Tanken slog mig varför vill man vara offentlig? Varför vill jag att folk ska läsa min blogg och få reda på mer om mig?
Ärligt talat så är det det sista jag vill just nu. Mycket händer och jag känner att det är mitt liv vi pratar om. Om någon vill veta mer om mig så får de ta reda på det själva, jag är inte farlig. Jag är en kvinna på snart 20 år som jobbar heltid och vet vad jag vill inför framtiden och jag vill inte dela med mig av det mer än nödvändigt. Jag vill och behöver inte skriva av mig på bloggen för tillfället. Kanske det händer att jag lägger upp bilder lite då och då men det blir inget mera skrivande, jag har inte tid, vilja och ork.

Om det nu skulle vara så att just du är intresserad av mitt liv så varsågod och följ mig på mina sociala medier. Tack

Instagram: linasofiasoderberg
Snapchat: linasofiasoderb

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skrattar alltid så mycket åt denna, riktig glädje video. Rekommenderar denna vid dåligt morgon humör.

Likes

Comments

Har precis införskaffat mig en ny kamera och är så fruktansvärt nöjd. Det är en kompaktkamera från Canon med wifi. Kameran heter Canon G7X och har precis utgått här i Sverige men ändå så hade jag turen och hittade den. Är supernöjd trots att den kostade en del men ser det som en liten investering!

Likes

Comments

Goddag mina kära.
Sitter just nu framför Tv:n och checkar MTV Ema, kan ej fatta att Zara vann i en kategori helt sjukt.
Denna dag har inte varit så nice precis, varit väldigt bakis och haft ont i hela ryggen, fick nämligen en kick i revbenet så har ganska ont idag. Hoppas jag ej fått en spricka eller liknande. Jag och syrran var förbi en snabbis i Täby c och kollade på tröjor till henne, själv tar jag en paus från allt shoppande då jag nyss beställde hem en jacka från Kenzo x HM mer bilder på den kommer sen. Nu ska jag kolla vidare innan jag somnar.

Pussar till er

Likes

Comments

Haft fullt upp idag, först jobb till klockan tre sen barnvakt till sex sen kör med mami från 7 till halv nio och nu är ja hemma. Satte mig direkt framför Tv:n och satte på Wahlgrens värld, vart faktiskt positivt överraskad hur bra det var, lite liknande Kardashian fast på sitt egna sätt.

Sitter nu och knaprar på lite äppelskivor, visste ni att jag inte tål äpplen och ändå så äter jag det? Haha, nej men jag brukar kunna äta äpplen som vilken människa som helst men just på hösten kliar det som tusan i halsen och jag svullnar upp. Så för att inte bli så allergisk värmer jag äpplena i kanske en minut så dem blir mjuka och soggiga, låter sjukt äckligt men smakar typ lite som äpplejuice mums.

Likes

Comments

Hej igen efter 2 långa år känns det som. Jag är inte utbränd än och livet rullar på, lite nya saker på gång så jag har det fullt upp här framöver. Btw har jag börjat packa lite smått inför min kommande flytt hemifrån, men än så länge är det mest köks grejer som är packade. Kan inte fatta hur tiden går så fort! Sjukt läskigt.

Den här veckan har jag jobbat som vanligt och helgerna härdan efter är kanske full proppade. Massa evenemang på g och fick dessutom reda på igår att Gabriel åker till London om en vecka och kommer inte hem förrän 2 veckor efter det. Känns sådär, hatar att vara ensam. Har precis börjat komma igång med träningen igen efter jag varit sjuk, lite dumt av mig så har jag 2 gymkort för tillfället. Ett på Njoy och ett på Fresh, lär säga upp Fresh nu i veckan.

Gabriel har dessutom tagit körkor för snart en vecka sedan och jag var på Justin Bieber och stod seriöst 5 ynka meter ifrån honom, mer bilder kommer sen.

Nu i veckan så fick jag en spontan idé och köpte mig en ny kamera, leveranstiden var dock rätt lång men det är ingen stress. Har nämligen "tänkt" att börja vlogga istället för att blogga då jag verkligen är jätte dålig på att skriva, men som sagt det är bara en idé. Mer om kameran får ni reda på senare, nu ska jag jobba vidare.

Likes

Comments