När jag och Victor flyttade ihop för ett antal år sedan gjorde vi som många andra, fyllde upp köket med IKEA-tallrikar. Nu pratar vi om tallrikarna som kostar några kr st. De ser inte jätteroliga nu, måste jag säga... Så jag har spanat efter nya tallrikar och assietter, gärna några rustika. Här är några alternativ jag har tittat på:

Från Mio. Gillar verkligen de grå här!

Tre olika sorter från House Doctor 1 -2 - 3
Nummer 4 är från Madame Stoltz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Medans det ser ut så här från fönstret:Så ser det ut så här inne:


Jag har för mig att det är några veckor kvar till det är semmeltisdag på riktigt, men man måste ju provsmaka lite innan...


Trots att det har snöat till och från i flera dagar nu så ligger det inte alls mycket snö på marken. Inget mig emot, jag är mer än redo för vår. (Även fast det inte blev någon riktig vinter i år?)

Jag har en väldigt skön jobbvecka för en gångs skull, jobbar bara onsdag och torsdag. Victor har det inte lika skönt, han har en riktig man cold. Stackarn... Som tur är har vi bara lugna planer för veckan.

Jag sitter och letar efter nya tallrikar och assietter till oss, våra är minst sagt slitna.. Men mer om det senare!

Likes

Comments

SÄLLAN är jag lady like, men jag är det gärna i detta nagellack från essie.

Likes

Comments


Hej kompisar!

Nu har jag precis kraschat i sängen efter att kvällens gäster har åkt hem. Dvs mamma och pappa! Vi har allihop varit och firat min farfar idag som fyllde år, och efter det åkte jag och Victor, mamma och pappa och köpte massa god mat, och sen vidare hem till oss för att kolla på melodifestivalen (eftersom man MÅSTE) och åt tapas. Så gott, och så trevligt. Det var så pass mycket mat på ett lite för litet soffbord, att det krävdes att vi åt upp något av det, för att en ny rätt skulle kunna ställas fram. Då är det alldeles lagom faktiskt. Dessutom, om vi ska prata melodifestival, så var det två stycken ganska bra låtar som gick vidare till final!

Imorgon väntar lite mer flytthjälp, hockeyspel för V, och en lugn söndagskväll, för att ladda upp för en ny spännande vecka.


Likes

Comments


En mindre charmig egenskap jag har är att kunna spendera timmar på pinterest. Älskar skiten.

Ni ska få se senaste tidens favoritpins.I ett album sparar jag ned möbler och inredning som jag skulle vilja köpa, eftersom mitt minne är som en guldfisk och jag glömmer bort varifrån saker är annars. Här är två saker som har hamnat där. Victor vill ha en bekväm fåtölj att spela tv-spel i. Gärna för mig när den är så här fin! Från mio. Tavlan på Matterhorn skulle sitta fint på väggen här hemma.


En sak jag vill ha när vi har ett större kök är ett matbord med plats för många gäster. Gärna i trä, och eventuellt hemmabyggt, som detta på bilden. Nästa bild är sparad enbart pga väldigt fin.


Grönt är skönt.Om ni vill hitta direkt till min pinterest kan ni klicka på den lilla loggan uppe till höger i menyn!

Likes

Comments


Hej och välkomna till lugnet! Lugnet består av två personer med långhelg! Dvs Victor och undertecknad.

Ett lugn som visserligen har kantats med flytt. Inte för våran egen del, tyvärr, men för mina föräldrar och för Malin! Mamma och pappa tar flyttlasset och återvänder till mammas barndomshem, vilket ska bli väldigt härligt. Vi (och då menar jag hela tjocka släkten) älskar det huset.

Jag hoppas att nästa flytt blir för mig och Victor!


Obligatoriska flyttpizzan uppäten i Malins nya lägenhet.

Likes

Comments


Jag tycker att det är dags att prata lite om IKEAs nyheter som kommer in i butik nu i februari! Så mycket fint!! Hur snyggt är inte det mattsvarta köket? Och den blå fåtöljen? Och allt annat??


Vi är på matt-jakt till vardagsrummet, och eventuellt kan mattan här vara ett alternativ! Hoppas den är lika fin i verkligheten som den ser ut här.


Likes

Comments

Nu är vi hemma från USA! Lite deppigt, men dags att ta tag i detta året.

Innan vi åkte hem hann vi med inte mindre än två museum! Ingen av oss har turistat någonting i Detroit, trots att jag varit där ganska många gånger nu, och Victor många fler än mig. En dag åkte vi till Ford museet, vilket var helt ok. På bilden står Victor vid bilen som Kennedy sköts i.


Dagen efter åkte vi med Cissi & Johan till Motown museet som ligger mitt inne i ett villaområde i Detroit. Väldigt häftigt! Det vita huset är huset där motown-historien började och deras studio och allting finns kvar där. Det var ett av de bättre museer jag varit på!


Sista dagen skämde Cissi bort oss med både en tid hos Lara, världens gulligaste hud-tjej, och manikyr. I love it, & I love Cissi!!! Här är nya naglarna med Detroit Airport's fula heltäckningsmatta i bakgrunden...


När vi kom hem kastade vi ut denna jävel. HUR färdig var man inte med år 2016? Så glad att det är över. Men också vädligt glad hur vi avslutade året, i Aspen med Franzens ❤


Ut med det gamla...

... och in med det nya! En kalender vi köpte i Usa. Så fin!


Nu har vi precis spelat Sverige!, ett frågespel vi fick av Lage i julklapp. Jag vann! Det händer aldrig, och jag menar verkligen aldrig, när jag spelar frågespel mot Victor...

Likes

Comments

Jag har fullt upp - därav total bloggfrånvaro. Ursäkta ni trogna läsare!


Jag och Victor åkte till USA för ungefär en vecka sedan. Vi spenderade julen i Detroit, och just nu befinner vi oss i Aspen, Colorado. Så härligt!

Här är lite bilder från vår julhelg:

Så här fint såg det ut när vi kom! Älskar detta huset. Och människorna som bor här. ❤

Vi kom fram till the Franzen family den 23, och med jetlag och dålig sömn så blev det inte mycket av första dagen. Att däremot få vakna upp på julaftonsmorgonen med dessa finingar var underbart!!!

Oliver var så gullig vid paketöppningen. "wow! wow!" sa han om alla paket som öppnades, även Victors.

Det har pusslats - MYCKET!

På annandagen var det dags för hockey! Eddie-Bo tog på sig finkläderna och frågade om jag ville ta ett kort på honom. Såklart jag ville!! Der märks att han är son till en bloggare ;)

Det var inte bara hockeymatch utan även jubileum för när de vann Stanley Cup 1997!

Gamla laget återförenades , flaggan hissades ner och bucklan var på plats.

Victor tränar på att vara hockeyfarsa på väg till Eddie-Bo's träning.

Detta tog jag på flyget till Aspen! I love it!!! Det är så fint här!

Alla bilder från Aspen kommer senare :) Nu ska jag, Victor, Cissi och Johan ut och äta!

Hade!

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw