Hey allesammen 💋

Og velkommen tilbage! Jeg har holdt en lille (sommer) pause fra bloggen det sidste stykke tid. Der har været sket en hel del og jeg har faktisk haft ret travlt. Som nogle af jer måske ved, så har jeg været i Spanien største delen af min sommerferie, og netop derfor tænkte jeg, at dette indlæg skulle handle om Min Sommer // 2017! 🌴

Jeg håber rigtig meget, at i har lyst til at læse med lige nedenunder!

Jeg fløj meget tidligt om morgenen d. 10 juli, hvilket faktisk passede mig ret godt, da jeg dermed fik hele dagen i Spanien. Sanders familie var taget afsted en uge før mig, så jeg skulle for første gang flyve alene. Det var lidt grænseoverskridende for mig (jeg er ikke så vild med at flyve), men heldigvis gik alt som det skulle og tiden gik hurtigere end jeg havde forventet.

Da jeg landede i Malaga Lufthavn stod Sander og hans mor klar til at hente mig. Vi kørte mod lejligheden, som ligger ved en meget smuk golfbane i en by som hedder Benahávis. Området hedder Los Arqueros Golf and Country Club, måske nogle af jer kender det.

Vi oplevede en masse fede ting! En af dagene tog vi ud til en kæmpe grøn badesø, hvor vi badede, slappede af og spiste god mad. Senere samme dag gik vi 7 km, et sted der hedder Camanito Del Rey. Jeg har lidt billeder her 👇🏼👇🏼👇🏼

Vi var også på noget der hedder Ocean Beach Club, hvilket var helt vildt fedt og noget jeg bestemt vil prøve igen!

Vi var også ude og sejle jetski en af dagene😻 Jeg har desværre ikke nogle billeder derfra. Vi fik spist en masse lækker mad, shoppet lidt og ellers bare slappet af! Og hey, drengene fik selvfølgelig også spillet lidt golf 🌴

​Jeg håber rigtig meget, at i kunne lide dette indlæg. Hvis i godt kunne tænke jer at læse del 2, hvor jeg fortæller om min tur til Spanien med mine veninder, så smid et 👍🏽

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg sidst har skrevet et indlæg. Der har været sket så mange ting, og dagene flyver virkelig afsted! Som nogle af jer måske har set på min Instagram, så har jeg været på Roskilde Festival for første gang i mit liv😆 Det er med blandede følelser, at det nu er overstået, for det har virkelig været en fed oplevelse!

Jeg vil lige dele nogle billeder derfra!

Jeg har ikke nogle billeder af det mad vi spiste derude, men man kan roligt sige, at det er vildt lækkert! Hvis nogle af jer kender området derude, så lå vi i K, hvilket vi alle synes var vildt fedt! Selvom der var højt musik hele døgnet rundt, kunne man godt sove et par timer hver nat 😁😴 Jeg var hjemme for at få et bad et par gange, hvilket virkelig er nødvendigt, når man tilbringer så mange dage på en festival 😅

Jeg havde en fest med mine bedste veninder, og jeg sætter stor pris på hele oplevelsen. Hvem ved, måske ses vi på Roskilde Festival 2018?😻

Jeg håber at i nyder sommerferien, lige meget hvor i befinder jer!

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

Hey bloggen 💋

I dag har jeg spist den bedste brunch inde på Wulff og Konstali inde i København. Jeg har været der et par gange før, og synes virkelig det er et besøg værd. Det er et sted jeg helt klart vil anbefale!

Udover det, vil jeg lige vise jer de SMUKKESTE tasselearrings! Det er Katrine Jensen der har lavet dem, og jeg synes simpelthen de er så flotte! Man kan helt selv vælge længde og farver, hun tilpasser dem præcis som man ønsker. Jeg har valgt dem i farverne hvid, guld og pink og længden 6 cm. Jeg synes helt klart i skal tjekke hendes Instagram side ud @bykathrinejensen! De giver lige dét ekstra til et flot sommer outfit. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at gå med dem, og de skal helt klart også med til Spanien!

