Har verkligen fastnat för "I love..." produkterna. Alla luktar helt underbart och man känner sig alltid så fräsch av dem. Idag köpte jag nya då mina förra tog slut igår. Hade ju pink marshmellow förut och nu testar jag alltså mango & papaya. Som också luktade gudomligt!

Nu ska jag sätta på en poddis och hoppa in i en dusch 💞

Likes

Comments

Vad det har hänt mycket här idag kan jag säga! Vid 09.15 hade jag tid nere på hälsocentralen för lite blodprov, bland annat blodgruppering och blodstatus. Vad nu allt det innebär? Sedan skulle jag sätta mig i bilen för att åka till Statoil för att tanka bilen, men min bil tyckte tydligen inte det utan bestämde sig för att stanna. Soppatorsk med andra ord. Som tur var kom pappa och med en liten dunk bensin så jag kunde ta mig till tankstationen.

Väl hemma så hopppade jag in i en dusch för att åka till Skövde, där hämtade jag äntligen min nya säng. Lyckades även sträcka ryggen när jag skulle lyfta upp och kroka på släpet, vilket inte var lika skönt kanske. Jag åkte hem och monterade ihop sängen för att sedan åka tillbaka till Skövde. Köpte med mig lite ljus och ett lakan. Nu har jag en dubbelsäng alldeles för mig själv, gissa vem som kommer sova som en prinsessa i fortsättningen?

Nu ska jag bara mysa i min nya säng resten av kvällen!

Likes

Comments

Jag har känt mig så himla trött det sista. Ont i huvudet på kvällarna och segdragen hosta på nätterna. Vilket kanske förklarar tröttheten framåt kvällen? Ja, så måste det vara.

Jag har iallafall spenderat större delarna av dagarna med att plugga, laga mat här hemma då mina föräldrar ligger sjuka och bara vilat upp mig. Några promenader på löpbandet och även ute har även hunnits med. Igår spenderade jag kvällen i Skövde med x antal avsnitt av Game of Thrones. Imorgon är det föreläsningar hela dagen lång, tänkte även hinna förbi Mio på lunchen då jag eventuellt ska köpa en ny säng. Min är så obehaglig!


På fredag åker jag upp till Norrköping över dagen för att hämta hem lilla Elvira som ska bo här i någon vecka. Andreas och Jacob är ju i Spanien på träningsläger och Mikaela jobbar nätter. Så då ska vi ha Elvira här, som jag längtar!

Likes

Comments

Måndag igen, tider flyger förbi och jag har haft en superbra helg. Bästa på väldigt länge. Idag har jag varit hemma, vi har knappt någon skola denna vecka så blir mycket tid hemma i veckan. Ska passa på att läsa inför uppkommande tentor och träna. Om hostan släpper vill säga. Idag gick jag faktiskt på löpbandet i en timma efter lunchen. Har även fixat lite i mitt rum och varit en sväng hos Hanna. Nu är planen att läsa lite innan Paradise Hotel börjar sedan ska jag nog sova och vakna pigg och fräsch imorgon. (in my dreams)

Likes

Comments

Igår hade Linn födelsedagsfest eftersom hon fyllde år i veckan. Hon hade dessutom anordnat sexparty. Herregud vad roligt det var! Ni som är sugna på att anordna ett; tveka inte! Hon gick igenom olika glidmedel och deras egenskaper. Stavar, dildos och hur mycket annat som helst! Vi var ett tjejgäng på ungefär 15 personer. För att toppa det hela hade Linn bakat en stopptårta.
Kvällen avslutades inne i Skövde på Bogrens med dans.

Om ni är intresserade av att ha ett eget sexparty eller bara kika in på hemsidan så hittar ni den HÄR.


Likes

Comments

INSTAGRAM@linasofi