På senaste tiden har det varit mycket och väldigt tufft. Erkänner att psyket inte är på topp men försöker se det positivt. Tänker dock inte gå in på varför här på bloggen. Efter en helg i Stockholm är jag äntligen hemma i Örebro igen, skönt med rutiner säger jag bara. Denna veckan blir det så mycket plugg och träning som det bara går för att sen umgås med mina bästa vänner i helgen.

Idag spenderades dagen med att äta lunch med Klara på vapiano för att sen åka förbi Gabriel en sista gång innan han "flyttar" därefter spenderade jag tid med familjen innan jag tog bilen tillbaka till Örebro. Hoppas ni haft en grym helg. Här kommer lite bilder från senaste tiden

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen framme i Köpenhamn! Nu har vi precis haft vår första dag här, dagen spenderades på Tivoli som är lite som Grönalund fast mindre. Vi åkte massa sjuka berg och dalbanor för att sedan bege oss hem dyngsura på grund av vädret här nere för att sedan däcka i sängarna. Nu har vi precis ätit Indiskt och tagit några glas vin, får se vart kvällen leder oss.

Likes

Comments

Jag är så himla taggad!! Efter en del jobbigt med jobbet som strulat och ingen bil och hej och hå så får jag äntligen en mini semester! Jag och tre andra tjejer åker till Köpenhamn i 4 dagar för att festa och turista sen blir det självklart Tivoli också. Har redan packat klart inprincip då jag inte kommer hinna packa imorgon. Ska bli så kul och ska verkligen ta så mycket bilder jag bara kan, är ju ändå där för att få se staden så varför inte dela med mig!

Likes

Comments

Jag fyllde som sagt 20 år nu i Juli och det firades med mys middag hos mig med nära och kära för att sedan dra ut och festa. Vart en del shots och lite för mycket drinkar men man fyller bara 20 en gång. Jag och mina tjejer drog ut och planen var att dra till Café Opera, men slutade med en del shots på wooken och några drinkar på Vau de Ville för att sedan få en limmotur med gratis champagne, sjukt bra musik och skjuts vidare till Cafét igen. Sen var vi där tills de stängde och valde att då ta oss hem igen. Hade helt enkelt en GRYM kväll!

Likes

Comments

Guys, tiden går alldeles för fort. Har hunnit fylla 20 långa år och snart är mitt "sommarlov" slut, kändes som det började alldeles nyss någon gång där i Juni och nu är det snart Augusti och flytt tillbaka till Örebro väntar. Men helt ärligt så ska det faktiskt bli rätt så kul att börja studera igen efter ett tag med ledigt, är jätte taggad på mina kommande kurser inom mitt program som jag läser. Känner att jag har ambition och vilja till att bli och göra något nu här mot hösten. Som annars brukar vara rätt mörk och tråkig.

Nu på Torsdag bär det av till Köpenhamn 4 dagar med mina tjejkompisar, vi har bokat boende på hotell och har en del roliga planer framför oss där borta. Blir tivoli, utforskande och en del festande som jag förstår det. Ska försöka uppdatera så gott det går nu när det kommer hända en del roliga grejer. Glöm inte att ta vara på semestern nu, fina ni!

Likes

Comments

Jag har firat Gabriels student och även Hedvigs, en fredag i Juni månad

Jag har spenderat en vecka i Grekland med familia och levt bland blommorna

Jag har varit i Göteborg med Gabriel och hans familj för att se på SM i styrkelyft och delvis ta en runda på Liseberg såklart, där köptes det CHURROS!

Dessutom tog jag tag i plånboken och köpte mig ett par Isabel Marant skor i en riktigt cool färg

Dessutom har jag fått gosa med kattungar som enbart var 5 dagar gamla!

Sist men inte minst jag sa upp mig från jobbet, pga personliga skäl och till det behövs ingen bild

Likes

Comments

Jag var alltså och spenderade en semester vecka i Grekland på ön Kos, vi bodde på ett supermysigt hotell som låg ute på landet bland massa gårdar. Vi spenderade det mesta av tiden på hotellet som hade gym och allt möjligt som man kunde sysselsätta sig med, så tråkigt hade vi aldrig. Den här semestern var verkligen efterlängtad efter allt studerande, jobb och slit. Nu ska jag bara njuta av resterande av sommaren här i Sverige innan det blir kallt igen!

Likes

Comments

Har spenderat denna lite konstiga påskhelgen ute på Värmdö där familjen har landställe, ena dagen hade vi strålande sol och sen så helt plötsligt var det snöstorm. Sverige var är min älskade vår? Iallafall så har vi firat påsk med släkten och ätit supergod mat och en massa påskgodis, är fortfarande mätt från maten vi åt hos Farmor och Farfar i Lördags. På onsdag blir det hemgång med massa Anatomi plugg inkluderat men jag har några dagar till att spendera här i Stockholm. Hade tänkt träffa nära och kära samt "fönstershoppa" lite grann kanske. Hoppas ni alla haft en underbar påsk!

Tröja: Chiquelle / Kjol: Ginatricot / Tights: Calzedonia / Skor wedges: Misspap / Väska: Scorett

Likes

Comments

Likes

Comments