Må i alle have en fantastisk weekend❤️

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

1. Her 2. Her 3.Her 4. "ByVacai" på Instagram eller Facebook 5. "Bykathrinejensen" på Instagram

Hey bloggen!

Nu er det endelig sommer og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele 5 summer must haves med jer. Jeg har valgt nogle ting, som jeg personligt er helt vild med og bestemt ikke vil undvære denne sommer!

I må have en fantastisk dag!

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

Hey bloggen!

Så er det endelig fredag wuhuu!! Jeg har nogle mega spændende nyheder til jer i dag, som jeg vil fortælle jer om længere nede i dette indlæg!

Jeg vil starte med, at fortælle lidt om min dag i går. Thilde (min gode veninde) og jeg tog ind til København omkring kl. 12:00 for at spise lidt mad og kigge lidt i butikker.

Vi spiste på Far's Dreng, som nogle af jer måske kender. Det er et hyggeligt lille sted, hvor de laver den bedste koldskål og lækreste avokadomadder 😜

Dog er billedet med koldskål fra en anden gang derinde, hvor jeg var sammen med min veninde Alberte.

Efter vi havde spist, tog vi lidt outfit billeder.

Vi gik forbi lagkagehuset, hvor vi købte muffins med hjem til Thildes familie. Vi tog nemlig hjem til hende efter. 

Og nu til det spændende!

Thilde og jeg har nemlig oprettet en Instagram side "ByVacai", hvor vi sælger de smukkeste perlearmbånd! Vi synes selv, de er så flotte og kvaliteten er samtidig rigtig god.

Et armbånd koster 249,- inkl. Fragt. og i kan se de 4 forskellige lige her👇🏼

Som sagt kan de købes på "ByVacai" på Instagram! Hvis i har nogle spørgsmål er i selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os derinde. Vi håber rigtig meget, at i har lyst til, at tjekke dem ud!

I må alle have en fantastisk weekend!

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg har for nyligt rykket lidt rundt på mit værelse, og derfor vil jeg lige dele lidt billeder med jer.

Jeg håber, at i har fået lidt inspiration til hvordan i kan indrette jeres eget værelse. Husk at små forandringer også gør en forskel. Udover at rykke rundt, har jeg faktisk bare købt lidt duftlys, de små billeder med citater og et tøjstativ til at pifte mit værelse lidt op.

Hvis der er nogle af tingene i gerne vil vide hvor er fra, så kontakt mig på Instagram eller Facebook.

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

Hey bloggen!

I dag har været en rigtig hyggedag, som jeg har tilbragt sammen med min kæreste. Vi vågnede sent i morges, og tog os god tid til, at spise morgenmad og gøre os klar osv. I går aftes besluttede vi os for, at tage ind til Tivoli for at gå en tur og spise noget mad, så det gjorde vi!

Vi spiste inde på Grøften, som jeg personligt er helt vild med! De laver det lækreste mad, og omgivelserne er så hyggelige!

Her til aften skal vi spise sushi med min familie og derefter har vi snakket om, at finde et sted og spise en is. Som mange andre, så ELSKER jeg at holde weekend, og især når det er med mine yndlingspersoner ❤️ 


Fortsæt god weekend!

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg håber, at i har haft en skøn uge og nyder, at det endelig er weekend. Det har virkelig været en god uge, og jeg har blandt andet været oppe i min sidste prøve i 1.G. Så nu er jeg officielt færdig med første år på gym, og det er lækkert!

Jeg har været til Distortion både onsdag og torsdag, og det har simpelthen været så fedt. Jeg elsker selv at tilbringe tid i København, så Distortion er lige mig! Der er massere af glade mennesker, og folk hygger og fester med deres venner. Alle er glade og stemningen er i top!

