View tracker

Så mysigt väder idag, det firar med en sista tenta för denna läsperiod. Eller sista och sista... man vet ju inte om man ska göra någon omtenta än, men äsch, det pallar man inte tänka på nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Asså denna mat!!!!! Så. Gott!!!!!

Likes

Comments

View tracker

Sådär ja, första läsperioden är nu slut och första tentaperioder är kommen. Dessa 8 veckor har gått så otroligt snabbt, kan knappt fatta att vi gått igenom en lika tjock mattebok vi hade i halva 3an på gymnasiet fast nu istället på 8 veckor. Shit vad snabbt det gått!

Likes

Comments

Vaknade rätt sent idag, men det var skönt att få sova ut 😌 iallafall, jag bestämde mig för att ta mig till botaniska trädgården och kolla hur det såg ut där. Det va fint och så, massa träd och växter typ hah, men uppe på berget var det fin utsikt ut från stan.

Likes

Comments

Igår hade vi godissittning, otroligt gott! Dockan jag bara säga det om de 2 första "rätterna" eftersom att jag mådde alldeles för illa för att ens smaka de sista 2....! Önska jag hade klarat att smaka den sista dock, för den såg absolut godast ut... :-( jaja. Innan sittningen va vi 9 pers som åt en asnajs middag på Butchers Market

Likes

Comments

Japp, kolla klockslaget, och nu publicerar jag detta en timme senare. Klockan mina vänner är 20:20 och jag kämpar på. Rätt mysigt ändå. Kan inte plugga hemma så passar på i skolan

Likes

Comments

Andra gången jag och Sofija äter på Wrapped Burrito bar. Det är så himlans gott! Dock aningen starkt denna gång, glömde be om mindre salsa på ...:-( men iallafall så förlade Kvargen med oss denna gång! Sen gick jag och Sofija och satte oss på ett cafe för att chilla och snacka!

Likes

Comments

Det är såhär varje helg spenderas: sittandes i nc med min programmeringsgrupp och göra labben som ska in på måndagarna med en falsfelsallad på sidan om. Kommer dit vid lunch tid ish, och drar väl oftast runt 23-01 tiden! Beror på vilka som sitter kvar, man lirar ju ibland gärna lite datorspel efter att man vart duktig och skrivit klart uppgiften

Likes

Comments

Bästa platsen att plugga på, antingen café Bulten eller där jag, Dara och ElinK satt här(i lokalen bredvid cafét) och åt middag varvat med att plugga

Likes

Comments

Idag har dagen sett ut som de flesta dagar, kommer till skolan vid 8 och slutar vid 17. Dock stannade vi inte kvar som vi brukar utan tog oss ut på stan och gick till vårt favorit sushi ställe, tog takeaway för att sen sätta oss vid domkyrkan för att äta. Jag säger bara MUMS! Dessa dumplings var de godaste jag ätit hittills!

Ikväll ska jag med och spela korpen fotboll faktiskt med vår sektion, blev lite sugen och övertalad av en klasskompis, hoppas det blir kul!!

Likes

Comments