Postad i: Allmänt

Börjar närma sig veckoslut och äntligen fredag! Haft en riktigt bra skolstart, eventuellt lite råddig men allt är upprätt nu. Tycker det har varit lugnt i skolan och allt har funkat som det ska. Skönt att man får lite mera rutiner nu också. Har dock varit extremt trött den här veckan så har försökt göra så mycket som möjlit på kvällarna så jag inte ska gå och sova direkt efter skolan. Har varit mycket ut och kört och ikväll har jag fixat middag med flickorna. Har inte så mycket mer att berätta utan vi hörs någon annan dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Befinner mig just nu i bilen hem från Åbo. Var över till grannlandet på en snabbvisit, bara på lite shopping. Hade nog det bra, shoppade (kom hem med lite kläder, smink och någon skolsak) som sagt, åt god mat och njöt av Stockholm sådär annars.

Dagara före hade jag också hunnit med en del, villamys och klipptid, och ut och kört lite i bil.
Till helgen har jag inget direkt planerat, har funderat på åminne men är osäker. Ikväll åker jag väl ut och träffar mina vänner and that's about it. Vi hörs!

  • 59 readers

Likes

Comments

Senaste veckan får ni se i bilder eftersom jag inte gjort något sånt speciellt. Jobb, varit me vännerna också fagerö i helgen. Allt bra
överlag!

  • 64 readers

Likes

Comments

Sista juli. Känns ju sådär, sommarlovet bara rusar iväg. Men har igen haft en jättebra vecka! Finns inget speciellt att skriva direkt, har bara gjort det vanliga typ, simmat & varit ut och kört. Så spenderades gårkvällen i åminne och det var riktigt kul. Bilderna får tala för sig själva haha.

  • 71 readers

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Ungefär en vecka sen sist nu, men blir ju ett lite längre inlägg iallafall. Har gjort ganska mycket senaste dagarna tack vare det fina vädret!

Onsdagen var vi ut och körde och hade lite pokemonjakt. Inget mer än det. Sen på torsdagen for jag med gänget och simmade till mitt båthus, var jätteskönt att simma och hade en kul kväll.

Fredagen planerades och det blev att åka till min villa och sova med gott sällskap. Simmade, bastade och hade det allmänt mysigt. Spenderade natten där och lördagen spenderades i övermark. Lavadans och det var nog helt okej, roligt att träffa allt folk iallafall! Söndagen blev det att åka till Fagerö för simning med flickorna.

Måndagen kallade jobbet igen. Efteråt for jag till Näsby, efter lite mat där for jag med Nicolina och Oliver ner till mitt båthus igen där några ur min familj var. Simmade med min kusins hundar som alltid är superkul och grillade även lite. Blev också badtunna hos bästa Nicolina efteråt.
Till sist, idag har jag varit i Vasa med Alexandra och Oliver. Kvällen var vi ute och körde runt litr, och ska snart sova så man orkar i jobb imorgon.

Det var allt, ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hejsansvejsan. Varit superbra väder nu senaste två dagarna. Skönt att man inte behöver frysa i regnet utan faktiskt har lite lust och va utomhus.

Nå, har för det mesta jobbat sen sist. Börjar kl. 10 och slutar 16, mån-fre. Men for iallafall upp till Näsby igår, umgicks lite med girlsen och sånt. Gjorde samma idag och ska sova på Johannesberg inatt. Men har också hunnit ut ett varv i båt idag, riktigt kul bortsett från blåsten. For bara till Fagerö men ändå kul att komma ut på nåt snäppet roligare.

Ska snart gå och sova iallafall så jag orkar med busungarna imorgon. Gonatt!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Då var det söndag igen. Lägger en helt ok helg bakom mig, men allt för kort. Jobb imorgon så det är nog bara att bita ihop.

Iallafall, igår spenderades kvällen i Kristinestad. Vi for dit ungefär 17, gick runt marknaden ett varv och sen till Ellen för ett litet "förfest". Gick ner till parken ungefär 21. Hade ganska tråkigt men fick nu träffa lite folk jag inte sett på ett tag. Senare på kvällen fick jag huvudvärk, och eftersom alla andra ville hem blev det en ganska tidig kväll. For hem ca. 01. Gick och sov med detsamma eftersom jag var så trött.

Nå, idag steg vi upp runt 10 och åt frukost, fixade oss och nu är vi påväg till Kristinestad igen för något varv på marknaden. Bjuder på någon bild från marknaden nu i samma veva, höres!

  • Allmänt
  • 87 readers

Likes

Comments

Hejhej och välkomnen till min nya blogg. Tänkte testa på något nytt efter alla år med blogg.se, och eftersom det är så många som flyttat sin blogg hit gör jag det också. Ska se om jag väljer att importera inlägg från min gamla blogg, är ännu osäker så. Vill kanske börja helt från scratch.

Iallafall, det var det enda jag tänkte skriva i detta skede. Ska försöka vara aktiv och jag skriver antagligen nu ett ordentligt inlägg lördag eller söndag. Hoppas ni kommer följa min blogg, så hörs vi!

  • 90 readers

Likes

Comments