Jag och min syster åkte hem till henne nu såhär i slutet av ledigheten för att 1. kunna spendera lite tid med varandra och 2. för att visa mig runt lite i vad det är för håla hon har flyttat till och 3. kanske träffa en och annan av hennes nya kompisar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Typiskt mig att inte ta bilder när det e lite fest.... hur som helst, mitt nyår va riktigt kul! Middag med Anna och Nils med flera. Sen joinade lite gamla klassisar och det trevliga fortsatte fram tills halv 8 morgonen efter, för det var då jag och Karen sa godnatt för vår del!

Likes

Comments

Middag med Karen, Anna, Maggie och Hanna dagen innan nyår! Vi åt på Vigårda vid Mood-gallerian och sedan gick vi till brillo för varsitt glas. Riktigt mysigt, och trevligt, och roligt osvosv!

Likes

Comments

Så stolt över mig själv och Sofija denna läsperiod. Vi klarade oss ännu en gång på alla laborationer som denna läsperiod bjöd på!! (Det va kul också!!)

Likes

Comments

Så mysigt väder idag, det firar med en sista tenta för denna läsperiod. Eller sista och sista... man vet ju inte om man ska göra någon omtenta än, men äsch, det pallar man inte tänka på nu!

Likes

Comments

Asså denna mat!!!!! Så. Gott!!!!!

Likes

Comments

Sådär ja, första läsperioden är nu slut och första tentaperioder är kommen. Dessa 8 veckor har gått så otroligt snabbt, kan knappt fatta att vi gått igenom en lika tjock mattebok vi hade i halva 3an på gymnasiet fast nu istället på 8 veckor. Shit vad snabbt det gått!

Likes

Comments

Vaknade rätt sent idag, men det var skönt att få sova ut 😌 iallafall, jag bestämde mig för att ta mig till botaniska trädgården och kolla hur det såg ut där. Det va fint och så, massa träd och växter typ hah, men uppe på berget var det fin utsikt ut från stan.

Likes

Comments

Igår hade vi godissittning, otroligt gott! Dockan jag bara säga det om de 2 första "rätterna" eftersom att jag mådde alldeles för illa för att ens smaka de sista 2....! Önska jag hade klarat att smaka den sista dock, för den såg absolut godast ut... :-( jaja. Innan sittningen va vi 9 pers som åt en asnajs middag på Butchers Market

Likes

Comments

Japp, kolla klockslaget, och nu publicerar jag detta en timme senare. Klockan mina vänner är 20:20 och jag kämpar på. Rätt mysigt ändå. Kan inte plugga hemma så passar på i skolan

Likes

Comments