Jeg har lidt billeder derinde fra. Dog synes jeg ikke at man kan fornemme stemningen 100 % på billeder.

Jeg håber, at alle jer som også var til Distortion hyggede jer og havde det fedt!

Jeg følte lige for, at lave en lille update omkring hvordan de sidste par dage har været ❤️

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

Hey allesammen!

Jeg håber at ugen er blevet skudt godt igang. For mig har den stået på arbejde og årsprøve i virksomhedsøkonomi indtil videre, men resten af ugen glæder jeg mig til. Der bliver nemlig afholdt Distortion fra i morgen af, og jeg skal derind med en masse skønne veninder. På fredag skal jeg også ind til byen, hvor jeg skal drikke kaffe og have min 17 års fødseldagsgave fra min farfar og hans kone. Det glæder jeg mig rigtig meget til! Ja, det var egentlig der jeg kom fra. I sidste uge fyldte jeg 17 år og jeg ville egentlig bare fortælle lidt om hvordan min dag forløb sig. Så læs med her!Jeg blev vækket med fødselsdagssang og gaver af hele min familie. Min kæreste var selvfølgelig også med. Vi spiste lækker morgenmad og efter det, hoppede Sander og jeg tilbage under dynen. Vi fik nemlig allerede læseferie d. 15 maj, så vi skulle ikke i skole. Omkring kl. 13.00 kørte vi til Karlslunde/Greve, hvor vi spiste på en café, som hedder Cafe Jenners!

Jeg spiste en clubsandwich og Sander fik en kæmpe kartoffelmad. Det var mega lækkert og fordi solen skinnede, sad vi udenfor og spiste.Da vi havde spist vores mad, fik jeg min gave fra Sander. Jeg fik den smukkeste ring fra Jane Kønig og jeg er så glad for den! Jeg havde ikke ønsket mig den her ring, men han har virkelig ramt plet, fordi den er lige mig! Jeg synes simpelthen den er så smuk! Udover det, synes jeg det så dejligt, at få en gave som jeg kan bruge hver dag, og som altid vil minde mig om ham. Det kan nok godt lyde lidt kliche, men i hvert fald er jeg super glad for den.


Da vi var færdige dér, mødtes vi med resten af min familie i Hundige Havn, hvor vi har vores båd liggende. Som sagt var vejret skønt, så vi besluttede os for at sejle ind til byen. Derinde mødtes vi med mine storebrødre, hvor vi hyggede og spiste god mad! Jeg har desværre ikke nogle billeder derfra :(

Men her er et billede fra turen hjem, hvor man virkelig kan fornemme hvor flot himlen er. Jeg havde en fantastisk dag med min dejlige familie og kæreste. Jeg føler mig virkelig priviligeret og heldig, hvilket er noget jeg ofte glemmer, at fortælle dem jeg holder af. Tusind tak for alle fødselsdagshilsnerne og gaverne, jeg sætter pris på hver og én.


Hvis i kunne lide dette indlæg, må i meget gerne smide et like !

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments

Hey bloggen!

Måske nogle af jer kender Ida Imilia? Ida arbejder som social media influencer og har intet mindre end 181.000 følgere på sin Instagram profil. Til hverdag studerer hun på Køge Handelsskole, hvor hun går på linjen Innovation. Ida Imilia har i samarbejde med hendes storesøster Julia Sofia og smykkevirksomheden ByBiehl lanceret en smykkekollektion, som udkom her i foråret. Personligt synes jeg, at Ida Imilia er en kæmpe inspirationskilde og jeg er rigtig glad for, at have lært hende at kende.

Jeg har været så heldig, at få lov til at stille Ida nogle spørgsmål omkring hendes drømme og visioner for fremtiden og jeg synes bestemt i skal læse med nedenfor!


Hvem inspirerer dig?

