Header

Oj, jag har verkligen glömt bort de här med att blogga. Jag har så mycket uppgifter i skolan så har fokuserat på de. Jag visste nästan att jag skulle glömma bort bloggen. Men jag ska försöka vara aktiv trots skolan och allt annat runt om kring. Och jag hoppas verkligen de är folk som läser, skulle ju vara jätte kul. 💞 ha de så bra så långe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sorry. För att jag bloggar så sent. Det är
För att jag glömmer helt totalt bort det. Men iallafall. Idag har faktiskt varit en bra Dag. Linus har vänt på dygnet helt. Försökte väcka han 10 gånger imorse så han gick upp vid 14;30 ungefär.

Så vi kom iväg till stan en timme efter. Och jag behövde veeerkligen nya jeans för mina svarta jeans är det så mycket hål i mellan benen. Och jag vill inte gå runt som en liten luffare liksom med trasiga kläder.

Meningen var ju att jag skulle bara köpa jeans men sen var det ju en t-shirt med norsk text på rea. Så varför inte köpa tänkte jag när jag ändå gillade den.
Sen gick jag in på bikbok, och det är första gången jag hittar ett Linné jag tyckte om. Det var en skit snygg färg och skönt material. Love it.

Sen kommer vi till det viktigaste. MAT. Jag och Linus skulle äta nudlar men Linus gav frågan " ska vi dra å käka pizza" och jag sa ja liksom.
Sen drar vi dit och jag beställer en kebabrulle. Sen när jag ska äta den så var det ingen sås på. Och jag blev så arg så jag tog lite sås av Linus.

Sen när jag ätit upp halva ungefär då kommer all sås så då blev Linus lite sur istället. Men det var en jääätte mysig kväll faktiskt. Vi hade det superbra 💞

Likes

Comments

Idag så har jag varit med en liten gosig valp. Charlie heter han. Så jäkla söt alltså.
Sen så stack jag å Linus till stan och skulle kolla på kläder åt mig. Jag testade 10 plagg men det var fööör varmt. Så det blev inget köp idag inte. Kanske imorgon.

Just nu sitter jag vid bojsen beach och lyssnar på musik och myser med mina vänner. Dricker redbull och äter marabou japp. Favorit chokladen.

Likes

Comments

Hejzan, Jag skulle gärna vilja veta ifall ni har nå tips på inlägg. till exempel om jag ska göra en Q/A någon gång?

Sen beror det ju också på hur många som läser min blogg så det inte bara blir typ 2 frågor.

Men ifall ni har nått annat förslag än Q/A så kan ni gärna kommentera detta inlägg. 

Vill ju ha något roligt att göra förutom min vardag och sånt liksom. 

Men ni får ha det så bra <33

Likes

Comments

Jag är ju rätt så ny på det här men. Jag vill göra en header och jag vet inte hur jag ska göra den. Eftersom jag aldrig gjort någon. Just nu så skriver jag från telefonen för jag har ingen fungerande dator hemma.
Jag har dock min skoldator men den är ju sisådär och det går inte att ladda ner nå program på den.

Men jag har min pojkväns dator jag kan låna ibland. Så är det någon som har nå tips på ett bra program, som inte kostar och är allmänt bra så är det bara att kommentera 💞

Likes

Comments

Tjena tjena, hoppas att det är någon som läser min blogg / vill. Skulle vara jätte kul om folk vill följa min vardag. Men idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag och min pojkvän har varit uppe hela natten och vi gick och la oss vid ungefär 06;00. Känns väl sisådär bra för vi sov bort ungefär halva dagen. Vi gick upp kl 14;30 ish.

Men han fyllde ju år för några dagar sedan, så han fick ett falukort, det är alltså ett presentkort som man kan handla på i olika butiker. Och vi gick till stadium och kolla lite. Så tillslut köpte han ett par skor. Han köpte ett par svarta skor och jag har ett par likadana fast vita


Sen gick vi bara runt i olika butiker och hade det allmänt mysigt liksom.
Imorgon ska jag nog antagligen till stan igen. Och shoppa. Sedan ska vi hem till mig och grilla med mamma


Hade
💞

Likes

Comments

Klockan är 03;30 och jag är fortfarande vaken. Jag som brukar lägga mig vid 11/12 för jag är verkligen trött jämt. Men inatt så blev det att sitta uppe och kolla yt och film med pojkvännen min.

Just nu så sitter han och spelar så jag får titta på för jag suger ju på sånt där jag.
Men mysigt är det iallafall.

Igår var det cruising i Falun. Det var faktiskt rätt Najs. Jag brukar inte kolla så mycket på bilar för är inte så värst intresserad men denna gång blev det så. Och jag önskar jag hade körkort och en snygg bil.
Vi gick upp till "burn-banan" om man ska kalla det så, det roligaste var ju när en helt vanlig skåpbil skulle burna. Trodde dom skulle faila men det blev riktigt bra
😂

Iallafall så var detta mitt första inlägg inte såå roligt kanske men, vad gör det om 100 år.
Nu ska jag sova.
Godnatt
💞

Likes

Comments