Header

Jag är med och tävlar om en skidresa för 2 pers till Val Thorens. Var med du också, det är helt gratis!

Klicka in dig vi denna länk:
http://www.nortlander.se/blogg/giveaways/vinn-skidresa-till-val-thorens-for-2-personer/?lucky=71558

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har dagen mest bestått av att ta det lugnt, njuta av den enormt vackra utsikten från huset vilket jag aldrig kommer tröttna på!

Stannade på college idag och tog en fika med en annan au pair vilket var trevligt. Efter det så satte jag mig ute en stund och njöt ännu mer av denna utsikten, kan verkligen inte få nog av den!

På kvällen idag så har vi tänt brasan ute och satte oss och åt smores och bara pratade om allt möjligt, delade historier och normer från de olika länderna vilket var både intressant och mysigt!

Likes

Comments

Besökte en outlet idag med en annan aupair, en av sönerna och hostmamman. Den låg typ cirka en timme bort, outlets ligger normalt sett lite mer åtskilt än andra shoppingcenter men det är verkligen värt att åka för allt är så mycket billigare!

Efter det så lagade vi middag vilket jag för en gång skull hjälpte till med, är ju inte så bra på att laga mat tyvärr. Slutade med att jag istället spenderade hela kvällen med att spela pingis med en av sönerna vilket var mycket roligare kan jag lova!

Likes

Comments

Washington DC var en otroligt fin stad som jag mer än gärna besöker igen! Under min korta tid där hann jag se Pentagon, Postal museum, Capitol building, national guard memorial museum, Columbus Fountain (bild 1), Washington monument och äta på cheesecake factory vilket var så gott!

Tyvärr glömde jag helt bort att ta foton så blev bara ett par på påväg ut Union station som i sig var en fantastisk byggnad.

Likes

Comments

Satte mig precis på andra bussen från Atlantic City som ska ta mig hela vägen ner till Washington DC på cirka 4 timmar och innan det åkte jag från mig till AC 1 timme med buss..
Väl framme på i Washington så har jag en timmes bussfärd tills jag är framme i Virginia, Alexandria!

Ska bli väldigt spännande men taggar inte för samma långa resa hem imorgon igen..

Nu har hösten även börjar smyga sig på, första kalla dagen (just nu 14), brukar annars vara runt 20 den senaste veckan!

Likes

Comments

Ikväll har vi varit på en farm som hade Haunted hayride, zombie paintball, Haunted maze och massa andra saker! Önskade jag kunde fotar eller filmat men man var inte tillåten att göra det...

I vilket fall som helst så var det SÅ coolt verkligen, lätt en sak jag skulle kunna flyga över till USA igen bara för att göra detta. Halloween i USA är jättestort, man går all in på det. Vi åkte i en stor vagn dragen av en traktor. Det var en ganska lång väg genom skogen och majsfälten där de hade byggt upp hus och skapat olika scener från kända skräckfilmer. Det var karaktärer som sprang runt bland fälten och hoppade upp på vagnen och skrämde oss rejält. De hoppade upp bakom dig eller till och med upp i själva vagnen och kom väldigt när dig, lutade sig över dig och viskade massa saker. Trodde jag skulle dö när vi åkte förbi Texas Chainsaw och huvudkaraktären hoppar på vagnen, startar sin motorsåg och springer med den längs hela vagnen mot mig som sitter i mitten på kortsidan. Och han kom så nära, trodde mitt ben skulle sågas av helt seriöst!

Ville dock även gjort living maze som är samma sak fast du går istället och får en karta där du ska klara av olika uppdrag på vägen, så får se om jag kommer tillbaka för att göra den!

Lyckades knäppa några få bilder och videon är någon random från youtube så ni får se vad jag menar :)

Likes

Comments

Varje gång jag åker till shoppingcentret så dör min näsa typ. ALLTING ska lukta pumpa eller så ska det vara smak av pumpa eller se ut som en pumpa. Amerikaner är helt enkelt besatta av pumpa haha, köpte iaf med mig en pumpadoftande handsprit på Bath & Body works ihop med lite andra saker, framförallt en lotion som luktar som en varm sommardag. Har mest tagit det lugnt idag och inte gjort något speciellt. Tänkte tagit paddel boarden och åkt ut på havet en stund men blåste så i morse så blev inget med det men varmt är det fortfarande vilket jag njuter av samtidigt som jag längtar efter att använda höstkläder!

Likes

Comments

Idag har det för en gång skull varit full rulle hela dagen! Först åkte vi till ett shoppingcenter en snabbis, såg ett par jättesygga boots men de fick inte följa med hem denna gången..

Direkt efter åkte vi ut med båten, de visade området kring sjön som sedan fortsätter ut i havet. Det var verkligen så kul, området var så fint och vädret var på topp!

Avslutade kvällen med att gå på en middag ihop med dem och deras familjevänner vilket var mycket trevligt. För att de äldsta två som var med var 17 resulterade det till att jag mest pratade med de vuxna vilket var trevligt, många intressanta samtal!

Likes

Comments

Dagen idag har mest bestått av av att ta det lungt. Kulle egentligen mött upp tjejerna i NYC men det blev inställt tyvärr..

Idag ringde äntligen min Program Director, har väntat 14 dagar på att hon ska ringa mig..

Började dagen sedan med att ta en promenad till Wawa för att köpa lite glass och bara njuta av vad antagligen blir de sista sommardagarna. Efter det åkte jag med min hostmom för att handla mat. Köpte även med mig lite kinesiskt hem för vet ni vad, de har ett kök där det står kockar och lagar kinesiskt så man kan plocka på sig och köpa med hem? Det var iaf så gott så måste definitivt åka tillbaka dit.
Man kan ju verkligen säga att vi storhandlade idag då vi åkte hem med cirka 20 kassar mat.

Sitter just nu och kollar på Once upon a time i deras biosal som är så sjukt fint i haha, fortfarande helt överväldigad av hur lyxigt deras hus är...

Likes

Comments

Flyttade igår till ett nytt ställe längre upp i New Jersey närmare NYC. Trivs så bra här verkligen!

Satt först vid vattnet då de har en egen mini hamn vid deras bakgård och bara njöt av utsikten. Hela kvällen sen spenderade jag med deras son (15 år) och delvis dottern (11) vid en brasa där vi grillade smores. Efter det gick jag och lade mig i min dubbelsäng (haha så lycklig) och kollade på Once upon a time.

Likes

Comments