Idag har jag egentligen inte så mycket att säga om livet, bara att jag har blivit klokare under dagens gång och framåt kvällen så kom jag till insikt vart problemet ligger. Vilket gjorde att jag själv inte ens tänker lägga en enda sekund mer av min energi på det. 

Jag har en halvsovandes pojkvän på soffan, han har börjat gå upp så tidigt för att ta sig till skolan i skövde och han är van vid att vara uppe sent, riktigt dålig kombination. Jag har  själv fått massa gjort idag, bland annat examination i engelska, pluggat statistik och städat. Men det gör jag varje dag så det är väl ingen nyhet. Nu har jag satt mig i soffan med en kopp te och tänker ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt för att plugga. 

Idag fick min kära pojkvän stå för bilderna på bloggen. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så kan du skriva under för djuren och anmäla dig som organdonator. 

HÄR kan ni skriva under för nej till selfies med vilda djur. Det sker via World Animal Protection Sverige och för mig är det en självklarhet att skriva under för djurens skull.

Jag passade även på att registrera mig som organdonator samt att min kropp får användas till andra medicinska ändamål om jag skulle dö i en olycka ex. Det gör man via socialstyrelsen. Det är just nu donationsvecka och för mig är det en självklarhet att anmäla mig. HÄR gör ni det.

Likes

Comments

Startade dagen på gymmet vid 7, så skönt att få träningen gjord. Blev spinning & lite maskiner.
Har fortsatt fixa hemma hela dagen. Pratat med Mikaela hela förmiddagen i 2,5 timma. Skön dag med andra ord, ha en fortsatt bra dag 😊

Likes

Comments

Jag är en sån människa som hatar att göra inget. Har hellre tusen saker för mig än att bara sitta i soffan eller inte göra något vettigt. Idag spenderade jag dagen i skolan från 08.00-15.00 sedan storhandlade jag, hämtade ut lite paket, lagade mat och gjorde matlådor. I ett av paketen så var det en färgbomb från Maria Nila, så numera är mitt hår grått! Nöjd. Passade även på att smörja in mig med bus.
Efter det så la jag golv i garderoben och sedan har jag varvat det med att tvätta och städa resterande delar av kvällen. Nu är jag äntligen klar för dagen 21.47 och ska se på Paradise Hotel.

Aå nöjd med golvet i garderoben, dåligt ljus men det är svart trägolv. Mycket snyggare!

Nu ska jag pussa på min prins, tänk att han är min? Jag kunde inte bett om en bättre pojkvän. Allt du är, är allt jag någonsin önskat mig.

Likes

Comments

Spenderade min lördagkväll ute i Skövde med Evelina. Precis vad jag behövde, en kväll med min bästa vän. Tänkt att vi varit kompisar sen vi var typ 11-12 och vi har aldrig bråkat? Värderar henne så högt i mitt liv.

Kom hem till Ado som tog hand om mig och idag har vi sovit nästan hela dagen och nu ska jag snart börja med maten. Vi är hungriga här hemma. Ha en mysig söndag 💕

Likes

Comments

Spenderat hela kvällen i Tidaholm med Adnan hos Admir med hans familj och syster. Lugn kväll och nu ligger vi i soffan framför Narnia. Mensvärk från helvetet på det också.... bläää

Likes

Comments

Har spenderat hela min dag i skolan. Föreläsning i mikroekonomi samt övning. Så mycket att hålla isär och få in. Men det ska nog gå bra.

När jag kom hem så lagade jag mat, helstekt kyckling med ris och sås. Blev både mat till A och mig imorgon. Ado hade varit gullig och dammsugit hemma. Så skönt 🙏🏽

Nu ska jag sätta på mig en ansiktsmask och sen ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen.

Hoppas ni haft en bra dag fina ni

Likes

Comments

Älskar verkligen mitt vardagsrum. Behöver dock nya krukor till fönstret, vilket jag tänkte köpa när jag och Leila åker till Ullared om någon vecka. Leila är Adnans storasyster, får se om Adnan åker med också. Nu ska jag äta och krypa ner. Upp tidigt för jobb imorgon och sen ska vi storhandla, kylskåpet ekar tomt

Likes

Comments

Idag har verkligen varit en mysdag eftersom vi inte fick någon sömn inatt. Jag har bostad konstant och Adnan har försökt hjälpa mig på alla möjliga sätt, hämtat dricks, hostmedicin och tagit hand om mig. Det blev några avsnitt Teen Wolf under dagen.
Nu har vi landat i soffan och ska ha myskväll. Har även startat en tvättmaskin eftersom vi ska till Norrköping imorgon. Ha en bra fredag, puss

Likes

Comments

Godmorgon fina ni. Är allt bra?

Jag är förkyld och hostar, vilket jag gjort i några dagar nu. Börjar tröttna rejält. Hur som helst, igår var Adnans kusiner Admir, Anel och Alvedin här. Vi drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord.

Idag har vi inga direkta planer faktiskt. Vi ska nog laga någon mat och se till att jag blir frisk... Adnan hade en grinig flickvän igår, som resultat av dålig sömn och sjukdom. Men men, thats life.

Hursomhelst jag och Adnan har pratat om att flytta ihop. Eller flytta ihop, Adnan flyttar in i så fall. För oss är det inget stort steg eftersom det enbart handlar om att A har sina kläder här och är här på nätterna. Det är ju inte precis så att han ska flytta in saker eller att vi köpt en lägenhet ihop. Vad tycker ni?

Likes

Comments