- En person som inspirerer mig, er helt klart min mor! Det er måske lidt kliche, men det er nu altså sandt. Min mor er en af de stærkeste kvinder jeg kender. Hun er mega mega arbejdsom, og det er så vildt, for hun giver sig ikke bare 80 %, men hun giver sig 110 % hver gang! Hun er en meget hjælpsom person og lige meget hvem det er, så rækker hun altid hånden frem for at hjælpe.

Jeg synes, at min mor er en rigtig fighter, sådan én man ser op til og sådan én, man selv håber på man kan blive, overfor sine egne børn en dag. Lige meget om vi er i små eller store problemer, så yder hun virkelig virkelig meget for, at vi skal føle os godt tilpas og hun spørger ofte ind til hvordan vi har det. Jeg synes personligt, at det er virkelig unikt at besidde denne evne. Hun er meget inspirerende for mig og mine søskende, og der er intet jeg ønsker højere, end at blive den mor, som vores mor har været overfor os. Hun er helt unik og jeg elsker hende mere end hun noglesinde vil forstå!

Hvad skal du opleve i din sommerferie?

- I min sommerferie skal jeg på Roskilde Festival, hvilket jeg glæder mig sindsygt meget til! Jeg skal afsted men en hulens masse skønne veninder og jeg glæder mig rigtig meget til at vise dem, hvordan det er på Roskilde. Jeg tror det bliver vildt sjovt! Sidste år var jeg der sammen med Julia og hendes gymnasieveninder, men jeg tror virkelig det er noget helt andet, at være der med sine egne veninder, som man har et meget bedre fællesskab med. Jeg glæder mig sindssygt meget til at få hele oplevelsen med de piger, det bliver fantastisk!

Senere i min sommerferie skal jeg til Alicante, som ligger i Spanien sammen med Ida, Lina og Thilde. Dér skal vi egentlig bare hygge os og drikke en masse drinks. Det bliver så hyggeligt og jeg glæder mig virkelig meget! Til sidst i ferien skal jeg muligvis til Kroatien, med min familie hvor vi vil leje en lejlighed. Vi har dog ikke booket noget endnu, så lad os se hvad fremtiden bringer, alt kan ske. Måske ender vi med at tage til Frankring, måske Spanien eller måske Kroatien. Der er ingen der ved det endnu. Men jeg glæder mig rigtig meget til den her sommer og jeg har på fornemmelsen at det bliver den fedeste sommerferie!

Hvad er dit drømmejob?

- Jeg har altid haft sindssygt svært ved at svare på det her spørgsmål. Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde haft en drøm om hvad jeg gerne ville være fra helt lille af, men det har jeg desværre aldrig haft. Jeg ved virkelig ikke hvad mit drømmejob ville være. Selvfølgelig ved jeg, hvad der gør mig glad og jeg ELSKER den branche jeg er i lige nu. Selvom det ikke er et fuldtidsjob, så elsker jeg at arbejde med andre mennesker og det her med, at få lov til at gøre tingene på sin egen måde, det er virkelig noget jeg sætter stor pris på. Jeg er langt fra den slags person, som kan lide at arbejde efter et bestemt svar. Jeg kan godt lide at være kreativ, og at der er flere forskellige løsninger til det man nu arbejder med. Lige så snart jeg finder på en ide og begynder at arbejde med den, så kan jeg simpelthen ikke stoppe igen og jeg går altid all in. Så bliver man virkelig kreativ og det ELSKER jeg, fordi så brænder man virkelig for det man laver. Jeg elsker følelsen af, at kæmpe for noget og mærke hvordan det giver lysten til at fortsætte.

