jag bor här är att jag inte har "mina" saker i köket plus att jag inte får plats med alla kläder samt produkter här nere. Men men, det blir kul att flytta in i en egen lägenhet i höst!

Likes

Comments

Jag startade denna måndag med en riktig sovmorgon. Sov till halv 11, ja jag vet att det kanske är lite väl sent men ibland är det så skönt att ta en riktig sovmorgon. Jag tog på mig träningskläder direkt och gick ut på en PW i 40 minuter. Kom hem och bestämde mig för att ta med mig Hanna och hennes hund till högaliden. Vi åkte upp och gick 5km sedan svängde vi förbi mullsjön och gick lite på isen innan vi åkte hem till henne för en kopp kaffe.

Jag har precis blandat iordning ögonbrynsfärg som jag ska färga brynen lite mörkare med. Sedan tänkte jag hoppa in i en dusch och fixa iordning lite matlådor inför veckan.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med mina fina tjejer. Vi åkte till Ica vid 18 tiden för att inhandla allt som behövdes till tacosen. Sedan åkte vi hem till mig och började laga maten. Efter det satte vi oss och åt, pratade och drack. Vi spelade även med andra ord, vid 23 tiden åkte vi in till Skövde, där inne blev det drinkar och shots. Som vanligt när vi är ute. En kanonkväll blev det iallafall.

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra fredag?

Jag sov tills ungefär 10 imorse, välbehövligt eftersom jag somnade vid 2 på natten. Dessa sociala medier alltså... Startade kaffebryggaren och hoppade in i en dusch. Efter det gjorde jag mig iordning och sedan passade jag på att dammsuga här hemma. Sedan åkte jag iväg till skolan. Föreläsning i handelsrättslig översiktskurs och i statistik. Dock var första föreläsningen väldigt kort så vi tjejer åkte hem till Malin och drack kaffe i en timma. Sedan åkte jag hemåt och fixade iordning lite mat. Resterande tid av denna fredag har spenderats i soffan och nu framåt småtimmarna har jag varit chaufför åt kompisar bland annat. Nu har jag precis satt mig i soffan och ska strax ut igen och åka. Men jag klagar faktiskt inte, ha en bra kväll. Det ska jag! puss

Likes

Comments

Evelinas Tankar

Det har jag ju gått några månader sen jag bestämde mig för att det var dags för mig att vara ensam. Jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv, hur jag fungerar som människa och vad jag tycker om att göra. Jag har börjat lära mig älska mig själv vilket gör att jag vet vad jag vill ha och vad jag inte vill ha när det kommer till killar. Men framför allt har jag insett hur mycket jag tycker om att vara för mig själv, och att bara ha mig själv att ta hänsyn till. Jag tycker det är ren idioti att hoppa från förhållande till förhållande när man är ung. Man måste stå på egna ben ett tag och verkligen lära känna vem just "jag" är. Utan att hänga upp det där "jaget" på någon annan.

Det finns så många fördelar med att vara just "ensam". Jag har tillexempel lärt mig att jag är en otroligt impulsiv och spontan människa i grund och botten. Jag gör det som faller mig in för sekunden. Oavsett om det är en spontan roadtrip till Uppsala eller en spontan utgång. Jag har lärt mig att man inte behöver planera och ha koll på hela situationen. För det löser sig!

Men det är också ganska roligt att träffa nya människor. Jag har verkligen träffat så många nya människor dem senaste 3 månaderna än vad jag har gjort under 3,5 år. Jag har gått från att "hata" människor till att älska dem.

Jag har även släppt den här klumpen som alltid funnits i magen, rädslan för ännu mer lögner eller att bli bedragen. Den där ständiga oros känslan finns inte där idag och den har varit orsaken till att jag har mått så dåligt ett tag.

Jag har börjat umgås med mina vänner mycket igen, det är så skönt att ha alla där. Alla fina människor som just jag har turen att få kalla mina vänner.

Men det absolut bästa med det allt det här är, att mina krav har höjt sig så enormt. Jag vet att om det någon gång ska komma in en kille i mitt liv så ska han vara perfekt. För jag kommer inte nöja mig med något mindre den här gången, okej är inte bra nog längre. För tack vare att jag är själv just nu så vet jag att jag är hellre "ensam" än fast i ett förhållande jag inte mår bra av.


Likes

Comments

INSTAGRAM@linasofi