Jeg tror simpelthen at mit drømmejob, det er bare at finde et job, der er det jeg elsker at lave. Jeg ved ikke hvad det er, men det finder jeg nok ud af.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

- Om 10 år er jeg sådan 26-27 år og der ser jeg mig selv med en hulens masse små kids. Jeg kunne virkelig godt tænke mig børn i en tidlig alder. Igen, ligesom min mor. Min mor fik Julia da hun var 21 år gammel og Emil som 25-årig, og hvis der er noget jeg er glad for, så er det, at jeg har tilbragt så meget tid med mine søskende i min barndom. Vi har haft sindssygt meget glæde af hinanden og vi har altid været vant til at dele ting. Vi har altid været vildt tætte og det er virkelig noget jeg i dag, sætter stor pris på. Vi har kunne lave alt sammen, og det ønsker jeg virkelig også for mine egne børn.

Om 10 år har jeg en cute lille familie og jeg arbejder med det, jeg elsker at lave. Jeg har ikke lyst at være sådan en kvinde der stresser og ikke har lyst til at gå på arbejde. Jeg vil gerne have et arbejde, hvor jeg faktisk føler, at det er en hobby. Så det er faktisk dét, jeg arbejder henimod. Til den tid har jeg rejst en hel del - oplevet verden. Jeg har fået en masse oplevelser og viden, som jeg kan tage med mig fremover i livet. Jeg ønsker også for mine egne børn, at de vil opleve hele verden og få en masse indtryk fra andre kulturer og ikke kun herfra Danmark.

Hvilken oplevelse har været den bedste i forbindelse med Youtube?

- Den bedste oplevelse jeg har haft i forbindelse med Youtube, er helt klart den tur Julia og jeg var på til LA, da vi var ovre til Nickelodeon Kids Choice Awards, sammen med en masse andre influencers fra hele verdenen. Vi var ude og opleve en masse ting derovre og hele den tur, var virkelig en øjenåbner for mig. Det var en kort tur - men det var hele flyveturen værd og jeg synes simpelthen det var så sjovt! Det var virkelig dér, det gik op for mig, at det er det her jeg skal lave.

Ellers nyder jeg selvfølgelig også alle de lidt mindre oplevelser i forbindelse med Youtube. Hver dag oplever jeg positivitet omkring det, og det kan jo være alt fra signeringer - den kærlighed man kan føle fra alle følgerne. Det hele bliver jo vildere og vildere, og dermed betyder det også mere og mere for mig. Jeg er sindssygt glad for den position jeg står i lige nu - hvis man kan sige det sådan. Jeg vågner op hver dag med fuld af gåpåmod og et smil på læben, og det sætter jeg kæmpe stor pris på.

Har du nogle gode råd til hvordan man bliver et gladere menneske?

- Hvis jeg skulle give nogle råd til, hvordan man kan blive et gladere menneske, så tror jeg helt klart det er, at slippe hæmningerne - forstå mig ret. Jeg tror sindssygt meget på, at man bliver gladere, hvis man stopper med, at tænke på hvad andre tænker om én. Hvis man starter dér, så tror jeg man vil kunne mærke en lettelse. Jeg synes også det er vigtigt det her med, at tro på sig selv. Man skal ikke bare have selvtillid, men man skal have også have et godt selvværd. Jeg tror man kommer langt med et godt selvværd, fordi man dermed hviler mere i sig selv, og jeg tror på, at jo mere man hviler i sig selv og slapper af, jo gladere bliver man.

Jeg tror også det handler om, at lave det man godt kan lide og at hjælpe andre mennesker. De små ting man gør for andre, får én til at føle sig som en bedre person. Jeg tror jo flere ting man yder for andre, jo gladere bliver man selv. Man skal huske at elske ubetinget og give så meget man har - både i forhold til kærlighed, ambitioner og drømme, og egentlig bare være sin egen lille stjerne. Det tror jeg, er den måde, man bliver mest glad på.

Jeg håber at i allesammen kunne lide dette indlæg! I må meget gerne smide et like, hvis i kunne tænke jer flere af disse "Get to know" i fremtiden.

Nyd det sidste af weekenden!

Kys fra mig x Lina

Likes

Comments